— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het hete slaapstertje

In een droom probeerde ik me te ontdoen van de lichamen die om me heen krioelden. Ledematen aan lichamen zonder gezichten kronkelden om me heen. Handen ontdeden me van kledingstukken die daarna op onverklaarbare wijze uit mijn gezichtsveld verdwenen. Ik wilde ze zoeken maar dat lukte niet. Ik kon me niet losmaken van deze lijven en kon niet aan ze ontsnappen. Lichamen, alleen maar lichamen om me heen. Bloot, over me, onder me, naast me, overal. Er was geen bevrijding mogelijk. Ik wilde wel, maar kon niet. Probeerde geluid te produceren. Woorden werden echter in mijn keel gesmoord en reduceerden zich tot verstikkende zuchten. ‘Geef je er aan over, geef je maar over’, werd er zacht gefluisterd. Ik probeerde te kreunen, ik wilde het eigenlijk niet. Ik kon maar niet ontsnappen. ‘Geef je over, liefje, geef je toch over.’ Langzaam kwam de overweldiging. Ik liet me overtuigen door de zoete woorden. ‘Toe maar schatje, laat je maar gaan.’ Ik liet me geleidelijk overmeesteren door de zacht deinende massa huid en vlees…

Het wakker worden. Een beetje soezen bij het ontwaken is altijd een gek gevoel, zeker na zo’n droom. Nu had ik echter wel een HEEL gek gevoel. Ik lag op mijn rug en langzaam wilde ik mijn ogen openen. Ze zaten nog een beetje dichtgeplakt van de slaap. Door de spleetjes van mijn ogen zag ik zijn geconcentreerde gezicht boven me. Het voelde alsof hij boven me zweefde. Hij was me langzaam en voorzichtig aan het nemen. Hij pompte zijn erectie in mijn geslacht, geleidelijk en behoedzaam. Even deed ik mijn ogen dicht, in de veronderstelling dat ik nog droomde. De werkelijkheid drong pas tot me door toen ik, een moment later, mijn ogen weer opende en realiseerde wat er aan de hand was. Zachtjes kreunde ik, bijna onhoorbaar.

‘Zo, schone slaapster, ben je wakker?’, fluisterde hij zachtjes.

‘Hmmmn’ antwoordde ik, nog een beetje slaapdronken.

Hij begon iets sneller te bewegen toen hij merkte dat ik aan het wakker worden was. ‘Je lag zo lief te slapen en daar werd ik een beetje opgewonden van’, hoorde ik hem, een beetje hijgend, zeggen.

Dit bracht een glimlachje rond mijn lippen en ik vroeg, lichtelijk sarcastisch ‘een beetje opgewonden maar? Je bent me ordinair aan het misbruiken’, vervolgde ik.

Lichtelijk verbaasd antwoordde hij, ‘volgens mij vind je het anders wel lekker en je spartelt niet echt tegen.’ ‘Je kutje is gewillig en was al een beetje nat toen ik bij je naar binnendrong.’ ‘Maar, als je er anders over denkt stop ik er wel mee.’ Terwijl hij dit zei, trok hij abrupt zijn penis terug.

Ik had niet verwacht dat hij zich uit me terug zou trekken en onrustig mompelde ik ‘nee, stop nou niet.’ Ik wilde niet dat hij op zou houden en duwde in een natuurlijke reactie mijn bekken, vragend, ietsje naar boven. Zijn woorden hadden me geil gemaakt en ik verlangde naar meer.

‘Zie je nou wel, jij hitsig slaapstertje’, en hij grinnikte een beetje. ‘Ik wist het wel toen ik je al slapende je benen zag spreiden.’

‘Toe nou, neuk me nou verder’, was mijn iets zeurderige reactie.

Stoïcijns, vervolgde hij, ‘Je lag er zo lekker en verlangend bij en in je droom kreunde je een beetje. Waar je over droomde daar kan ik alleen over fantaseren. Het heeft bij mij wel voor een enorme paal gezorgd’.

‘Je mag me ermee platneuken’, steunde ik verlekkerd.

‘Toen ik je even aanraakte kreunde je een beetje harder’, was zijn enige repliek.

Ik dacht dat ik gek werd en wilde met mijn hand dan zelf het werk maar gaan verrichten. Hij gaf me geen kans en greep beide handen vast en strekte ze languit naast me. Hierdoor kwam zijn gezicht vlakbij het mijne. We keken elkaar diep in de ogen. In zijn ogen glinsterde iets duivels en hij lachte een beetje.

Onverstoorbaar ging hij verder ‘het enige wat ik hoefde te doen was mijn handen op je zachte dijen plaatsen en ze zachtjes een beetje uit elkaar trekken. Je opengesperde poesje glinsterde me tegemoet en het vertelde me wat me te doen stond.’

Bij deze laatste woorden was zijn mond dicht bij de mijne gekomen. Zonder zijn lippen op de mijne te duwen fluisterde hij met zijn hete adem verder, ‘het was alsof het zachtjes prevelde, ‘kom maar, neuk me, verwen me, trakteer me op je geil.’

‘Doe het dan’, kreunde ik hopeloos.

‘Zonder je wakker te maken plaatste ik mijn gloeiende eikel voor je hunkerende openingetje. Het kostte me dan ook weinig moeite om in een keer helemaal bij je naar binnen te glijden.’

Zijn tong ging even over mijn lippen waaruit een zacht kreetje ontsnapte. Van wellust wilde ik zijn lippen op de mijne, zijn tong proeven. Hij kuste me waarbij zijn tong even langs mijn tanden ging. Hij had me nog steeds stevig vast en mijn hard opgerichte tepels schuurden zich een beetje aan zijn borst. Dat was een lekker gevoel en ik sloot mijn ogen even.

‘In je slaap heb je zachtjes gekreund terwijl ik in je schoof en je tong over je lippen laten gaan om ze nat te maken’, en hij kuste me nogmaals nu dieper zoekend met zijn tong.

‘Toen wist ik dat ik goed zat en ik heb je zorgvuldig en voorzichtig wakker geneukt. Is dat niet lekker ontwaken?’, vroeg hij.

‘Jaaaah’, was het enige wat ik kon kreunen. Ik voelde me een echte slet die alleen maar aan neuken kon denken.

We kusten elkaar hitsig en heet. Hij duwde zijn tong tussen mijn lippen naar mijn gehemelte. Onze tongen draaiden om elkaar in mijn mond. Van mijn mond ging zijn tong naar mijn nek waar hij me zachtjes likte. In mijn oor fluisterde hij ‘mijn hete slaapstertje.’ Zijn handen en vingers streelden mijn borsten en tepels. Zijn mond zakte af en zoog zich vast aan mijn rechter tepel terwijl hij deze tegelijkertijd met zijn hand kneedde. Ik kreunde nog harder van genot en realiseerde me dat ik me helemaal aan hem zou onderwerpen. Mijn kreunen zette hem er toe aan mij dwingend op te richten zodat we allebei op onze knieën tegen elkaar aanstonden. Nogmaals zoog hij zich vast aan een borst, nu de linker. Zuchtend en kreunend liet ik mijn handen over zijn rug glijden. Dit liet hij echter niet toe. Blijkbaar duldde hij geen tegenstand en hij gebood me om te draaien. Met zijn handen en tong streelde hij mijn rug. Duwend drukte hij met zijn hand in mijn nek mijn hoofd naar beneden zodat mijn hoofd op het kussen terechtkwam en mijn kontje in de lucht. Ik zou alles doen voor wat ik in me wilde en verlangend stak ik mijn billen wat verder de lucht in.

Zijn handen bewerkten mijn billen met kracht. Mijn billen werden wat uit elkaar geduwd. Het uitzicht deed hem blijkbaar plezier aan zijn dorstige zucht te horen. Vrijwel direct voelde ik zijn tong. Hij likte me in één haal van onder tot boven, van mijn klitje tot over mijn sterretje. Vervolgens weer terug naar mijn klitje waar hij zich eventjes voorzichtig aan vast zoog. Met het puntje van zijn tong draaide hij rondjes om mijn knopje. Ik voelde een vinger naar binnen gaan en weer terug, naar binnen en weer terug. Twee vingers naar binnen en weer terug, naar binnen en weer terug. Er was op dat moment maar weinig voor nodig om me naar een climax te werken. Ik was al zo hitsig van zijn woorden geworden dat ik niet veel nodig had om te komen. Grommend in mijn kussen trokken de spieren in mijn lichaam zich samen en ik voelde de hitte over me heen komen.

Hij gaf me amper de tijd om te bekomen van deze golf van wellust. Ik kon me alleen een klein beetje oprichten zodat ik op handen en knieën zat. Een hand greep me bij een heup en ik voelde zijn eikel over mijn geslacht wrijven. Dit deed mijn ellebogen een beetje verslappen en ik zakte een beetje terug, maar veerde weer op toen zijn eikel voor mijn grotje stopte en een klein stukje naar binnen gleed en vervolgens een pauze nam. Hij zou zo verder naar binnen kunnen glijden, zonder enige weerstand, maar hij wachtte even. Beide handen grepen nu mijn heupen vast en hij trok me zo over zijn stijve heen. ‘Ooooeeeehhh jaaahhh’, kwam er uit mijn keel rollen, ‘dit is lekker.’

Het voorzichtige wakker neuken van eerder maakte nu plaats voor waar ik eerder naar verlangd en om gevraagd had; geneukt worden, echt geneukt worden. Hij trok me keer op keer over zijn warme pik heen en stootte heerlijk in me. Mijn borsten deinden op het gebonk heen en weer en trilden bij iedere diepe stoot van hem in mij. ‘Oh, mijn hete slaapstertje’, hoorde ik achter me. Hij plaatste een hand tussen mijn schouderbladen waardoor ik weer met mijn hoofd in het kussen werd gedrukt. Het zorgde ervoor dat mijn kontje zich nog verder omhoog kon richten en hij nog dieper kon stoten. ‘Mmm, dit is wat je wil hè, mijn geile slaapstertje.’ Ik liet me door en door nemen. Ik kreunde en gromde als een beest en wiegde met hem mee in zijn ritme. ‘Je hebt zo’n lekker kutje, slaapstertje van me’, prevelde hij. Door zijn woorden heen voelde ik het hoogtepunt aankomen. Het kwam aanrollen als een hete golf. Het overspoelde me met gelukzaligheid. Ik voelde zijn zaad in me spuiten. Een nieuwe golf bedolf mij.

‘Oooeeehhhmmmmnnnn’, was het geluid dat gesmoord werd in mijn kussen. Het was het laatste dat over mijn lippen kwam voordat ik wegzonk in een roes en mijn zinnelijke dromen verder droomde.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *