— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hetero of toch niet?

Samen met mijn man, al zijn collega’s en hun vrouwen gingen we een weekendje naar Luxemburg. Iedereen had een tweepersoonskamer geboekt, zo ook mijn man en ik. Bij aankomst in het hotel gingen we allemaal eerst naar onze kamers om onze spullen uit te pakken. We spraken af om over een half uur beneden samen te gaan lunchen.

Mijn man en ik besloten eerst te gaan douchen na de lange autorit. Omdat we maar een half uurtje hadden, besloten we samen te douchen. Juist het idee dat we maar zo weinig tijd hadden, maakte ons gek van verlangen naar elkaars lichaam. We begonnen elkaar in te zepen, kusten elkaar en al snel waren we heel heftig aan het verwennen. Precies op het moment dat we het uitgilden van genot werd er op de deur geklopt. Het was de vrouw van mijn man’s collega, Marja. Ze kwam vragen of wij ook al klaar waren en gelijk met hun naar beneden zouden gaan. Zij keek ons met een beetje vreemde blik aan en daaruit maakte ik op dat ze ons gehoord had. Aan de ene kant schaamde ik me en aan de andere kant vond ik het eigenlijk ook wel een geil idee.

Die dag hadden we heel veel plezier en ook de avond was echt te gek. We hebben de hele avond gedronken en gedanst en gefeest.

Op een gegeven moment was iedereen van onze groep al naar bed, alleen wij vieren zaten nog aan de bar. Marja en ik waren eigenlijk ook al moe, maar de mannen wilden nog lang niet naar bed. Omdat onze mannen altijd nogal luidruchtig zijn als ze een glaasje op hebben stelde ik voor om de mannen in Marja’s kamer te laten gaan slapen als ze eindelijk een keer uitgefeest waren en dat Marja en ik dan wel onze kamer zouden nemen.

Iedereen stemde daarin toe. Ik stond op en stootte per ongeluk mijn glas wijn om die ik maar voor de helft op had. Marja zat helemaal onder. Haar bloes, haar rok. Ik bood mijn verontschuldigingen aan en zei dat we nu beter direct naar boven konden gaan, wilde ze de rode wijn ooit nog uit haar kleren kunnen krijgen. We liepen naar boven en onderwijl kon ik mijn ogen niet van Marja afhouden. Ik had nog nooit interesse voor een vrouw gehad op die manier, maar dat natte bloesje over haar borsten was een erg geil gezicht en ik voelde een vreemd getintel onder in mijn buik. In de kamer aangekomen zei ik haar haar bloesje en rok uit te trekken en zette ondertussen de douche aan.

De douche stond aan en daar stond ze, giechelend door de wijntjes, in alleen haar stringetje. Niet alleen haar borsten waren mooi, haar hele lichaam was echt perfect. Ik zei haar dat ze gewoon onder de douche kon gaan en ik alvast haar spulletjes van haar kamer zou halen. Maar voordat het tot me doordrong wat er gebeurde had ze mij meegesleurd en zo onder de douche getrokken, met kleren en al. Ze zei: “dacht je dat ik niet gezien had hoe je naar mij keek net in die natte bloes? Nu, laat maar eens zien dan hoe dat eruit ziet.” En ze zette giechelend de sproeier op mijn kleding. Ze keek openlijk naar mijn borsten en toen naar mijn reactie. Ik was stomverbaasd, maar werd toch ook wel een beetje giechelig. Ook bij mij had de wijn zijn werk gedaan.

Opeens pakte ze mijn hand: “je mag ze ook wel even voelen hoor” en met mijn hand begon ze haar eigen borsten te masseren. Even later pakte ze mijn borsten en begon rondjes over mijn tepels te draaien. Weer dat getintel in mijn buik. Toen zette ze zachtjes haar tanden in mijn tepels en begon er zachtjes aan te knagen. Ik had dit nog nooit meegemaakt met een vrouw, maar ze scheen precies te weten wat ik lekker vond en het duurde niet lang voor ik mij helemaal aan haar overgaf. Ze rukte mijn bloesje open en zoog aan mijn tepels en langzaamaan kringelde haar tong lager en lager. Toen was het mijn lange broek die uitgerukt werd. Ze begon met een vinger de contouren van mijn string te bewerken. Ik wilde meer, maar ze zorgde dat ze uit de buurt bleef van mijn lekkerste plekjes. Ze bleef me voor mijn gevoel uren plagen en op het laatst smeekte ik haar om verder te gaan. Ik werd bijna gek. Toen begon ze mijn klitje te masseren. Eerst heel zachtjes en plagerig en daarna steeds steviger. Ik voelde een orgasme opkomen. Zij voelde dat ook en hield prompt op bij mijn klitje en stak haar vinger in mijn poesje die al kleddernat was. Heel rustig aan gleed ze met haar vinger op en neer, hard genoeg om mij geil te houden, maar te zacht om me te laten klaarkomen. Ze zei: “Ik wil je net zo horen gillen als vanmorgen bij je man, weet je wel hoe geil je mij daarmee hebt gemaakt?!”

Ik trok haar mee naar het bed, nat of niet, het kon me niets meer schelen. Ik gooide haar op haar rug en kwam over haar heenzitten. Ik zal je leren dacht ik en ik begon haar tepels te likken en te zuigen, ik ging steeds lager en lager met mijn tong, tot ik bij haar klitje kwam. Ik bleef er cirkeltjes omheen draaien, tot ze mij smeekte haar klaar te laten komen. Toen stak ik mijn vinger in haar kutje en vingerde haar zoals ik zelf in mijn hele leven nog niet gevingerd was, ondertussen aan haar klitje zuigend en likkend. Ze schreeuwde het uit, net als ik die ochtend had gedaan. Ik zei: “En nu mag je mij laten schreeuwen!” Ik ging met mijn poesje boven haar gezicht zitten. Even later kwam ook ik gillend klaar. We hebben elkaar heel lang gezoend en die nacht bleven we elkaar beminnen, want we wisten dat we deze kans misschien nooit meer zouden krijgen.
Of misschien pas over een jaar weer, bij het volgende personeelsfeestje.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *