— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Room on Fire (naar song van Stevie Nicks)

Hij kan zich niet langer beheersen, trekt haar tegen zich aan en kust haar hevig, ze voelt zijn handen overal…
Het kost haar moeite – ook zij is vreselijk opgewonden – maar ze slaagt er in zich van hem los te maken. Zwaar ademend fluistert ze dat ze een ander scenario in gedachten had. Ze is namelijk vastbesloten dat dit geen vluggertje gaat worden. Uit haar tas haalt ze een flesje olie en twee sjaaltjes. Ze gooit de dingen nonchalant op het bed.

Ze neemt hem bij de hand en leidt hem tot aan de rand van het bed. Ze legt haar armen rond zijn nek en geeft hem een hete tongzoen. Hij voelt hoe ze haar borsten tegen zijn borst, en haar bekken tegen zijn kruis drukt. Ze streelt langzaam zijn rug tot aan zijn billen en heupen, gaat dan met haar hand langzaam strelend omhoog langs de binnenkant van zijn dijen…

Ze maakt vervolgens zijn riem los, knoopje open en ritst zijn broek open. Met beide handen duwt ze de broek naar beneden. Op zijn slipje is er een natte vlek en ze ziet duidelijk zijn erectie. Ze duwt ook zijn slipje naar beneden en in één beweging dwingt ze hem op het bed. Al hurkend trekt ze verder schoenen, kousen en broek uit en gaat dan bovenop hem zitten. Ze is geil, zijn pik voelt zo lekker hard, ze zou hem zo willen berijden maar nee… nog véél te vroeg.

Ze kust hem opnieuw en maakt ondertussen de knoopjes van zijn overhemd los. Al strelend over zijn borst, schouders en bovenarmen, laat ze het hemd van hem afglijden. Hij is nu helemaal naakt. Zij nog steeds aangekleed. Hij zegt geen woord, kijkt haar alleen maar aan en begrijpt dat zij de leiding heeft. Ze ziet dat hij haar vertrouwt.
Ze neemt een sjaaltje en bindt daarmee zijn polsen boven zijn hoofd. Ze blijven elkaar in de ogen kijken. Ze kust hem steeds opnieuw, en streelt zijn borst. Zijn borsthaar windt haar nog meer op.

Hij ademt zwaar en is heel erg opgewonden maar wacht toch geduldig af wat komen gaat. Ze neemt het tweede sjaaltje en blinddoekt hem, waarna ze fluistert: “Nu ga ik me uitkleden.” Hij kreunt zachtjes, beweegt onrustig, wil zien en voelen maar dat gaat niet…

Ze gaat van hem af, trekt vlug haar rok en bloesje uit en gaat weer bovenop hem zitten, haar kutje plagend strelend over zijn pik, die keihard op zijn buik ligt. Hij voelt hoe nat het kruis is van haar slipje… Zelf voelt ze een dwingende behoefte… paar keer heen en weer over zijn harde lid en ze komt… maar nee, nog niet… Ze is nog lang niet klaar met hem…

Ze maakt zijn polsen los en leidt zijn handen over haar lichaam: hij voelt het kant van haar beha. Ze staat toe dat zijn handen even uit haar greep ontsnappen en de weg vinden naar haar tepels. Nu is het haar beurt om te kreunen als hij met zijn vingertoppen haar stijve tepels aanraakt. Eventjes laat ze hem, ze wil meer, ze sluit haar ogen en voelt hoe haar clitoris klopt.

Ze neemt zijn handen weer stevig vast en leidt ze via haar buik, naar haar billen en heupen en de binnenkant van haar dijen. Ze laat zijn hand over haar kanten slipje gaan, tussen haar benen waar alles vreselijk nat en gezwollen is en in brand staat. Weer staat ze toe dat hij zich eventjes loswringt en met zijn hand in haar slipje gaat. God, nu moet ze echt al haar zelfbeheersing aanwenden. Ze zou zo zijn vingers wel willen ‘neuken’.
Hijgend bindt ze zijn polsen terug vast.

Ze neemt het flesje massageolie, verwarmt wat olie in haar handpalmen en begint zijn schouders te masseren. Ze glijdt over de harde spieren van zijn bovenarmen verder naar zijn onderarmen, tot aan zijn vastgebonden polsen.
Terug naar zijn schouders, borst (mmmm) naar beneden, zijn buik, glijdt plagend rond zijn getergde pik, over zijn dijen naar beneden en tussen zijn benen omhoog naar zijn kruis. Ondertussen drukt ze met haar kutje tegen zijn dijen. Ze houdt het nauwelijks zelf…

Ze maakt de blinddoek los. Ze trekt haar beha en slipje uit. Ze buigt terug voorover. Haar haar kietelt zijn penis en buik, met haar borsten en tepels streelt ze zijn borst,
hun tongen verstrengelen, zachtjes en bloedgeil beweegt ze ondertussen haar natte kutje op de schacht van zijn pik. Ze voelt hoe hij nu heel onrustig wordt. Ze maakt ook zijn polsen los en kust zich vervolgens een weg naar beneden: hals, borst, tepels, borstbeen, buik…

Zachtjes masseert ze zijn ballen met haar lippen, haar hand op zijn eikel die glibberig vochtig is. Ze masseert verder met haar lippen en tong zijn penis, tot ze aan het topje komt… Hij duwt ruw haar hoofd naar beneden, zodat zijn eikel helemaal in haar mond zit. Ze likt hem en zuigt dan haar wangen hol… Hij ademt nu heel vlug, kreunt, woelt met zijn handen door haar haar en duwt haar hoofd nog meer naar beneden op het moment dat hij zegt: “Ik kom,” en dan spuit hij hevig schokkend zijn warme zaad in haar mond, terwijl hij haar naam luid kreunt.

Ze legt haar hoofd op zijn borst en zonder te bewegen ligt ze op hem. Ze voelt hoe zijn lichaam ontspant, ledematen en spieren worden slap. Zijn ogen gesloten. Ze hoort hem nahijgen.
Ze is nog steeds bloedgeil maar ze beheerst zich en ligt zo stil mogelijk. Zijn borsthaartjes kietelen haar wang. Ze draait de haartjes rond haar vingers, heel erotisch is dat. De haartjes zijn grijzend. Hij is dan ook twintig jaar ouder dan zij…

Zijn ademhaling is wat rustiger geworden. Hij kamt met zijn vingers door haar haar.
Ze heft haar hoofd op en kust hem op de lippen. Indringend en hongerig kijkt ze hem aan. Ze wìl, nù.

Ze schuift met haar knieën langs zijn lichaam een beetje naar boven. Ze biedt hem een borst aan. Hij likt eerst rond haar tepels en zuigt dan gretig. Zijn andere hand streelt haar andere borst. Daarbij flitst een versregel van Herman De Coninck door haar hoofd: “Haar borsten zijn kolfjes naar zijn handen,” en tegelijk voelt ze hoe de bliksem inslaat onderaan.

Ze schuift nog wat naar boven, zelf laat hij zich een beetje naar onder glijden.
Ze steunt op haar knieën om hem niet teveel te belasten en grijpt zich vast aan het hoofdeinde van het bed.

Ze sluit haar ogen en kreunt als hij met het puntje van zijn tong de buitenkant van haar schaamlippen verkent. Dan dringt zijn tong bij haar binnen. Eerst zachtjes, maar aangemoedigd door haar opgewonden gehijg, wordt zijn likken steeds harder.
Ze kreunt luid als hij haar clitoris vindt. Dit gaat niet lang duren. Ze beweegt haar bekken zodat hij afwisselend haar schaamlippen en clitoris stimuleert. Hij likt en zuigt en ze merkt vaag dat hij nu ook zijn hand en vingers gebruikt. Ze weet het niet meer, is zich alleen nog bewust van een kringelend gevoel dat van diep binnen in haar naar de oppervlakte komt.

Ze is zo geil en opgewonden. Alle remmingen vallen weg.
Op het moment dat zijn tong weer rondjes draait rond haar clitoris voelt ze hoe het kringelen verandert in een wervelstorm die zich niet meer laat tegenhouden.
Ze kreunt luid: “Niet stoppen, laat me komen, nu!” Ze draait heftig met haar bekken, voor de juiste druk. Opeens is het daar: luid kreunend komt ze klaar; een bevrijdend, allesoverheersend, ontladend orgasme.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *