— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Drie vriendinnetjes in Spanje..

Het was de eerste keer dat ik op vakantie ging zonder mijn ouders, met twee vriendinnen van me. We hadden een mooie zonnige locatie in Spanje uitgekozen, en we huurden met z’n drietjes een klein maar net appartementje. De eerste dagen hadden we vooral doorgebracht aan het strand. We gingen overdag zwemmen en zonnen, en ’s avonds de discotheken af om lekker te swingen en sangria te drinken. De laatste dag van de vakantie verliep echter anders dan ik had kunnen dromen.

Die vrijdag besloten we namelijk om niet naar het strand te gaan. Mijn vriendinnetjes, Kylie en Ellen, wilden de laatste dag liever rustig op het balkon zitten met wat tijdschriften en een kannetje champagnesangria. Eerst baalde ik wel, want ik ben echt een strandmens, maar oké, ik paste me wel aan. Ik lag rustig op mijn tuinstoel de Flair te lezen toen Ellen ineens haar bikinitopje uit trok. Hoewel we al ruim twee jaar goed bevriend waren, was dit eigenlijk de eerste keer dat ik haar zo zag. Ik had op seksgebied geen enkele ervaring met vrouwen, maar haar ronde, volle borsten deden me iets. Snel keek ik weer in m’n tijdschrift en deed ik m’n zonnebril op. Hopelijk had ze niks gemerkt..

“He Kir”, zei Kylie ineens tegen me, “je begint aardig te verbranden, weet je dat?”
Ik keek over m’n schouder en zag dat mijn benen inderdaad behoorlijk rood begonnen te worden. Toen ik Kylie de zonnebrandcrème wilde geven zag ik dat zij het voorbeeld van Ellen had gevolgd, en ze zich ook had ontdaan van haar bovenstukje. Ik begon me nu een beetje ongemakkelijk te voelen, maar aan de andere kant ook best wel opgewonden. Kylie nam de zonnebrandcrème aan en ging in een vloeiende beweging op mijn rug zitten.
“Ik zal maar gewoon met je schouders beginnen hè?”

Ik voelde hoe ze zich over me heen boog, en haar tepels raakten m’n rug. Shit, dit deed echt iets met me. Ze ging van mijn schouders langzaam naar beneden, en maakte op mijn rug het bandje van mijn bikinitopje los. Ze smeerde mijn rug met langzame streken in, terwijl Ellen ontspannen toekeek.
“Zal ik de voorkant anders ook even doen?”, vroeg Kylie op onschuldige toon. Ik stemde in, en toen ik me op mijn rug wilde draaien vielen mijn borsten uit het topje. Mijn eerste reactie was om ze terug in het bovenstukje te stoppen.

“Trek dat ding toch gewoon helemaal uit”, zei Ellen “we zijn toch met meiden onder elkaar.” Ik deed wat ze zei en gooide mijn bikinitopje door de open deuren de slaapkamer in. Kylie had inmiddels nieuwe zonnebrandcrème op haar handen gedaan. Ze keek me diep in de ogen aan. Ik voelde mijn slipje nat worden. “Wil je het liever zelf doen?”, fluisterde Kylie. Ik slikte.
“Nee..”
Toen duwde ze me zachtjes achterover in mijn tuinstoel, en begon mijn borsten in te smeren. Eerst keurig en voorzichtig, maar toen ze mijn zachte gekreun hoorde, begon ze ze te kneden, en ging ze met haar duimen over mijn tepels.

Ik kon niet geloven wat hier gebeurde. Ik had geen enkele ervaring met vrouwen, en zelfs met mannen was ik niet super ervaren. Ellen keek nog steeds toe, maar ik zag aan haar dat ze ook iets wilde doen. Toen stond ze op en kwam ze naast me zitten, en terwijl Kylie de ene borst onder handen nam richtte zij zich op de andere. Al snel bleef het niet meer bij kneden en namen ze allebei een tepel in hun mond. Ik kreunde het uit en dacht dat ik gek zou worden van genot. Ik zag dat beide dames het ook naar hun zin hadden, want hun tepels waren al even stijf en hard als die van mij.

Net toen ik dacht dat het niet meer lekkerder kon worden, liet Ellen haar hand in mijn bikinibroekje glijden. Met haar vingers tastte ze mijn strak geschoren poesje af, en ik kreunde toen ze twee vingers naar binnen liet glijden. Kylie volgde haar voorbeeld, en wreef met haar fijne vingertjes over mijn gezwollen klitje. Ik voelde hoe ik steeds natter werd. De vrouwelijke handjes in mijn broekje gingen steeds sneller. Ik hield dit niet meer, dit was teveel, ik werd overspoeld door genot en met een harde kreun kwam ik heftig klaar. Ik voelde al mijn spieren ontspannen en zuchtte van verlichting.

Even wilde ik blijven liggen, maar ik bedacht me al snel. Dit genot moest gedeeld worden. Ik deed mijn drijfnatte bikinibroekje uit, stond op en duwde Kylie in de tuinstoel. Nu was het haar beurt. Ik gaf Ellen de zonnebrand, terwijl ik haar van haar zachtroze bikinibroekje ontdeed. Ik keek naar het mooie gewaxte kutje. Nooit gedacht dat ik dit ooit zou doen. Ik opende Kylie’s lipjes met mijn vingers, terwijl Ellen met de zonnebrand haar borsten kneedde. Toen liet ik mijn tong over haar natje klitje glijden. Het proefde anders dan ik verwacht had, maar wel lekker. Ik hoorde haar zachtjes kreunen, wat me alleen maar meer stimuleerde.

Ik hield met mijn vingers haar lipjes uit mekaar en likte ertussen. Steeds harder en sneller, terwijl Ellen met haar vingers en mond haar tepels beroerde. Voor mij was dit echt een heerlijke ontdekkingstocht. Ik liet mijn tong bij haar naar binnen glijden en zoog en likte gretig aan haar gezwollen klitje. Ik voelde Kylie’s spieren spannen en zag hoe ze met haar handen hard in de leuningen van de tuinstoel kneep, toen ze kermend klaar kwam. Ellen gaf haar niet veel kans om bij te komen, want ze pakte haar hand, trok haar omhoog en loodste haar naar de slaapkamer.
“Kom mee”, zei ze, terwijl ze langs liep. Ik deed weer wat ze zei, met alle plezier zelfs.

Iedereen was inmiddels naakt, toen we met z’n drietjes op het grote bed zaten. Kylie lag op haar rug, nog zwaar ademend van het hevige orgasme dat ze amper een minuut eerder had gehad. Maar Ellen kende geen genade, en ze ging tussen haar benen liggen terwijl ze haar hevig op haar mond en in haar nek zoende. Toen ze op haar knieën voorover gebogen zat en Kylie’s volle borsten kneedde, kon ik me ook niet meer inhouden. Die heerlijke strakke billen van Ellen staken zo mooi en uitdagend de lucht in!

Ik ging achter haar zitten en liet twee vingers bij haar naar binnen glijden, terwijl ik genoot van het uitzicht en het zachte gekreun van mijn vriendinnetjes. Ellen begon haar bekken mee te bewegen op het ritme van mijn vingers. Ze genoot overduidelijk. Toen ik één vinger in haar kontje liet glijden kermde ze het uit van genot, waarop ik mijn vingers nog dieper in haar natte kontje en poesje liet glijden. Kylie had Ellen’s borsten inmiddels gevonden en sabbelde er gretig aan terwijl ze nog steeds op haar rug onder haar lag. Toen kwam ook Ellen met een harde kreet klaar.

Daar lagen we dan, met z’n drieën op het grote Spaanse bed, naar de ventilator aan het plafond te kijken. Alle drie een beetje ontdaan, maar heerlijk loom en bevredigd. Ik voelde de twee warme lijven tegen me aan, en terwijl buiten onze tijdschriften wapperden in de wind wist ik: volgend jaar gaan we weer.


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *