— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Pittige lust

Al twee jaar is de spanning tussen ons voelbaar. Iedere keer als ik hem voorbij zie lopen op kantoor maakt een warme gloed zich meester van mijn lichaam. Ik ben nog nooit vreemdgegaan en ben bang om mijzelf te verliezen in het gevoel dat hij bij me oproept. Ik weet dat ik niet de enige ben met wie hij loopt te lonken, dat heeft mij twee jaar terug afgeremd. Maar nu kan me dat niets meer schelen. Ik wil één van hen zijn!

Over 2 maanden begint hij aan een andere baan, ik ben hem bijna kwijt. We spreken af om na het werk iets te gaan eten. In het restaurant springen de vonken tussen ons over en weer. Ik krijg bijna geen hap door mijn keel. Al voor het etentje wist ik dat we aan het einde van de avond niet zomaar naar huis zouden gaan. Dit wordt tijdens het eten almaar duidelijker. Af en toe is er een aanraking, onze benen tegen elkaar of onze handen die elkaar ’toevallig’ raken. De lust straalt er van beide kanten vanaf!! Jezus, wat heb ik de afgelopen twee jaar vaak over hem gefantaseerd, gedroomd zelfs.

Nu lijken de fantasieën werkelijkheid te gaan worden. We lopen het restaurant uit en hij stelt voor om afscheid te nemen in zijn auto. Ik stap in en hij rijdt de auto naar een afgelegen plek. Zodra de auto stilstaat draaien we ons naar elkaar toe en beginnen we elkaar innig te omhelzen. Hij ruikt lekker, ik begraaf mijn gezicht in zijn nek. Langzaam beginnen onze handen elkaar te verkennen. Zijn handen gaan onder mijn jas en strelen mijn rug en mijn billen. Ik verken zijn borst en ga met mijn handen richting zijn pik die al behoorlijk klem komt te zitten in zijn broek. Ik raak steeds opgewondener en word vreselijk nat tussen mijn benen. Ik wist niet dat verlangen zo’n pijnlijk gevoel kon geven.

De lust wint het van de angst en ik laat zijn handen gretig zoeken onder mijn kleding. Hij pakt mijn borsten en speelt met mijn tepels. Ik help hem mijn broek los te krijgen en sta graag toe dat hij een weg zoekt naar mijn natte kut. Hij duwt mijn string opzij en stopt een vinger in mijn drijfnatte en oververhitte kut. Hij vingert me, speelt met mijn clitoris, en knijpt mijn tepels zo hard dat het bijna pijn doet. Ik word gek van genot.

Nu is het mijn beurt. Ik speel met zijn ballen. Hij ademt zwaar en kreunt, ik begin hem af te trekken en begraaf mijn gezicht weer in zijn nek. De geur van sex begint te overheersen in de auto! Ik fluister in zijn oor dat ik hier al twee jaar over fantaseer. Dat maakt hem nog geiler. Hij vraagt mij over mijn droom te vertellen. Ik zeg hem hoe hij mij in zijn droom neukt, hard en van achteren. Dat ik boven op hem zit en zijn lul hard in mij voel. Terwijl ik hem dat vertel, vinger ik mijzelf. Hij kijkt verlangend toe.

Ik bevredig mijzelf twee keer terwijl hij kijkt en geile woordjes in mijn oor fluistert. Ik vind dat het tijd wordt om hem te helpen. Ik pak zijn pik en begin hem langzaam af te zuigen. Met mijn tong verken ik zijn pik. Ik speel ermee in mijn mond. Tegelijkertijd masseer ik zijn ballen. Hij houdt het niet meer en stoot zijn pik diep in mijn mond. Kreunend van genot komt hij klaar. We houden elkaar nogmaals innig vast en nemen langzaam afscheid. Ik stap in mijn auto en rij naar huis.

De volgende dag zien we elkaar weer op kantoor. Als ik gedacht had dat eenmalig toegeven aan de lustgevoelens iets op zou lossen, dan had ik het mis. Ze zijn alleen maar groter geworden. Dit was geen eenmalige aktie. De volgende keer ga ik mijn dromen verder waarmaken. Dan wil ik dat hij me neukt en hard ook…. wordt vervolgd!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *