— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Goeie vrienden?

Vanavond hadden we afgesproken om een filmpje te gaan bekijken. Hij en ik, met nog een paar vrienden. Nu is het natuurlijk zo dat al die vrienden koppels zijn, alleen Bart en ik niet. Dus gingen we geregeld samen als er weer iets met koppels te doen was. Iedereen begon ons bijna als een stelletje te zien en mijn vrienden konden het niet laten steeds te zitten gissen of we dat ook nog niet waren.

Ik stond samen met mijn beste vriendin te wachten aan de bioscoop want de rest was te laat, zoals gewoonlijk. Gelukkig was er niet veel volk en hoefden we ons niet te haasten om een goed plaatsje te vinden.
Toen we haar vriend en Bart samen in de verte zagen aankomen, begon ze zoals gewoonlijk weer vragen te stellen.
“Dus, hoe is het nu met jou en Bart?”
“Niets speciaals”, zei ik, “nog steeds vrienden. Bart en ik hebben een bijzondere relatie, als we elkaar te veel zien, worden we moeilijk tegen elkaar”, vertelde ik haar. Het zou dus nooit lukken om met hem een relatie aan te gaan. Al moest ik wel toegeven dat ik daar al eens aan gedacht had. En ik begreep ook niet hoe het kwam dat hij nog steeds alleen was want hij was knap en sympathiek.

Tijdens de film (een romantische komedie) merkte ik dat Bart af en toe zijn hand op de mijne legde. Tot mijn eigen verbazing had ik daar niets op tegen, ik voelde zelfs een soort opwinding in mijn buik. Zo mocht de film van mij nog heel lang duren.

Na de film gingen we allemaal nog gezellig iets drinken. Bart en ik zaten naast elkaar. Met het excuus dat er niet veel plaats was, zat Bart zelfs vrij dicht tegen me aan. Maar ik durfde er niets achter te zoeken. We waren al een dik jaar goeie vrienden en tja, waarom zou dat nu veranderen. Maar toch vond ik het ook leuk.

Opeens voelde ik zijn hand op mijn knie.
“Is dit toevallig, is het met opzet?” vroeg ik me af. Maar even plotseling was de hand weer weg. Het aangename gevoel van spanning tijdens de film, had bij mij plaats gemaakt voor kriebels in de buik. Hoe vaak ik in stilte ook tegen mezelf zei “niet verliefd worden, alsjeblieft niet!”, het hielp niet. Iedere keer als ik hem tegen me voelde, als hij iets tegen mij zei, kwamen de kriebels weer boven.

Uiteindelijk zouden we naar huis gaan. Mijn vriendin zette mij af met de auto bij mijn appartement. Bart zou van daaruit maar 100 meter hoeven lopen om ook thuis te zijn, dus stapte hij ook uit. Kathy wierp me een veelbetekenende blik toe, die ik zo goed en zo kwaad als het ging, probeerde te ontwijken. Toen reden ook zij naar huis.

“Dus, hier zijn we dan”, zei Bart op nuchtere toon. Iedere vezel in mijn lichaam was gespannen en ik hoopte vurig dat hij nog mee naar boven zou gaan. Wie weet wat er dan allemaal kon gebeuren.
“Tja, ik ben nog niet echt moe. Heb je zin om nog iets te drinken bij mij?”, vroeg ik zo onschuldig mogelijk. Nu zal ik het weten, dacht ik. Nu zou ik weten of ik het mij allemaal ingebeeld had.
Mijn buik voelde gespannen aan en ik was zenuwachtig als een klein kind.
“Och, ik denk dat het niet zo’n goed idee is. Ik moet morgen vroeg op om naar Brussel te gaan en ik zou graag nog iets doen thuis.” Hij zei het zo onverschillig dat al mijn hoop weg was. Ik had duidelijk alles gedroomd, het was mijn verbeelding.
“OK dan maar, tot ziens dan, hé”, zei ik en ik probeerde mijn ontgoocheling niet te laten blijken.

Hij ging naar huis en ik ging naar boven. Ik had nu geen zin meer om nog iets te doen of te lezen, mijn gedachten waren er niet bij. Ik kleedde mij uit om te gaan slapen, wetende dat ik waarschijnlijk nog uren wakker zou liggen en aan de zachte hand van Bart zou denken. Had ik het mij dan zo ingebeeld?

Ik lag net in bed toen de bel ging. Zou het kunnen!? Ik durfde niet verder te denken. Ik drukte op de intercom en vroeg wie het was.
“Hey, mag ik even boven komen, ik moet je wat zeggen?”
YES!! Bart kwam toch nog! Ik sprong rond en kon het niet geloven. Hoe kwam het dat ik zo deed, me zo voelde.

Tegen die tijd was Bart boven gekomen en hij klopte voorzichtig op de deur.
Ik had vlug mijn kamerjas aan getrokken.
“Hey”, fluisterde hij bijna. “Oei, lag je al in bed? Je vindt het toch niet erg?”
Ik wilde roepen, hem om de hals vliegen en hem kussen. Maar ik hield me in…
“Natuurlijk vind ik het niet erg, ik had je toch zelf gevraagd.”

De spanning was nu duidelijk voelbaar en niet alleen bij mij. Ik liep naar hem toe om de deur achter hem op slot te doen.
Terwijl ik dat deed, voelde ik plotseling zijn sterke arm rond mijn middel. Hij stond nu achter mij. Ik durfde mij bijna niet te verroeren uit schrik dat het allemaal weer voorbij zou zijn.

Hij nam me stevig vast bij mijn middel en trok me tegen zich aan. Ik voelde zijn warme adem in mijn hals. Hij fluisterde heel zacht in mijn oor dat ik er verrukkelijk uit zag.

Mensen, wat voelde dit heerlijk! Ik wilde dat hij me nooit meer los liet. Ik liet mijn hoofd naar achteren vallen en op zijn schouder rusten. Daarop begon hij mij heel zachtjes te kussen in mijn hals. Het was heerlijk. Zijn zware ademhaling in mijn oor, ik werd er helemaal dronken van.

Ik draaide mij om en keek recht in zijn mooie, lichtgrijze ogen. De manier waarop hij terug keek, vertelde me genoeg. Onze monden gingen naar elkaar toe. Ik sloot mijn ogen, ontvankelijk voor wat zou komen.
Onze lippen raakten elkaar heel zacht, maar toen konden we ons geen van beiden meer bedwingen. Vol passie kusten we elkaar. Een lange hartstochtelijke tongzoen die een uur leek te duren tot ik bijna niet meer op mijn benen kon staan. Ik zonk helemaal weg in deze kus.
Hij drukte zich nog steviger tegen mij aan en ik voelde de bobbel in zijn broek. Dat maakte mij helemaal opgewonden.
Voorzichtig en steeds kussend, probeerde ik mij los te maken uit zijn greep. Ik nam zijn hand en leidde hem naar de slaapkamer.

Daar aangekomen hield niets ons nog tegen. Hij nam het koord van mijn avondjas en deed die open. Hij bekeek me van kop tot teen.
“Je bent zo mooi”, fluisterde hij. “Ik word helemaal wild van jou.”
Ik werd helemaal opgewonden van zijn woorden en zijn blik. Ik trok zijn T-shirt in een ruk uit. Intussen bleven we kussen, hartstochtelijk, vurig.
Hij gooide mij op bed en deed heel snel zijn eigen broek uit.
Ik was opgewondener dan ooit. Geiler dan ik dacht te kunnen zijn.

Zijn zachte handen die over mijn lichaam gingen, zijn lippen die mijn tepels kusten, zijn penis die ik nog zag groeien. Oooh wat wilde ik met hem vrijen!!
Hij leek het gehoord te hebben en kwam op mij liggen. Heel zacht duwde hij zijn lid tussen mijn natte lippen. Heel langzaam kwam hij in mij. Het voelde alsof de wereld vervaagde. Er was niets meer, enkel dat gevoel.
Hij duwde zijn harde lid in mij, helemaal diep. Toen begon hij langzaam in mij te bewegen. Ik werd er helemaal wild van.
Ik duwde mijn nagels in zijn rug en begon steeds meer lawaai te maken. Hij liet zich helemaal op mij vallen en begon steeds harder en vlugger te stoten.
Ik voelde dat ik bijna ging klaarkomen. Het was allemaal zo intens. En toen stopte hij. Hij richtte zich op en toen ik vragend naar hem keek, gebaarde hij dat ik op mijn buik moest gaan liggen.

Weer kwam hij op mij liggen. Deze keer stootte hij in een keer hard naar binnen.
“Jaaaaa…”, riep ik uit.
Wild vrijend, kon ik mezelf niet meer onder controle houden. “Ooooh ja, eindelijk” bracht ik hijgend uit. “Neem mij, ik ben van jou!”
Dit moedigde hem blijkbaar nog aan want nog dieper kwam hij in mij.
Toen bracht hij zijn hand onder mij en terwijl hij door bleef gaan, beroerden zijn vingers mijn klit.
Dat was het voor mij, mijn hoogtepunt kwam met rasse schreden naderbij. Ik zuchtte, kreunde, riep….
In een spetterend orgasme kwam ik klaar. Ik voelde alles samen trekken. Ik knipperde met mijn ogen, mijn hele lichaam schokte, ik had niets meer onder controle. Hij stootte nog een paar keer door, en door het samentrekken van mijn spieren, kwam hij ook bijna meteen klaar. We kreunden het samen uit.

Toen liet hij zich weer helemaal op mij zakken, hijgend. Ik zuchtte diep, voldaan. Ik had me nog nooit zo verbonden gevoeld met iemand.
“Zijn we nu een stelletje, denk je?” vroeg hij me glimlachend.
“Ik hoop het wel”, bekende ik uit de grond van mijn hart.
“Goed”, zei hij toen en kuste mij weer lang en verlangend op de mond. Die kus zei genoeg.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *