— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Sterren voor twee

Ik kende Lian nog niet zolang. We werkten samen op hetzelfde kantoor, maar kwamen niet vaak met elkaar in aanraking. Bij toeval hoorde ik haar praten met een collega, over die ene leuke zanger, waarvan ik ook enkele cd’s thuis op de plank heb staan. Blijkbaar toch niet al te bekend, aangezien Lian een verbaasde blik van die collega kreeg.

Later die dag, kwamen we elkaar bij de lift tegen en kon ik het niet laten om Lian eens goed van dichtbij te bekijken. Een mooie, jonge vrouw die ik een jaar of 33 schatte. Een mooi koppie, ondeugend, zowel het gezicht, als de blonde krullen erboven. Zou ze van onder…
Deze gedachte kon ik niet afmaken, aangezien ik ineens in haar groene ogen keek.
“Is er iets?”
“Ehm, nee hoor. Alhoewel, ik vroeg me net af waarom die collega zo vreemd opkeek toen jij het over Nathan had.”
“O, dus jij kent hem wel! Eindelijk iemand die smaak heeft! Ja, het is zo’n goede zanger, maar nog niet echt bekend. Leuk dat jij hem ook kent! Hij komt over een week of twee in Nederland optreden, weet je dat?”
“Ja, maar ik heb nog niemand kunnen vinden die met me mee wilt.”
“Nou ik wil wel mee!”

En zo kwam het dat ik twee weken later samen met Lian aan het swingen was. Het concert was al snel weer afgelopen en ik had nog geen zin om naar huis te gaan. Alsof ze mijn gedachten kon lezen, keek ze me aan en vroeg of ik mee ging naar de kroeg. Ik woon daar in de buurt en ik ga daar altijd heen, als ik wil afkoelen. Lekker wat drinken, en ze hebben achterin een klein dansvloertje, heerlijk! Na een paar borrels en roddels, pakte Lian mijn hand en trok me mee. Dansen! Dansen is nooit mijn sterkste kant geweest, en ik deed het dus niet graag. Maar nu kon het me niet zoveel meer schelen. De meeste gasten zaten aan de bar hun verdriet we te zuipen, en keken toch niet naar me.

Er werd leuke muziek gedraaid, dus kwam ik wel los. Ook omdat Lian me vertrouwen gaf en me niet uitlachte. Er kwam een rustig nummer, en ik wilde van de dansvloer lopen. Dat liet Lian niet gebeuren. Snel pakte ze me vast:
“Hé , waar gaat dat heen?”
“Ik wilde even gaan zitten, hier kan ik niet op dansen.”
“Laat je gewoon gaan, ik leid je wel”, zei Lian.
Voor ik het wist lag ik in de armen van deze vrouw, die met de minuut steeds mooier leek te worden. Ik besloot niet meer te drinken, want mijn knieën begonnen te knikken! Lian keek me diep aan, en ik besefte dat mijn gewiebel niet alleen door de drank kwam. Ik voelde de vloer nu echt onder me vandaan glippen.

Uren later werd ik wakker op een bank in een vreemd huis. “Waar…”
“Sstt, stil maar, je bent bij mij thuis. Wat ben jij snel onder de indruk van mijn woorden zeg! Je bent flauwgevallen, kijk niet zo sip. Die mannen waren dus toch nog niet zo dronken, ze hebben je even naar boven geholpen. Maar…sstt, ja je hebt je eigen kleren niet meer aan. Ik heb je uitgekleed, je had je knie bezeerd, dus ik heb je even geholpen zodat je meteen kunt douchen als je je weer wat beter voelt.”

Nog in een diepe roes, keek ik haar aan.
“Neem jij altijd zomaar mensen mee naar huis?”
“Nou nee, maar ik kon je moeilijk laten liggen, en toen je hier zo onschuldig lag was ik erg benieuwd naar je, dus ben zo vrij geweest je om te kleden.”
“Omkleden? Ik zit naakt in een badjas!”
“Ja, en ik ook”, fluisterde Lian.
“Je snapt toch wel, dat ik nu een vervolgactie verwacht”, hijgde ik tegen Lian.
Lachend keek ze me aan, en terwijl ze naar me lonkte, trok ze haar benen onder zich op.

“Vertel, wat wil je weten?” vroeg ze.
“Kom naast me zitten, dan zal ik je het laten merken,” zei ik.
Langzaam schoof ik de lus van haar badjas los, en hoopte iets moois aan te treffen. Het viel niet tegen!
“Mmm, je bent dus een echt blondje!” zei ik. “Blijft jouw plukje ook blond, als het nat wordt?”
“Nou,” zei Lian, “ik zou zeggen: ga maar mee onder de douche, dan kun je het zien!”
Onder de douche nam ik haar goudkleurige lokken in mijn handen en begon ermee te spelen. Langzaam trok ze me naar zich toe en kuste me wild op mijn mond. Ik werd er warm van en zette de douche wat kouder. Langzaam zakte ik door mijn knieën en drukte haar tegen de muur.

“Doe je benen eens wat wijder, dan kan ik kijken of er binnen ook goud te vinden is,” vroeg ik.
Langzaam begon ik haar te likken. Ik begon bij haar buik, en ging steeds verder naar beneden. Ik voelde hoe ze al begon te beven. Tergend langzaam ging ik verder, en likte haar over al haar lipjes, stuk voor stuk, steeds meer naar binnen. Ook mijn handen verwenden haar. Langzaam aaide ik via haar been, over mijn buik naar boven. Tot ik daar een grote, harde tepel aantrof. Afwisselend hard en zacht speelde ik daarmee. Mijn andere hand was inmiddels bij haar grotje beland, waar zonder moeite twee vingers naar binnen gleden terwijl mijn mond haar klitje bewerkte. Haar ademhaling werd steeds luider en er verdwenen inmiddels drie vingers in haar goudmijntje. Ik begon ook al wat te draaien, aangezien deze aanrakingen en smaken mij niet onberoerd lieten.

“O, wat is dit?”, vroeg ik, toen Lian me iets aangaf. Ik zag dat het een grote vibrator was. Ze opende haar benen en ik draaide het knopje aan. Langzaam schoof ik het speeltje bij haar naar binnen. Een enorme genotskreet onschoot haar, en ik begon nu
zelf ook echt botergeil te worden. Met mijn vrije hand speelde ik met mijn eigen klit en met mijn andere hand bediende ik de vibrator. Omdat ik zelf aardig tot een orgasme aan het komen was, begon ik steeds harder en heftiger te zuigen op haar klit. Ik voelde dat ze ging komen. Alle hens aan dek, ik gaf haar nu alles! Met een luide grom steeg ze op om vervolgens door haar benen te zakken. Toen ze bijkwam, zag ze dat ik bijna ging komen.

“Liggen,” riep Lian, “afblijven!” Ik liet mij achterover zakken en voelde hoe ze haar hoofd tussen mijn benen liet zakken en gulzig begon te beffen. Ik raakte helemaal van slag en zag sterren. Ik hield het niet meer! Ik pakte haar krullen en drukte haar nog dieper in mijn schede. Toen brak de hel los en werd het zwart voor mijn ogen. Niet lang daarna zag ik de allermooiste kleuren die ik ooit had gezien! We keken elkaar aan en wilden wel, maar konden niet meer omhoog komen. Langzaam strekte ik mijn hand uit en trok haar naar me toe. Ik gaf haar een zoen, en legde haar hoofd op mijn borst. Zo zaten we nog zo’n vijf minuten uit te puffen. Na een lekkere douche, droogde ik me af. Lian pakte nog een fles wijn en de nacht was nog lang niet over.

Wat heerlijk, dat er nog sterren zijn waar je met zijn tweeën van kunt genieten!


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *