— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn kleine vriend

Het zand voelt heet aan mijn voeten als ik ze van de handdoek schuif. Langzaam schuif ik ze iets uit elkaar en laat gelijkertijd mijn knieën zakken. Mijn kuiten worden direct getracteerd op de hete adem van het zand. Door het kussentje kijk ik langs mijn lichaam en voel hoe mijn tepels de hoogte opzoeken. Mijn ogen volgen de lijn van mijn buik en blijven rusten op de ingang van mijn broekje. Het kleine lapje stof bedekt mijn intimiteit discreet genoeg om in ieder geval de suggestie te wekken dat ik nog iets aan heb.

Het is nog vroeg op het strand en alle andere badgasten slapen nog of zitten loom aan het ontbijt. Ook mijn vriendinnen zullen nog wel slapen. Gisteravond had ik al gezegd dat ik vroeg naar het strand zou gaan maar dat ik met ‘vroeg’ zeven uur bedoelde leverde direct een verschil in tijdsbeleving op. Iris is wel meegekomen en ligt naast me, haalt de slaap in maar combineert het aangename met het andere aangename, namelijk bruin worden terwijl je slaapt. Ook zij ligt alleen met een klein slipje om haar heupen en zelfs dat zou nog te veel eer zijn voor het minuscule stukje dat haar heuvel bedekt.

De zee kabbelt zachtjes voort zoals de afgelopen paar dagen. Ik rek me uit en laat mijn handen over mijn lichaam gaan. Ja, ook mijn tepelhoven horen tot mijn lichaam en worden in dit ritueel zeker niet overgeslagen. Hmm, even dat lekkere gevoel als ik net iets langer met mijn vingers op mijn borsten blijf hangen. Langzaam kom ik overeind en sla mijn armen om mijn benen. Mijn voeten inmiddels teruggetrokken op de handdoek, het zand te heet. Ik voel hoe mijn vingers mijn benen verder verkennen en iedere ronding bevoelen, steeds lager. Dan de schok die ikzelf teweeg breng als ik mijn wijsvinger zacht over het lapje stof laat gaan en met een minieme druk mijn erogene zone tot leven breng. Mijn blik gaat van links naar rechts en zie dat er verder niemand in de buurt is. Mijn vinger blijft waar hij is en langzaam laat ik mijn nagel het lapje opzij trekken en voor ik het weet trek ik het van mijn lipjes af en duw het opgerold naar de zijkant van mijn venusheuvel. Mijn lipjes stralen van genot, vrij in de zon, de zachte wind over mijn vel.

Alsof er niets aan de hand is, kijk ik rustig om me heen en laat ik mijn vingers rustig hun gang gaan. Strijkend langs mijn lipjes volg ik de contouren, mijn vingertoppen voelen iedere verstoring van de gladde huid. Dan komen ze aan bij de bovenste plooien en duwen zacht tegen mijn knopje. Oooh, zo lekker. Mijn voeten glijden naar buiten laten meer vrijheid toe tot mijn schoot. Nog steeds om me heen kijkend merk ik dat het strand gewoon verlaten is. Dan een stoute ingeving. Mijn vingers maken de knoopjes aan de zijkant los en trekken ze het lapje stof weg. Ik ben me er intens van bewust dat ik hier nu helemaal naakt zit terwijl ik best al wel opgewonden ben. Ik voel mijzelf nat worden, de wind op mijn huid. Mijn benen gaan nog iets verder van elkaar. Ik leun achterover en laat de zon haar werk doen op mijn huid. Weer kijk ik langs mijn lichaam en nu wordt mijn blik niet meer belemmerd door het lapje stof. Mijn kale heuvel wordt beschenen door de schittering van het water. Een tijdje geniet ik van dit gevoel maar na tien minuten is het tijd voor mijn geheimpje.

Uit mijn tas haal ik mijn kleine gladde vriend. Een kleine massagestaaf zoals hij netjes heet. Ik heb hem altijd bij me als ik op pad ga want ik weet van mijzelf dat ik op de gekste plekken opeens verschrikkelijk geil kan worden. Hij glinstert in de zon en langzaam brengen mijn vingers de kop van mijn vriendje naar mijn warme grot. Langzaam glijdt de punt tussen mijn lipjes door en draait rondjes rond mijn clitje. Ik ben zo nat, zo ongelooflijk nat, dat mijn kleine vriend er geen enkele moeite mee heeft mijn natte opening te vinden. Langzaam glijdt het lekkere ding naar binnen, vult mijn lichaam en brengt me in vervoering. Zacht haal ik hem heen en weer en laat me hier open en bloot op het strand nemen door mijn allerbeste vriendje. Dieper en dieper vult hij mijn lijf, brengt me in een extase. Voor de volle lengte vult hij mijn vulva terwijl mijn andere vingers nu mijn clitje gevonden hebben en daar zacht hun erotische dans uitvoeren.

Al mijn zenuwen, hormonen en gedachten zijn nu volledig gericht op wat er tussen mijn benen gebeurt en laten er geen misverstand over bestaan wat er gaat komen. Ik verlies de fysieke controle over mijn lichaam en langzaam maar zeker voel ik hoe al mijn kracht zich concentreert op het komende orgasme. Dan de schok, de explosie, de vulkaan, de verkramping van mijn lijf, de ingehouden adem, de golven van extase……Golf na golf overspoelt mijn lichaam met dat heerlijke gevoel. Met mijn ogen dicht laat ik alles over mij heenkomen. Op een of andere manier ben ik me er volledig van bewust dat iedereen mij kan zien maar het doet me nu niets. Dit gevoel is van mij, helemaal van mij alleen. Langzaam kom ik weer bij, twee voeten op de wereld, de zee die nog steeds doorkabbelt, de zon die mijn lichaam verwent, de wind die mijn huid wat afkoelt.

Mijn vriendje verdwijnt weer in mijn tas en het kleine lapje stof wordt op zijn plek geknoopt. Mijn lichaam verwerkt alle indrukken en ik rek me nog eens uit. Mijn vriendin wordt wakker en mompelt iets over een heerlijk rustig strand en als ze overeind komt en om zich heen kijkt maakt ze duidelijk dat er wel iets meer uit mag want ze ziet verder toch niemand. Oh, hoe heerlijk kan zo´n dag toch worden. Twee naakte lichamen verwent door zon, water en wind……en mijn kleine vriend.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *