— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zalig ziek

Ze had de hele nacht liggen keren en draaien en was pas in de kleine uurtjes echt in slaap gevallen waardoor ze nog aan het dromen was toen de wekker afliep… Verdorie! Haar keel voelde pijnlijk aan, haar neus zat dicht en haar hoofd bonsde. Dit kon ze nu best missen. Het was razend druk op het werk en ze wilde met alles klaar zijn voor de kerstvakantie zodat ze ongestoord vrijaf kon nemen tot na Nieuwjaar. Ze dwong zichzelf om op te staan en liep naar de badkamer. Wat zag ze eruit… Bleek met een rode neus, haren in de war en gesprongen lippen. Haar hele lijf was stijf en gloeide. ‘Toch even mijn temperatuur nemen,’ dacht ze. Terwijl ze haar tanden poetste en naar de keuken liep voor een kop hete thee stak de thermometer al onder haar arm: 38,5° zag ze na een minuutje. Dat zag er niet zo best uit. Haar collega’s zouden haar meteen weer naar huis sturen als ze zo zou verschijnen, dus meldde ze zich toch maar, met een hese stem, ziek.

Ze vloekte nogmaals en belde vervolgens haar dokter die beloofde om zo snel mogelijk langs te komen. Zijn stem klonk vriendelijk en geruststellend. Hij wist dat ze baalde en probeerde haar te verzekeren dat enkele dagen rust beter zou zijn dan er twee weken mee te blijven rondlopen. Dat zou zich wreken met de feestdagen en daar zou ze nog meer spijt van hebben, toch? Ze nam een hete douche en waste zich grondig zoals steeds voor een doktersbezoek. Of was er meer?

Waarom schoor ze haar benen en oksels glad en besteedde ze extra aandacht aan haar poesje? Ze schoor en trimde het zorgvuldiger dan anders en toen ze de verzachtende lotion aanbracht kreeg ze een warm gevoel in haar onderbuik. En dat kwam niet door de koorts… Ze fantaseerde over het doktersbezoek. Zijn zachte, altijd warme handen waren zijn grootse troef, maar zijn aangename stem, zijn lieve en bezorgde ogen en zijn rustige, ondoorgrondlijke houding maakten ook altijd indruk. Ze voelde zich altijd veilig onder zijn hoede. Alles wat hij zei slikte ze als zoete koek. Verder had ze nog niet durven denken maar nu ze sinds kort opnieuw en gelukkig single was fantaseerde ze over hoe hij in bed zou zijn. Of zijn rust van hem een zachte maar attente minnaar had gemaakt. Of zat er diep vanbinnen een passionele, wilde man verborgen die bevrijd moest worden?

Ze maande zichzelf tot andere gedachten, trok haar enige, redelijk blote nachthemdje aan en liep terug naar de woonkamer die ze herinrichtte tot ziekenkamer. Thee, dekentje, veel kussens, enkele tijdschriften en een tube bruistabletten tegen koorts en pijn, waar ze al één van nam. Ze had de terrasdeur op een kier gezet nadat ze de kat had buitengelaten en kroop onder de deken. Nu ze eenmaal had beslist thuis te blijven, genoot ze van de extra vrije tijd. Ze nam een tijdschrift en had nog maar enkele bladzijden omgeslagen toen ze in een diepe slaap viel. Ze hoorde zelfs de bel niet die een half uur later ging.

Na een tweede keer vruchteloos te hebben aangebeld, liep de dokter achterom en kwam binnen via de terrasdeur. Hij zag haar liggen en liep stilletjes naar haar toe. Zelfs ziek was ze zo mooi. Haar zachte trekken, sierlijke handen en bruine krullen hadden zijn hart altijd even sneller doen slaan. Nu ze hier alleen lag, armen boven haar hoofd en de deken half over haar borsten getrokken, smolt zijn professionele, afstandelijke houding weg en kuste hij haar op haar warme lippen. Als in een droom kreunde ze even en duwde de deken iets naar beneden. Haar borsten waren nu slechts door het dunne nachthemdje verborgen en haar tepels priemden door de stof heen.

Hij streelde ze één voor één en deed de knopjes los. Hij kuste haar fluweelzachte borsten en zoog aan de harde knopjes wat haar nog meer deed kreunen. Toch leek ze nog te slapen en hij profiteerde ervan om de deken nog verder naar beneden te duwen. Het korte hemdje was tot boven haar dijen gekropen en hij kon haar poesje net even zien. Ze had dus geen slipje aangedaan en dat gaf hem de moed om verder te gaan. Hij boog voorover en kuste haar lies en met zijn neus onder het hemdje ook haar klitje. Zijn handen vonden hun weg langs haar dijen omhoog tot aan haar heupen en streelden haar buik en lendenen met circelvormige bewegingen. Ze voelde warm en zacht aan en zijn verlangen werd onhoudbaar. Hij wilde haar. Nu.

Zijn warme handen op haar lijf, zijn lippen op de hare en nadien zelfs op haar klitje… Ze moest aan het dromen zijn. Ze kreunde en dat maakte zijn bewegingen nog intenser. Ze durfde haar ogen niet te openen want dit mocht niet ophouden! Plots voelde ze niets meer… Oh nee. Niet stoppen! Ze opende haar ogen en zag hem staan naast de stoel, met een grote bobbel in zijn broek, half open mond en zijn overhemd half losgeknoopt. Hij stond verlangend te kijken naar haar. Haar hart sloeg over en ze leek verlamd van verlangen, niet in staat om iets te zeggen of te doen. Hij stopte even met het losknopen van zijn hemd en zag dat ze verrast was door wat ze zag. Maar ze zei niets, deed niets. Hij knielde naast haar neer en kuste haar opnieuw teder op haar mond. Ze beantwoordde zijn kus en hij drong zijn tong bij haar binnen en begon haar opnieuw te betasten.

Ze maakte zich van hem los, ging rechtop zitten, deed zijn hemd uit en verloste hem van zijn spannende broek. Zijn paal sprong fier tevoorschijn en hij zuchtte. Hij trok haar hemdje uit en gleed met zijn handen over haar borsten, buik en billen. Wat een heerlijk gevoel… Zijn lippen trokken een heet spoor over haar lichaam van haar hals tot aan haar getrimde poesje. Beheerst maar beslist duwde hij haar naar beneden, trok haar bij de heupen naar zich toe en likte tussen haar lipjes tot aan haar knopje. Ze duwde in een reflex haar bekken omhoog en rolde haar tepels tussen haar vingers. Hij penetreerde haar diep met zijn tong en hield haar stevig vast. Mmm.

Ze wilde hem helemaal en trok hem naar boven. Hij wilde haar nog verder verwennen maar haar gesjor aan zijn armen was duidelijk. Hij kroop over haar heen en met een vloeiende beweging duwde hij eerst zijn eikel en dan heel zijn hete staaf in haar natte poes en opnieuw zuchtte hij van genot. Ook haar adem stokte en na een seconde begon hij rustig maar stevig te bewegen. Haar klitje schuurde tegen zijn onderbuik terwijl hij haar wild kuste. Dit was overweldigend. Ze plooide haar benen rond zijn middel waardoor hij nog dieper in haar kwam. Hij verhoogde het ritme en ze bewoog met hem mee. Ze wilde dat hij nooit zou ophouden. Zijn blauwe ogen keken haar verliefd aan. Dit had ze niet durven dromen. Passie en toch dat geborgen gevoel van meer dan alleen aantrekking en lust. Hij verplaatste zijn handen naar haar billen en trok haar nog dichter en dat was de druppel. Ze kwam als nooit tevoren. Haar bekken schokte, haar kutspieren verkrampten en ze kreunde het uit met gesloten ogen. Dat was voor hem genoeg om met een laatste stoot diep in haar te ontploffen en ook hij kreunde luid. Hij zakte op haar neer en ademde zwaar terwijl ze zijn hart even snel voelde kloppen als het hare. Ze voelde zich herboren…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *