— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Handboeien en rode wijn

Op een avond zat ik alleen in de zitkamer. De kinderen lagen al in bed en ik was in afwachting van mijn lief, die na een avonddienst thuis zou komen. Er was niets leuks op de tv en na wat zappen bedacht ik dat ik beter alvast in bed kon gaan liggen om daar op hem te wachten.

Ik moet in slaap zijn gevallen, want op een gegeven moment werd ik me vaag bewust van de duisternis was en dat er iets om mijn linker pols werd gedaan. Daarna werd er zachtjes aan mijn arm getrokken waardoor ik op mijn rug rolde. Toen voelde ik ook iets om mijn rechter pols en mijn beide armen werden naar boven getrokken. Ik kon ze niet meer bewegen.

Ik besefte niet echt wat er gebeurde, dus probeerde ik de slaap te verdrijven. Voordat dat lukte, voelde ik dat er aan mijn benen getrokken werd, zodat ik naar beneden schoof in het bed. Mijn armen werden daardoor behoorlijk strak getrokken. Toen schoof mijn slipje langzaam naar beneden en ik dacht wazig: wat gebeurt er toch?

Voordat ik ongerust kon worden, werd ik afgeleid door het gevoel van handen aan mijn enkels en ook daar werd iets zachts, maar toch stevigs omheen geschoven. Toen werden mijn benen met een ruk uiteen getrokken en onwillekeurig hijgde ik van schrik. Ook mijn benen kon ik niet meer bewegen! Ik was direct klaarwakker en werd me ervan bewust dat ik, zonder dat ik er ook maar iets tegen kon doen, poedelnaakt, stevig lag vastgebonden aan het bed.

Met mijn ogen nog knipperend zag ik het gezicht van mijn lief dichterbij komen. Daardoor werd ik weer enigszins gerustgesteld. Hij kuste me warm en stevig. Ik werd opgewonden. Ik opende mijn mond en onze tongen vonden elkaar in een natte omhelzing. Ik wilde hem pakken en strelen, maar dat kon niet. Ik vocht tegen de machteloosheid, maar bedacht dat ik niets kon doen. Ik gaf me over en ontspande.

Mijn schatje kuste mijn hals en daalde langzaam af naar mijn borsten. Hij zoende en likte in steeds kleiner wordende cirkels totdat hij bij mijn tepel kwam. Die maakte hij lekker nat en zoog en knabbelde er zachtjes aan. Ik voelde scheuten van genot diep in mijn onderbuik. Hij zoog steeds een beetje harder tot ik kreunde. Daarna was mijn andere borst aan de beurt. Ik was vol verlangen, ik wilde meer!

Langzaam trok zijn tong een spoor over mijn buik naar beneden. Hij knielde tussen mijn benen en bedolf mijn klit en schaamlippen met zachte, warme, natte kusjes. Hij masseerde mijn klit met zijn lippen en zoog tot ik dacht dat ik het niet meer vol zou houden. Ik duwde mijn bekken naar voren, voor zover dat kon, om er maar voor te zorgen dat hij er goed bij kon. Diep in mijn kutje bonsde het van verlangen en ik fluisterde: “Kom”.

Op dat moment trok mijn lief zich terug en zei dat hij eerst even ging douchen. O nee, dit kon niet! Ik was verbijsterd. Hij genoot en ik besefte dat hij me precies had waar hij me het liefste wilde: naakt en weerloos overgeleverd aan hem. Hij glimlachte en zei: “tot zo”.
Hij draaide zich om en liep weg.

Ik kreunde van teleurstelling en sloot mijn ogen. Iedere centimeter van mijn huid waar hij me gezoend en gelikt had tintelde en ik was inmiddels zo ontzettend geil dat ik trilde. Terwijl ik luisterde naar de douchegeluiden was ik me bewust van mijn kutje dat volkomen onbeschermd en bloot was en dat bonsde van verlangen. Mijn borsten snakten naar aanraking. Mijn opwinding steeg nog meer doordat ik moest wachten en onzeker was van wat er verder zou gebeuren. Alhoewel ik inmiddels wel enig vermoeden had.

Eindelijk was hij klaar. Waarschijnlijk was hij maar een paar minuutjes weg geweest, maar het leken wel uren. Nu was hij ook naakt en ik zag zijn stijve penis, waardoor ik wist dat ook hij zich verheugde op wat komen ging. Ik kon er niets aan doen, maar ik kreunde en hijgde van opwinding en wist me geen raad.

Hij pakte de kussens van het bed en alle kussentjes die hij kon vinden in de slaapkamer en duwde ze onder mijn rug. Hierdoor kwamen mijn billen hoger te liggen en werden mijn armen en benen nog strakker getrokken. Ik werd er een beetje door achterover gebogen, waardoor mijn huid helemaal strak stond en supergevoelig werd.

Mijn lief knielde weer bij mijn benen en pakte mijn voeten. Hij streelde ze en zo gleed hij langzaam maar zeker verder naar boven. Door alle spanning en opwinding was ik veranderd in één grote erogene zone. Ik werd gek! Bij mijn kutje aangekomen streelde hij vederlicht over mijn schaamlippen. Aaah, wat lekker! Ik kreunde, hijgde en probeerde te kronkelen.

Mijn buikspieren schokten van genot en mijn lief legde zijn handen warm en sterk op mijn lijf. Hij masseerde mijn buik en kwam steeds verder naar boven. Eenmaal bij mijn borsten pakte hij ze met beide handen beet, masseerde ze en duwde ze naar elkaar toe. Hij kneep steeds harder en ik smolt onder zijn handen.

Verder naar boven gleden zijn handen, over mijn schouders en armen naar mijn geboeide handen. Onze vingers verstrengelden zich en zijn gezicht was vlak boven het mijne. Onze monden vonden elkaar en we kusten. We waren hongerig en heet. Ondertussen voelde ik zijn pik die mijn kutje raakte. Ik wilde hem beetpakken, op zijn rug leggen en neuken. Ooh, ik was zo geil! Maar ik kon niks doen.

Hij masseerde met zijn stijve penis mijn klitje en ik was zo geil dat ik hierdoor een orgasme kreeg. Ik rilde van genot, maar voelde dat deze ene keer niet voldoende was om de spanning te ontladen.
We zoenden weer en hij kneedde en masseerde mijn borsten nogmaals. En al snel kreunde ik alweer van verlangen. Toen mijn lief dat merkte, maakte hij mijn voeten los en ik bedacht ogenblikkelijk een plannetje om hem met mijn benen naar me toe te trekken en hem te dwingen in me te komen.

Voordat ik ook maar iets kon doen, draaide hij me op mijn buik. En hij begon weer van voren af aan. Hij masseerde mijn voeten, mijn kuiten, mijn bovenbenen, streelde tergend langzaam en zachtjes mijn schaamlippen. Ik bestond niet meer, ik was alleen nog maar een bonzend kutje en een kloppende klit. Ik kon niet meer denken, ik was vloeibaar. Ik was een brok gevoel en verlangen.

Hij kneedde mijn billen, beet erin, kneep erin. Verder naar boven ging het, via mijn rug, hals en hoofd. Hij woelde door mijn haren, streelde mijn armen, blies hete adem in mijn oor, beet in mijn lelletje en ik kermde en kronkelde onder hem.

Toen dwong hij me op mijn knieën en duwde alle kussentjes aan de kant. Hij pakte mijn heupen en drong in me. En eindelijk neukte hij me, langzaam, tergend langzaam, maar diep. Ik voelde zijn eikel helemaal langs mijn vaginawand glijden. Van boven naar beneden. Heel diep en weer terug. Hij trok me naar zich toe en duwde me van zich af. En hij stootte en stootte, hard en steeds sneller.

Hij mocht eeuwig zo doorgaan; het was de hemel en ik zweefde. Ik snakte naar adem, rilde en kwam schokkend en trillend klaar. De bevrediging was volledig en mijn lief en ik zonken terug op het bed, hijgend en uitgeput.

Eenmaal weer wat op adem gekomen maakte hij me los. Ik haalde rode wijn. We praatten en lachten nog lang na in bed. We vertelden elkaar wat we die dag hadden beleefd en we bespraken wat de volgende dag op het programma stond. We waren er zeker van dat ons leven nooit een sleur zou worden.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *