— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Knippen

Ik sta geblinddoekt in mijn slaapkamer. Onder het lege Ikea kledingrekje. Ik sta met mijn rug naar de muur, met mijn handen houd ik de zijkanten van het rekje vast. Links is het touwtje rond mijn pols reeds vastgeknoopt aan het rekje, aan de rechterkant gebeurt hetzelfde. De man die ermee bezig is ken ik. Dat ben jij.
Ben ik nu wakker of niet? Soms heb je dat, in die wazige overgang tussen slapen en ontwaken. Je bent er stellig van overtuigd dat je wakker bent, zo realistisch beleef je alles. En plots word je wakker en sijpelt het langzaam door: mijn wakker zijn van daarnet was een droom.

Deze namiddag dook jij opeens weer op in mijn leven. Met een e-mail, op mijn werk nota bene: ‘Soms moet je vergeten wat geweest is. Soms moet je je overgeven aan een drang diep in jezelf, de drang om toe te geven aan het verlangen naar nieuwe, spannende sensaties om daarna weer verder te gaan waarmee je bezig was’, zo begon hij. Wat volgde nam gedurende rest van de dag meer en meer bezit van mijn hersens. Het liet me niet meer los en maakte als een sluipend, bedwelmend gif mijn nieuwsgierigheid en mijn verlangen los. Om acht uur belde ik je, ik sprak vier woorden: ‘Ik wil je, nu’.

Dat gaf me een uur om voor je klaar te zijn. Ik zocht tussen mijn oude spullen naar de dingetjes waar je om gevraagd had. Mijn vleeskleurige setje met de bruine bloemenprint en een kleedje ‘dat zo strak om je lijfje zit, dat het als een rijpe vrucht openbarst als er een scheurtje in komt om zo het vruchtvlees bloot te geven dat naar aanraking verlangt.’ Ik wachtte op je, in het half donker. ‘Net genoeg schemerlicht om je te kunnen zien.’ Gespannen, benieuwd, zenuwachtig. Er trok een rilling over mijn vel, vanuit mijn vingers, mijn tenen, mijn hoofdhuid tot diep in mijn buik.

Je kwam binnen langs de schuifdeur, zonder een woord te zeggen. Je hurkte voor me neer, streelde met de buitenkant van je hand even over mijn wang. Je haalde iets uit je zak en schoof het over mijn hoofd voor mijn ogen. De rest van de avond zou ik alleen nog voelen en horen. Rustig knoopte je losjes een touwtje rond mijn polsen. Je hielp me uit mijn stoel en leidde me, mijn hand in de jouwe, naar mijn slaapkamer. Daar sta ik nu. Onder mijn rekje, mijn handen vastgebonden aan de zijkanten.

Ik voel je vingers zachtjes over mijn wang, naar mijn kaak en langs mijn hals. Een hand die teder over mijn kleren dwaalt, om even opnieuw kennis te maken met het lichaam dat je zo goed kent. Langs mijn borst, mijn lenden, de zijkant en de voorkant van mijn dij. Langs mijn schaamhaar scherend. Alsof er geen stof tussen zit, trekken jouw vingers een spoor van herkenning en verlangen over mijn huid, tot in het diepst van elke zenuw. Waar je vingers mijn vel verlaten, net onder mijn navel, schreeuwt elke porie: niet stoppen, ga verder!

Even is er niets, alleen het nazinderende gevoel van je aanraking. Tot ik iets hards en kouds voel, net onder mijn keel. Het glijdt tussen mijn borsten naar beneden. Mijn adem stokt, het voelt als een mes! En je weet toch dat ik als de dood ben voor messen! “Ssht, rustig, het is geen mes. Ik ga je gewoon van je kleren verlossen.” Warm, diep, geruststellend klinkt je stem.
“Je vrucht laten openbarsten met een schaar.” Mijn strak gespannen truitje komt los van mijn buik. Ik hoor een korte knip van een schaar, en ik voel de stof die terugveert. Zo knip je in mijn kleren, voorzichtig, zonder dat de schaar me raakt. Vijf, zes keer.

Ik voel hoe mijn vel bloot komt te liggen, hoe een cup van mijn beha zichtbaar wordt. Sensueel, opwindend. En dan, als een lieflijk strelend windje is er je adem, die je zacht langs de gaten blaast. Zo ga je verder alsof je alle tijd hebt, knippend en blazend. Gaten makend en met elkaar verbindend, tot mijn kleren als loshangende lapjes en flapjes om mijn lijf hangen. Om er in een laatste sensuele streling gewoon af te glijden, wanneer je tot slot mijn schouderbandjes doorknipt.

Even draait je vinger rond mijn tepel.
“Weet je hoe mooi je bent?”, vraagt hij. Drie vinger glijden vanuit mijn tepelhof over mijn pronte tepel. Nooit heb ik hem zo hard en begerig gevoeld. Een korte kreun welt uit mijn keel als je licht knijpende vingers het uiterste puntje lossen, de stof van mijn cup meetrekkend. Even een knip -God! dit moet dicht tegen mijn tepel geweest zijn- en mijn tepel en mijn hof puilen door het gat naar buiten. Je hand gaat naar mijn andere borst, onwillekeurig trek ik even naar achter als je ook daar knipt en mijn tweede smachtende tepel bevrijdt. Ik haal het beeld voor ogen van mijn twee borsten die door de knipgaten naar buiten puilen. Ik voel me geil en hoerig.

Je rolt nu mijn harde, bevrijde kogeltjes tussen je duimen en wijsvingers en duwt ze even naar binnen. Ik laat me meedrijven op het intense genot dat door mijn tepels gaat. Elektrische stroompjes schieten van mijn borsten naar mijn baarmoeder en schaamstreek. Ik voel mijn lippen zwellen en dik staan, zich vullen met verlangen naar aanraking. Mijn buikspieren en mijn dijspieren trekken samen, dat gaat vanzelf. Hun masserende werking op mijn schaamlippen en mijn klitje maken het verlangen alleen maar sterker, de neiging om mijn spieren feller en sneller samen te trekken alleen maar groter.

Ik besta alleen nog uit tepels en schaamlippen. Ik hoor hoe gejaagd en diep mijn ademhaling is, hoe mijn stembanden geheel uit eigen beweging geluiden voortbrengen die me alleen maar verder opwinden. Ik ben niet langer meester over mijn begeerte, mijn begeerte is meester over mij. Gedreven door jouw spel. Ik voel je duimen en je wijsvingers, mijn lijf schreeuwt om vervulling.
“Ssht… het is te vroeg om nu al te komen.”
Smeerlap die je bent! Wat ga je doen voor het zover is? Ik sta nu al op ontploffen, het druipt door mijn slipje.

Iets kouds glijdt over mijn schouder naar mijn borsten. Het hard, maar soepel. Het voelt als een kettinkje.
“Heb je wel eens klemmetjes op je tepels gehad?” Zonder mijn antwoord af te wachten, neem je mijn borst en plaatst het klemmetje. Ik heb nauwelijks de tijd om mijn adem in te houden, om me voor te bereiden op wat komen gaat. Ik wacht op de pijn, maar ze komt niet. Het voelt… Ik weet niet hoe het voelt, het voelt zoveel tegelijk. Knijpend, zoals je vinger soms knijpen. Tintelend als nauwelijks voelbare speldenprikkeltjes op mijn tepelhof en borst. Pijnlijk prettig. Is het daarom zo opwindend?

Terwijl ik nog aan de sensatie wen, wordt ze al verdubbeld. Ook mijn tweede tepel is nu ingeklemd. Het kettinkje voel ik tussen mijn borsten bengelen, het verbindt de klemmetjes met elkaar. Dit is zo nieuw, zo anders. Ik trek mijn bekkenspieren ritmisch samen en voel de sensatie tot in mijn kutje. Je speelt. Met je vinger draai je het klemmetje een halve slag. Dan laat je het klemmetje schieten, het draait met mijn tepel een halve slag terug. De sensatie is niet te beschrijven. Je herhaalt het keer op keer, ik heb geen tijd om te tellen. Soms doe je het met twee tepels tegelijk. Soms zonder pauze. Tikkend en plagend: de zoete pijn en geilheid maken me gek!

Daar sta ik, mijn handen boven mijn hoofd. Tussen mijn benen liggen mijn kapot geknipte kleren. Mijn borsten steken door de gaten in de behacups. Eindelijk ga je naar de zone van de waarheid, die stoomt en brandt van verlangen. Het oog van de schaar glijdt van achter naar voor. Mijn slip is nog aan, ik voel me geil. Op het moment dat de schaar mijn klit raakt, lijkt het alsof alle kranen van mijn geil opengaan. De schaar glijdt over die gevoelige plek met het stukje stof er tussen. Dan, heel langzaam, laat je de schaar in mijn slip glijden. Door mijn schaamhaar, tot ze rechtstreeks op mijn klit zit.

Ik gooi instinctief mijn hoofd naar achter. De schaar heb je weer uit mijn slip gehaald. En ik voel hoe je knipt, recht naar beneden, tussen mijn benen, langs mijn kutje tot voorbij het kruisje. Als een open geritste broek hangt mijn slip nu rond mijn billen, mijn benen nog in de pijpen, mijn billen nog bedekt. Alles ligt voor je open. Mijn schaamhaar, mijn gezwollen klit, mijn dikke, doorweekte lippen. Met twee vingers glijd je door die lippen. Mijn grote, dikke kut wil nu klaarkomen. Ik ben geil, hoerig, heet.

En dan geef je wat ik wil. Je tong: vurig, vinnig, snel, flitsend door mijn lippen, over mijn klit. Over mijn klit, me gek makend, me dol draaiend, me van de kaart vegend, me neerbliksemend. Tot een verwoestende golf door mijn lijf raast. Ik kom klaar. Maar je weet van geen ophouden. Je haalt de klemmetjes van mijn tepels. Het bloed kan daar weer stromen. En voor mijn orgasme de kans krijgt om helemaal weg te deinen, ga je door je knieën, opnieuw met je tong tussen mijn benen. Ik sla weer aansla. Dan kom je recht, ik voel je buik tegen de mijne, je paal keihard tussen ons in.

Je handen glijden onder mijn billen en tillen me op. Ik sla mijn benen om je middel, trek me op aan het rekje en laat me over je paal zakken. Hij glijdt recht mijn natte, hongerige grot in. En dan is het onverbiddelijk neuken. Hijgen, hangend aan mijn rekje, wippend op je heupen, stotend, keihard. Ik roep, schreeuw, huil en kreun van genot in een orgasme dat blijft golven en rollen. Jij kramt en voelt een orgasme opkomen. Dan kom je klaar, brullend als een leeuw. Zo staan we er even, allebei leeg. Ik hang op hou, mijn benen nog rond je heupen, je pik nog in me.

Je maakt het touwtje links los en ik hang mijn arm over je schouder. Dan het tweede touwtje. Ik voel je zweet op je rug, de hitte van de inspanning die van je lijf slaat. En zo, hangend op jou, draag je me naar mijn bed. Je legt me op mijn rug, propt de dekens als een worstje rond me, neemt mijn blinddoek af en kust me zacht op mijn voorhoofd. Uitgeput zak ik weg in een diepe slaap.

Hoe lang ik slaap weet ik niet, maar als ik wakker word, ben je weg. Of was je nooit hier? Was het een droom en word ik nu wakker? Word ik wakker in een droom? Kan dat? Ik tast rond, voel mijn lakens, voel mijn buik, mijn beha, mijn borsten door hun gat. Gerustgesteld draai ik me om. Nog even nagenieten, nog even wegsoezen. Straks ga ik weer verder met het gewone leven. Nu nog even niet.Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *