— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zakenreisje

Voor mijn studie loop ik stage bij een internationaal bedrijf dat actief is over de hele wereld. Ik loop mee met Robert, hoofd van de afdeling Sales. Een man van eind 50 die erg veel ervaring heeft en waar ik veel van kan leren. Veel lol valt er echter met hem niet te beleven. Toch blijkt hij wel mee te vallen: hij heeft een afspraak met een Amerikaans bedrijf en moet een week naar New York.. Ik mag mee! Maandag vertrek, vrijdagnacht weer terug.

Daar aangekomen blijken we in een prachtig hotel te logeren midden in het winkelmekka. Veel kan ik daar niet van genieten, want elke dag hebben we het druk met afspraken. De week vliegt voorbij. Woensdag, aan het eind van de middag heb ik gelukkig nog wel even tijd om te shoppen. Ik koop zwarte high heels van Jimmy Choo en een super sexy jurkje van Donna Karan, dan ben ik echt blut.

De volgende dag hebben we een afspraak met de directeur van het bedrijf, Conrad. De onderhandeling verloopt niet vlot; zij vinden ons voorstel helemaal niks en voor de volgende dag wordt een nieuwe afspraak gemaakt om verder te onderhandelen. Conrad vraagt me na afloop uit eten: “I’ll take you to dinner, show you the city.” Ik wil eerst niet, want ik weet niet of het wel zo verstandig is om met hem uit eten te gaan. Robert kijkt me echter afkeurend aan, ik verzwak door te weigeren onze onderhandelingspositie. Na een beetje aandringen van beide mannen, vooral Robert, zeg ik toch ja. Tja, ik heb een zwak voor machtige en dominante mannen en Conrad is een erg knappe man van ongeveer 45 jaar. Hij heeft donker, kortgeknipt haar en doordringende, sexy, donkerbruine ogen, schouders die macht uitstralen en voor een man verrassend goed verzorgde handen.

Die avond, natuurlijk gehuld in mijn nieuwe spullen met daaronder Marlies Dekker lingerie, word ik opgehaald door Conrad in de ‘company limousine’. In de auto heeft hij al champagne klaar staan. God, deze man weet hoe hij een vrouw moet verwennen. Door de champagne word ik roekeloos en ik besluit hem een beetje uit te dagen. Als ik in het restaurant waar hij me mee naar toe neemt ga zitten, trek ik mijn jurkje wat lager zodat hij goed zicht heeft op mijn decolleté. Hij kan zijn ogen er niet van afhouden en bekijkt me van top tot teen. Zijn opmerkingen worden dubbelzinniger, werkelijk alles wat hij zegt, lijkt op seks te slaan. De suggestieve knipoog die hij mij geeft als hij een oester naar binnenslurpt maakt me bloedgeil, waardoor mijn tepels keihard worden en stijf vooruit staan, wat hij ook goed kan zien. Nadat we een uurtje dubbelzinnig met elkaar gepraat hebben, buigt hij zich voorover en fluistert in mijn oor dat ik mijn slipje uit moet doen en aan hem moet geven. Ik vind het wel een spannend idee en loop heupwiegend naar het toilet. Ik voel hoe hij me nakijkt. In het toilet aangekomen trek ik mijn string uit en wandel terug naar het tafeltje. Ik leg mijn hand op tafel en onopvallend schuif ik het aan hem door. Conrad ruikt er aan, kreunt en stopt het in zijn binnenzak. “Love your smell, so warm, nice”, zegt hij.

Het hoofdgerecht wordt geserveerd, maar ik proef amper wat ik eet. Tijdens het dessert besluit ik hem uit te dagen. “I gave you something, shouldn’t you return the favour?” Ik kijk hem suggestief aan. Hij fronst en kijkt me aan: “my shorts?” Ik lach zacht, “no, something else …” Ik blijf hem strak aankijken en hij grijnst. Hij wenkt de ober voor de rekening en we lopen naar buiten.
Buiten is het koud. De onverwachte wind zorgt ervoor dat mijn tepels nog harder worden. In de limo streelt Conrad mijn borsten, in zijn broek is al een behoorlijke bobbel te zien. We rijden door de stad en hij vertelt wat er te zien is. Ik heb meer oog voor hem. Al snel zitten we te zoenen. God, wat is hij goed. Hij neemt de tijd en kust me diep. Mijn opwinding blijft groeien. Ik vergeet dat ik hier voor zaken ben en laat me helemaal gaan. Conrad onderbreekt de kus even en vraagt of ik met hem naar huis wil. Ik twijfel, zo goed ken ik hem ook niet, je weet tenslotte nooit. Ik kus hem weer en vraag hees of hij niet mee wil naar mijn hotelkamer. Hij knikt en geeft de chauffeur opdracht naar het hotel te rijden. De korte rit er naar toe brengen we kroelend door. Ik streel zachtjes zijn paal en zijn gekreun maakt me gek.

Robert is gelukkig in geen velden of wegen te bekennen, gelukkig maar, en snel stappen we de lift in. In de lift duwt hij me tegen de wand en daarna grijpt hij me bij mijn borsten. Ik kan een zacht kreuntje niet onderdrukken. “You like that, don’t you?” gromt Conrad. Ik kan het niet ontkennen en kreun nogmaals. Bij mijn hoteldeur aangekomen, doe ik de deur open. Meteen begint hij in mijn nek te likken. Ik voel hoe ik nat begin te worden. Hij doet de bandjes van mijn jurkje naar beneden, de rits omlaag en het jurkje valt op de grond. Daar sta ik dan, op mijn hoge pumps en met een nat poesje, slechts gekleed in kousen en een behaatje. Zonde van de Marlies Dekker creatie, want hij trekt het in een ruk kapot en begint aan mijn tepels te zuigen. Kreunend krom ik mijn rug en woel door zijn haar.

We vallen op het bed en ik wil hem uitkleden. Hij houdt me tegen en kijkt me diep in de ogen. Langzaam staat hij op en als een volleerde stripper trekt hij zijn jasje uit, dan maakt hij zijn stropdas los. Zijn overhemd doet hij knoopje voor knoopje: hij werpt het van zich af en ik verlekker me aan de aanblik van zijn spieren. Met zijn broek nog aan komt hij op me liggen en duwt mijn handen boven mijn hoofd. Voor ik er erg in heb, ben ik geboeid met de restanten van mijn beha. Niet echt strak, maar toch. Ik uit een kreetje van protest. Conrad negeert me en kust me diep, terwijl hij mijn tepels streelt. Ik test de ‘boeien’, oh eenvoudig los te maken. Ik ontspan weer. “Open your legs as wide as possible”, fluistert hij. Langzaam doe ik het. Hij staat op en knielt voor me neer. Hij kust mijn poesje en begint me zachtjes te likken. De man weet hoe hij een vrouw moet verwennen, ik word helemaal gek. Ik voel hoe ik stroom, maar ik kan geen kant op. Ik kreun en gil, maar Conrad gaat gewoon door. Hij bijt zachtjes in mijn klitje, zijn vingers – god wat zijn ze zacht – duwen mijn schaamlippen uit elkaar en met zijn tong begint hij mijn lipjes te bewerken. Ik word steeds heter en heter en hij likt steeds sneller en sneller. Ik kreun hard en voel dat ik ga komen. Even later kom ik schokkend klaar. Al het geil stroomt uit mijn kutje en hij likt het allemaal op.

Conrad komt op me liggen en kust me diep. Als hij zijn broek uit wil doen, wordt op de deur geklopt. “Niki.” Shit, dat is Robert. “De receptioniste zei dat je weer terug was.” Conrad is bliksemsnel en maakt mijn handen los. Hij duwt een badjas in mijn handen en pakt alle rondslingerende kleding op. “Momentje”, roep ik. Ik trek mijn kousen en schoenen uit, de badjas aan en wacht tot Conrad in de badkamer is verdwenen. Ik doe de deur open. “O, ga je al naar bed”, Robert klinkt beteuterd. “Ja, het was zo’n vermoeiende dag.” “Heb je nog met Conrad over de onderhandelingen gesproken?” “Nee, sorry, niet gelukt.” “Ach, ja, eh, nou tot morgen maar.”
Rustig de deur dicht doen, ik gil het bijna uit. Als ik sta na te hijgen van de schrik, komt Conrad, keurig aangekleed, uit de badkamer. We kussen nog even, maar dan gaat hij weg. In zijn broek is nog duidelijk een erectie te zien. Bij de deur kijkt hij me nog even aan. “Thank you for a lovely evening”, grijns ik. Hij lacht en zegt: “Don’t mention it. See you tomorrow.”

De volgende dag bij de vergadering vertelt Conrad dat hij van gedachten is veranderd. “You really have to pay us another visit. I can’t decide yet.” Robert zucht en trekt zijn agenda. Voor over een maand maken ze een afspraak. “You’ll bring Niki with you, won’t you?” Robert zucht nog dieper en knikt. Ik kan nog net een lach verbergen als Conrad naar me knipoogt. Wordt hopelijk vervolgd.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *