— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Spelen

Ik ben met een vriendin in de kroeg. We zitten er al een uur of twee, hebben gekletst over werk en over bekenden en vroeger. Naarmate we meer wijntjes op hebben, wordt het gesprek steeds intiemer. We praten over onze liefdes en het duurt niet meer zo lang voordat ook de geheimen op tafel komen. We giechelen over foute mannen, over rare plekken waar we seks hebben gehad, over standjes die de moeite waard waren om te herhalen en over bedavonturen die gelukkig eenmalig zijn gebleven.

In de loop van het gesprek komen we erachter dat we allebei wel eens iets met een andere man hebben gehad. Dan zijn alle remmen in het gesprek los en vertellen we elkaar ook wat onze fantasieën zijn. Al snel blijkt dat we allebei opgewonden kunnen worden bij de gedachte om één man te delen met twee vrouwen. Ons gesprek wordt snel intiemer, uit de blikken die we met elkaar wisselen blijkt dat we allebei niet kunnen wachten om – nu we in elkaar een partner hebben gevonden – dit plan zo snel mogelijk uit te voeren.

Ik voel dat mijn kut kletsnat is van opwinding en dat mijn tepels bijna door mijn shirt heen priemen. Ik herinner me dat mijn vriendin prachtige borsten heeft en mooie strakke billen. Na tien minuten, waarin de spanning steeds hoger oploopt, zeg ik dat ik wel een man ken die we kunnen vragen. Ik heb met hem in de kroeg en via de mail regelmatig gesprekken gehad waaruit ik de indruk kreeg dat hij voor zo’n onverwacht avontuur in zou kunnen zijn. Mijn vriendin zegt dat ik het onmiddellijk moet vragen, omdat ze inmiddels zo ver heen is dat we anders een willekeurige vent uit de kroeg moeten slepen.

Ik stuur een sms: ‘Zit in de kroeg met vriendin. We hebben hele stoute plannen. Wil je meedoen?’ Antwoord komt na een paar minuten. ‘Waar zitten jullie?’
Als hij een kwartier later de kroeg binnenkomt, en aan ons tafeltje komt zitten, proberen we nog even ons best te doen om een normaal gesprek op gang te houden. Dat lukt niet echt. Mijn vriendinnetje en ik zitten al de hele tijd aan elkaar te plukken en het duurt niet lang voordat we allebei een hand op zijn dijbeen hebben liggen. Langzaam laat ik mijn hand omhoog glijden tot aan zijn kruis. Het is duidelijk dat hij inmiddels ook al behoorlijk opgewonden is.

Ik kijk naar mijn vriendin en zeg dat het volgens mij de hoogste tijd is om ergens anders naartoe te gaan.
Naar mijn huis, zegt mijn vriendin. Ze woont alleen, in een mooi pand, met een slaapkamer die ruim genoeg is om feest in bed te vieren. Bovendien is het maar een paar minuten lopen van de kroeg. Als we eenmaal binnen zijn, verspillen we weinig tijd en gaan direct omhoog richting de slaapkamer. Onderweg hebben we tegen onze man gezegd dat hij onze eregast is en dat hij mag zeggen wat we met hem en met elkaar moeten doen.

Eenmaal in de slaapkamer gaat hij op het bed zitten en zegt dat we elkaar eerst moeten uitkleden. Als we naakt naast elkaar staan, vraagt hij ons allebei om ons eerst rond te draaien. Op zijn gemak hangt hij achterover in de kussens en kijkt naar onze borsten, buik, billen en kut. Hij laat ons voorover buigen tegen een soort kaptafel, met onze kont naar achter. Als ik naar beneden kijk zie ik tussen mijn kleine toefje schaamhaar dikke druppels vocht glinsteren. Ik kijk opzij en zie bij mijn vriendin ook hoe het vocht uit haar kut langs de binnenkant van haar benen naar beneden glijdt.

Ik heb de dringende behoefte om de druppels bij haar weg te likken, maar blijf geduldig wachten op de volgende opdracht.
Hij zegt dat we naar het bed moeten komen om hem uit te kleden. Ik ga schrijlings op hem zitten, trek zijn shirt uit, terwijl mijn vriendin zijn schoenen en sokken uitdoet. Ik draai me om, kont naar zijn gezicht, zodat we samen zijn broek en onderbroek kunnen uittrekken. Zijn pik is al zo stijf dat hij meteen omhoog springt. Mijn vriendin en ik kijken elkaar aan en denken hetzelfde: we hebben de goede man uitgekozen.

Zonder deze keer op een opdracht te wachten, gaan we allebei met onze mond naar zijn pik toe. We likken hem soms samen, soms alleen, en laten hem een voor een naar binnen glijden. Onze tongen raken elkaar, we wisselen het pijpen af: als de een zuigt, neemt de ander zijn ballen in haar mond. We wisselen af en toe van plaats en voelen allebei zijn handen over onze billen en in onze kut gaan. Tegelijkertijd raken we ook elkaar aan, spelen met elkaars borsten en laten onze vingers in de kut van de ander glijden.

Ik voel aan haar opgezwollen vagina dat ze net zo opgewonden is als ik. Ik verlang naar ontlading, wil klaarkomen op haar vingers maar zou het liefst bovenop die pik gaan zitten die er zo lekker uitziet. Dan zegt onze man dat ik op mijn knieën op het bed moet gaan zitten. Mijn vriendin moet gaan staan, met haar kont naar mij toe. Hij zegt dat ik haar moet likken op iedere plek die ik kan bedenken. Dat hij ons gaat nemen in iedere opening die we hebben en dat we er samen voor moeten zorgen dat dat gaat lukken.

Opeens voel ik zijn pik diep in me rammen. Ik hap naar adem, kan alleen maar denken hoe lekker het is om mijn kut om zijn pik te kunnen sluiten, maar hij zegt dat ik moet doen wat er gevraagd is. Zonder na te denken, steek ik mijn tong in haar kut, lik langs haar clitoris, langs haar schaamlippen. Mijn vriendin kreunt hoe lekker het voelt, maar ik kan haar nauwelijks horen. Ze steekt haar kont steeds verder naar achter, houdt zich vast aan de kaptafel om het geweld op te vangen van onze neukpartij.

Ik lik inmiddels vooral haar kont, word steeds opgewondener van het neuken en van het verkennen van dat geile gaatje tussen haar billen. Terwijl ik met een enorm orgasme klaarkom, blijf ik haar in een steeds sneller tempo likken. Mijn tong gaat zo diep mogelijk in haar kut en in haar kont. Dan voel ik hoe zijn pik uit mijn kut verdwijnt. Hoewel ik het vreselijk vind om hem kwijt te raken, wil ik ook dat mijn vriendin kan voelen hoe heerlijk het is om hem in haar te krijgen. Om die pik zo diep mogelijk te voelen, om zijn ballen tegen haar aan te horen kletsen.

Maar onze man is iets anders van plan: hij staat op, zegt dat ik onder mijn vriendin moet hurken en tegelijk haar billen uit elkaar moet trekken. Ik voel haar spanning en merk bij mezelf dat er al weer een nieuw orgasme opkomt. Als hij achter haar staat, duwt hij zijn pik in haar kont. Hoewel ze een beetje bang is -ik voel haar lijf trillen-, glijdt hij in één keer naar binnen omdat ik haar kont al zo nat, glad en warm heb gemaakt. Terwijl zij nu neuken, lik ik -zittend op mijn hurken- tegelijkertijd zijn ballen en haar kut. Nu duurt het niet lang meer voordat ze allebei klaarkomen.

Ik vinger mezelf op hetzelfde moment en voel ook mijn eigen orgasme over me heen spoelen. Als hij zich uit haar terugtrekt, zie ik het sperma uit haar kont druipen. Ik zoen haar billen en lik het sperma langzaam op. Als we alledrie zijn bijgekomen, wijst onze vriendin ons naar de badkamer. We wassen ons alvast, terwijl mijn vriendin de kraan in het bad openzet en beneden een fles wijn en drie glazen haalt. Tijd voor de tweede ronde.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *