— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Koude douche

Tijdens de wedstrijd had ik al veelvuldig oogcontact met hem. Hij had merkbaar last van mijn aandacht voor zijn lichaam omdat hij fout na fout maakte. Toen de situatie onhoudbaar werd, wisselde de coach hem voor een andere speler. Ik grinnikte vanaf de zijlijn om hem met een rood hoofd van het veld te moeten zien vertrekken. Hij keek me gespannen aan en ik voelde dat ook ik rood aanliep. Vlug verschuilde ik me achter mijn vriendinnen die meer aandacht hadden voor de wedstrijd. Voorzichtig gluurde ik langs de schouders van een medespeelster om hem te kunnen zien. Hij baalde flink en keek chagrijnig naar het veld waar zijn team het nu een heel stuk beter voor elkaar had. Zenuwachtig als ik was, twijfelde ik of ik op hem af zou stappen om een praatje te maken. Bovendien wist ik niet of de coach het wel op prijs zou stellen als ik de spelersbank benaderde, want hij speelde immers bij de tegenpartij. Ik besloot het niet te doen.

Halverwege de wedstrijd moest ik warmlopen voor mijn eigen wedstrijd en dus liep ik in een rustig tempo rondjes op het naastgelegen veld. Tijdens het warmlopen kon ik hem heel goed zien, omdat ik hem steeds in de rug benaderde. Net op het moment dat ik half in gedachten verzonken was over wat voor ondeugende dingen we samen zouden kunnen doen, keek hij me strak in mijn ogen aan. Ik droomde nog even door en voelde dat ik tevreden glimlachte naar hem. Hij lachte lief terug. Toen ontwaakte ik uit mijn dagdroom en was het alsof er een klomp ijs in mijn maag terecht kwam.
“Je haalt me uit mijn concentratie”, riep hij me toe.
“Oh sorry”, was het enige dat ik kon brabbelen.

Ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan en liep haastig naar mijn coach. Schuchter draaide ik me om en zag hem lachen. Mijn hoofd moest ik haast verbergen van schaamtegevoel en ik draaide me terug om de aanwijzingen voor de wedstrijd aan te horen.

Ik speelde onnauwkeurig en voelde me toch niet bezwaard. Vlinders vlogen door mijn buik en ik speelde met een gevoel alsof ik voor het eerst verliefd was geworden. Precies zo’n gevoel als ik destijds kreeg bij de eerste keer op de kleuterschool. Hij bleef langs de kant hangen om te kijken hoe ik mijn wedstrijd speelde. Vier sets lang voelde ik zijn ogen in mijn rug priemen. Hij bestudeerde al mijn bewegingen, mijn winnende punten en mijn fouten. Nog nooit voelde ik me na afloop zo ongemakkelijk. Zou hij me weer aanspreken? Het antwoord liet niet lang op zich wachten want hij stapte op me af met een zelfverzekerdheid die ik niet eerder zag. Om hem te ontwijken hielp ik met een paar anderen mee het net opruimen en verzamelde ik alle verdwaalde ballen. Hij ging niet weg.

“Je hebt goed gespeeld”, zei hij nonchalant.
“Dank je”, zei ik zachtjes terug zonder dat ik hem aankeek. “Ik ga douchen”, zei ik vlug en pakte mijn tas om vervolgens op een drafje weg te lopen.
“Zal ik je rug inzepen dan?”, vroeg hij uitdagend. “Is goed!”, riep ik luid en sprintte naar de kleedkamers. Hij zou me hier toch nooit vinden. Al de dameskleedkamers waren immers bezet en zelfs hij zou niet zomaar een dameskleedkamer binnenwandelen.

Ik zwaaide de deur open van kleedkamer 2 waar al andere meisjes van mijn team aan het douchen waren. Sommige waren zelfs al aangekleed en stonden nog even na te praten met de tas op hun rug. Hijgend plofte ik neer op de bank en smeet mijn tas op de grond. Lachend kwam Pernille naast me zitten om me vervolgens te vertellen dat ze al wist wat er gaande was. Ze had aan het begin van de avond al door dat ik overdreven geïnteresseerd was in die ene jongen en het straalde blijkbaar van mijn gezicht af dat ik flink zenuwachtig was. Ik kon alleen maar knikken en lachen. Ik kleedde me langzaam uit en begaf me richting de douches.

“Tot in de kantine”, hoorde ik Pernille nog roepen en met een bons viel de deur dicht. Ik zeepte me eens flink in en duwde mijn gezicht in de sproeier. Ontspannen dacht ik terug aan zijn gezicht en fantaseerde over zoenen. Na een minuut of vijf schrok ik van een raar schuifelend geluid en proestte het uit van de hoeveelheid water die ik op dat moment binnenkreeg.

“Pernille?!”, riep ik luid. Maar er kwam geen respons. Ik staarde om het hoekje van de douchecel, maar zag niemand. Plots hoorde ik voetstappen van iemand die door het water liep en ik greep mijn handdoek van het haakje. Ik bedekte mijn lichaam en stapte het hokje uit.

“Wie is daar?!”, vroeg ik nogmaals.
“Ik kom je rug inzepen”, zei een mannenstem zacht. Ik gluurde om de hoek van de kleedruimte en daar stond hij met alleen een handdoek om zijn middel en een fles doucheschuim in zijn handen. Ik twijfelde enorm of ik dit wel wilde, stak mijn hoofd terug achter de muur en kneep de handdoek nog dichter tegen me aan. De zenuwen gierden door mijn lichaam. Hoe had hij me hier gevonden? Ik beet op mijn nagels en staarde naar de vloer.

“Als je wilt dat ik wegga, ga ik”, klonk het zacht. Ik lachte van binnen en er kwam een ondeugende glimlach op mijn gezicht. Dit durf ik wel. Wild wierp ik mijn handdoek de kleedkamer in en rende terug naar de douchecel waarvan het water nog stroomde. “Dit is mijn antwoord”, riep ik uitdagend, ”doe ermee wat je wilt.”

Voorzichtig stapte hij mijn douchecel binnen. Ik hield mijn armen nog voor mijn borsten en lachte zachtjes. Hij hield de fles doucheschuim omhoog en vroeg of hij me mocht inzepen. “Zet die maar aan de kant”, zei ik zelfverzekerd. Hij omhelsde me en begon me lief te zoenen. Al snel speelden onze tongen met elkaar en betastten onze handen elkanders lichaam.
Hij masseerde zacht mijn billen en streelde mijn borsten terwijl ik hem pestte door regelmatig zijn hard geworden pik beet te pakken maar er vervolgens niets meer mee deed dan er zachtjes in te knijpen.

Hij draaide me met mijn rug naar hem toe en nam me stevig in zijn licht gebruinde armen. Ik legde gedwee mijn hoofd op zijn schouders en genoot van de strelingen die zijn handen maakten over mijn buik. Hij streelde zachtjes mijn borsten en mijn hals en kuste lief mijn gezicht. Het warme water parelde van mijn borsten naar beneden. Ik sloot mijn ogen toen zijn hand afdaalde naar mijn schaamstreek en hij met zijn vingers door mijn haartjes woelde. Ik ging zwaarder ademen en voelde hoe zijn pik tegen mijn billen aanduwde. Elke hartslag leek zijn mannelijkheid harder en stijver te worden. Hij sloeg een arm om mijn middel en drukte me stevig tegen zich aan terwijl hij zijn andere hand rustig op mijn vagina legde.

Langzaam gleed een vinger tussen mijn gezwollen schaamlippen en bewoog rustig op en neer. Ik kreunde zachtjes en maakte kirrende geluidjes van genot. Mijn ademhaling versnelde toen er ineens die warme gloed door mijn aderen schoot. Mijn hart bonsde als een bezetene. Ik voelde hoe mijn benen week werden en ik bijna door mijn knieën zakte toen ik trillend en stilletjes voor de eerste keer klaar kwam. Het warme water was ineens verkoelend en kletterde in mijn gebogen nek. Het leek minuten te duren alvorens ik ontwaakte en weer een beetje bij zinnen kwam toen hij zachtjes op mijn oorlelletje beet.

Glimlachend draaide ik me om en duwde mijn tong in zijn mond. Hard trok ik hem naar me toe en masseerde ik zijn bilspieren. Zijn goed ontwikkelde kont reageerde alsof hij danste in mijn handen. Ik likte aan zijn gladde kin en ging tergend langzaam door mijn knieën terwijl mijn handen over zijn borst gleden, naar zijn buik via zijn liezen en uiteindelijk zijn harde pik omsloten. Ik hoorde zijn adem even stokken zodra ik aan het puntje van zijn pik likte en zijn zoute voorvocht proefde. Ik nam zijn eikel in mijn mond en maakte met mijn rechterhand trekkende bewegingen. Mijn linkerhand kneedde zachtjes zijn behaarde zak. Gespannen legde hij zijn handen op mijn hoofd en woelde hij met zijn handen door mijn kletsnatte haar.

Ik maakte pijpende bewegingen en zoog flink op zijn eikel. Hij kreunde van genot zodra ik steeds wat harder in zijn balzak kneep. Het warme water koelde ineens flink af en werd zelfs koud. Van schrik haalde ik diep adem, kwam omhoog met een holle rug en stapte onder de koude straal vandaan.
“Dat is koud!”, riep ik geschrokken en hield mijn armen voor mijn lichaam.
“Ik zie het”, zei hij zachtjes en wees naar het kippenvel op mijn armen.

Hij lachte eens, voelde hoe koud het water was en wilde de kraan dichtdraaien. Zo geil als ik was hield ik hem tegen en legde zijn handen op mijn koude borsten. Ik deed mijn lange bruine haar naar achter en stak mijn kin iets in de lucht. Ik haalde nog eens diep adem en stapte naar achter onder de koude straal water. Mijn tepels zwelden op tussen zijn gestrekte vingers en mijn lichaam was vergeven met kleine bobbeltjes kippenvel. Mijn ademhaling versnelde meteen en ik moest naar lucht happen om onder de martelend koude douche te kunnen blijven staan, maar ik gaf niet toe.

Hij stapte naar voren en draaide de douche dicht achter mijn rug. Hij tilde me bij mijn billen op en duwde me tegen de wand van de douchecel aan. Ik voelde nog hoe zijn eikel voorzichtig tegen mijn schaamlippen duwde alvorens ik alle besef van tijd of dimensie kwijtraakte. Hard stootte hij zijn lul naar binnen en zoog hij op mijn tepels. Mijn bezwete rug plakte tegen de koude tegelwand. Met mijn ogen dicht liet ik mij nemen en voelde ik hoe ik afdwaalde naar een andere wereld. Ik fantaseerde over eeuwige seks en dit gevoel. Ik voelde hem ritmisch bewegen en afwisselen tussen snelle korte stoten en trage harde eindstoten. Ik opende mijn ogen half en keek hem geil aan.

“Ik wil nu komen”, fluisterde ik in zijn oor. Ik keek naar zijn rode hoofd en zag hoe zijn kloppende aderen op zijn voorhoofd tekenden. Ik sloot mijn ogen weer en nog steeds danste mijn lichaam ritmisch op zijn fantastische neukbewegingen.

“Wil je me klaar pijpen?”, vroeg hij zachtjes. Ik opende mijn ogen weer half en knikte. Hoe kon ik hem dit weigeren na deze heerlijke ontspannen seks? Hij tilde me van zijn harde paal af en ging door zijn knieën. Ik kon haast niet meer staan van alle spanningen en leunde met mijn schouders tegen de koude muur. Hij spreidde met zijn vingers mijn schaamlippen en likte uitvoerig aan mijn klitje. Al vingerend streelde hij mijn onderbuik en masseerde hij mijn billen. Hij liet een vinger tussen mijn billen glijden en oefende van tijd tot tijd lichte druk uit op mijn kontgaatje. Hij zoog flink aan mijn drijfnatte kut terwijl het geil van zijn kin droop. Ik voelde hoe een vingertopje tussen mijn billen friemelde en binnengleed in mijn kont. Ik schokte en sidderde van lust. Opnieuw gloeide ik, maar nu was het gevoel anders. Het strekte zich uit tot in mijn tenen en deed mijn kuiten verkrampen.
“Ik kom”, was het enige wat ik nog kon uitbrengen en zakte door mijn knieën op de grond.

Hij kuste mijn voorhoofd en likte mijn lippen. Mijn ogen waren nog gesloten en eigenlijk wilde ik het liefst gewoon slapen. Toen ik na een minuut of twee bijkwam had hij twee handdoeken om me heen geslagen en zat hij gehurkt naast me met zijn pik nog op volle oorlogssterkte. Ik keek hem streng aan en zei:
“We gaan naar de kleedruimte.”

Daar beval ik hem te gaan zitten op een bank en zichzelf af te trekken. Hij grijnsde en ging zitten op zijn bezwete sportshirt. Langzaam maakte hij trekkende bewegingen terwijl hij mij nauwlettend in de gaten hield. Ik paradeerde als een volleerde danseres door de kleedkamer en danste als een geile hoer door de ruimte. Aan zijn ogen kon ik zien dat hij er moeite mee had om zijn orgasme in bedwang te houden.
“Gaat het nog schat?”
“Ik houd het niet meer”, hoorde ik hem schamperen.

Ik kroop als een kat naar hem toe tot ik met mijn gezicht vlak voor zijn op –en neer bewegende vuist zat. Ik keek naar zijn rode gezicht en lachte gemeen terwijl ik mijn tong uitstak om zijn eikel te kunnen likken. Mijn hand zocht tussen zijn gespreide benen naar zijn ballen. Ik pakte zijn zak beet en opende mijn mond om zijn mannelijke lid tot me te nemen.

“Ik kom”, kreunde hij zachtjes, sloot zijn ogen en leunde achterover. Hard kneep ik in zijn zak en plaatste ik mijn lippen op zijn eikel. Zijn warme zaad spoot tegen mijn gehemelte en landde op mijn tong. Ik zoog intens hard op zijn lul om al het geil uit deze man te zuigen. Hij snakte naar adem en kreunde terwijl ik alles doorslikte en tevreden achterover leunde.

Samen hebben we nog wat nagedronken in de kantine, waarna we ’s avonds het hele liefdesspel thuis nog eens dunnetjes overdeden.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *