— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Some like it hot

Het was zo’n warme dag in augustus. Je kent het wel, eigenlijk is het te zwoel om nog kleren aan te trekken en direct na een verkwikkende douche loopt het zweet je alweer in straaltjes over de rug. Ik was daarom helemaal voor toen een vriendin van me voorstelde samen naar een saunagelegenheid te gaan. Een plek met veel buiten, waar je de hele dag naakt rondloopt en af en toe eens in het zwembad springt. Heerlijk! En je wordt er nog egaal bruin van ook, wat wil een mens nog meer?

Na een warme rit in de auto kwamen we bij de beautyfarm aan. Zowel mijn vriendin als ik hadden een zomers jurkje aan, zonder ondergoed want wat was daar het nut nu van? De jurkjes plakten tegen onze lichamen en je kon zien dat we toe waren aan een verfrissende duik.
Eenmaal binnen voelde ik me toch niet helemaal op m’n gemak. Ik viel totaal in het niet bij het lichaam van mijn vriendin. Ze was slank met mooie ronde borsten die fier overeind stonden, ze was ook net iets bruiner dan ik en ze had lang haar. Het was daarom dat ik besloot me op andere plekken te begeven dan zij, ik was de blikken die ze haar wel en mij niet gunden nu al zat.

In de gloedhete sauna kon ik aan niets anders denken dan: “Hoe kom ik hier weg?” Het was te warm voor me. Het bubbelbad leek een betere optie. Er waren een aantal baden, twee buiten en eentje binnen in een kamertje achteraf. Aangezien de laatste moeilijker te vinden was en me daarom rustiger leek liep ik naar het kamertje. Er zat een man in het bad en verder was de ruimte verlaten. Hij had zijn ogen dicht en ik kroop geruisloos bij hem in bad. Ik besloot zijn voorbeeld te volgen en sloot mijn ogen.

Ik voelde een hand op mijn been en een aardige stem vroeg: “Zin in een massage? Je ziet er uit alsof je er wel een kan gebruiken”. Ik was te verbaasd om een woord uit te kramen en knikte schaapachtig. Met samengeknepen ogen probeerde ik de man in me op te nemen. dertiger, atletisch gebouwd een beetje aan de witte kant nog, een marketingman leek het me, zo een die alle vrouwen kon krijgen. En masseren kon hij, merkte ik. Zijn handen wreven behendig over mijn schouders en nek, waar het helemaal vast zat. Met veel zorg behandelde hij spier voor spier. Wat zou ik graag willen dat hij verder ging, zijn handen steeds lager…

“Waar denk je aan?” onderbrak hij mijn gedachten. “Aan welke cocktail ik straks ga nemen,” loog ik. “Oh..” antwoordde hij enigszins teleurgesteld, maar daarop aansluitend en fluisterend in m’n oor: “Ik neem jou, mag dat ook?” Ik kreeg het steeds warmer! “Ja maar…” antwoordde ik. “Hoe zit het met dat bord daar?” Ik knikte naar een instructiebord waarop duidelijk stond: ‘Intimiteiten (gewenst of ongewenst) zijn strikt verboden.’ “Och dat,” lachte hij. “Wat denk je, dat iemand bezwaar heeft tegen het zien van 2 seksende mensen?” “Ervaring?” vroeg ik hem. Er volgde een stilte… Zijn handen bewogen ondertussen langzaam naar mijn borsten. “Wil je?” vroeg hij nog maar een keer voor de zekerheid. Ik kon alleen maar knikken, hij had me gewonnen, ik gaf me over!

Terwijl hij met zijn ene hand feilloos mijn tepels wist hard te krijgen leidde zijn andere hand de mijne naar zijn gezwollen lid. Ik pakte hem stevig vast en hij kreunde licht. Mijn vingers speelden met zijn eikel terwijl zijn handen afzakten naar mijn warme plekje. Warm vocht kwam hem tegemoet terwijl hij eerst een, daarna twee en vervolgens drie vingers naar binnen stak. Met zijn duim beroerde hij mijn klitje en ik begin steeds harder aan hem te trekken.

“Probeer zo min mogelijk emoties te laten zien,” fluisterde hij in mijn oor “Achter dat glas daar zitten gewoon mensen te kijken.” Ik opende mijn ogen even en zag inderdaad mensen rustig genieten van een kopje thee. “Horen ze ons ook?” vroeg ik voor de zekerheid. Hij knikte. De mensen zagen alleen wat er boven water gebeurde en dat was vrij weinig aangezien ons lichamen geheel onder water zaten! Ik ging bij hem op schoot zitten en leidde zijn inmiddels keiharde pik naar mijn kletsnatte kutje. Met een krachtige stoot vulde hij me in één keer. Ik liet een zachte kreun ontsnappen.

“Meer,” fluisterde ik in zijn oor. Hij stootte harder en harder. Ik werd gek van de stilte. Ik wilde krijsen en schreeuwen, maar mijn gezicht bleef strak in de plooi. Hij liet zijn linkerhad over mijn dij naar mijn klitje glijden en zijn rechterhand ging naar mijn kontgaatje. Terwijl hij met zijn ene duim mijn klitje beroerde stak hij zijn andere duim in mijn sterretje. Ik beet op mijn vinger om het niet uit te krijsen van genot. Het ritme was hard en stevig, precies zoals ik het lekker vind. Hij hijgde in mijn oor dat hij bijna kwam en ik gleed van hem af.

Ik dook onder en daar, onder water, zoog ik hem klaar. Zijn warme zaad gleed mijn keel in gevolgd door een flinke hap chloorwater. Ik kwam enigszins proestend boven. Hij glimlachte “Nu jij nog!” en meteen voelde ik zijn handen weer overal om me heen. Het duurde niet lang voordat hij mij een werelds hoogtepunt bezorgde.

Wat nahijgend stond ik op, ik sloeg mijn handdoek om me heen en stapte het bad uit. “Bedankt voor de massage,” zei ik in zijn oor, gevolgd door een warme lik van mijn tong in zijn nek. Hij kreeg kippenvel zag ik. “Geen dank,” mompelde hij. En ik liep weg.

Zou ik hem vandaag nog tegenkomen? Ik wilde zo graag meer, mijn lichaam hunkerde. in de gang naar buiten liep ik mijn vriendin tegen het lijf. “IJsthee?” vroeg ze “Volgens mij kun je dat nu wel gebruiken, je ziet er verhit uit!” Ik kon alleen maar glimlachen. Vanuit het restaurant keek ik uit op het inmiddels verlaten bubbelbad. Eigenlijk moest ik hem gaan zoeken maar het was zo warm…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *