— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Loveballs

Vandaag gaan we naar de sauna. Het is voor mij de eerste keer en ik ben dan ook een beetje zenuwachtig. Vanochtend ben ik extra vroeg opgestaan om me uitgebreid te wassen en alle in het oog springende haartjes te verwijderen. Om half tien gaat de bel en Elise staat te dansen voor de deur. Een grote glimlach op haar gezicht.
“Ben je er klaar voor?”
Ik knik en laat haar binnen. Nadat ik thee heb gezet, raken we aan de praat over de sauna. Elise stelt me gerust dat het niets voorstelt en dat er alleen maar vrouwen komen. Het duurt tenslotte maar een uurtje.

Als we om half elf op de fiets stappen gaat het toch een beetje borrelen in mijn maag en ik merk dat ik het koud heb ondanks de warme zon. Wellicht ben ik te mollig en zitten er alleen maar slanke vrouwen in die ruimte? Bij de sauna betalen we de entree en kleden ons om in de pashokjes. Ik hoor hoe Elise staat te giechelen en te neuriën. Ik grinnik en sla de witte badhanddoek om mijn lichaam. Ik merk dat ik enigszins tril als ik aan de andere kant de ruimte in stap. Elise staat al klaar en kijkt me met pretoogjes aan.

“Kom!”, zegt ze en stopt haar spullen in een kluisje. Ik volg haar voorbeeld en trippel achter haar aan. Bij het eerste het beste saunahokje gluurt ze naar binnen, het is zowaar vrij. We glippen naar binnen en zoeken een plaatsje. Elise maakt het zich gemakkelijk en laat de handdoek van haar lichaam glijden. Twee parmantige borstjes steken de ruimte in. Ze heeft geen grote boezem, maar wel prachtig rond en stevig. Langzaam laat ik de handdoek van mijn zweterige lichaam glijden en prop me in een hoekje zodat niet alles van mijn lichaam zichtbaar is. Ik zie hoe Elise inmiddels op haar rug ligt en haar benen iets gekruist heeft. Zo is haar schaamdeel bedekt en zie ik alleen twee harde knopjes omhoog wijzen. Ze lijkt in een diepe slaap verzonken. Ik ga achterover zitten en sluit mijn ogen.

“Jezus wat is het hier warm!”
Ik schrik wakker.
“Je bent in slaap gevallen gekkie!”, hoor ik zacht. Elise gaat tegenover me zitten. Ik staar haar aan en kan nu haar kaalgeschoren vagina zien. Het ziet er net zo uit als bij mij, een beetje roze. Glazig staar ik haar aan.
“Kom, we moeten ons wassen.”
Ik knik en stap met omgeslagen handdoek naar de douches en spoel me schoon. Een beetje beduusd rijd ik even later met Elise naar haar huis. Ze woont midden in de stad in een bovenwoning.

Boven aangekomen plof ik op de bank en staar naar het winkelende publiek beneden. Ik hoor hoe Elise theewater opzet en door de kamer sloft. Zachtjes neuriet ze mee op de muziek die uit de radio bromt. Hier en daar verzet ze wat spulletjes en ze loopt met haar sporttas over haar schouder naar de badkamer. Ze knipoogt en verdwijnt. De drukte in de stad neemt toe en daarmee het rumoer van de winkelende menigte. Het klinkt als een groep gonzende bijen en ik grinnik zachtjes. Op de achtergrond hoor ik hoe Elise de badkamerdeur dichttrekt en weer door haar appartement loopt te zingen. Na een minuutje of vijf komt ze tegen me aan zitten en fluistert in mijn oor:
“Ik ben nat.”

Het dringt niet tot me door en ik blijf naar beneden staren. Ze likt zachtjes aan mijn rechteroor, zoent me in mijn nek en staat dan op. Geschrokken draai ik me om. Mijn hart klopt in mijn keel. Ik staar haar met grote ogen aan want ze draagt niets meer dan een donkerrode, half openhangende kimono. Ik wil wel iets zeggen maar het lukt niet. Verbluft blijf ik zitten en knijp mijn knieën samen. Elise buigt zich over me heen en zoent me op mijn lippen, maar ik ben te verbijsterd om te reageren. Ze ruikt heerlijk en heeft een mooie, volle mond. Mijn hoofd bonkt van de spanning en ik weet me geen houding te geven.

Elise gaat echter onverstoord door en likt mijn lippen af. Ze kust lief mijn gezicht, ogen, wangen en nek. De kramp in mijn buik trekt langzaam weg. Voorzichtig legt ze haar handen op mijn schouders.
“Kom op, wat heb je te verliezen?”
Een glimlach verschijnt op mijn rode gezicht.
“Ik wist het wel”, zegt ze zacht.
Ze legt mijn hand op haar kimono en zoekt er een weg mee over haar lichaam. Ik streel haar heupen en haar kont. Ze draagt geen slipje en in een opwelling besluit ik haar billen te masseren om vervolgens haar buik te strelen en haar borsten te kneden.

Mijn shirtje verdwijnt over mijn hoofd en Elise stort zich op mijn sportbeha. Mijn harde tepels vallen ten deel aan haar zachte mond. Haar zachte, natte tong draait cirkeltjes op mijn tepel en zoekt een weg langs mijn navel naar de rand van mijn string. Ik licht mijn kont iets en voel hoe haar handen aan de zijkanten heel langzaam mijn string naar beneden trekken tot mijn roze schaamlippen in het zicht komen. Elise schuift behoedzaam de string uit en legt die naast zich neer. Dan ontknoopt ze haar kimono en staar ik naar haar mooie borsten en kale vagina. Ik zie hoe haar lipjes naar buiten staan en dat de binnenzijden van haar dijen nat zijn geworden.

Zachtjes wrijft ze met een vinger langs mijn schaamlippen en ze kust mijn buik. Langzaam daalt ze af tot ik voel hoe ze begint te likken aan mijn natte poesje. Ik giechel zachtjes en Elise kijkt lachend omhoog.
“Ontspan!”
Ik pak zelf mijn borsten en kneed mijn harde tepels. Haar vingers glijden langzaam op en neer in mijn natte poesje. Trillend voel ik hoe mijn orgasme nadert en ik probeer me er volledig aan over te geven. Elise begint zachtjes te zuigen en masseert de binnenzijden van mijn dijen. Schokkend en kermend kom ik klaar.

Het theewater kookt en Elise zet het af. Dan loopt ze naar een klein laatje dat in de woonkamertafel zit en pakt er iets uit. Zelf gaat ze op de tafel liggen en streelt tussen haar benen. Versuft kijk ik naar dit tafereel. Ze kijkt me aan en glimlacht. Haar linkerhand streelt haar borst en knijpt in haar tepel. Met haar rechterhand streelt ze haar natte vagina. Van tijd tot tijd zie ik hoe twee tot drie vingers naar binnen glijden en steeds vochtiger naar buiten komen. Ze gebaart me te komen. Ik sta op en voel hoe verkrampt mijn benen zijn. In de keuken maakt de borrelende theepot sissende geluidjes en ik kan de muziek nu voelen in plaats van alleen horen. Ze ligt met opgetrokken benen en steunt met haar hielen op de rand van de tafel. Met haar heupen maakt ze draaiende bewegingen en ze gromt zachtjes.

Ik slenter naar haar toe en duw mijn tong in haar mond. Wild worstel ik rond en laat mijn hand haar geile lichaam verkennen. Ze duwt mijn hoofd naar beneden en ik begraaf mijn gezicht tussen haar benen. Dit heb ik nog nooit gedaan!
Er hangt een zwart draadje uit haar poesje met aan het einde een lusje. Ik kijk haar vragend aan en trek er zachtjes aan. Ze lacht lief en sluit haar ogen. Dan haalt ze diep adem en draait haar heupen. Ik voel een weerstand als ik wat harder trek. Elise kreunt zachtjes en kirt. Haar poesje zwelt op en ik zie een zwarte bol verschijnen. Hoewel ik wel eens van dit soort sexspeeltjes heb gehoord, heb ik ze nog nooit gezien.

Ik geef beheerst een ruk aan het koordje en de eerste glimmende, zwarte bol glijdt naar buiten. Met verbazing staar ik naar het formaat van de bal. Hij is minstens 5cm groot. Elise kreunt zachtjes: ”Lik me” en gedwee streelt mijn tong haar gezwollen lipjes. De bol hangt nog steeds aan het draadje voor mijn neus. Een andere bal dient zich al aan maar ik besluit die te laten zitten. Ik lik zachtjes aan haar kittelaar en proef haar aangename smaak. Ik probeer nu af te wisselen tussen likken en zuigen en friemel met een vinger in haar drijfnatte poesje. De bal verdwijnt steeds als ik erop duw en komt dan langzaam weer tevoorschijn. Het is een grappig en geil gezicht.

Elise masseert hard haar borsten en knijpt flink in haar tepels. Haar heupen wiegen nog steeds, maar al langzamer dan in het begin. Ik trek de tweede bal eruit. Haar roze kut lijkt de bol te omarmen en niet te willen laten gaan. Speels laat ik bol terugzakken en dan trek ik hem er weer uit. Elise gromt. De eerste bol landt met een bonk op tafel. De volgende bal verschijnt alweer en ze begint nu onbeheerst te snuiven en hijgen. Haar schouders dansen op de tafel en haar hoofd ligt stijf achterover. Met mijn wijsvinger masseer ik de binnenkant van haar lipjes en ik trek rap de derde bal eruit. Haar adem stokt.

Lichte schokjes en stuiptrekkingen bepalen de bewegingen van haar smalle lichaam. Het kutvocht druipt op de hardhouten tafel. Elise gilt zachtjes en krimpt ineen. Prompt spreid ik haar benen en trek de overige twee bollen uit haar openstaande vagina. Bij iedere bol die haar schokkende lichaam verlaat hoor ik een zachte kreun. Het duurt een minuutje of wat voordat ze opstaat en me verzadigd aankijkt. Elise zoent me lief en stommelt richting de theepot. Ik ga op de bank zitten en pak de losliggende kussentjes om me warm te houden. Ze schenkt de thee in en kijkt me verliefd aan. Ik kan de lach op mijn gezicht niet verbergen en vraag haar over de vijf zwarte bollen, die nu op de salontafel liggen te druipen.

“Loveballs”, zegt ze zacht. “Ze zijn gemaakt van zwarte latex en ze vibreren door een gewichtje dat beweegt. Wil je ze proberen ?”
Ik pak ze op en voel hoe kleverig ze nog zijn. Ik wil het graag proberen en houd er eentje speels voor mijn vagina. Voorzichtig duw ik de bal tussen mijn schaamlippen maar ik lijk lang niet zo ontvankelijk als Elise.
“Ze zijn wel erg groot hè?”
Ze glimlacht en zegt:
“Jij kan ze best hebben hoor”, en ze loopt op haar tenen naar de woonkamertafel. Ze opent het laatje, pakt een tube glijmiddel en smeert de bollen ermee in. Ik lig met mijn benen wijd, en voorzichtig duwt ze de eerste bol naar binnen. Het glijmiddel druipt langs mijn anus op de stoffen bank en vormt daar even een bolletje voordat het volledig verdwijnt. Het gaat als vanzelf.

De thee wordt koud. Pas om half acht ga ik naar buis. De bollen heb ik bij me…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *