— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een korte vakantie (1)

Mijn man Arie en ik hadden een drukke tijd achter de rug. We besloten er een weekje tussenuit te gaan om even afstand te kunnen nemen van alle beslommeringen en we boekten een suite in een hotel in een mooie omgeving. Een dagje de stad in, een dagje heerlijk wandelen in de natuur, alleen maar dingen doen waar je zelf zin in hebt.

Op een avond zaten we in de hotelbar nog wat te drinken, toen er een echtpaar binnen kwam en bij ons kwam zitten. Wij hadden elkaar wel eerder gezien bij het diner, maar dan schenk je verder geen aandacht aan elkaar. Ze stelden zich voor als Johan en Karin. Er ontspon zich een algemeen praatje: waar kom je vandaan, wat doe je, gesprekken over de kinderen enz.enz. We konden het goed met elkaar vinden en het werd een genoeglijke avond.

Zo nu en dan werden er zelfs wat pikantere opmerkingen geplaatst. Ik merkte wel dat Johan voortdurend naar mij keek en hij maakte later ook een opmerking naar mij dat ik er goed uitzag. Hetzelfde vond ik trouwens van hem. Maar ik merkte ook dat Arie’s blikken wel vaak afdwaalden naar Karin. Karin en ik konden het trouwens goed met elkaar vinden. We gingen even naar het toilet om ons af te kunnen zonderen. We hadden allebei wel gemerkt hoe gretig de blikken van onze beide mannen waren, maar hoe dit in goede banen te leiden? We maakten een plan, het leek ons leuk hen wat op te geilen.

“Misschien kunnen we morgen samen de stad in gaan”, stelde ik de anderen voor. Dit leek hen een goed idee en na nog een afzakkertje zochten we onze hotelkamers op. We praatten nog wat na en ik vroeg Arie hoe hij over Karin dacht. Hij zei dat ze wel gezellig was en hij moest toegeven dat hij haar als vrouw ook heel aantrekkelijk vond.

In de loop van de volgende dag reden we met z’n vieren naar de stad. Eenmaal in de stad aangekomen zei Karin op een gegeven moment: “Gaan jullie maar even je eigen gang, Susan en ik moeten eerst even wat andere dingen doen. We zien jullie daar en daar wel”. Toen we later ergens zaten te lunchen hadden we inderdaad onze inkopen gedaan, maar we lieten niks los over wat we gekocht hadden.

’s Avonds dineerden we met z’n vieren en we dronken daarna nog een lekker glaasje. Op een gegeven moment zei ik: “Als jullie straks meegaan naar onze kamer, hebben Karin en ik een cadeautje voor jullie.” In de kamer aangekomen zei Karin: “We moeten het nog even wat voorbereiden, maar dan mogen jullie het uitpakken,” en we verdwenen samen in de slaapkamer, Arie en Johan nieuwsgierig achter latend. Tien minuten later kwamen we tevoorschijn. En hoe!

Nu werd hun duidelijk welke boodschappen we hadden gedaan. We hadden zeer pikante lingerie aangetrokken. Onze borsten zaten in een doorzichtige beha en verder hadden we een bijpassende stringslip, waar doorheen onze poesjes zichtbaar waren. Je kon mijn geschoren kleine streepje zien en Karin was helemaal geschoren. We hadden ons “ingepakt” met een versierlint en met een grote strik dichtgemaakt. Het uitpakken kreeg hier dus wel een bijzondere betekenis. We zagen er gewoonweg prachtig uit.

Dit was wel het laatste wat Johan en Arie hadden verwacht. Het eerste wat ze deden was de strik lostrekken. Toen gingen Karin en ik tegenover elkaar staan en we begonnen elkaar te zoenen. Onze borsten bewogen we tegen elkaar en ondertussen streelden we het lichaam van de ander. Ademloos zaten onze jongens toe te kijken. We konden zien dat ze er behoorlijk opgewonden van werden. Ze keken elkaar wat vragend aan, wat doen we nu? Ze maakten aanstalten om ook de kleren uit te trekken, maar toen we dit in de gaten kregen lieten we elkaar los.

Ik stapte op Johan af en Karin ging naar Arie toe. We begonnen de knoopjes van hun overhemd los te maken. Zo ontkleedden we iemand anders dan onze eigen man. Het was wel heel spannend en ik merkte dat dit Johan ook niet onberoerd liet. Ik ging door mijn knieën, trok ook zijn onderbroek uit en nam zijn inmiddels stijve paal in mijn handen en begon deze te masseren. Daarna drukte ik hem tussen mijn borsten, legde mijn hand om zijn kont en drukte me stevig tegen hem aan. Langzaam begon ik op en neer te bewegen. Hij deed automatisch in dit ritme mee. Ik werd hier zo geil van dat ik zijn pik in mijn mond wilde en begon er aan te likken en te zuigen. Johan wist bijna niet meer hoe hij het had en pakte mijn hoofd tussen zijn handen.

Ik had tot dit moment weinig oog gehad voor Arie en Karin, maar zij zaten beide in een leunstoel. Karin zat bij Arie op schoot. Zij was al helemaal naakt, haar beha en slipje lagen op de grond. Zij leunde wat achterover tegen Arie aan en zat wat met zijn pik te spelen. Arie streelde ondertussen met een hand haar borsten en met de andere hand zat hij haar te vingeren. Ze had haar ogen gesloten en genoot zichtbaar. Aan de ene kant schrok ik van wat ik zag, maar aan de andere kant werd mijn opwinding nog groter toen ik dit zag: een andere vrouw, duidelijk genietend van het vrijen met mijn man.

Plotseling keek Karin naar ons en keek mij vragend aan. Ik voelde de hint, we gingen te ver. We gingen beide staan en ruilden van plaats. Alsof er niks gebeurd was gingen we door met waar de ander mee bezig was geweest. Ik zat nu weer bij Arie op schoot. Ik nam zijn pik in mijn handen, leidde die bij mij naar binnen en begon op en neer te bewegen. We neukten nu en het duurde niet lang of we kwamen klaar.

Ook Karin ging nu staan, pakte Johans pik en stak deze ook bij haar in haar kutje. Terwijl we lagen uit te puffen kwamen Johan en Karin ook klaar. We trokken wat kleding aan en Johan vroeg: “Waarom wisselden jullie eigenlijk? Het ging net zo lekker.” Ik antwoordde: “Ik zal je vertellen waarom. Karin en ik hadden een afspraak. Gisteravond werd het heel gezellig en we merkten dat jij me met jouw ogen zat uit te kleden en ook Arie kon zijn ogen niet van Karin afhouden. Niks mis mee, we voelden ons wel gevleid, maar je moet wel weten wat je doet. We hebben dus het een en ander besproken. We wilden jullie verrassen met leuke lingerie, elkaar wat opgeilen, maar niet daadwerkelijk met elkaar gaan neuken, dat ging ons te ver. En dit waren we zonet bijna vergeten toen we zo lekker bezig waren. We gingen eigenlijk al verder dan dat we van plan waren”. Maar Karin flapte er uit: “Maar wat niet is kan komen”.

Johan en Arie waren enthousiast. Verschillende mogelijkheden werden besproken. Er werd afgesproken dat we morgenavond aan partnerruil zouden gaan doen. Johan zou de nacht bij mij doorbrengen en Arie bij Karin.
Door al dit gepraat werden we weer wat opgewonden en, met de gedachte aan morgen, namen we alvast spontaan een voorproefje. Ik zag dat Arie aan Karin begon te frummelen en Johan had zijn hand ook al weer onder mijn truitje geschoven en begon mijn borsten weer te strelen. Het werd nog een heel gezellige avond en toen we uiteindelijk naar onze kamers gingen, namen we wat hartstochtelijker afscheid van elkaar dan de eerste avond.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *