— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Geheimzinnige minnaars

Het was een fantasie, zoals veel vrouwen die allicht hebben, maar ik ben nooit bewust op zoek gegaan om ze echt te beleven. Ik was op reis, alleen, een paar dagen er helemaal uit. Ik had een kamer gehuurd op een eiland, bracht mijn dagen rustig door op het strand. Op een zwoele avond ging ik een wandelingetje maken naar het dorp. Uit de verte waaide muziek aan, opzwepende muziek, die me naar zich toe zoog.

Het was feest in het dorp, en zo te zien ging het er wild aan toe. Gemaskerde, dansende mensen krioelden door elkaar heen. Ik dronk iets aan een stalletje, en sloeg het spektakel ga. Twee verklede en gemaskerde mannen kwamen op me af, en boden me klein glaasje met een felkleurig drankje aan.
“In één teug achterover slaan,” gebood de één.
“We vieren het afscheid van de zomer,” zei de ander, “de laatste overvloed. Kom mee dansen.” Ze trokken me mee het gewoel in, en ik voelde me op een vreemde manier bedwelmd.

Was het het drankje? Ik weet het niet. Ik voelde de muziek door me heen golven, en mijn lichaam bewoog mee, eerst nog aarzelend, maar toen leek het alsof er een stop uit me werd losgetrokken, en alle spanning van de laatste weken wegebde. Ik liet me gaan en werd één met de muziek, sensueel, wiegend, kronkelend. Voor me uit danste de man met het Venetiaanse masker. Achter mij voelde ik de warmte van de ander. En toen ik zijn handen over mijn kont voelde strelen, wist ik dat ik het spel helemaal wilde spelen, wat het ook werd. Ik keek de Venetiaan uitdagend in de ogen, legde mijn handen op mijn wiegende heupen en liet ze naar boven zweven, rakelings langs mijn borsten. Ik zag hoe gek het hem maakte. Ik drukte mijn kontje nu steviger tegen het kruis van de man achter me, terwijl ik intussen verder langs m’n borsten streek. Ik voelde de nu keiharde pik in mijn kontje duwen. Ik wenkte de Venetiaan op het ritme van de muziek. Hij kwam naar me toe, ik nam z’n handen en legde ze op mijn heupen, duwde ze zachtjes wat hoger, en vanzelf dwaalden ze naar mijn borsten. Achter me werd ik in de nek gekust. Ik likte de Venetiaan plagerig, met het puntje van mijn tong. Nam z’n kont vast en trok ‘m tegen me aan. Twee kloppende, dik-stijve pikken. Twee tongen likten me. Vier handen voelden méér van mijn lichaam dan ik ooit tegelijk had gevoeld. Nog nooit was ik zo geil geweest.

“Zoeken we een rustiger plekje op?” fluisterde iemand in mijn oor. Ik kon alleen nog knikken. We drumden het gewoel uit, een donker, kronkelend pad op dat langs de zee naar omhoog liep. Een koel briesje maakte de drukkende hitte wat draaglijker. Een hand ging onder mijn rok, over mijn blote kont. Een andere gleed in m’n decolleté over mijn borst. Ik probeerde die twee stijve pikken tegelijk vast te nemen, maar ik voelde me te veel door mijn eigen geilheid overmand, genoot bijna ondraaglijk van die allesomvattende streling. Ik voelde een vinger tussen mijn benen.
“Je bent ongelooflijk nat,” hoorde ik in mijn rechter oor. Ik kreunde alleen maar wat.

Het pad leidde naar een zomerhuis bovenop een klif. We liepen bijna strompelend met ons drieën de trap op, naar een terras waar belletjes rinkelden in de zeebries, en waar een riant bed stond, flinterdunne doeken wapperden zachtjes om het ledikant. Ik werd door vier handen teder uitgekleed. Ik werd opgetild, en voorzichtig op het bed gelegd. Ik sloot m’n ogen, en voelde handen, lippen, tongen over m’n lijf gaan. Mijn hele lichaam werd gestreeld, mijn hele lichaam werd gelikt. Toen een tong over de binnenkant van mijn dijen naar boven gleed, voelde ik mijn hele lijf sidderen.
“Alsjeblieft”, smeekte ik, toen de tong rond m’n lipjes bleef dwalen, “alsjeblieft, lik me.” Alsmaar opnieuw. En toen ik het bijna niet meer hield, ging één tong bij me naar binnen, terwijl handen m’n borsten en kont en dijen streelden, en toen kwam een andere tong over mijn dijen naar boven gedwaald, en toen ze allebei samen rond mijn klitje draaiden in een prachtige tongkus, kwam ik zo hard klaar, een oerschreeuw kwam uit het diepst van mijn lijf naar boven gegolfd, de meeuwen in de baai vlogen krijsend op.

Ik lag uitgeteld op het bed. Mijn twee minnaars bleven me zachtjes strelen, tot er weer beweging in me kwam. Mijn orgasme – dat wist ik – was maar het begin. Nog altijd voelde ik me zinderend warm. Nog altijd voelde ik schokgolven door me heen gaan. Ik liet mijn ene hand over een gespierd mannenlijf dwalen. Langs een strakke kont. Ik duwde zijn kont tegen het bed en voelde de vochtige warmte waar zijn ballen zijn dijen raakten. Nam zijn ballen even stevig vast, en gleed zo langs zijn keiharde schacht naar boven. Ik draaide mijn hoofd naar de andere kant, en voelde een mond, ging met mijn tong onder z’n kin, duwde hem met mijn tong naar boven. Terwijl ik met mijn ene hand die stijve pik masseerde, likte ik met mijn tong over het naar boven schuivende lichaam, tot ik die andere schacht bereikte. Ik duwde met mijn ene hand de ene pik tussen mijn billen, en begon de andere te zuigen. Ik draaide me op mijn buik, stak mijn kontje de lucht in, en likte een vochtige eikel, zoog een keiharde pik. De man achter me pakte mijn kont beet, en ik voelde zijn penis in mijn kutje schuiven. Een hand kwam rond mijn heup geschoven, vingers draaiden bedreven rond mijn klitje. Twee handen op mijn borsten. Eén hand op mijn kontje, een penis in mijn kutje, vingers die mijn klitje streelden, een stijve pik in mijn mond. Ik voelde me opnieuw zo verschrikkelijk geil worden, golfde met mijn kont en streelde met mijn tong als gek over die harde schacht. Het geil stroomde langs mijn dijen naar beneden. Onder mij kreunde een man, achter mij schokte een lijf tegen het mijne. En plots voelde ik een stroom warm sperma in mijn mond lopen, ik slikte en slikte.
“Ik kom! I kom!” klonk het achter mij. En hij stootte zijn penis diep binnen in mij. Ik maakte mijn mond langzaam los, het laatste zaad liep in twee straaltjes langs mijn kin. Een andere hand kwam mijn klitje strelen. Eén hand langs achter op mijn borst, één langs voren, en ik weet niet hoeveel vingers in mijn kut en om m’n klit, en daar kwam van o zo diep van binnen iets zo heerlijks aangegolfd, tot in mijn haarpunten en tot in de toppen van mijn tenen golfde het, en toen viel ik helemaal slap tussen die twee mannen in.

Ik moet in een diepe slaap gevallen zijn. Toen ik wakker werd, was ik alleen, in het riante bed, met een prachtig uitzicht over de baai die net ontwaakte. Het huis was bouwvalliger dan ik de vorige nacht had gemerkt. Ik ben nog twee dagen op het eiland gebleven, maar ik heb geen van beide mannen ooit teruggezien. Of misschien ook wel. Stiekem heb ik alle mannen die ik tegenkwam bespied. Maar hun gezichten had ik nooit echt gezien. Ik weet alleen dat ik nooit méér ontspannen van een reis ben teruggekeerd. En ik vraag me nog altijd af wie die twee geheime minnaars zijn geweest, en of zij samen in een of andere bar misschien nog eens het verhaal van die nacht opdissen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *