— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De onbekende mannestem

Duf liep ze door het huis toen de telefoon ging. Ze hoorde een zachte mannenstem die ze niet herkende. Hij vroeg of haar vriend thuis was. Haar vriend was al lang naar zijn werk en als deze man een vriend van hem was, wat hij beweerde, dan zou hij dat toch moeten weten? In ieder geval probeerde ze hem vriendelijk te vragen waarvoor hij belde en zei er meteen bij dat ze een boodschap aan haar vriend zou overbrengen.
De man zei dat het over zaken ging en dat hij een afspraak had met haar vriend die avond, maar het adres kwijt was. Kathy gaf hem vriendelijk het adres en zei dat ze hem deze avond zouden verwachten.

Nadat ze de telefoon had neergelegd, had ze een raar gevoel. De stem van de man bleef in haar hoofd zweven en het laatste wat hij gezegd had, bleef zich in haar gedachten steeds weer herhalen. “Het zal mij een genoegen zijn u eindelijk te kunnen ontmoeten”, had hij haar op zo’n correcte manier gezegd. Ze had nog nooit iemand zo een beleefde zin, zo mooi horen uitspreken. Het leek wel alsof hij in ieder woord een passie legde die ze bij niemand ooit had aangetroffen.

De hele dag keek ze naar de klok en onbewust hoopte ze telkens dat hij te vroeg zou komen en dat ze even alleen zou zijn met die gepassioneerde man. Ze had zich in haar hoofd al een volledig beeld van hem gevormd. Zou hij knap zijn? Tuurlijk, bij zo een stem kan alleen maar een knappe man horen. Zou hij in een pak komen of gewoon in jeans, vroeg ze zich af. Ze was dol op maatpakken, vooral voor jonge mannen. Liefst met een das en al, want dat wond haar helemaal op, al wist ze niet precies waarom.

Tegen 6u30 begon ze wat hapjes te maken. Het was alsof er iets groots te vieren was, zo vol overgave werkte ze aan de aperitiefjes. Ze kon niet geloven dat ze wilde dat deze man haar leuk zou vinden.
“Hij is verdorie een kennis van mijn vriend, hoe kan ik zoiets denken”, zei ze boos tegen zichzelf.

Maar ondanks dat ging het gevoel niet over. Integendeel, het werd nog erger toen ze zich ging douchen en iets zocht om aan te trekken voor die avond. Ze zocht haar meest sexy lingerie uit en een luchtig, diep ingesneden jurkje. Ze had zich onthaard en haar kutje voelde heerlijk aan in haar zacht satijnen stringetje. Ze had enkel nog een driehoekje haar laten staan. Haar vriend werd hier altijd direct opgewonden van.

Toen het 8u was, was er nog niemand thuis en dat terwijl haar vriend meestal rond 7u thuis kwam. Ze besloot hem te bellen, maar net toen ze de telefoon in haar hand had, ging de deurbel. Toen ze opendeed zag ze tot haar verbazing haar vriend met zijn kennis staan. Ze zagen er beiden heel knap uit maar ze kon er niets aan doen dat ze meer oog had voor zijn kennis die zich voorstelde als Karel.

De twee vrienden nestelden zich in de woonkamer en Kathy bracht de aperitiefjes. De mannen genoten duidelijk van deze attentie en haar vriend wreef even over haar billen. Deze aanraking bezorgde haar aangename kriebels.

Na een heerlijke maaltijd gingen de mannen weer in de woonkamer zitten en leegden de derde fles wijn. De hele avond was heel gemoedelijk en gezellig geweest en er was geen woord over zaken gerept.
Kathy zelf had van beide heren heel veel aandacht gekregen en dit, samen met de wijn, zorgde voor een heel aparte gemoedstoestand bij haar.

Ze wist niet waar ze het plots vandaan haalde, maar ze ging op de bank zitten waar de twee mannen in zaten. Het was wel een driezit, maar de beide mannen waren aan de uiteinden van de bank gaan zitten. Zonder na te denken plofte Kathy zichzelf ertussen. De twee vrienden, die een volgende fles wijn waren begonnen, lachten en kwamen als bij wijze van grap, dichter bij haar zitten.

Opeens veranderde de stemming. Was het door de aanrakingen van hun lichamen of door de spanning die ze voelden bij haar, ze wist het niet maar plots waren ze gestopt met lachen. Ze keken haar aan, keken naar elkaar, en kwamen nog dichter bij haar zitten.

Haar vriend zei op heel geheimzinnige, zachte toon tegen Karel hoe lief zijn vriendinnetje wel was. Karel beaamde dit en terwijl haar vriend haar zachtjes in de hals kuste, nam Karel haar hand vast. In Kathy’s lichaam was iedere spier gespannen en ieder beetje adrenaline opgewekt tot een explosie van lust. Ze begon dieper in en uit te ademen en kneep in de hand van Karel terwijl ze haar andere hand op de dij van haar vriend legde.

De twee mannen begonnen haar nu overal te strelen. Hun handen gingen heel zacht over haar lichaam. Haar schouders, haar hals, haar borsten en haar armen, niets werd overgeslagen terwijl de handen zich een weg naar haar benen zochten.
Karel kuste haar vol op de mond. Hun tongen vonden elkaar en ze zoenden hevig en hartstochtelijk. Intussen liet haar vriend zich van de bank zakken en kwam voor haar op de grond zitten. Hij duwde haar benen uit elkaar en kuste haar buik uitvoerig. Karel’s handen masseerden nu haar borsten.
Kathy wist niet meer hoe ze het had, haar lichaam reageerde op iedere aanraking en iedere ademstoot werd dieper, tot ze uiteindelijk niet anders kon dan zachtjes kreunen.

Samen trokken de vrienden haar jurkje uit en haar vriend kreunde goedkeurend toe hij haar sexy ondergoed zag. Het was alsof de mannen zich als twee hongerige jongen op haar storten. Hun handen waren overal, hun lippen gloeiden op haar lichaam. Terwijl Karel haar BH losdeed en haar borsten kuste, begon haar vriend de binnenkant van haar dijen te kussen. Haar lichaam kronkelde, ze wilde nog maar een ding; genomen worden door deze twee sexy mannen.

Haar vriend deed haar slipje uit en begon haar kut te likken. Niet heel langzaam zoals hij dat meestal deed, maar meteen met zijn volle mond en hij duwde zijn tong in haar. “Oh ja”, riep ze buiten zichzelf, “neuk me met je tong!” Karel beet in haar tepels en in haar hals tussen het kussen door en dit gaf nog een extra spanning in haar lichaam. Hij kuste haar op de mond met een passie die ze nog nooit gevoeld had.

En toen legden ze haar op de bank en haar vriend zei dat ze moest kijken hoe hij en Karel zich uitkleedden. Zelfs als hij haar dit niet had gezegd, zou ze haar ogen er niet vanaf hebben kunnen houden. Met ieder kledingstuk dat op de grond viel, werd haar kut natter en haar geilheid groter. Karel stond het dichtste bij haar en toen deze helemaal uitgekleed voor haar stond, zag ze zijn grote pik in al zijn glorie naar haar wijzen. Ze trok hem naar haar toe en likte hem en zoog eraan. Ze pijpte hem vol verlangen hem te proeven.
Haar vriend kwam op haar liggen en stootte in een keer diep in haar natte kut. Van de emotie en het heerlijke gevoel, stootte ze een kreun uit die de heren nog meer aanmoedigden.

Haar vriend begon haar wild te neuken. Snel ging hij in en uit haar en ze merkte aan zijn ademhaling dat het niet lang meer zou duren voor hij zou komen. Steeds dieper en harder werden zijn stoten en met een kreun kwam hij klaar. Intussen was zij nog steeds Karel aan het pijpen en ze wilde die harde pik ook in haar voelen. Haar vriend gebaarde haar dat ze op de grond moest gaan zitten op handen en knieën. Hij kwam voor haar gezicht zitten en Karel achter haar.

Terwijl ze haar vriend begon te pijpen gleed Karel zacht in haar. Hij begon haar zacht te neuken. Maar ze wilde hard genomen worden, ook door deze man. Ze riep dat hij haar harder moest neuken en haar diep moest nemen. Hij neukte haar zoals ze het wilde. Haar borsten gingen op en neer terwijl hij dat deed en Kathy’s geest maakte zich als het ware los van haar lichaam. Steeds verder, steeds hoger bracht hij haar geest, drijvend op het genot. Met een diepe kreun kwam ze klaar. Al haar spieren trokken zich samen en hierdoor werd het ook voor Karel te veel. Ze voelde hoe hij met hevige stoten zijn warme zaad in haar spoot.

Uitgeteld viel het drietal neer. Karel en haar vriend bleven haar lichaam kussen en ze voelde dat er niet veel nodig was om haar weer tot een hoogtepunt te brengen. Ze stelde voor naar de slaapkamer te gaan en in bed te gaan liggen. Ze waren nog maar net in de kamer aangekomen of de twee mannen smeten haar op bed. Meteen begonnen ze haar te vingeren en te kussen en, hoewel ze nog maar nauwelijks bekomen was van haar eerste, hemelse orgasme, brachten ze haar weer tot een hoogtepunt.
Ze neukten haar de hele nacht door, de ene na de andere en leken maar niet te kunnen stoppen. Kathy had het ene wilde orgasme na het andere en de hele nacht leek een lustige droom te zijn.

Tot ze de volgende morgend wakker werd en een briefje vond van haar twee heerlijke minnaars: Dit doen we snel nog eens…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *