— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De buurman

Het is warm vandaag. Ik besluit om van het mooie weer te genieten en leg me in de zon. Ik doe het bovenstukje van mijn bikini uit en smeer me lekker in. Koel drankje naast me en ik sluit mijn ogen.
Na een tijdje valt er een schaduw over me heen. Ik doe mijn ogen open en kijk recht in de donkere ogen van mijn nieuwe overbuurman.”Hoi, ik kom je uitnodigen voor mijn barbecue vanavond!” Intussen glijdt zijn blik over mijn borsten. Jezus, ik voel me een beetje overrompeld en zoek mijn badhanddoek die ik snel om me heen draai.”Ja hoor, lijkt me wel gezellig”, zeg ik . “Hoe laat verwacht je me?” Ik begin te blozen onder zijn hongerige blik. Ik vraag of hij een biertje lust. Jawel. We lopen naar de keuken. Terwijl ik buk om twee flesjes uit de ijskast te pakken, glijdt de handdoek half weg en realiseer ik me dat hij nu een uitstekend uitzicht heeft op mijn kontje. “Eh… drink je gewoon uit het flesje of wil je een glas?” Hij zit aan de keukentafel en hoeft geen glas. Nerveus zet ik zijn biertje op tafel, waarbij ik ook nog mors op zijn short. Ik pak de keukenhanddoek en mompel: “”Sorry, hoor! Wat ben ik toch een kluns…”
Als ik omstandig zijn kruis begin te deppen, pakt hij mijn beide polsen beet en trekt me dichter naar zich toe. Zijn mond zoekt de mijne en hij kust me heel zacht. Zijn handen glijden naar mijn schouders en mijn badhanddoek valt op de grond. Zachtjes masseert hij mijn borsten en plaagt mijn stijve tepels. Hij kust mijn hals en zuigt zich vast aan een tepel. Ik voel mijn knieën knikken en mijn kutje samentrekken van genot.
We zijn erbij gaan staan, ik voel zijn erectie tegen mijn onderbuik. Dan legt hij me op de keukentafel, trekt mijn bikinibroekje uit en daalt zoenend af naar mijn kutje. Hij likt aan mijn klitje en twee vingers glijden naar binnen. “Ik wil dit al heel lang doen”, fluistert hij in mijn oor. De sensaties in mijn lijf zijn zó sterk, dat ik niet meer kan praten, alleen maar knikken. Wat doet hij allemaal met me?
Zijn broek valt op de vloer, hij legt mijn benen over zijn schouders. Mijn kutje is zo nat dat zijn dikke paal moeiteloos naar binnen glijdt. Hij vult me helemaal, rekt me op en neukt me met langzame diepe stoten. Ik houd me vast aan de randen van de keukentafel en hoor mezelf schreeuwen: “Niet stoppen! Niet stoppen!” Mijn hemel, deze man kan neuken, laat me echt genieten!
Hij trekt me langzaam overeind, terwijl zijn pik diep in me zit. Ik sla mijn benen om hem heen. Ik word opgetild. Zo strompelt hij door de gang de trap op naar boven. Ik knijp mijn kutje dicht om zijn harde paal en hij kreunt, stopt even op de trap en kust me hard en geil. Ik kan niet geloven dat dit mij overkomt!
Hij legt me op bed, nog steeds met die harde paal in mijn kut, en trekt een kussen onder mijn billen. Nu laat hij zich volledig gaan… Hij neukt me diep, wild en stevig, mijn bed kraakt en ik houd me vast aan zijn schouders. Ik voel dat ik ga klaarkomen…
Ineens trekt hij zich terug, draait me om en zet me op mijn knieën. Terwijl ik me vasthoud aan de spijlen van het bed voel ik zijn eikel tegen mijn kontgaatje. Ik hap naar lucht…dit kan niet…maar ik ben zó geil, dat zijn pik als vanzelf naar binnen glijdt…zijn hand bewerkt mijn klitje en ik beweeg me wild van voor naar achter. Dit is de zevende hemel!Uiteindelijk wordt het ook hém te veel. Hij spuit me helemaal vol.
Uitgeput vallen we neer op bed. Dan komt hij half overeind, kust me lang en intens en vraagt: “Vanavond na de barbecue nog een keertje?”
Ik wou dat het al avond was…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *