— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Eerste trio

Het licht was uit en ik baalde van mezelf. Trut! Waarom durfde ik het nou niet door te zetten, terwijl ik het zo graag wilde? Rick lag tegen mijn mijn kontje aan. Een vertrouwd gevoel. “Slaap lekker liefje” had hij nog gezegd vlak voordat hij in slaap viel. Dat zei hij al drie jaar ‘s avonds in bed tegen mij. Alleen, vanavond lag ik met hem én zijn vriend Mark in één bed … én ik had bijna met hen allebei gevreeën!
Rick en ik zijn al een paar jaar samen en houden zielsveel van elkaar maar desondanks gaan we steeds minder vaak met elkaar naar bed, ik word bij hem minder opgewonden en nat.

Rick vroeg me op een gegeven moment hoe ik dacht dat we de afwisseling en opwinding in bed konden terughalen. Hij vroeg me welke fantasietjes ik wel eens in praktijk wilde brengen. Hij wilde wel een keertje met mij en een van mijn vriendinnen in bed duiken. Ja, ja… Ok, het lijkt me ook heel spannend om een keer met een ander meisje te vrijen, maar dat zou ik nooit in het echt durven doen. Voorzichtig bracht ik mijn alternatieve voorstel naar voren, dat wat mij betreft niet bij een fantasietje alleen hoefde te blijven: met een andere man erbij kon ik het me wel voorstellen.

Rick schrok er van dat ik dat wilde, maar het wond hem ook op. Hij vroeg wie had ik dan wel in gedachten had. Ik aarzelde de naam de noemen die als eerste in me opkwam. “Ik kan het me wel met Mark voorstellen” opperde ik voorzichtig. Vlak voordat ik verkering met Rick kreeg was ik bijna een keer met Mark naar bed geweest. Hij was nog altijd een goede vriend, nog single, te vertrouwen… en ik wilde wel eens afmaken wat wij ooit waren begonnen.

Nu lag ik met hen allebei in één bed. Ik had al met Mark liggen tongzoenen en ik stond al op het punt hem te gaan pijpen. Op dat moment realiseerde ik me dat dit geen natte droom was, maar werkelijkheid. Waar was ik mee bezig? Als ik met Mark zou vrijen zou dat onomkeerbaar zijn. Ik begon te twijfelen. “Nee, niet doen” zei mijn serieuze stemmetje waarop ik de erotische spanning verbrak. Ik zei dat ik niet verder wilde gaan, in elk geval niet deze keer. Rick en Mark begrepen dat op zich wel en stelden voor dan maar te gaan slapen.

Het licht ging uit en ik lag tussen de beide mannen in. Maar ik kon geen slaap vatten. Terwijl ik van mezelf lag te balen merkte ik dat Mark ook nog niet sliep. Hij lag met zijn gezicht naar mij toe en ik voelde zijn warme adem over mijn gezicht strijken. Rick lag achter me, half tegen mij aan, al diep te slapen. Onwillekeurig zochten onze lippen elkaar. Hij kuste me terug met een klein zoentje. We bleven vlak tegen elkaar liggen. Hij raakte mijn hand.. Zijn adem werd warmer en zijn lippen raakten weer de mijne.. Zijn tong streelde mijn lippen en zocht mijn tong en ik liet hem begaan… We begonnen weer te tongzoenen.

Een golf van opwinding trok door me heen. Het verzet in mijzelf ebde weg en maakte plaats voor een heftig verlangen. In een mum van tijd werd ik nat.

Opeens werd Rick wakker van ons gezoen. Hij schrok. “Wat gebeurt hier?” vroeg hij. Ik reageerde niet want ik ging volledig op in het onverwachte tongespel. Rick dacht dat Mark al in me zat en voelde aan mijn kontje. Ik opende mijn dijen een stukje en liet me van onderen betasten. “Ooh Sylvia, wat ben je nat!” zuchtte Rick toen hij voelde dat mijn sapjes rijkelijk vloeiden. “Ja…” reageerde ik “ik wil toch nog even door jullie geneukt worden” fluisterde ik.

Mark duwde tegen me aan, hij wilde in me nu hij had gehoord dat ik toch ‘all the way’ wilde gaan. Ik rolde op mijn rug en opende mijn dijen terwijl Mark boven op me kwam. In het donker zag ik hem nauwelijks, maar ik voelde zijn lul langs mijn dijen strijken en daarna zijn eikel tegen mijn natte lipjes drukken…

“Wacht” zei Rick “als het toch gebeurt, dan wil ik het wèl zien”. Hij deed het snel het licht aan en knielde achter ons. Mark zoende me opgewonden en bracht zijn stijve met zijn hand naar mijn poesje… Ik voelde zijn eikel tussen mijn vochtige lipjes drukken, en hield mijn adem in terwijl hij volledig in me gleed…

Oohhh… Ik slaakte een diepe zucht. Mark’s pik was dikker dan die van Rick, en langer ook. Dat kon ik nu goed voelen, en ik kon nauwelijks adem halen. Nadat Mark me even had laten wennen begon hij zachtjes tegen mijn heupen op te rijden. Ik keek hem aan terwijl ik hem diep in mijn buik voelde drukken. Het wat zo spannend! Ik liet me door hem tongzoenen en genoot van zijn grote gespierde lijf. Ook begon ik wat te wennen aan zijn enorme pik.

Rick richtte het lampje tussen onze dijen, zodat hij goed kon zien hoe Mark’s stam in mijn kutje wrikte. Opeens voelde ik zijn hoofd bij mijn dijen… Hij begon ons te likken! Wat een vreemd gevoel was dat. Toen Rick ons weer de ruimte gaf begon Mark me te neuken.

Het was heel raar, heel nieuw, om het na al die jaren met een ander te doen. Mark genoot ook erg van mij en had helemaal geen zin om plaats te maken voor Rick, die vroeg of hij ook even in me mocht. “Even nog” zei Mark en verlekkerde zich nog even aan mijn poesje.
Mark maakte toch maar plaats, en hij trok zijn stijve uit mijn poesje terug. Hij moest wel want ik ben toch echt Rick’s vriendinnetje! Rick begon eerst mijn kutje te likken, waarop Mark over mij heen geknield kwam.. Zijn dikke lul bungelde boven me en begreep wat hij wilde. Ik pakte hem vast en nam zijn glanzende eikel in mijn mondje. Ik trok zijn dikke voorhuid zachtjes af terwijl ik zijn gladde eikel tongzoende. Ik proefde mijzelf, vermengd met zijn sterke muskus.
Na een paar minuten kreeg ik een beetje sperma in mijn mond. Als ik doorging zou hij in mijn mond klaarkomen. Daarom stopte ik, want ik wilde liever nog even geneukt worden.

Eerst Rick. Het was vreemd hem nu op me te voelen komen. En in me. Zijn pik was minder stijf en minder groot dan die van Mark. Hij was bovendien veel te heet. Hij kon nauwelijks bewegen en toen Mark hem aanmoedigde en over zijn ballen begon te wrijven, kwam hij al half in mij klaar. Zelf ook teleurgesteld gleed hij weer van mij af. Gelijk kwam Mark weer voor me geknield en hij schoof zijn stijve paal onverbiddelijk terug in mijn kutje.

Rick kwam even bij me geknield en legde zijn stijve op mijn lippen. Ik snoepte het vocht van zijn natte eikel, wat ik lekker vond, maar van pijpen kwam niet veel terecht. Hoe andere meisjes dat doen weet ik niet maar tegelijk neuken én pijpen is niet gemakkelijk (misschien moet ik vaker oefenen?).
Ik liet me door Mark de zevende hemel in neuken. God, wat heerlijk! Ik kreunde ongeremd hard en dat moedigde hem aan door te gaan. Onwillekeurig begon ik met mijn heupen mee te wiegen… Ik zette mijn nagels in het dekbed. Mark’s stijve raakte de diepste en gevoeligste plekjes in mijn kutje en dat, in combinatie met zijn ritme, maakte me zweverig van genot…. Ohh.. ik ging klaarkomen! Ik sloeg mijn armen om zijn nek en voelde mijn orgasme opkomen. “Ooohh aahhh jaahh, Mark..” zuchtte ik terwijl ik Rick aankeek… “Ga door … ik kommm…”.. Mark ging door… Ik trok mijn rug hol en voelde vanuit mijn onderbuik de eerste golf van genot door me heen trekken.. “Hhmmm ooahh..” Vlak onder Rick’s ogen had ik mijn heftigste orgasme ooit!
Mark bleef me hard, en vooral heel diep neuken. Ik was klaargekomen en bleef nu passief onder hem liggen, in afwachting van het moment volgespoten te worden. In zijn bruine ogen zag ik de intense opwinding vlak voordat hij zich in me begon te ontladen… “Ooh .. ik kom…” Ik voelde zijn pik zwellen… Zijn gezicht vertrok van genot en .. hmmm… ik voelde zijn eikel diep in me ploffen… Mark kwam grommend in me klaar… In een mum van tijd had ik mijn poesje vol… van een andere man..

Nadat hij een beetje was bekomen gleed Mark van me af. Ik was nog een beetje daas van de ervaring maar ik had er echt van genoten.
Nu was Rick weer aan de beurt. Hij begon me weer even te likken, maar ik wilde geneukt worden. Ik trok hem over me heen en leidde hem naar mijn kruisje… Zijn pik glibberde een keer naast me, maar opeens voelde ik hem in me glippen. Rick zuchtte. “Ohh liefje, wat zit je vol…”.

Daarna kon ik me weer met Mark bezighouden. Ik knielde naast hem op het matrasje en besloot hem zo lekker als ik kon te pijpen. Ik had succes, want hoewel zijn sperma nog tussen mijn dijen kleefde, bleek hij prima in staat voor de tweede keer een stijve pik te krijgen! Zijn pik was in mijn mondje alweer tot volle omvang uitgegroeid. Rick keek van dichtbij mee. Ik zag verbazing, geilheid en jaloezie in zijn ogen terwijl ik aan Mark’s gladde eikel sabbelde en likte. Dat zette me aan om nog beter mijn best te doen. Ik schoof mijn blonde haarlok, die telkens voor mijn gezicht viel, herhaaldelijk achter mijn oren zodat Rick goed kon zien hoe ik Mark pijpte. Terwijl ik met mijn tongetje en mijn lippen langs zijn schacht en over zijn balzak likte keek ik Rick nog eens extra verleidelijk en ondeugend aan. Dan weer sabbelde ik zo zachtjes mogelijk aan zijn eikel en trok hem tegelijk af.

“Ik wil nog even neuken” zei ik tegen Mark. Hij wilde al omhoog komen om me van achteren te pakken. “Nee wacht, ik kom wel even op jou zitten” bood ik aan en schuifelde op mijn knietjes over hem heen. Ik pakte zijn stijve en liet me over zijn dikke paal zakken. Langzaam begon ik mijn heupen te bewegen, en voelde zijn pik weer lekker in me bewegen. Het was wel een beetje lastig dat ik al twee keer was volgespoten, want door het sperma was ik zó nat dat Mark’s pik telkens uit me glipte. Rick, die van achteren toekeek, bood hulp en zette Mark’s paal tot drie keer toe weer overeind waarna ik opnieuw over hem heen zakte. Nadat hij de vierde keer uit me glipte besloten we dan maar een ander standje te doen.

Ik kwam op mijn handen en knietjes op het matrasje. Mark schuifelde gelijk achter me. Ik voelde hem nu van achteren in me glijden. “Hmmm” Hij pakte me stevig bij mijn heupen vast en stak vre-se-lijk diep in mijn kutje… Het was nu extra spannend omdat ik Rick aankeek terwijl ik van achteren door Mark werd gepakt. Mark kwam nog een keer in me klaar, deze keer minder heftig dan de eerste keer maar toch voelde ik hem nog een paar keer in me “ploffen”.

Terwijl we in bed wat zaten na te kroelen voelde ik een het sperma zachtjes tussen mijn dijen vloeien. “Mag ik mijn broekje?” vroeg ik. Rick vond het verfrommelde slipje tussen een bergje kleren. Snel stak ik mijn voeten door het broekje en schoof het over mijn heupen.

Later voelde ik me schuldig omdat ik me zo had laten gaan. Ik ben een katholiek meisje en dit soort stoute avontuurtjes, dat mag helemaal niet! De volgende dag was mijn poesje nog helemaal schraal en de week erop hebben Rick en ik vaak gevreeën. Ik had erg veel zin in sex en Rick deed erg mijn best om mij te laten voelen dat ik de zijne was, maar bij die ene keer met Mark zou het niet blijven….

Beoordeel dit verhaal

23 Reacties

 1. Tweeling69 22 apr 2023
 2. Chris 23 apr 2023
 3. Babette 26 apr 2023
 4. Chris 26 apr 2023
 5. Babette 26 apr 2023
 6. Chris 27 apr 2023
 7. Babette 27 apr 2023
 8. Chris 27 apr 2023
 9. Bram 29 apr 2023
 10. Babette 01 mei 2023
 11. Gustav 01 mei 2023
 12. Bram 02 mei 2023
 13. Chris 02 mei 2023
 14. Babette 02 mei 2023
 15. Bram 03 mei 2023
 16. manon 03 mei 2023
 17. Bram 03 mei 2023
 18. Chris 03 mei 2023
 19. manon 03 mei 2023
 20. Chris 04 mei 2023
 21. Bram 04 mei 2023
 22. Chris 04 mei 2023
 23. rik 05 mei 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *