— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een hete dag

Het is een hete dag. Iedereen is luchtig gekleed, het is bijna niet uit te houden. Ik sta op de bus te wachten en denk: “Pffffff, de bus is natuurlijk overvol, nóg warmer dus.” Ik draag een luchtig zomerjurkje, laag uitgesneden met dunne schouderbandjes en knoopjes tot aan m’n middel en een rok tot halverwege m’n dijbeen.

De bus stopt en ik stap in. Ik moet langs de mensen schuren om een plek et vinden waar ik kan gaan staan. Hierdoor zijn de twee bovenste knoopjes open gesprongen. De bus trekt op en ik moet me aan een lus boven me vastgrijpen, anders zou ik vallen. M’n jurkje wordt zo natuurlijk nóg korter. Ik voel dat er iemand naar me kijkt. Ik zie tussen de mensen die voor me zitten een heel mooie lekkere man naar me kijken.

Hij kijkt me doordringend aan, z’n ogen glijden over m’n lichaam, naar m’n borsten, die zonder bh en twee open knoopjes strak tegen de stof priemen, verder naar beneden naar m’n benen. Ik begin te zweten, hij windt me vreselijk op. Het is zo heet in de bus, m’n jurkje begint tegen m’n lijf te plakken. Van de opwinding worden mijn tepels hard waardoor ze duidelijk door de dunne stof te zien zijn. Ik durf niet naar beneden te kijken. Door het schudden van de bus zie je ze bewegen door het jurkje heen.

Ik voel het kloppen tussen m’n benen en voel dat ik nat word. De man blijft me aankijken. Mijn ogen glijden over zijn lichaam richting z’n kruis, ik zie duidelijk een dikke bobbel in zijn broek, wat me nóg meer opwindt. De bus stopt en er stapt een oude vrouw in. De man staat voor haar op. Ik hap naar adem, want wat gaat hij nu doen? Ik zie dat zijn broek heel strak zit. Hij schuift langs me en kijkt me vluchtig maar heel doordringend aan.

De bus is zó vol dat iedereen tegen elkaar aangeplakt staat. Hij staat nu achter me. Ik durf me niet te bewegen. Ik voel z’n hete adem in m’n nek en hij fluistert in m’n oor: “Ik wil je voelen, ik wil je neuken.” Hij gaat dicht tegen me aan staan en ik voel z’n harde pik tegen m’n billen, hij begint met z’n heupen te draaien. Ik voel hem zó hard, ik word nu wel heel nat voel ik.

Ineens glijdt zijn hand langs m’n middel en heel snel zonder dat iemand het in de gaten heeft strijkt hij langs m’n borst en tepel. Z’n hand glijdt naar beneden naar de achterkant van mijn dijen. Niemand die dit kan zien. Hij glijdt naar boven en neemt de stof van het jurkje mee hij knijpt in mijn billen, die bloot zijn omdat ik een string draag. Ik krijg bijna geen adem.

Dan voel ik z’n hand tussen m’n dijen glijden. Ik doe ze een beetje uit elkaar, hij stopt een vinger achter de stof van de string en strijkt ermee langs mijn kutje, naar voren, hij kan nu voelen dat ik heel erg nat ben. Hij komt bij mijn klitje en strijkt er met een vinger langs. Ik schok naar achter tegen hem aan. Dan wordt ie brutaal laat z’n hand weer naar m’n billen glijden en dan naar voor, glijdt achter de stof van de string en legt z’n hele hand tegen m’n kutje aan en knijpt er hard in, langs mijn klitje, in mijn kutje en weer terug.

Het zweet loopt nu in straaltjes langs m’n lijf en m’n jurkje plakt nóg meer tegen me aan. Het geil vloeit rijkelijk over zijn hand en hij gaat gewoon door, van mijn kutje naar mijn klitje. De warmte van het aankomende orgasme jaagt door mijn lijf. Ik begin achteruit te schokken en voel zijn harde pik nóg harder en groter worden en juist op het moment dat ik het orgasme in golven voel komen moet de chauffeur hard remmen, zodat ik ongegeneerd en heftig kan klaarkomen. Ik ben totaal buiten adem.

Ineens trekt ie z’n hand terug. Ik hoor hem hees in mijn oor fluisteren: “Ik wil je nu”. De bus stopt en hij loopt naar de uitgang. Ik denk heel snel en mijn geilheid wint het, ik loop achter hem aan de bus uit.

Ik sta te trillen op mijn benen, nog van het heftige orgasme. Ook voel ik hoe nat ik ben vanwege de opwinding over van wat me te wachten staat. Ik loop achter hem aan, hij kijkt niet eens om. Hij loopt een steegje in en blijft een eindje verderop bij een muur op me wachten. Mijn adem stokt en ik sta nu voor hem. Hij kijkt me bloedgeil aan en grijpt me bij m’n middel en trekt me tegen zich aan. Hij grijpt naar mijn borsten en kreunt.

Mijn tepels zijn nu zo hard en gevoelig dat ik ook begin te kreunen. Dan draait hij me om en duwt me tegen de muur. Hij maakt nog meer knoopjes los zodat hij m’n borsten uit m’n jurkje kan halen. Z’n handen zijn nu overal. Hij kust me hard en geil. Zijn handen glijden onder mijn rokje en hij trekt mijn string zo hard opzij dat het scheurt. Ik ben zo geil dat ik zijn broek niet open krijg, want ik wil nog maar één ding en dat is zijn paal diep in me voelen.

Met een ruk maakt hij z’n broek open. Hij draagt geen ondergoed, zodat z’n heerlijke harde pik eruit springt. Ik kan alleen maar tegen de muur leunen, niet in staat me te bewegen. Hij plaatst z’n harde paal tussen m’n benen en ik snak naar adem. Zijn hand volgt en hij wrijft snel heen en weer over mijn klitje naar mijn kutje en terug. Ik kreun nu zo hard dat ik bang ben dat iemand me kan horen. Hij grijpt m’n billen en tilt me op drukt me tegen de muur, terwijl ik m’n benen om zijn billen sla. Hij trekt met z’n handen m’n kutje ver open en ik voel z’n superharde paal tegen m’n kutje aan. Hij stoot hem hard naar binnen.

Ik ben zó geil dat ik na drie harde stoten al bijna schreeuwend klaarkom. Dat windt hem zo op dat ie nóg harder gaat stoten. Hij gaat tekeer als eens beest en kreunt hard. Ik klem me vast om z’n nek en voel hem heel hard en diep in me. Hij houdt het zó lang vol dat ik m’n derde orgasme voel komen, dit keer anders, dieper, heviger. Hij kijkt me diep aan in mijn geile ogen en ik zie z’n gezicht trekken van genot. We gaan tekeer als beesten.

Ik voel het komen en zeg: “Geef het me, ik kom weer, geef het me allemaal diep in mijn kutje, NU.” Hij stoot nu zo hard in me dat ik bijna geen adem krijg en ik voel m’n lijf zich spannen. Hij kreunt hard en ik schreeuw het bijna uit. Het kan me niets schelen of iemand me kan horen. Dan voel ik het vanuit m’n voeten komen. Ik word zo nat dat het geil langs zijn ballen en dijbenen loopt. Hij wordt daar zó geil van dat ie roept: “Ik kom, ik kom, wil je het teef, zeg het, je krijgt het!” En op het moment dat ik heel geil klaarkom spuit hij zijn hele lading diep in me. We schokken beiden en zijn drijfnat van het zweten. Zo staan we zeker nog een paar minuten bij te komen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *