— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De eerste voorstelling

Lang is eraan gewerkt, aan het nieuwe theater. Eerst waren er de plannen, alleen nog maar vage plannen. Al gauw werd er getekend hoe het theater eruit moest zien. Het theater kon wisselende vormen en groottes aannemen, de aankleding veranderde ook regelmatig. En ineens was er een theater dus konden er concretere tekeningen worden gemaakt. En dan is er de dag dat de sleutel wordt overhandigd.

En daar staan we dan. In de ruimte. Niets om ons heen dan wij tweeën. En een hele wereld buiten, maar daar merken we even niets van.
Het is warm buiten, dus ik zet de deuren naar het dakterras open. Je bent druk bezig met alle maten op te nemen. Ik loop wat rond buiten, laat de zon op mijn lichaam inwerken. Jij komt ook naar buiten en je begint druk te rekenen en tekenen. Ik kijk naar je en geniet van je. Je straalt. Ik zie hoe de zon op je schijnt en zie langzaam zweetdruppeltjes op je gezicht verschijnen. Als ik dichterbij kom en je een heerlijke zoen geef, ruik ik je lekkere luchtje. Je zoent me terug en je aandacht verplaatst zich van je tekeningen naar mij. Ik voel hoe ik dichter naar je toe schuif en stop mijn handen onder je shirt en streel je tepels. Ik voel ook hoe mijn borsten harder worden en vragen om jouw aandacht. Je handen eromheen te voelen, hoe ze ze zachtjes kneden, mijn tepels staan rechtop nu.

We weten allebei dat er nog genoeg te doen is vandaag dus na wat heerlijk zoenen en strelen gaan we aan de slag. Het is de hele dag sjouwen van spullen, materialen en gereedschap. Je bent vol enthousiasme bezig. Ik heb tussendoor stiekem naar je gekeken, naar hoe je lijf beweegt terwijl je bezig bent met het opbouwen van je nieuwe theater. Het lijkt wel alsof alles om je heen gaat glimmen. Het water loopt me in de mond als ik naar je kijk. Ik krijg zo langzamerhand erg veel zin in je.

Het is intussen al laat geworden, we beseffen niet hoe lang we al bezig zijn. Ik zie dat het buiten al bijna donker is en dat het tijd wordt om naar huis te gaan. Ik loop nog even het dakterras op en snuif de buitenlucht op. Binnen ben je nog steeds bezig. Het wordt tijd dat je gaat stoppen, dus zal ik je aandacht moeten afleiden van je nieuwe theater. Tijd voor een voorstelling.

Ik begin voor je te zingen als ik buiten sta en beweeg mee op de maat. Het voelt lekker buiten, dus als ik je aandacht gevangen heb ga ik verder. Je komt naar me toe gelopen en wil me in je armen nemen en meedansen. Maar ik maak je met mijn ogen duidelijk dat dat niet de bedoeling is. Ik pak je hand vast en draai je om me heen en weer van me af, alsof het bij de dans hoort. Ik zet je voor me neer, geef je net geen kus en ga verder. Trek eerst mijn schoenen uit en voel met mijn blote voeten hoe de grond nog warm is van de hele dag zon.

Ik trek langzaam mijn shirt uit en het voelt alsof er wat wind langs me gaat. Ik krijg een rilling en mijn tepels worden hard. Mijn handen gaan langs mijn borsten en knijpen er voorzichtig in. Ik merk dat ik opgehouden ben met zingen en dat ik helemaal opga in het bewegen. Ik maak mijn broek los en kom dichter bij je dansen. Het maanlicht schijnt op mijn bovenlichaam. Ik voel dat ik warmer word en zie aan je broek dat je opgewonden bent.

Ik begin meer met mijn heupen te draaien en voel met mijn hand hoe opgewonden ik ben. Ik doe mijn broek nu verder uit en sta naakt, op mijn string en bh na, voor je. Je wil je broek ook uit doen en kijkt me vragend aan. Maar je moet nog even wachten. Ik pak je handen die al bij je riem waren en kniel voor je. Mijn bh heb ik eindelijk uitgedaan en laat mijn borsten door mijn handen rollen. Ik maak mijn vingers nat en streel mijn tepels. Weer maak ik mijn vingers nat en begin mezelf te strelen en te vingeren. Ik voel dat ik erg opgewonden ben en begin harder en sneller te vingeren.

Ik heb mijn string nog steeds aan en ga staan om hem uit te doen. Dan ga ik voor je staan en laat me likken. Ondertussen kun je je handen echt niet meer thuis houden en pak je mijn billen vast. Ik voel je handen op mijn billen en je vingers strelen de overgang van bil naar been, de hele bil en mijn buik. Je vingers begeleiden je tong terwijl ze mij gek maken. Ik voel mijn heupen steeds sneller heen en weer gaan en ik pak je hoofd vast terwijl ik schokkend klaarkom. Ik kan niet meer op mijn benen staan en ga voor je liggen.

Pas als ik bijgekomen ben voel ik dat ik buiten ben en gewoon op de grond lig. Ik pak mijn kleren bij elkaar en leg ze neer in de opening van de deur. Dan begin ik ook jouw kleren uit te doen en leg ze naast de mijne. We verplaatsen ons naar onze kleren. Het maanlicht schijnt nu op ons allebei en ik zie je penis glanzen van het vocht. Ik kan niet wachten met het proeven ervan en neem hem in mijn mond. Eerst zuig ik het vocht van je eikel en lik je penis van boven tot onder tot hij helemaal nat is. Met mijn vingers voel ik dat ik zelf ook weer opgewonden word. Ik steek mijn vingers in je mond en zuig je zover mogelijk mijn mond in. Dan ga ik met mijn vingers naar je ballen en knijp er zachtjes in. Je begint te kreunen en ik voel dat je harder wordt. Met mijn lippen en mijn tong speel ik met je totdat je met een diepe zucht in mijn mond klaarkomt.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *