— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Elfje in Wonderland

Neuriënd loop ik de trap op naar boven. Beneden hoor ik de opzwepende muziek van de dansvloer. Boven hoor ik de gedempte geluiden van mensen die genieten van seks. Vanavond zijn mijn liefste en ik een avondje uit in de parenclub. We hebben afgesproken dat we elkaar niet de hele avond in het oog hoeven te houden. En nu mijn schatje zich uitstekend vermaakt met twee dames aan de bar, zie ik mijn kans schoon om even mijn eigen dingetje te doen. En ik heb een doel. Boven aangekomen, zet ik koers naar het kamertje dat al vanaf het begin mijn fantasie hevig heeft geprikkeld. Dat mij afstoot en tegelijkertijd hevig intrigeert.

Hier is het. Voorzichtig kijk ik om het hoekje van de ingang. Het kamertje is verlaten. Ik stap naar binnen en mijn ogen glijden over het interieur. Bijna alles is er zwart. Veel zwart leer en glinsterend metaal. Als pronkstuk staat er midden in de kamer een eveneens met zwart leer beklede bank. Aan het hoofd- en voeteneinde van de bank zijn boeien bevestigd. Ik loop naar de bank en glijd met mijn hand over het gladde leer. Mijn vingers betasten het koele metaal van de boeien. Ik kijk op. Aan de wand tegenover mij is een grote spiegel opgehangen. Ik bekijk mijn eigen spiegelbeeld en glimlach. Ik draag vanavond een korset met bijpassend slipje van wit kant. Dit romantische geheel steekt prikkelend scherp af tegen de achtergrond van het kamertje.

“Kijk eens aan, een elfje.”
Het is niet zozeer de zin, als wel de toon waarop deze geuit wordt, die mij onmiddellijk kippenvel bezorgt. Fluweelzacht, maar toch gevaarlijk. Met een ruk kijk ik op en zie de ogen van een man met een koele, berekenende blik over mijn lichaam glijden. Ik voel mijn tepels verstrakken tot keiharde knopjes. Verschrikt doe ik een stapje achteruit en werp een snelle blik op de uitgang van het kamertje. Deze wordt geblokkeerd door een andere man, die nonchalant met zijn armen over elkaar tegen de muur geleund staat. Beide mannen dragen een zwarte leren broek die hun billen en mannelijkheid vrijlaat. Hun bovenlijf is ontbloot. Het ontgaat mij niet dat ze allebei strak in hun vel zitten en goed geschapen zijn. Er verspreidt zich een warm gevoel door mijn onderbuik dat zich concentreert tussen mijn benen.

“Je weet toch wel wat er gebeurt met elfjes die zich in het hol van de leeuw wagen?”
Beide mannen dragen een masker, waardoor ik alleen hun ogen en mond kan zien. Ik vind dit een beetje eng, maar tegelijkertijd ook opwindend. De man die gesproken heeft, komt met langzame, weloverwogen bewegingen dichterbij. Een deel in mij wil wegrennen, maar ik blijf doodstil staan. Niet in staat om te bewegen. Hij blijft op een paar centimeter afstand voor me staan. Zijn warmte omhult mij. Ik probeer te slikken maar mijn mond voelt kurkdroog aan. Plotseling voel ik zijn vingers die zich brutaal langs mijn slipje heen in mijn lichaam dringen. Ze ondervinden weinig weerstand, want ik ben kletsnat. Mijn hoofd zakt een beetje achterover en ik zucht. Een sardonisch lachje glijdt over zijn lippen.

“Dit elfje is een kleine slet die smacht naar een neukbeurt.”
Zijn vingers masseren mijn gladde kutje en draaien trage cirkels rond mijn gezwollen klitje dat begint te kloppen onder zijn aanraking. Onwillekeurig beweeg ik mijn heupen om dat heerlijke gevoel te versterken. De andere man is ook dichterbij gekomen en staat nu van achteren tegen mij rug aan. Ik voel zijn harde erectie tegen mijn billen drukken. Zijn handen glijden over mijn lichaam naar voren en omvatten mijn borsten die nog gevangen zitten in het korset. De warmte van zijn handen dringt door de stof heen. Ik kreun en wil zijn handen op mijn blote huid voelen. Ik breng mijn handen naar achteren om de haakjes van mijn korset los te maken, maar plotseling zitten mijn polsen gevangen in een ijzeren greep van diezelfde mannenhanden.

“Ach, dit elfje heeft een eigen willetje?” Het gezicht van de man voor mij zweeft vlak boven die van mij. Ik zie zijn warme, uitnodigende, mannelijke lippen. Op slag vergeet ik waar ik mee bezig was. Ik wil gekust worden door die heerlijke mond, diep en nat. Mijn lippen wijken van elkaar en ik hel enigszins naar hem over. Mijn ogen vallen dicht en ik bevochtig mijn lippen met mijn tong. Er gebeurt niets. Hij drukt een vlinderkusje op mijn neus en duwt met een vinger onder mijn kin, zodat mijn mond weer dichtvalt. Weer klinkt dat irritante lachje van hem, dat ik nu met alle genoegen van zijn gezicht af zou willen krabben. Ware het niet dat ik nog steeds in bedwang word gehouden door de tweede man. Mijn ogen spuwen vuur en ik kan een gefrustreerde uitroep niet binnenhouden.

“Ik denk dat dit elfje een lesje nodig heeft,” zegt de man afgemeten terwijl hij zich omdraait en naar de bank met de hand- en enkelboeien loopt. Met zijn hoofd gebaart hij de andere man ook die kant op te komen. Ik voel hoe ik stevig tegen zijn lichaam wordt gedrukt en opgetild, zodat mijn voeten het contact met de grond verliezen. Even spartel ik tegen, maar voor ik het weet lig ik op mijn rug op de bank en voel ik de zachte bekleding van de boeien onverbiddelijk om mijn polsen en enkels klikken. Verward kijk ik op naar de man die de leiding heeft. Hij glimlacht en streelt zachtjes met een knokkel langs mijn wang. Zijn blik is bijna hypnotisch. Ik voel de rust in mijn lichaam terugkeren.

“Rustig maar elfje, ik ga je leren je over te geven,” zegt hij zacht. “Ik beloof je dat je ervan zult genieten.” Zijn hand glijdt door mijn haren en vouwt zich daarna achter mijn nek. Dan kust hij me met die verrukkelijke mond van hem. Geen diepe, natte kus zoals ik gewild had, maar een rustige, weloverwogen kus. Maagdelijk bijna. Ik weet niet wat me overkomt. Tranen springen in mijn ogen. Met zachte hand laat ik me weer achterover op de bank duwen. Ik zie dat zich meer toeschouwers hebben verzameld in het kamertje. Het idee dat ze allemaal naar mij staan te kijken windt me mateloos op.
“Doe je ogen dicht.” De hand van de man glijdt over mijn oogleden om deze te sluiten.
“Je mag nu alleen nog maar voelen.” Ik sluit mijn ogen. Het is helemaal stil in het kamertje. Ik voel mijn lichaam als nooit tevoren. Mijn gespannen borsten die tegen het korset aandrukken bij iedere ademhaling. Mijn benen die gespreid liggen vastgeketend. De natte stof van mijn broekje die tegen mijn kloppende kutje drukt. Ik voel een heerlijke hulpeloosheid over mij heenkomen.

Dan voel ik een warme mond die zich door het kant van mijn lingerie heen over mijn tepel sluit en er even behoorlijk hard in bijt. Ik hap naar adem. Meteen daarna wordt de aanraking weer zacht. De natheid van de tong doorweekt de stof. Ik wil meer en krom mijn rug, zodat mijn borsten fier omhoog komen. De mond is plotseling van mijn borst verdwenen, maar blaast in plaats daarvan zachtjes tegen de natte stof. Bij elke ijskoude ademtocht voel ik mijn tepels meer verstijven. Een hand glijdt over mijn buik heen en weer en dwaalt tergend langzaam naar beneden. De vingers kruipen achter de stof van mijn broekje, maar raken mij niet aan waar ik zo wanhopig graag aangeraakt wil worden.
De hand verdwijnt en ik voel teleurstelling in mij opborrelen. Maar meteen daarna word ik zalig hard en grondig gekust. Sterke mannenlippen duwen mijn mond open en een heerlijke, vochtige tong dringt heel diep in mijn mond. Mijn verrukte uitroep wordt hierdoor gesmoord. Ik ben duizelig en kan niet meer denken, ben één grote draaikolk van gevoel.

Dan is daar opeens ook de andere mond weer, maar dit keer tussen mijn benen. Hij sabbelt door mijn slipje heen op mijn gespannen klitje. Oh! Wat wil ik die mond graag op mijn blote vlees voelen. Alsof hij mijn gedachten kan lezen, trekt hij met zijn vingers mijn kruisje opzij en glijdt hij met zijn warme tong rechtstreeks over mijn schaamlippen en over dat strakke knopje dat bijna op springen staat. Het is zo heerlijk dat ik het uitsnik van genot.
“Doe je ogen maar weer open, Elfje, en kijk eens om je heen. Dat is allemaal voor jou.” Ik trek mijn ogen open en probeer mijn blik scherp te krijgen. Mijn hoofd rolt weerloos heen en weer op de bank. Ik zie dat beide mannen nu allebei een volle erectie hebben. Tussen de toeschouwers zie ik mannen die hun eigen gezwollen lid aan het verwennen zijn. Ik voel mij zo geil worden dat ik niet meer weet waar ik het zoeken moet. Ik wil zo graag een warme, pulserende pik diep in mijn lichaam voelen. Ik kreun hardop.

“Zo Elfje.” De man legt zijn hand om mijn kin en dwingt me zo hem recht in de ogen te kijken.
“Nu ga ik je neuken.” Hij laat even een stilte vallen om dit tot mij door te laten dringen. Dan gebaart hij naar de andere man.
“En hij gaat je ook neuken.” Ik slik. Hij wijst op de toeschouwers.
“En als wij met je klaar zijn, mogen zij hun gang gaan.” Alle geilheid in mijn lichaam verzamelt zich in één punt tussen mijn benen en ik voel het vocht uit mij druipen. Het flitst door mijn hoofd dat dit precies is wat ik wil. Ik wil mezelf verliezen aan al deze mannen! In een gebaar van overgave ga ik weer achterover op de bank liggen en kijk de man smekend aan. Hij maakt de boeien om mij enkels los en komt tussen mijn benen staan. Met enkele snelle bewegingen stroopt hij de lingerie langs mijn lichaam naar beneden en gooit ze aan de kant.
“Je bent een gehoorzaam Elfje,” zegt hij, terwijl hij mijn benen verder uit elkaar duwt en zijn gladde, glimmende eikel tegen mijn ingang legt.
“Ik ga je nu belonen.”

Ik schreeuw het uit als hij ongelofelijk heet en diep in mij stoot. Hij heeft mijn middel vast en zijn heupen beuken tussen mijn benen. Het is alsof mijn lichaam hem bij elke beweging naar binnen zuigt. Ik voel hoe zijn vingers zachtjes mijn kontgaatje masseren, dat al helemaal nat is van mijn geile vocht. Dan glijdt zijn vinger naar binnen en begint mee te stoten op hetzelfde ritme. Ik snak naar adem en mijn hoofd valt hulpeloos opzij. De andere man staat vlak naast mijn hoofd en duwt zijn harde geslacht tegen mijn lippen en vervolgens in mijn mond. Hij pakt met een hand mijn haar vast en begint me in mijn mond te neuken. Met zijn andere hand masseert hij loom mijn klitje. Nog nooit eerder ben ik zo grondig genomen, zo volledig opgevuld geweest als nu. Ik voel het orgasme al opborrelen. Aan het gehijg van beide mannen hoor ik dat zij ook klaar gaan komen. Terwijl ze samen kreunend hun zaad in mijn kutje en mond spuiten, verstijft mijn lichaam en kom ik schokkend tot een heerlijk hoogtepunt.

Als ik weer tot mezelf kom, staat de volgende opgewonden man al klaar tussen mij benen om me te nemen. Hij laat me eerst nog even zijn trotse opgeheven erectie bewonderen voor hij diep in mijn lichaam wegzinkt en me in een heerlijk tempo begint te neuken. Ik ben nog steeds supergeil en kan er niet genoeg van krijgen. Andere toeschouwers staan om mij heen en strelen mijn lichaam, likken mijn borsten en geven me hete, natte tongzoenen. Tranen stromen over mijn wangen. Ik wil meer. Telkens is daar weer een nieuwe man die me wil geven wat ik zo nodig heb. Ik raak buiten zinnen en beleef alles als in een droom.

Totdat ik het gezicht van de gemaskerde man weer boven mij zie. Hij glimlacht naar me en houdt mijn blik vast met zijn indringende ogen. Terwijl de zoveelste man zijn keiharde geslacht in mij drijft, zoeken en vinden zijn sterke vingers mijn gezwollen klitje. Hij raakt mij precies op de goede manier aan, zacht maar doortastend.
“Kijk me aan, ik wil je ogen zien als je klaarkomt.”
Met opengesperde ogen kijk ik hem aan terwijl ik weer een orgasme op voel komen. Zijn vingers gaan onverbiddelijk door met hun ritmische aanraking op dat ene heerlijke plekje. Ik hijg en kijk zoekend in zijn ogen. Ik wordt meegezogen in een golf van aanzwellend genot. Mijn blik vertroebelt als ik explodeer in duizenden sterretjes van gevoel. Ik klem mij vast aan de bank en schreeuw het uit.

Op dat moment trekt de man het masker van zijn hoofd. Versuft staar ik in het stralende gezicht van mijn lief. Hij kust teder mijn lippen en drukt kleine kusjes op mijn hele gezicht.
“Je was geweldig schat.” Hij maakt de boeien om mijn polsen los en tilt me op in zijn sterke armen.
“Kom, we gaan douchen.” Ondeugend kijkt hij me aan. Met een zucht van voldoening leun ik uitgeput met mijn hoofd tegen zijn borst.
“Ik hou van je,” fluister ik.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *