— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Tease

Anderhalf jaar vormen we nu al een koppel. Vele watertjes al doorzwommen, maar de liefde overwint keer op keer. Deze week was je de hele week weg, zakenreis, en dus had ik meer dan genoeg tijd om leuke plannetjes te smeden en zo je thuiskomst tot iets onvergetelijks te maken.

Ooit hadden we elkaar onze fantasieën verteld en dit keer zou ik er eentje voor jou waarmaken. Dagenlang had ik lopen nadenken, zou ik het durven, of toch niet? Uiteindelijk besloot ik er gewoon voor te gaan.

Het is zover, de dag dat je weer thuiskomt is aangebroken. Ideaal, je vlucht wordt verwacht rond 18.00u, een uurtje of twee later zul je thuiskomen, nietsvermoedend.

Alle voorbereidingen zijn getroffen. De gordijnen dicht, veel kaarsjes overal zorgen voor een warme gloed, een romantische, zwoele sfeer. Ik leg de laatste hand aan mijn make-up, wat zwaarder dan gewoonlijk, lippen iets roder aangezet, ogen wat donkerder dan normaal, maar niet hoerig, wel ontdeugend en sexy. Mijn haar in een hoge staart samengebonden. Ik trek mijn nieuwste lingeriesetje aan met daarboven, een nieuw spannend wit rokje, bloesje en een zwarte, zijden das.

Ik voel bij mezelf de spanning al opkomen, zenuwen, opwinding, alles door elkaar. Plots hoor ik de voordeur openvliegen, je bent er. Luid roep je dat je thuis bent en vraag je waar ik zit. Ik antwoord dat je maar moet wachten in de woonkamer en dat ik er direct aankom.
Wat je nu te zien krijgt is een woonkamer met alle meubels opzijgeschoven, centraal één stoel en onze houten salontafel ervoor. Op de tafel ligt een briefje met de mededeling dat je niets hoeft te doen, alleen maar zitten.

Music starts to play; ”Justify my love.”

Even piepen door het sleutelgat; je zit er zoals gevraagd doodleuk te wachten…
Zachtjes kom ik de kamer binnengewandeld, sexy tred, niet te snel, niet te traag. Ik voel me super nu. Al snel vermoed je wat je kunt verwachten, maar toch kun je je ogen niet geloven als ik sensueel voor je begin te dansen. Traagjes, een beetje plagend loop ik rond jouw stoel en ga dan op de tafel staan. Ik steek een solo af, waar je absoluut niet naast kunt kijken. Dan streel ik mijn zachte lichaam over mijn kleren op plaatsen waar jij nu ook wel zou willen strelen, maar je mag alleen maar kijken. Ik maak zwoele heupbewegingen, en zak zo lichtjes door m’n knieën. Eventjes gun ik je een blik onder mijn rokje.

Ok, let’s start, denk ik bij mezelf. Ik begin met mijn haar los te maken, en zwaai er dan wat mee rond. Ik dans nog wat, maak sensuele bewegingen op het ritme van de muziek. Dan ga ik verder, maak de twee bovenste knoopjes van m’n bloesje los en kijk daarbij recht in jouw ogen, zo te zien geniet je er wel van. Met één ruk maak ik mijn bloes helemaal open, de overige knoopjes vliegen op de grond. Ik laat ze voor jouw voeten vallen.

Het volgend nummertje start; Black velvet van Alanna Myles, al altijd een favorietje van mij, lekker traag, uitdagend ritme en ideaal voor een gelegenheid zoals deze.

Ik zet mijn performance voort en zwaai nog wat met mijn heupen, laat wat meer van m’n benen zien door mijn rokje wat hoger te trekken. Ik laat je nog wat wachten en smachten door gewoon nog wat te dansen en verder niets uit te trekken. Uiteindelijk beslis ik maar dat het wat vooruit mag gaan en laat ik mijn rokje naar beneden glijden. Daar sta ik dan, in lingerie, met hoge hakken én das op de salontafel voor jouw neus.
Wederom plaag ik je wat, maar ik geniet ervan. Ik sluit mijn ogen en streel mijn kronkelende lichaam zachtjes voor je. Als ik mijn ogen weer open zie ik dat er in jouw broek al enige spanning te merken valt. Ik stap terug van de tafel en kom nu wat dichter bij jou staan, met mijn vingertoppen streel ik door je haar, loop nog even rond je stoel en dan terug on stage…

Tijd voor de finale, door de boxen galmt nu ‘Touch of my hand’ van Britney Spears.
Ik maak de knoop van mijn das wat losser, speel er wat mee en maak hem dan helemaal los. Ik laat hem zachtjes door mijn handen glijden, streel er mijn borsten mee en uiteindelijk laat ik hem ook even tussen mijn benen door gaan. Ik hang de das rond mijn nek en schop mijn schoenen uit. Verder ga ik niet, nog wat sensueel dansen, genieten, strelen, kronkelen, net alsof jij er niet bent.

Ik verlies mezelf helemaal en ik zet me op mijn knieën, wijdbeens. Spijtig voor jou dat ik mijn slipje nog draag. Ik speel nog wat met mijn das, laat hem verleidelijk voor mijn ogen glijden. Ik ga de kinky toer op en besluit mezelf te blinddoeken. Bijna helemaal naakt zit ik nu voor jou, genietend net als jij van dit spelletje. Ik streel nog wat verder, voel als het ware nog meer omdat ik niet zie en ik raak zelf ook opgewonden. In één ruk trek ik de das van voor mijn ogen, en kom ik weer naar jou toe.
Nee, het is niet wat je denkt, jij mag blijven kijken. Ik ga achter je staan en bind je handen achter de stoel samen, want ik zag dat jij al met jezelf wilde spelen.
And that’s not allowed…

Britney zingt op haar gemakje verder en ik loop weer naar de tafel. Absoluut ga ik er nu voor en met mijn rug naar je toe trek ik mijn bh uit. Ik draai me om, voor de eerste keer vanavond krijg je mijn borsten te zien. Ik maak nog wat sensuele dansbewegingen en verwijder dan mijn slipje. Ik gooi het je toe.

Ik leg me neer op de tafel, zodat ik nu in zijzicht voor je lig. Ik streel mezelf nu heel zachtjes, kijk je eerst uitdagend aan en sluit dan mijn ogen. Ik ga er helemaal in op en met de ‘touch of my hand’ begin ik mijn klitje te bewerken. Zachtjes, werk ik mezelf tot een hoogtepunt, en dat voor jouw ogen.

Ik bevrijd je uit je positie, je lacht naar me en zegt dat je dit niet van mij had verwacht. Waarop ik zeg: ”ik ook niet schatje, het was niet helemaal zoals ik het had voorbereid, maar het was meer dan leuk…”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *