— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een blind date en een… (deel 1)

Verloren zat ze op de bank. Ze was alleen thuis, eindelijk rust. Ze dacht aan de scheiding, en aan haar nieuwe vriend. Het liefst zou ze zien dat hij bij haar introk maar zo ver was hij nog niet.
Ze had hem geprobeerd te bellen, maar hij had nergens op gereageerd. Hij had ook niets gezegd over een afspraak of iets in die geest. Nu de gelegenheid zich plotseling voordeed had ze gewoon zin in hem.

Hij wist haar nog altijd geweldig te verwennen als ze samen waren. Nooit ging hij alleen voor zichzelf, hij nam altijd alle tijd voor haar. Zelfs als ze dacht te moe te zijn voor een vrijpartij, laat staan om klaar te komen, wist hij haar tóch zover te krijgen. Ondanks de vermoeidheid kreeg ze verschillende orgasmen achter elkaar. Daar moest ze in een flits even aan denken toen bleek dat ze vanavond en vannacht alleen thuis zou zijn. Jammer; ze wilde gewoon weer eens lekker door hem gemasseerd en verwend worden. Zich weer eens heerlijk laten gaan. Met alles er op en er aan.

Wat zou ze doen, hem nog een keer proberen te bellen? Naar de bioscoop? Als verrassing bij hem langs gaan? Maar wat als hij helemaal niet thuis was? Op zich nog niet zo erg, maar ze had gewoon geen zin om misschien voor niets op hem te wachten. Ze wist niet wat ze moest doen. Thuis blijven wilde ze ook niet vanavond. Eerst maar even koffie drinken. Ineens ging de telefoon. Tot haar grote verbazing vroeg een onbekende mannenstem of ze vanavond weg kon en of ze zin had in een blind date. Wilde ze met hem naar de bioscoop of naar de kroeg?

Ze wilde van de schrik en verbazing de hoorn op de haak gooien. Ook was ze een beetje nijdig over de brutaliteit.
“Je zult wel verbaasd en geschrokken zijn van mijn telefoontje, maar ik heb je al vaak gezien en kreeg plotseling een onbedwingbare impuls om je te bellen en gewoon eens mee uit te vragen”, hoorde ze hem zeggen. Ondertussen vroeg ze zich verbaasd af wie deze man kon zijn. De hese, zachte stem kwam haar niet bekend voor.

In plaats van het gesprek af te breken zei ze: “ik heb je naam niet goed verstaan geloof ik”.
“Die heb ik ook niet genoemd”, antwoordde hij. “Het leek het me leuk en spannend om je voor een blind date te vragen. En maak je niet ongerust want ik wil niets bijzonders van je. Ik weet dat je een vriend hebt.”
Er waren weleens wat strubbelingetjes met haar vriend, maar als het erop aankwam zou ze hem voor geen goud willen missen. Daarvoor hield ze toch teveel van hem. En de seks was supergoed. Bovendien had ze helemaal behoefte om vreemd te gaan.

Toch zei ze tot haar eigen verbazing dat het haar wel leuk leek om iets af te spreken. Hoe had hij zich dat voorgesteld? Ze hoorde een zachte zucht van opluchting en hij vroeg of ze over een half uurtje bij de bushalte richting de stad kon staan. De rest kwam dan vanzelf in orde.
“Tot straks, ik verheug me er erg op”, zei hij nog voor hij de hoorn op de haak legde.
Nog steeds verbaast, ook over haar eigen reactie, werd ze steeds nieuwsgieriger. De bushalte was bijna tegenover haar huis. Ze kon hem dus eerst even goed bekijken. En als het haar niet aanstond kon ze altijd nog binnen blijven.

Wat bezielde haar eigenlijk? En wat zou ze aantrekken? Ze had nog tijd om zich te douchen en op te maken. Langzaam voelde ze een tintelende spanning door haar buik naar boven kruipen. Ondertussen keek ze af en toe nieuwsgierig naar buiten of ze al iemand bij de bushalte zag staan. Gelukkig brandde de straatverlichting, want het begon al wat donker te worden. Ondertussen was het bijna tijd maar ze zag nog niets. Even dacht ze dat ze in de maling was genomen, tot er plotseling iemand kwam aangelopen. Ze kreeg het er warm van en probeerde te zien of het een bekende was die naar het bushokje liep. Terwijl ze stond te kijken kwamen er van verschillende kanten nog een paar mannen aangelopen die allemaal naar het bushokje gingen.

Dat schoot ook niet op. Ze moest nu toch echt een beslissing nemen. Wat ze zou doen? Ze besloot dat ze A had gezegd en nu ook maar B moest zeggen. Bovendien zou haar weinig kunnen gebeuren in de bus of met al die mensen in de stad. Misschien was het wel wat naïef, maar eigenlijk was het wel spannend en vleiend dat er zoveel moeite voor haar werd gedaan. Langzaam ging ze naar buiten. Gespannen keek ze wie er allemaal bij het bushokje stonden. Geen enkele bekende. Vreemd eigenlijk. Maar de mannen zagen er geen van allen onaantrekkelijk uit. Al waren er twee wel wat te jong voor haar.

Daar kwam de bus al aan. Wat nu? Ze zou als laatste in kunnen stappen en ging iets naar achteren om de anderen voor te laten gaan. Toen ze aan de beurt was voelde ze plotseling een hand op haar schouder en fluisterde iemand zacht in haar oor dat ze moest blijven wachten. Tegelijkertijd zag ze een hand zwaaien naar de chauffeur. Ze wilde omkijken, maar de zachte stem die ze herkende van het telefoontje vroeg haar niet om te kijken. Hij zei dat ze niet bang hoefde te zijn en toen de bus vertrokken was vroeg hij of hij haar een blinddoek mocht omdoen.

“Ik heb mijn auto hier op de parkeerplaats staan”, zei hij. “Daarom heb je mij ook niet gezien, omdat ik op het laatste moment pas uitstapte. Als je het goed vindt zou ik je graag mee willen nemen. We hoeven niet ver en ik zal niets doen wat je niet wilt.”
Ze rilde van spanning. Dit nam eigenlijk toch wel een bizarre wending en ze snapte niet dat ze niet doodsbang was. Vreemd eigenlijk. Ze voelde zich helemaal niet bang. Wel voelde ze een bepaalde spanning in heel haar lichaam. En ondanks dat er nog geen directe toespelingen gemaakt waren voelde ze dat het een erotische spanning was die vanuit haar onderbuik naar boven trok.

Eigenlijk wist ze nog steeds niet goed wat ze met de hele situatie aan moest. Ze zou nu nog kunnen besluiten om terug naar huis te lopen. De buurman kwam net aangelopen met zijn hondje dus dat zou geen probleem zijn. Nadat ze elkaar gegroet hadden zag ze hem de weg oversteken en naar binnengaan. Blijkbaar had ze al gekozen om op de vraag van de onbekende in te gaan.
“Okay”, zij ze. “Blinddoek me maar en laten we gaan.”
Snel maar voorzichtig blinddoekte hij haar met een sjaal en zette de capuchon van haar jas op om het niet teveel te laten opvallen. Hij sloeg een arm om haar schouder en leidde haar voorzichtig naar zijn auto.

Toen ze zat reed hij snel weg. Na enkele minuten stopte hij en zei dat ze er waren.
“Dit is iets anders dan een busritje naar de stad”, zei ze.
“Klopt”, beaamde hij. “Maar ik dacht dat je dit misschien het liefst wilde. Gewoon met mij mee naar huis en je eens heerlijk laten verwennen.”
Ik ben echt gek geworden, dacht ze. Ik vind het nog spannend ook en verlang er geloof ik zelfs naar om met een wildvreemde te vrijen. Dat had ze nooit van zichzelf gedacht. Maar ergens had ze ook steeds een gevoel van bekendheid. Was dat de reden dat ze niet bang was? Was ze daarom met een wildvreemde meegegaan?

Ze wist het niet en het kon haar steeds minder schelen. Ze wilde zich gewoon overgeven aan haar intuïtie en zich van top tot teen laten verwennen. Ze had er gewoon een goed gevoel bij. Iets in haar zei dat ze hem volledig kon vertrouwen en dat hij nooit iets zou doen wat ze echt niet wilde. Van nature was ze wel eens wat aarzelend en vroeg ze zich regelmatig van alles af. Maar vanavond voelde gewoon goed. Bovendien voelde ze steeds meer kriebels in haar buik, en stroomstootjes tussen haar benen. Ze werd geil.

Inmiddels waren ze uitgestapt, een gebouw binnengelopen en hoorde ze een lift aankomen. Was ze in een flat? Ze besloot het niet te vragen maar alles gewoon over zich heen te laten komen. Het werd steeds spannender en ze voelde zich steeds meer opgewonden worden. Ze rilde wonderlijk genoeg zelfs van verlangen naar die vreemde.
“Heb je het koud?” vroeg hij.
“Een beetje”, loog ze, terwijl ze probeerde haar stem zo gewoon mogelijk te laten klinken.
“We zijn er bijna”, zei hij toen de lift stopte. Ze stapten uit en liepen een galerij op. Plotseling stopte hij en ze voelde dat hij een warme kus in haar hals drukte.
“We zijn er”, fluisterde hij.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *