— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Avonddienst

Ik zou ook niet over straat gaan als dat niet nodig was. Aan het einde van de bar zitten twee jongens van begin twintig, schat ik. Ik ken ze niet. Wonen dus ook vast niet in de buurt. Achter de gokkast zit Martin, die zit er eigenlijk altijd. Ik zit me net af te vragen of ik dit werk nu eigenlijk nog wel zo leuk vind, als ik de deur hoor opengaan. Daar staat Joris. Joris met de eeuwige glimlach.
“Gezellig”, denk ik. “Eindelijk iemand waar ik even mee kan kletsen.” En tegelijk verbaasd, Joris komt nooit om deze tijd.

“Hoi,” zegt hij. ”Is Frank er niet? Die had ik eigenlijk hier wel verwacht.”
Frank is mijn baas. Hij zit ook meestal hier maar hij had blijkbaar wat anders te doen.
“Nee, ik heb geen idee waar hij is. Wil je een biertje?”
Zonder op een akkoord te wachten tap ik er één in.
“Alsjeblieft, van Frank,” zeg ik met een brede grijns op mijn gezicht.
Ik betrap me erop dat ik hem iets langer aankijk dan ik gewoonlijk doe. Hij ziet er ook zo heerlijk uit met die lekkere bos haar op zijn hoofd. Volgens mij weet hij dat ook wel, alleen laat hij dat nooit merken. “Ik zal hem bedanken,” grijnst hij terug en neemt een flinke teug.

“Kom je hier om Frank wat te vragen?” Ik weet dat het mij niks aangaat maar ik ben nu eenmaal erg nieuwsgierig van aard en vragen staat vrij.
“Hij zou kaartjes regelen voor een bokswedstrijd volgende week, maar Gerda komt die dag terug uit het ziekenhuis en dan moet ik natuurlijk thuis zijn.” Zijn vrouw interesseert mij helemaal niks maar ik knik hem begrijpend toe. Ik heb haar altijd al een naar mens gevonden maar dat ga ik hem natuurlijk niet vertellen.

Martin glijdt van zijn kruk maar kan zich nog net op tijd vastgrijpen. Alsof hij net uit zijn slaap is gehaald, bestelt hij nog een biertje. “Nou vooruit, voor de schrik dan. Maar dan lijkt het me verstandig als je huiswaarts keert.” En ik kijk hem veelbetekenend aan.

De twee jongens rekenen met me af en lopen het noodweer tegemoet. Het loopt ook al richting sluitingstijd gelukkig, want ik heb samen met Joris al heel wat biertjes verorberd. Het is vast niet de bedoeling dat ik hier dronken achter de bar sta.
“Ik help je straks wel even met schoonmaken als je het goed vindt. Er is thuis toch niemand die op me wacht.” Het klinkt bijna zo dat ik medelijden met hem moet gaan krijgen maar dat doe ik niet. Mijn hart maakt een huppeltje bij de gedachte dat we hier straks met zijn tweeën zijn.
“Graag!” roep ik een beetje te spontaan.

Martin strompelt naar buiten zonder een groet. De gokkast staat op nul, er ligt een grijs tapijt van sigarettenas rond de kast en ik pak zijn nog volle glas op en kieper het door het putje.
“Zonde”, zegt Joris.

Het is inmiddels één uur en ik trek de voordeur dicht. Op dat moment voel ik de spanning opborrelen en ik vraag mezelf af wat er allemaal gaat gebeuren. Ik loop de keuken in waar Joris al een sopje aan het maken is. Vertederend kijk ik hoe hij daar staat; een stoere vent, zijn mouwen opgestroopt, en dan dat sopje. Ik smelt en kijk hem ongewild zaadvragend aan. Hij lacht naar me en loopt naar me toe en pakt een doekje naast me weg. Ik schud mezelf wakker en pak een bezem.

Ik zet een swingend muziekje op en bezem er op los. Ik houd hem voortdurend in de gaten en ik voel een kloppend gevoel in mijn kutje. Het doet bijna pijn. Zou hij mij ook willen of speelt hij maar wat? Of zou hij zo onschuldig zijn dat hij niks aan me merkt? Dat kan ik me haast niet voorstellen. Een dergelijk lekker ding heeft daar toch wel eens vaker mee te kampen, zou je zeggen.

“Heb je al verkering, Maartje?” verstoort hij mijn gedachten.
“Nee,” stamel ik. “Ik wacht op de ware maar die komt maar niet langs. Als je ergens naar zoekt, vind je het nooit, zei mijn moeder altijd.”
“Wat heb jij toch een wijze moeder, Maartje.”

Waarom begon hij hier nu ineens over? Ik word gek! Het liefst zou ik hem nu de deur uitgooien en mezelf klaar vingeren op het biljart. Dan was ik overal van af. Hij is verdomme getrouwd en is vader! Op het moment dat ik mij buk om de rommel op mijn blik te stofferen, voel ik zijn warme lichaam tegen me aan drukken. Ik veer op en draai me ietwat geschrokken om en zie zijn serieuze gezicht voor me.

“Ik vind jou zo’n lekker geil ding”, zegt hij bloedserieus. Hij pakt mijn gezicht tussen zijn handen en hij geeft me voorzichtig een zoen op mijn mond. Ik deins niet terug, wat hem waarschijnlijk de moed geeft om me nog een keer te zoenen. Nu heftiger. Hij stopt zijn tong in mijn mond en begint de mijne als een bezetene te bewerken. Nu ik besef wat er gebeurt, zoen ik in alle hevigheid terug. Ik sta te druipen. Hij pakt mijn borsten die helemaal beginnen te tintelen. Heerlijk.

Even kijkt hij me iets verlegen aan en trekt dan resoluut mijn blouse open. Er ontglipt mij een kreun. Zijn gezicht verdwijnt tussen mijn borsten. Met zijn lippen en tong masseert hij mijn hals en borsten. Zijn handen ontdoen mij vingervlug van mijn bh. Hij pakt mijn tepels en knijpt er stevig in. Het doet pijn en tegelijk geniet ik. Dan duwt hij me dwingend richting biljart en werpt me er letterlijk op neer. Raakt hij buiten zinnen?
“Blijf liggen jij”, zegt hij streng en loopt naar de bar.

Enkele momenten later klinkt er een totaal ander muziekje door de bar. Inderdaad een stuk toepasselijker. Hij komt voor me staan en kleedt zich uit. Hmmm, nog geiler als ik me had voorgesteld. Er komt een verschrikkelijk lekkere pik tevoorschijn. Kaarsrecht staat hij daar, als een soldaat met een Duitse helm. Als ik mijn broek begin los te maken haalt hij mijn handen weg. Met zijn hand wrijft hij over mijn kut. Hij maakt me gek, die broek moet uit! Volgens mij komt mijn vocht door mijn broek heen zetten. Ik schaam me dood.

Dan trekt hij eindelijk mijn schoenen en broek uit. Mijn stringetje is net een verzopen katje. Ik begin te duizelen als hij mijn kutje met zijn mond begint te verwennen. Hij slaat echt geen hoekje over, hij vreet me op. Hij duwt resoluut zijn vochtige vinger in mijn kont. Ik heb mezelf niet meer in de hand. “Ik kom, ik kom”, hoor ik mezelf kreunen. Jezus, wat lekker. Hij veegt zijn gezicht af en draait me om, schuift me naar zich toe en hangt zijn pik tegen mijn kut aan. Zachtjes slaat hij zijn pik heen en weer. Waarom pest hij me zo? Dan gaat hij naar binnen, even heel langzaam maar al snel voert hij het tempo op. Hij gaat als een beest te keer.

“Waar was jij al die tijd, monster?”, denk ik. Als ik zijn vingers bij mijn klitje voel kom ik weer klaar. Ik grom gewoon. Dit is niet normaal. Heerlijk dat gevulde gevoel. Kreunend haalt hij zijn pik uit mijn druipsteengrot en spuit zijn zaad over mijn rug. Ik vind het geil. Hij komt naast me liggen en trekt me tegen zich aan. Zoent me in mijn nek en fluistert:”Heerlijk ben je.”
Daar liggen we dan, uitgeteld. Na een paar minuten staat hij op en vraagt: ”Biertje?”

We moeten lachen en hij loopt in zijn blootje naar de bar om daar twee biertjes te tappen. Ik vond hem met dat sopje toch een stuk charmanter. Hij komt naar me toe en reikt me mijn bier aan.
Vervolgens druppelt hij zijn bier over mijn borsten. Mijn tepels reageren meteen. Zijn hoofd duikt er weer tussen en ik zeg: “Weet je wat? Ik ga morgen wel verder met schoonmaken…”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *