— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Eindelijk is het zover

Het is vrijdagmiddag, na een aantal weken hebben gemaild en te hebben ge-smsd met elkaar heb je me nu gevraagd of ik langs kom om elkaar in het echt te ontmoeten. Ik twijfel enorm en mijn hart gaat bij elk smsje of telefoongeluid tekeer.
Het lijkt nog maar zo kort geleden dat ik je voor het eerst ontmoette via Internet, het begon met een onschuldig gesprek via de chat, maar op een gegeven moment werden onze gesprekken steeds spannender en erotischer.

Om mij te ontspannen, neem ik lekker een lange warme douche en zeep me helemaal in.
Het schuim glijdt over mijn borsten naar beneden, over mijn tepels heen. Langzaam aan worden ze hard. Mijn twijfel wordt minder, ik krijg zin, snel pak ik de douchekop en begin ermee te spelen.
Mijn verlangen wordt heviger, wil je meteen bellen, maar het kan niet, wil naar je toe, maar weet nog niet of het al mogelijk is. Stilletjes begin ik te kreunen, genietend van de harde douchestralen tegen mijn poesje aan.
Hmmmm… het hoogtepunt zit eraan te komen, maar helaas het lukt niet. Ik mis wat.

Ik krijg te horen dat je alleen thuis bent, ik twijfel nog steeds, ‘Durf ik dit wel?’, ‘Ben ik wel zo?’, maar na een paar geile smsjes heen en weer, heb ik mijn besluit genomen. Ik pak mijn spullen in, gooi van alles in mijn tas. Mijn hoofd draait op volle toeren. Er gaat vanalles door me heen.

Dan pak mijn handgeschreven route, die ik gisteren heb gemaakt en gooi mijn spullen in de auto. Trillend start ik de auto, onderweg stop ik nog even bij een benzinestation. Terwijl ik daar weer twijfel of ik rechtsomkeer moet maken, ontvang ik intussen een lief smsje. Ik stap mijn auto weer in, richting jou, en bij elke kilometer begint mijn hart harder te bonken. Ik hoor de muziek zelfs niet eens meer.
Daar zijn we dan, afslag 14, het is makkelijk te vinden, maar ik rij nog een aantal rondjes. Ik voel m’n hart nu niet meer. Tien minuten later kijk ik om me heen of er niemand buiten loopt. Ik loop naar je huis toe en bel kort en zachtjes aan.

Wanneer je de deur opendoet weet ik in eerste instantie niet hoe ik moet reageren. Moet ik je bespringen of geef ik je drie kussen of geef ik je simpelweg een hand? Jij glimlacht ook zenuwachtig naar me en buigt je naar me toe. We geven elkaar drie kussen, en een kus op de mond.
Nerveus stap ik binnen. Ik zie een fles wijn staan. Ik zou dolgraag naar de fles toe willen rennen en hem leeg willen drinken, maar ik durf niet.

We gaan op de bank zitten en drinken wat, we raken aangeschoten en het wordt gezellig, beetje bij beetje proberen we elkaar te verleiden. Af en toe voel ik je hand over mijn been en je adem in mijn nek. Je kijkt ondeugend. Ik wordt verlegen, stiekem hoop ik dat je me voorzichtig betast, steeds dichter voel ik je bij me komen, steeds heviger wordt mijn verlangen. Eindelijk is het zover, je kijkt me diep in mijn ogen aan en kust mij en ik kus je terug.
Steeds heviger beginnen de kussen tussen ons te worden, we spelen met elkaars tong, onze handen glijden over elkaars lichamen. Je ziet dat ik op mijn lip bijt, je weet het: ik wil meer.

Ondeugend kijk ik je aan en ik duw je op een stoel. Eén voor een trek ik mijn kledingstukken voor je uit en geef je een lapdance die steeds meer dirty wordt. Om je niet helemaal gek te maken, kom ik af en toe op je zitten. Je voelt een beetje nattigheid tegen je been, hij wordt steeds harder en je wilt me vastpakken, maar ik sla telkens je handen van me af. Ik wil dat je eerst naar mij kijkt.

Ik ga op de bank liggen en begin met mezelf te spelen, zachtjes kreun ik en je houdt het niet meer. Je komt er bij liggen en terwijl je naar me kijkt gebruik je je vingers en wrijft ze langzaam over mijn gevoeligste plekje. Stukje bij beetje breng je ze bij mij naar binnen. Maar ik wil meer, ik ben geil en wil veel meer. Ik wil je nu van top tot teen voelen en proeven.

Je pakt me op, legt mij over de eettafel, spreidt mijn benen en begint me daar langzaam te verwennen met je tong.
lk hou het niet meer, ik wil hem voelen, ik duw je van me af en begin je uit te kleden. Ik trek je broek naar beneden, en kus je van boven af naar beneden. Langzaam sabbel ik aan je ballen en speel met ze in mijn mond. Dan likkend naar het puntje, steeds dieper verdwijnt hij achter in mijn keel. Wanneer ik een beetje warm vocht voel weet ik dat je nu op springen staat.

Langzaam verkassen we naar het bed. Ik duw je erop en begin je vast te binden. Je weet dat ik er van hou om af en toe het initiatief te nemen. Ik kom langzaam op je zitten en voel je steeds dieper en dieper. Ik begin je langzaam te berijden, en voer het tempo op, steeds sneller en sneller.

Je rukt je los en duwt mij achterover, je komt weer in mij en ik klem mijn benen om je heen. Heftig beginnen we met elkaars tong te spelen, daarna stoot je hem er lekker hard in, maar het is niet hard genoeg. Je draait mij om en je trekt me aan mijn haar naar achter en stoot er hem zeker hard in. Ik kreun zo hard dat ik bang ben dat de buren het horen, ik bijt op mijn lippen, met een vloeiende beweging is het zover, ik voel het warme vocht in me en langs mijn benen stromen.

Hmmm, je kijkt met een voldaan en met een ontladen blik aan en we ploffen neer op het bed, je houdt me nog even vast en zo vallen we in slaap.
Een paar uur later word ik wakker. Ik stap de douche in en begin me lekker in te zepen. Ineens sta je achter mij en voel ik je harde. Ik kijk je aan en wanneer ik je geile blik zie weet ik genoeg: de dag begint weer van voren af aan.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *