— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hockey II

Toen hij vroeg of hij mocht klaarkomen stapte ik naar achteren en trok tergend langzaam mijn rokje en slipje uit…..
“Jouw beurt”, zei ik terwijl ik mijzelf betastte. Hij legde zijn hand op mijn kletsnatte poesje en streek een paar keer met zijn vingers tussen mijn lipjes. Hij maakte heel lichtjes draaiende bewegingen op mijn clitoris en ik voelde van tijd tot tijd dat hij probeerde met zijn vingers naar binnen te gaan. Toen ik drijfnat was voelde ik zijn vingers naar binnen glijden. Ik was nog wat gespannen dus ik beet in zijn oorlel en kreunde dat hij voorzichtig moest doen. Zijn hand stond stil maar zijn vingers krioelden in me. Waar was hij toch mee bezig?

Hij vingerde mijn grotje en duwde zachtjes met zijn duim op mijn clitoris. Het gevoel was heerlijk intens, ik kreeg het steeds warmer. Ik trok mijn been op, en hij probeerde nog een vinger in mijn kutje te stoppen.
“Zachtjes”, kreunde ik.
“Wat je net deed was lekker”.
“Ik heb van Robbert-Jan gehoord dat ik met twee vingers moet beginnen bij jou”, zei hij zachtjes. Ik sperde mijn ogen open en duwde hem van me af. Flink beledigd als ik was, vroeg ik hem naar het verhaal. Robbert-Jan was mijn laatste vriendje en hij had Kasper blijkbaar uitgebreid verteld hoe ik onderhanden genomen moest worden!

Ik besloot dat ik me niet wilde laten kennen en trok Kasper naar me toe. Hard duwde ik mijn tong in zijn mond en greep zijn blote zak. Ik kneedde zijn ballen, speelde met zijn lul en zakte vervolgens door mij knieën.
“Jij krijgt iets wat Robbert-Jan nooit kreeg”. Ik sloot mijn lippen om zijn kloppende pik. Hard zuigend en likkend speelde ik met zijn piemel terwijl ik zijn ballen en kont masseerde. Toen hij zich bijna niet meer kon inhouden trok hij me overeind en keek me gespannen aan. Ik had me voorgenomen hem klaar te pijpen en zijn zaad tot me te nemen, iets wat ik bij Robbert-Jan nooit had gedaan. Hij hield me tegen.
“Draai je om”, hijgde hij. Ik bukte voorover en steunde met mijn handen op een rek waarop hockeysticks lagen. De zweetlucht om ons heen was penetranter. Ik keek om me heen en bekeek aandachtig alle voorwerpen die er in het berghok lagen totdat mijn aandacht gevangen werd door de bergingsdeur die slechts op een kiertje stond. Door de hard klap waarmee Kasper de deur had dichtgetrokken was hij weer uit de sponning gekomen.

Zenuwachtig keek ik om en attendeerde Kasper op de niet-gesloten deur. Kasper grijnsde alleen maar en positioneerde zich achter mijn kont. Hij ging mij nemen en niets ging hem tegenhouden. Hij reed zachtjes tegen mijn kontje op en liet zijn lul door mijn bilspleet glijden, tot hij zachtjes naar binnen stootte. Ik was zo nat dat ik aanvankelijk weinig voelde en kronkelde wat heen en weer in de hoop hem te voelen. Met een half oog hield ik de deur in de gaten en dacht aan wat zou gebeuren als Odette me nu zou betrappen. Ik hijgde zachtjes en liet me nemen. Ik gleed met mijn vingers langzaam tussen mijn borsten naar mijn navel en wachtte daar even. Zijn handen kneedden mijn gevoelige borsten terwijl ik zelf mijn natte kutje vingerde. Iedere stoot van zijn paal voelde ik langs mijn vingers glijden. Ik likte elke 10 à 15 seconden mijn vingers af, waarop hij zei dat hij nog nooit zo geil had geneukt. De lieve zachte beheerste stoten werden harder en agressiever. Hij streelde met zijn vingers door mijn bilspleet en duwde zachtjes met zijn duim op mijn kontgaatje. Ik sidderde en hoopte stiekem dat hij het zou doen, hoewel ik eigenlijk bang ben voor anale seks. Hij maakte zijn duim nat in zijn mond en masseerde mijn kringspier door er zachtjes rondjes op te draaien. Ik voelde het mondvocht op mijn anus door het koude briesje wind dat er steeds langs kwam. Hij voerde lichtjes de druk op met zijn vinger tot het moment dat ik dacht dat er iets naar binnen gleed. ‘
Wishful thinking’ spookte het door mijn hoofd. Maar het draaien ging door. Hij wisselde af tussen langzaam stoten en naar hard duwen. Ik vingerde erop los. Dit was het. Ik moest nu klaarkomen! De deur klapperde tegen het kozijn…

Ik tintelde lichtjes en voelde mijn hoogtepunt naderbij komen.
“Ik kom bijna”, kreunde ik. Hij mompelde terug dat hij het ook niet veel langer kon ophouden. Nog steeds voelde ik zijn duim op mijn anus duwen, maar het gebeurde niet. Kasper stopte met stoten en met zijn lul nog in me vroeg hij of ik hem wilde klaarpijpen. Toen ik me omdraaide wees zijn drijfnatte lul naar het plafond. Ik zoende hem en likte met mijn tong over zijn kin, langs zijn hals, over zijn borst, rondom zijn navel tot ik bij zijn paal kwam. Ik hurkte en duwde twee vingers bij mij naar binnen. Met de nagel van mijn duim draaide ik zachtjes rondjes op mijn poesje. Het geil droop uit mijn vagina op de grond. Ik proefde mijn eigen vocht en kneep in zijn ballen. Met mijn tanden beet ik zachtjes in zijn vlees.
“Hou je niet in”, steunde hij. Ik pakte zijn zak en kneep er hard in terwijl ik slurpende pijpende bewegingen maakte. Ondertussen zat ik mezelf flink te vingeren en voelde dat ik een orgasme niet kon uitstellen. Ik snoof hard en kneep hard in zijn zak toen ik voelde dat ik er was. Ik kwam schokkend klaar en stikte haast in het vocht dat op zijn lul zat. Hij liet zijn pijn blijken door een zacht gilletje dat ik hoorde uit de diepste regionen van zijn keel.

Ik ging steeds sneller op en neer tot ik hem hard hoorde kreunen en zijn warme vloeistof in mijn mond voelde spuiten. Het waren vijf lange golven zaad die ik slikte. Ik hield zijn lul nog even in mijn mond tot hij zijn ogen weer open deed en lachend naar beneden keek. Ik zoog nog eens, waarop hij flink kuchte en me omhoog trok. ”Wauw!”, zei hij en zoende mijn voorhoofd. Ik kuste zijn kin en drukte mezelf tegen hem aan.
“En nu?”, vroeg ik hem. We kleedden ons weer aan en stapten voldaan vermoeid naar buiten.
“We gaan vanavond stappen”, grapte hij, “en dan blijf je bij mij slapen”.
Ik keek eens rond over de velden, het was al aan het schemeren. Een oranjerode avondzon zakte weg achter de bomen rondom het sportpak.
“Dat is goed”, zei ik en stapte richting de kantine op zoek naar Robbert-Jan.
“Maar, we gaan óók slapen!” Ik trok de kantinedeur open. Robbert-Jan stond met een biertje naast Odette.
“Ood, ik moet je wat vertellen!”, riep ik.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *