— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het boek der lusten (deel 2)

Ik masseerde de heerlijke borsten en ik dacht een stil gekreun te horen op de achtergrond. Mijn beide handen gingen verder op verkenning. Algauw voelde ik twee tepels die onder mijn aanrakingen nog harder werden. Tussen enkele vingers rolde ik de tepels en weer dacht ik een zacht gekreun te horen. Ondertussen waren mijn eigen tepels ook hard geworden en ik voelde dat ze veel moeite deden om door mijn jurkje te priemen. Ik kwam met mijn hoofd dichterbij en rook een heerlijke geur. Ik nam in elke hand een borst vast en gaf er een zachte kus op. Beide tepels nam ik zachtjes tussen mijn lippen en ik likte met mijn tong erover. Een heerlijk gevoel overspoelde me. Nu nam ik één tepel diep in mijn mond en zoog erop. Ondertussen was mijn andere hand verder op verkenning gegaan en streelde dit prachtige naakte lichaam. Ik voelde verder een strakke vlakke buik, die hevig op en neer ging. Mijn andere hand volgde vlug, terwijl ik verder de tepel bleef likken. Met één hand op haar rug en de andere die de strakke buikspieren bespeelde verkende ik dit prachtige lichaam verder. Langzaam liet ik beide handen samenkomen op de onderbuik van deze mooie vrouw alvorens verder naar beneden te zakken.

Ik liet mezelf op mijn knieën zakken en trok een vochtig maar warm spoor over haar lichaam tot mijn mond daar was waar mijn handen zich bevonden. Zachtjes bedekte ik haar huid met kleine vochtige warme kusjes, terwijl mijn beide handen haar poesje verder verkenden. Haar volledig kaalgeschoren poesje voelde zacht aan, haar clitje stak een beetje uitdagend naar voren en was al een beetje vochtig. De beide fijne lipjes die reeds goed vochtig waren vroegen duidelijk om meer. Met al mijn vingers betastte en streelde ik al dit lekkers en nu hoorde ik duidelijk een zacht gekreun. Dit werd luider naarmate ik mijn mond dezelfde weg liet volgen die mijn handen waren voorgegaan. Toen mijn warme mond het kleine maar fijne clitje tussen de lippen nam, moest ik even mijn eigen borsten beroeren.

Stevig maar zeker niet om pijn te doen hield ik het clitje tussen mijn lippen en liet mijn tong flitsende bewegingen maken. Ondertussen streelde ik met een andere hand haar lipjes en spreidde ze, zodat één vinger van me in haar poesje verdween. “Heerlijk,” hoorde ik Marie grommen. Net toen ik verder wou gaan trokken de twee handen mij terug rechtop en lieten me eventjes los. Dit alles duurde echter niet lang. Nu voelde ik dat deze handen mijn lichaam verkende. Mijn lichaam dat al in een redelijke opwinding verkeerde. Beide handen wreven over mijn jurkje, betastten mijn borsten, mijn buik en zakten zo af naar mijn benen. Plots hielden ze op en voelde ik ze op mijn schouders. Stilletjes werd ik naar een andere plaats gegidst en een klein beetje gedraaid.

Alsof het afgesproken was voelde ik nu vier handen die mijn lichaam verkenden: twee die vertrokken vanaf mijn schouders en twee andere die mijn middel als vertrekpunt hadden. Langzaam vervolgden deze laatste hun weg naar de rand van mijn jurkje. Door de stof heen voelde ik de warme handen die geen plekje van mijn lichaam onberoerd lieten. Langzaam gleden de handen over de rand van mijn roze niemendalletje en raakten ze het blote vlees van mijn dijen aan. Een kleine rilling trok door mijn lichaam. Opnieuw werd geen plekje huid overgeslagen. Met een zachte masserende druk vervolgde ze hun weg tot aan mijn enkels. Geen enkel plekje werd overgeslagen.

Plots voelde ik dat beide handen mijn voet omhoog trokken. Met een zacht en teder gebaar werd mijn espadrille uitgedaan en mijn voet zacht gemasseerd. Hetzelfde herhaalde zich bij de andere voet. Toen ik weer op beide voeten stond, gleden beide handen terug omhoog, ondertussen heerlijk mijn huid en spieren masserend. Bij de rand van mijn jurkje stopten ze even om dan hun weg eronder verder te gaan. Opnieuw streelden en betastten tien vingers mijn zachte huid. Hoe verder ze omhoog verdwenen hoe verder mijn jurkje mee om hoog schoof. Algauw vonden beide handen de rand van mijn string. Het stukje textiel werd volledig betast en gekeurd. Ondertussen trokken de andere twee handen mijn jurkje helemaal over mijn hoofd en uiteindelijk uit.

Nu had ik enkel nog maar mijn wit stringetje en een blinddoek aan. De handen die mijn jurkje uitgedaan hadden, bekommerde zich nu verder om mijn twee kleine borstjes. De borstjes werden elk in een hand gewikt en gewogen. De beide tepeltjes werden tussen enkele vingers gerold en steeds als dit gebeurde werd ook lichtjes in de borst geknepen. Zo werden beide borstjes verder gemolken, wat een overheerlijk gevoel gaf. Tegelijkertijd waren de andere handen bezig om het laatste stukje textiel dat ik nog aan had, uit te trekken. Toen ik volledig naakt stond werd ik bij de hand genomen en naar een andere plaats in de kamer geleid. Na enkele meters stootte ik tegen een soort tafel die met zacht leer was bedekt. De beide handen dwongen me erop te gaan zitten.

Mijn enkels werden vastgenomen en eveneens op de tafel gelegd. Nu werden mijn schouders beetgenomen en werd ik zachtjes naar beneden gedrukt. Volledig op mijn rug lag ik nu op deze tafel. Het leer gaf een heerlijk koel gevoel. Plots voelde ik dat mijn linker been omhoog getrokken werd en in een soort van beugel geplaatst werd. Ook het rechterbeen werd in een beugel geplaatst. Rond beide enkels werd een soort van enkelband gedaan dat bevestigd werd aan de beugel zodat ik niet kon bewegen. Eventjes werd me rust gegund. Vervolgens werd mijn linkerpols beetgenomen en ook hier kreeg ik een polsbandje aangedaan dat boven mijn hoofd werd bevestigd. De andere arm volgde dezelfde weg. Met beide armen boven mijn hoofd geketend, mijn beide benen aan de beugels vastgemaakt en geblinddoekt lag ik volkomen weerloos op de tafel.

“Hoe voel je je nu?” vroeg mevrouw maar met een hele andere stem dan daarstraks. Tegelijkertijd voelde ik opnieuw de vier handen die mijn lichaam streelden.
“Heerlijk,” antwoordde ik zachtjes, “heerlijk mevrouw”. De handen gingen verder met de handelingen waarmee ze daarstraks bezig waren. Mijn borstjes werden verder gemolken, nog vervolledigd met een warme vochtige tong die beide tepeltjes één voor één likte en zoog. Ook de beide handen die mijn poesje bewerkten kregen nu gezelschap van een overheerlijke mond. Langzaam maar zeker voelde ik een spanning die zich in mijn lichaam aan het opbouwen was. Af en toe trokken mijn buikspieren in een kramp samen als de overheerlijk mond op mijn clitje sabbelde en er lekker op zoog en tegelijkertijd de tong mijn clitje met flitsende aanrakingen streelde.

Doordat ik weinig bewegingsruimte had bouwde de spanning in mijn lichaam zich snel op. Warme golven van genot overspoelden dan ook algauw mijn lijf. Ik bleef maar komen, het éne orgasme na het andere. Hevig kreunend probeerde ik me vrij te maken, om al die opgekropte energie los te laten. Nadat ik een beetje tot rust was gekomen, werd door mevrouw de blinddoek verwijderd. Met een stralend gezicht zat ze naakt in een rolstoel naast mijn tafel. Ook Marie was helemaal naakt.
“Heerlijke lieve meid” zei ze zachtjes, “vergeef me mijn houding van daarstraks, maar je bent overheerlijk”. Ook Marie glimlachte en raakte mijn beide borstjes opnieuw aan, “Heerlijk liefje” zei ze zachtjes. Ik werd door mevrouw gekust en zoende haar heftig terug. Ze knikte naar Marie en die kwam naast haar staan. “Omdat je je zo goed gedragen hebt krijg je nog een toetje” zei mevrouw.

Marie stond naast haar en ik zag dat ze een voorbindpenis nam, eentje die de draagster ook zelf penetreert. Marie kwam vlak naast me staan, zodat ik haar goed kon zien. Ze opende haar benen een beetje en terwijl ik kon toezien duwde mevrouw de korte kant van de voorbindpenis in Maries poesje. Tergend langzaam verdween de penis in haar. Marie kreunde zachtjes tot dat de penis volledig in haar zat en mevrouw de riempjes rond haar lichaam vasthaakte. Marie nam nu plaats tussen de beugels en beroerde met de top van de penis mijn lipjes en clitje. Mevrouw was ondertussen bij de tafel waarop ik lag komen zitten, ter hoogte van mijn borstjes.
“Heerlijke meid,” gromde ze zachtjes, terwijl ze met beide handen mijn borsten streelde. Daar haar melkende bewegingen voelde ik weer een spanning ontstaan in mijn lichaam. Ook mijn poesje herkende deze signalen en langzaam weken mijn lipjes uit elkaar en groeide mijn clitje opnieuw. Marie beroerde met de kunstpenis mijn lipjes en duwde de penis een klein beetje naar binnen.
“Vooruit Marie,” hoorde ik mevrouw zeggen, “langzaam aan dan heb ik straks voor jullie beiden nog een verrassing.” Met een van top tot teen gespannen lichaam voelde ik de kunstpenis langzaam mijn poesje binnendringen. Centimeter voor centimeter tot dat hij er volledig instak en onze beide poesjes elkaar raakten.

“Marie, nu eventjes in de rondte bewegen,” beval mevrouw. Zoals opgedragen maakte Marie met de penis kleine ronde bewegingen, alsof ze me een beetje wou uitrekken. Het voelde sensationeel aan. Het leek wel of ik helemaal uit zenuwen bestond die constant geprikkeld werden. De spanning bleef groeien en ik wist dat er niet veel meer moest gebeuren of ik zou overspoeld worden door een gigantisch orgasme. Op dat moment voelde ik de tong van mevrouw die aan m’n tepeltjes likte en zachtjes mompelde, “Nu komt het meisjes. Mijn verrassing”. Tegelijkertijd voelden Marie en ik vibraties in de voorbindpenis, eerst heel stilletjes en alsmaar heviger. Dit was voor mij te veel, ik kromde mijn hele lichaam alsof ik wou ontsnappen aan hetgeen me op mijn tafel hield, zo hevig was mijn orgasme. Ook Marie had op hetzelfde moment een grandioos orgasme en om de spanning af te reageren begon ze spontaan neukbewegingen te maken. Hoe meer ze me penetreerde hoe meer we alle twee overspoeld werden door nieuwe orgasmen. Langzaam verminderde de vibraties en zo goed als uitgeput viel Marie tussen mijn benen op mijn lichaam. Ook mevrouw was uitgeput. Marie maakte ondertussen de linten rond mijn polsen en enkels los. Nog een beetje moe ging ik rechtop zitten en werd door Marie in haar armen genomen. “Kom,” zei mevrouw en nam ons allebei mee naar een grote slaapkamer. We hielpen Mevrouw uit haar rolstoel en legde haar temidden van ons in een groot bed. “Laten we nu even rusten voordat Tanja verder voorleest uit het boek der Lusten,” zei mevrouw.

Om de twee dagen ga ik nu langs om telkens enkele pagina’s uit het boek voor te lezen, wat altijd aanleiding is om het één en ander eens uit te testen. Maar over mijn verdere avonturen misschien eens een andere keer. Doei.

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Sofie 28 mei 2017
  2. Tina 10 mrt 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *