— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Botsing

Het is al drie uur ’s nachts en ik sta te wachten voor een verkeerslicht dat op rood staat. De straten zijn nagenoeg uitgestorven en ik vraag me dan ook af waar ik op sta te wachten. Als ik in mijn spiegel kijk zie ik hoe er een grote auto met hoge snelheid op me af komt rijden. Ik houd mijn adem in en mijn hart klopt als een bezetene. Hij stopt maar net op tijd achter mijn kleine autootje. ‘Eikel !’

Het regent dat het giet en het zicht is beperkt. Na de twee weken aanhoudende warmte is het wel even lekker dat het afkoelt door een flinke regenbui, niettemin is het nog flink benauwd. Ik doe het bovenste knoopje van mijn bloesje los zodat de blower van mijn auto op mijn bezwete huid blaast. Mijn ruitenwissers dansen op en neer over de voorruit als het verkeerslicht op groen springt. Ik trek langzaam op en kijk in mijn spiegel hoe de grote auto weer aanzet tot flinke vaart; zo snel zelfs dat ik de piepende banden vervolgens met een doffe klap tot stilstand hoor komen op de achterkant van mijn auto. Mijn achterruit is gesprongen en ligt in scherven op de achterbank.

Met een zwaai gooi ik mijn portier open en stap uit woest uit de auto. De man is inmiddels ook al uit zijn auto gekomen en maakt met zijn handen een verontschuldigend gebaar. ‘Is alles goed met u ?’ klinkt het zacht. Ik knik heftig in afwachting van zijn excuses. ‘Het spijt me ik heb roekeloos gereden.’ Vervolgens grijpt hij naar zijn mobieltje en belt met de politie. Kokend sta ik te wachten tot hij zijn telefoontje afrondt zodat ik hem eens flink de waarheid kan zeggen. Het water druipt van mijn hoofd op mijn bloesje langs mijn rokje maar het kan me niet schelen, al raak ik doorweekt!

Na een minuut of tien trekt hij telefonerend de achterdeur open van zijn dikke BMW en gebaart me te gaan zitten. Ik doe mijn armen over elkaar en schud boos mijn hoofd. ‘Hoe komt ie erbij?’ Maar uit zijn zwaaiende bewegingen begrijp ik dat het nog wel even kan duren en dat we dan in ieder geval droog zitten. Ik werp nog snel even een blik op de achterkant van mijn auto. Hij zit flink in elkaar.

Met tegenzin neem ik plaats op de witleren achterbank en staar voor me uit. De man is nog steeds aan het telefoneren met de dienstdoende ambtenaar en kijkt me hoofdschuddend aan. Als ik een tijdje zit kom ik enigszins tot rust. De regen klettert op de ramen maar het geluid is aangenaam. Hij is klaar met telefoneren en maakt een diepe zucht. ‘Ze zijn met een inbraak bezig, dus het gaat meer dan een uur duren’, zegt hij zacht. ‘Het spijt me.’ Ineens heb ik geen behoefte meer om hem uit te schelden. Het is immers al vervelend genoeg. Ik laat onbewust mijn blik glijden over zijn niet onaangename verschijning. Het is een lange aantrekkelijke jonge man van ongeveer 32 jaar, volledig gehuld in een donker maatpak. Bovenop zijn hoofd zit een lekkere volle haarbos.

Mijn witte bloesje is drijfnat en plakt op mijn lichaam waardoor mijn rode beha uitdrukkelijk om aandacht vraagt. Hij ziet het ook en probeert er niet naar te kijken, dus vestigt hij zijn aandacht op mijn gezicht. Ik lach vriendelijk en vraag hem waarom hij het nodig vond om als een dolle stier zijn dikke auto in mijn lieve Peugeootje te persen. Hij verontschuldigt zich door te verklaren dat hij zat te bellen en zijn aandacht er niet bij had. Aandachtig bestudeer ik ieder woord dat hij zegt. Als hij daarna vertelt over zijn gesprek met de agent raak ik betoverd door zijn lippen, zijn heldere ogen en zijn soms aanstekelijke glimlach.

Als ik ga verzitten verschuift de split van mijn rokje dusdanig dat een gedeelte van mijn slipje zichtbaar wordt. Hij kapt zijn verhaal af en met een zelfvoldane glimlach wijst hij me op mijn rode lingerie. ’Vind je het vervelend ?’ vraag ik hem terwijl ik hem uitdagend aankijk. Hij schudt lachend zijn hoofd. ‘Soms kan ik niet voor mezelf instaan.’ Hij laat zijn blik over mijn bloesje glijden en staart ongegeneerd naar mijn slip. Ik schuif mijn split verder open en wrijf rustig over mijn slipje. Hij schrikt eventjes om zich vervolgens volledig te herstellen en bewaart werkelijk alle kalmte als ik mijn vervolgens mijn bloesje ontknoop waardoor mijn behaatje voor hem volledig zichtbaar is.

‘Mooi hoor’ zegt hij in alle kalmte terwijl hij gaat verzitten. Ik beweeg mijn hoofd naar hem toe en zoen hem voorzichtig op zijn lippen. Hij beantwoordt met een onwennige tongzoen die leidt naar een intense streling van zijn tong langs mijn hals naar mijn borsten. Ik voel hoe hij zijn handen op mijn borsten legt en ze voorzichtig masseert. Ik sluit mijn ogen en gooi mijn haar in mijn nek. De voorsluiting van mijn beha is in een mum van tijd los en mijn harde tepels dansen voor zijn ogen die hij vervolgens lief zoent.

In zijn broek ga ik op zoek naar zijn harde lul. De leren riem moet het ontgelden en trek ik voor de volledigheid maar uit zijn broek. Als ik zijn broek uittrek en zijn slip omlaag houd staart zijn eenogige bandiet mij aan. Mijn hand omsluit zijn paal en ik trek hem zachtjes af terwijl we zoenend ons een gemakkelijke positie proberen aan te meten op de achterbank. Zijn handen rollen de bandjes van mijn slipje omlaag en begeleiden het lapje stof langs mijn voeten tot het op grond valt. Ik voel hoe hij twee vingers tussen mijn schaamlippen wurmt en ermee op en neer gaat. Onze tongen worstelen in elkaars mond en mijn liefdessappen vloeien rijkelijk langs zijn vingers op de leren bank. Hard neukt hij me met zijn lange vingers terwijl ik zijn voorhuid steeds met een ferme ruk naar achteren trek. Hij vindt het lekker want hij kreunt en snuift bij elke ruk. Ik grom en duw hem van me af. ‘Zitten,’ zeg ik gebiedend.

Als hij zit staart zijn harde paal naar het plafond van de auto. Met enige acrobatiek stap ik over zijn benen heen terwijl ik zijn gezicht tussen mijn tieten duw. Hij grijpt mijn billen om me boven zijn pik te tillen. Zijn eikel raakt gespannen mijn kale schaamlippen en duwt ze zachtjes uit elkaar. Ik laat me bovenop hem vallen en moeiteloos ontvang ik hem diep in mijn natte kut. Hij kreunt onbeschaamd als ik hem kneed met mijn kutspieren. Mijn opgestroopte rokje siert rondom mijn middel en mijn half opengeknoopte bloes hangt nog maar half op mijn schouders als hij hard op mijn tepels bijt en mijn billen kneedt. Hard berijd ik hem als een volleerde amazone. Iedere keer als ik eventjes tot rust kom en stil hang op zijn boomstam voel ik hoe hij met zijn vingers naar mijn kontgaatje zoekt en ermee speelt. ‘Mag niet’ fluister ik en leg zijn handen op mijn billen. De raampjes zijn beslagen van de warme dampen die we verspreiden en de hele auto ruikt naar seks.

Hij tilt me van zich af en draait me op mijn knieën richting de zijruit. Steunend op een been en een knie brengt hij zijn lul in stelling. Hij wrijft er eerst uitgebreid mee door mijn bilnaad en duwt spelend met zijn eikel tussen mijn drijfnatte schaamlippen om vervolgens ineens naar binnen te stoten. Hij zet zijn handen op mijn heupen en trekt me bij iedere stoot naar zich toe. Ik hap naar adem doordat hij de zuurstof uit mijn longen neukt.

Bij de eerstvolgende stoot voel ik hoe zijn duim druk uitoefent op mijn kringspier. Hij spuugt op zijn duim en draait er rondjes mee op mijn anus. Ik grom en knijp zelf in mijn rechter tepel. Ruw en onbezonnen neukt hij mijn natte kut en masseert hij mijn gewillige kringspier. Ik voel hoe het topje van zijn duim naar binnen glijdt en langzaam doorgaat tot de bal van zijn hand mijn ronde bezwete billen raakt. De pijnscheuten gieren door mijn lichaam als ik schokkend klaar kom en mijn hoofd tegen de zijruit laat rusten. Ik ben buiten adem en lig voldaan met mijn ogen dicht bij te komen.

Zijn onverslapte paal en harde duim zitten nog steeds op hun plaats. Ik grinnik en maak aanstalten om me om te draaien. Voorzichtig trekt hij zijn lul en zijn duim uit mijn ontspannen lichaam en gaat zitten. Ik sluip naar hem toe als een wilde tijger en pak zijn zak en zijn plakkende lul beet. Ik kijk hem ondeugend aan en lik langzaam over zijn glimmende eikel. Ik voel hoe hij een hand achter mijn hoofd legt en mijn mond over zijn lul heen duwt.

Gedwee laat ik hem tot achter in mijn keel glijden en knijp speels in zijn zak. Hij neukt mijn mond en zijn pik staat op springen. Ik voel de aderen in zijn pik zwellen en kloppen. Ik hoor hem zwaarder hijgen en ik pijp hem zo hard ik kan. De grote blauwpaarse ader op zijn eikel duwt tegen mijn gehemelte aan als de warme zaadstroom op mijn tong belandt. Als een gek begin ik te zuigen. Zijn zak voelt aan als een bundeltje weke gel en ik probeer iedere zaadcel eruit te knijpen. Het sperma druipt langs mijn mondhoeken naar buiten en belandt op de achterbank. Zoals het een onderdanige vrouw betaamt slik ik zoveel mogelijk door en lik ik mijn lippen af.

Tevreden kijken we elkaar aan. Zo goed en kwaad als het kan fatsoeneren we onszelf alvorens de politie de schade komt opnemen. Het is inmiddels gestopt met regenen en ik stap uit z’n auto. Ik denk dat we er zonder de politie ook wel uit komen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *