— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Grenzeloos avontuur (deel 2)

Daar zat ik, met ontbloot bovenlichaam in een opengewerkte paarse bh. Hij paste me precies en dat het een mooi gezicht bood, wist ik best wel. Ik voelde me trots omdat ook Geraldine en Johan hun bewondering uitten. Een puntig vingertje gleed langs de randen van de cups, heel licht de zachte stevigheid keurend om dan tussen mijn borsten te verdwijnen en dan weer terug, losjes en heel lief.
Ik hoorde mezelf zeggen: ‘Ik wil dit niet.’
Meteen stopte ze. Haar hand vlijde zich weer om mijn gezicht en dwong me haar aan te kijken. Haar zwarte ogen schenen in mijn ziel te kijken.
‘Waarom wil je dit niet? Je vindt het toch lekker. Je wilt het toch graag?’
Ik dacht daar over na, dat ging moeilijk omdat haar ogen me zo strak aankeken en schudde nee.
Haar mond scheen iets te verstrakken. Ik kon mijn ogen niet losmaken van haar blik.
‘Je jokt, je vindt het wel lekker. Alleen mooie vrouwen vinden dit lekker en opwindend, en jij bent een mooie vrouw. Je hebt vlinders in je buik, ik zie dat je vlinders in je buik hebt.’
Dat was waar. Het hele gebeuren wond me meer op dan ik toe wilde geven.
‘Ik wil niet dat je jokt. Je mag niet jokken! Zul je niet meer jokken?’
Een beetje ongeduldig tikte haar vinger weer tegen mijn wang.
Ik schudde weer nee, want jokken is verkeerd en ik mocht niet tegen haar jokken.
Dat is goed, zei ze en meteen was haar gezichtje weer open en vriendelijk. Haar mond naderde de mijne. ‘Eén kusje,’ eiste ze. Ik kuste de prachtige rode mond en ze kuste mij terug, heet en verzengend. Mijn verwarring werd al groter. Ik wilde dit niet maar wilde ook niets liever.

‘Zo is het goed,’ fluisterde ze, ‘je vindt mij toch ook mooi?’
Toen ik even aarzelde zei ze: ‘Je mag niet jokken hoor.’
Ik erkende dat ik haar mooi vond.
‘Dank je,’ zei ze en ze kuste me weer. Ik had er niet eens erg in dat ze een borst uit zijn schuilplaatsje had laten ontsnappen. Ik merkte het pas toen ze hem in haar volle hand nam en met de tepel speelde. Ze toonde hem aan Johan. ‘Kijk lieve, wat prachtig!’
Johan knikte.
‘Je mag haar je bewondering bewijzen. Nu,’ beval Geraldine.
Hij stond op en boog zich eveneens over me. Eerst kuste hij mijn mond, lief en aandachtig, daarna kuste hij mijn blote borst. Ik realiseerde me dat er helemaal niets méér gebeuren kon of ik zou een orgasme krijgen.
‘Ze vindt het heerlijk hoor,’ klonk Geraldine. ‘Voel hoe stevig haar borst is en hoe hard de tepel.’
Keurend betastte ook hij mijn blote borst en van verweer van mijn zijde was helemaal geen sprake meer. Alleen al door aan een mogelijk orgasme te denken verloor ik de controle en daar gebeurde dat verschrikkelijk beschamende. Mijn lijf trok zich samen onder spasmodische krampen en ik kreeg een orgasme zonder weerga.

Ik hoorde het enthousiasme in haar stem toen ze tegen Johan zei, ‘Kijk toch hoe verschrikkelijk lief, ze komt heerlijk klaar.’
Er was geen ontkennen aan. Ik liet toe hoe ze liefkozend mijn hoofd tegen zich aan trok en ik realiseerde me dat ik tegen haar blote borsten rustte met mijn gezicht. Ik voelde de zachte warmte van haar lichaam als een weldaad. Toch probeerde ik me te bevrijden maar met zachte hand hield ze me tegen.
‘Kalm aan maar,’ raadde ze me, ‘Johan zal je zo meteen wel even lekker opfrissen. Hij is er geweldig in om ons vrouwen lekker te verwennen.’
Ik gaf me over. Ik gaf me over aan de zoete stem en de strelende handen. Ik voelde dat Johan, of zij inmiddels ook mijn tweede borst uit zijn vliesdunne verpakking had bevrijd, maar het kon me niet meer schelen, ik liet alles nu maar gebeuren.

Mijn bh werd losgehaakt en ik moest even mijn armen bewegen om het ding helemaal kwijt te raken. Het voelde als een bevrijding. Ik wilde nog protesteren toen ik voelde dat een hand het ritsje van mijn rok losmaakte, maar haar zachte stem zei me gewoon toe te geven. ‘Johan zal je even verzorgen,’ fluisterde ze en mijn verzet vloeide weg. Ik moest me even oprichten om hem de ruimte te geven mijn rok helemaal uit te trekken. Ik hoorde de wat verbaasde en verstoorde stem van Johan. ‘Ze draagt een panty, lieve.’
‘Ach, ze is niet gewend zich mooi te maken, maar dat zullen we haar langzaam aan wel leren. Trek hem maar uit, ze krijgt straks wel kousen van mij. En een andere slip ook, want die zal wel nat zijn.’
Ik dacht aan de tampon die ik in had, die had de schade wel beperkt gehouden berekende ik. Ik schudde nee toen hij mijn slip wilde uittrekken maar haar stem zei hem door te gaan.
Gemakkelijk gleed de slip langs mijn benen en het was de stem van Johan die vol bewondering zei: ‘Wat is ze prachtig zo.’ Ik realiseerde me dat ik helemaal naakt was en ik kroop nog dichter tegen haar aan als in een poging me te verschuilen. Ze liet me schuilen. Haar armen waren om me heen en zachtjes drukte ze me steeds vaster tegen haar eigen weelderige lijf.
Strelend gleden haar handen over mijn haar en mijn rug. Liefkozend zei haar zachte stem lieve dingen tegen me. Het was zo vreemd maar ook zo vertrouwd. Ze bood me haar borsten als troost en ze dwong me bijna ze te kussen. Ik proefde en ervoer de vochtige warmte van haar prachtige lijf. ‘Proef maar en geniet,’ fluisterde ze en ik kon niet ontkennen dat ik dat deed.

Intussen was Johan druk in de weer. Hij vroeg me even op de grond te komen liggen waar hij een groot badlaken over de vloerbedekking had uitgespreid. ‘Doe maar liefje,’ klonk haar stem, ‘ik blijf bij je.’
Zonder het innige contact met haar te verbreken liet ik me uit de fauteuil op de grond zakken en strekte me uit op het badlaken. Ik wilde niet aan mijn naaktheid denken en hield mijn ogen gesloten.
Met een spons met geurig lauwwarm water werd ik gewassen terwijl Geraldine over me heen hing en me streelde met haar lippen en haar blote borsten. Boven mijn hoofd omvatte ik haar gladde, blote billen en verbaasde me over de stevigheid.
‘Ze heeft een tampon in,’ zei Johan.
‘Natuurlijk lieve, zoals elke warmvoelende en mooie vrouw. Je mag hem nu wel wegnemen, met je lippen natuurlijk,’ vulde ze aan.
Ik voelde hoe mijn benen werden gespreid met zijn hoofd tegen mijn dijen tot hij met zijn tanden het draadje van de tampon vond. Rustig trok hij hem naar buiten en ik zag hoe Geraldine goedkeurend knikt. ‘Dat heb je netjes gedaan hoor,’ hoorde ik haar zeggen. ‘Maak haar nu maar lekker schoon.’
Ze liet zich zakken en even was ik bang dat ze op mijn gezicht zou gaan zitten. Dat gebeurde niet. Wel bood ze me haar eigen, wijd geopende kut aan. Mijn hoofd was tussen haar gladde dijen gevangen en van verre hoorde ik haar stem: ‘Geniet lieverd, je mag nu genieten en laat ook mij genieten’.
Haar geur beving me. Een vertrouwde geur, zo bekend. Ik wist wat er van me verlangd werd. Voorzichtig beroerde ik met mijn tong het geurige roze interieur van haar vagina en ik was trots toen ik haar felle reactie gewaar werd. Dit was zo nieuw voor me maar tegelijk zo bekend alsof ik al jaren een minnares had.
Van verre klonk haar stem: ‘Je doet het fantastisch, lieve. Ga door.’
Ik ging door en probeerde zoveel mogelijk het contact met die warme dijen en die vochtige kut te handhaven, wetend wat een genot ik haar bezorgde.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *