— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Wishful sinful

Na een tweede kopje koffie vraagt hij: “zullen we gaan? Ik heb er wel zin in, ik bedoel: de parkeertijd loopt zo af”, en met een ondeugende blik laat hij er op volgen: “kwestie van toch een beetje subtiliteit”.
Ik sta al bij de deur als hij nog steeds naast het tafeltje staat.
“Moest mijn jas nog knopen”, zegt hij.
“Dat zal het verschil maken” repliceer ik, en plagend: “ik vergeet steeds dat ik met een oude man op stap ben en mijn tempo moet aanpassen.”
Hij geeft me een por en ik sla mijn armen om zijn nek en zeg: “maar ik houd van oude mannen en zeker als ze dirty zijn.”

Hij kust me en zegt: “Ik ben heel erg dirty.”
“Ik geloof je niet”, fluister ik in zijn oor.
“Je daagt me uit, wacht maar af”, en hij streelt onder mijn jas mijn rug en mijn billen.
“Laten we vlug gaan, ik bedoel: hier op straat staan zoenen heeft een hoog pubergehalte, dat horen we al lang ontgroeid te zijn”, zeg ik, terwijl ik diep wegduik in mijn jas en mijn kraag opzet
tegen de snijdende wind.

Bij de balie van het hotel vraagt de receptioniste of we morgen uitgebreid ontbijt willen, en ik denk: trut. Als we hadden willen ontbijten, had ik dat op de reservering wel zo aangegeven. Ze heeft de print voor zich liggen. Braafjes maar kort zeg ik: “geen ontbijt”. Toch sprak ze mijn diepste wens uit: ooit eens een hele nacht en ochtend samen met mijn minnaar. Helaas. We belanden voor een namiddag in kamer 202.

“Een uithoek. Heel goed, kan maar één kant last hebben als we luidruchtig zijn.” Weer die jongensachtige, ondeugende blik, die me laat smelten. Binnen gaat mijn mobiele telefoon. Terwijl ik antwoord, maakt hij gebruik van mijn weerloosheid om me in mijn nek te kussen en me te strelen. Hmm, mijn collega aan de andere kant moest eens weten. Hier krijg ik wel een kick van.

Ik schakel mijn mobieltje uit en draai me naar hem om. Na een kus zeg ik: “even naar de wc”.
Als ik terugkom ligt hij languit op bed en ik stort me op hem. Onze lippen en tongen spelen spelletjes met elkaar terwijl handen op ontdekking gaan. En al zeg ik dat hij mijn kleren in de juiste volgorde moet uittrekken, dus eerst mijn shirt en dan pas de bh, het kan plots niet vlug genoeg gaan. Ik wil hem zo snel mogelijk helemaal voelen, het is alweer een tijdje geleden dat we elkaar zagen. Ik heb hem heel erg gemist.

Ongeduldig trek ik zelf alles in één keer uit. Zijn ironische opmerking: ”niet te vlug toch?” straal negerend. In één beweging ga ik door met zijn kleren. Ik kus zijn hals, zijn schouders, ga met mijn tong rond zijn tepels, waarvan ik weet dat die hypergevoelig zijn, lik ze en zuig er zachtjes op. Ik baan me langzaam een weg naar beneden, zuig, kus en lik elk stukje huid dat ik tegenkom, streel tussen zijn dijen langzaam naar boven en neem zijn ballen tussen mijn lippen. Het puntje van mijn tong leg ik zachtjes over zijn pik.

Wat heeft hij een lekker lijf! Ik ben er stapelgek op. Dan trekt hij me naar boven, manoeuvreert me op mijn rug en komt half op me liggen.
“Jij eerst”, zegt hij. Hij streelt mijn borsten en zuigt op mijn tepels. Mijn ademhaling versnelt. Ik ben al lang helemaal nat en zijn vingers glijden soepel naar binnen. Oh, dit voelt zo goed. Hij kust mij overal terwijl ook hij aan de afdaling begint. Wanneer zijn tong mijn kutje raakt zie ik sterretjes. “Wel even andersom”, hijg ik. Ik ga op hem zitten, steunend op het hoofdeinde van het bed. Zo kan ik zelf een beetje sturen.

Hij doet het heerlijk, dan weer zachtjes met het puntje van zijn tong, dan weer doordringend. Ook zijn vingers blijven actief. Ik voel een orgasme aankomen, wat een fijn gevoel. Dit is niet zo’n climax die me plotseling overvalt, maar eentje die diep in mij opborrelt en naar de oppervlakte komt. Mijn gekreun kondigt het aan en hij weet perfect het juiste ritme te vinden om me naar de top te voeren.

Verzadigd lig ik daarna op hem.
“Even op adem komen”, zeg ik. “Straks krijg je, zoals beloofd, je laat Valentijn-cadeautje.”
Na een tijdje kan ik me losmaken van zijn warme lijf en ik haal een flesje olie uit mijn tas. Ik dirigeer hem op zijn buik en ga over hem zitten, ter hoogte van zijn billen. De olie warm ik op in mijn handen.

Langzaam streel ik hem. Hier hou ik heel erg van. Het windt me ook op: het strelen van een mannenhuid, het voelen van de spieren. Ik kan hiermee wel eeuwig doorgaan: steeds weer over zijn rug, met twee vingers langs de ruggengraat zacht naar boven en met wat meer druk terug naar beneden. Schouders, bovenarmen en terug naar zijn billen. Héérlijk.

Hij denkt daar ook zo over want als ik mijn lichaam helemaal tegen zijn rug aandruk en fluister dat hij mag draaien, zegt hij: “Nee nog niet, ga nog maar een poosje door.” Toch wil ik nu wel heel graag de voorkant doen: zijn borst, zijn buik en zijn heerlijke pik. Ik zuig aan zijn oorlelletje, kus zijn hals en schouders en nu is hij eindelijk bereid om te draaien. Maar eerst wil hij nog een kusje. Dat wordt een hele lange, intense kus. Ik glibber ondertussen ook al lekker en streel met mijn bovenlichaam het zijne. Zalig is dat, met mijn borsten zijn borst strelen.

Mijn handen glijden over zijn armen en schouders, naar zijn tepels waar ik zachtjes omheen wrijf. Zijn buik is zo zacht. Hij ligt er helemaal ontspannen bij en we dollen even. Onverwacht plant hij zijn wijsvingers in mijn zij en als hij merkt dat ik heel erg kietelachtig ben, weet hij ook de andere punten te vinden om me als een slang te laten kronkelen. Quasi streng zeg ik dat hij straf verdient en ik hem de volgende keer zal vastbinden en blinddoeken als hij niet ophoudt. Hij haalt me helemaal uit mijn concentratie. Nadat hij zegt dat ik geen concentratie nodig heb omdat ik een natuurtalent ben, krijgt de passie toch weer de overhand. Tijd om wat onrust te stoken.

Ik glijd naar beneden, tussen zijn dijen, en streel naar boven, en weer neem ik zijn ballen in mijn mond, en lik ze terwijl ik met mijn andere hand zijn penis streel. Ik voel hem zwellen, en ik neem hem helemaal in mijn mond. Ik zuig eerst zachtjes en daarna krachtiger. Het is heerlijk om hem te voelen groeien en verharden in mijn mond. Ik voel hoe de spanning toeneemt, ook bij mezelf. Ik hoor hem hijgen, en dat windt ook mij op. Zijn hand ligt op mijn hoofd, en houdt mijn haar samen, zonder echter druk uit te oefenen en dat vind ik fijn. Ik houd er niet van als mijn hoofd naar beneden geduwd wordt. Ik doe dit omdat ik het leuk vind en wil niets ‘dwingend’ ervaren. Daar zou ik op afknappen.

Ik voel hem nu heel hard worden en weet dat hij tegen klaarkomen aanzit. Hij haalt zijn pik uit mijn mond en stimuleert verder met zijn hand. Ik lik ondertussen zijn ballen en precies op het goede moment neem ik hem weer in mijn mond. Hij komt onmiddellijk klaar. De warme stroom vult mijn mond en ik blijf zuigen tot hij helemaal leeg is. Heerlijk liggen we tegen elkaar aan, en genieten van de laatste intieme momenten samen.

Later die dag, als we het hotel verlaten, en twéé uitrijpasjes vragen, vraagt de balietrut nog eens nadrukkelijk en ietwat verbaasd of we de sleutels nu al willen inleveren. Daarbij kijkt ze veelbetekenend van mij naar hem. Onze vraag lijkt mij duidelijk! Ach, laat haar maar giebelen met haar collega’s. Ze is jaloers, en heeft daartoe alle reden!

Hold on, I’ll be back for you, it won’t be long but for now there’s something else that’s calling me.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *