— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Niet voor de poes!

We staan in een ronde kamer met een koepel van gekleurd glas als plafond. Het veelkleurige daglicht geeft alles een onwerkelijke kleur. Rood, paars, oranje. De kamer is erg behaaglijk, dat is wel zo prettig omdat we nauwelijks gekleed zijn. In het midden staat een antieke sofa.

Ik herken mezelf niet meer als ik in de spiegel kijk. Ik draag hoge laarzen van rood leer en een nauwsluitend kattenkostuum van strak blauw latex. Op belangrijke plaatsen zijn ritssluitingen aangebracht, zodat ik niet eens mijn pak hoef uit te trekken om me te laten verwennen. Om mijn middel draag ik een brede, leren riem die mijn smalle middel accentueert.

Jij bent samen met een andere man – mijn dienaar – en ik ben vanaf nu de strenge meesteres, dat hebben we afgesproken. Ik geef de bevelen vandaag. Ik houd jullie stevig aan twee kettingen vast die om jullie nekken zijn geklonken zodat het duidelijk is wie hier beveelt. Ik pak jouw ketting en bind je vast aan één van de twee palen in het midden van de kamer.

Ik kus je en onze tongen treffen elkaar in een strelend gevecht. Het rubber voelt heerlijk aan op je huid en automatisch richt je lul zich kloppend op. Mijn handen strelen je overal, je voelt mijn nagels over je tepels, dit is geen streling meer, maar een test. Mijn nagels maken je heet en ik laat je merken dat ik de touwtjes nu letterlijk in handen heb. Je kunt je nu niet meer beheersen en je zakt op de knieën, je likt mijn laarzen. Dat sta ik even toe maar dan doe ik een stap achteruit.

Ik loop naar de ander. Als een echte meesteres duw ik hem ruw op de sofa en ga brutaal boven op hem zitten. Jij ziet hoe mijn natte tong met de zijne gaat spelen. Ik ga met hem tongzoenen… Ik begin een lang en heet duel met zijn hitsige tong. Eerst snel, dan weer langzaam, vechten onze tongen met elkaar.
Ik steek mijn tong in zijn mond en laat hem eraan zuigen alsof het een pik is. Ik kronkel met mijn onderlijf. Traag en geil schuif ik met mijn heupen heen en weer. Ik kronkel op en neer over zijn middel. Jij moet intussen toezien hoe zijn pik begint te groeien. Hij heeft een grote, sterke lul met een glanzende knop. Je ziet mijn slanke rug, de ronde billen in het glimmende rubber. Ik terg de ander door af en toe zijn pik te beroeren met mijn kruis. Ik maak de ritssluitingen op mijn borsten open. Zijn lul steekt obsceen voor me uit alsof het de mijne is; een heldere druppel glanst op de bovenkant. Ik kijk hem strak aan en met mijn tong maak ik de top van mijn wijsvinger nat. Langzaam streel ik zijn eikel met mijn vinger.
Ik draai rondjes over de eikel van zijn harde pik. Hij kreunt…

Dan buig ik me voorover en bied hem mijn stijve tepels aan. Hij kust ze en likt; ik sta toe dat hij zijn tanden erin zet. Hij kneedt mijn rug en billen met zijn handen. Ik geniet van mijn macht. Dat ik met jullie ga doen waar ik al tijden van droom…
Jij, mijn echtgenoot, mijn slaaf, zit voor ons, geknield op de grond.
Je pik is nog harder geworden van woede en opwinding. Het is ondraaglijk hoe ik je negeer. Je probeert je los te wringen, maar dat is nutteloos, de ketting is echter lang genoeg om ons geile tafereel op de sofa te bereiken.
Je moet nu machteloos toezien hoe ik naar beneden glijd en zijn paarse knop ga likken. Ik blaas plagend over zijn kletsnatte eikel waardoor hij onmiddellijk nog stijver wordt. Ik houd hem in een ijzeren greep. Dan gaat mijn tong tergend langzaam op en neer over zijn pik en ik lik zijn ballen. Ik open mijn mond en sluit de lippen om zijn knop. Ik ga hem pijpen. Mijn nagels strijken wreed over zijn ballen. Terwijl ik hem pijp, kijk ik je uitdagend aan. Mijn mond gaat op en neer in een neukbeweging. Hij hijgt en kreunt hevig door wat ik met hem doe. Ik ga een lange tijd door met afzuigen en trek ondertussen met mijn nagels over zijn rechtertepel. Hij stoot wild vooruit, hij wil spuiten… Maar dat sta ik niet toe.

Ik bevrijd zijn harde eikel uit de omsluiting van mijn mond. Ik kruip overeind en draai me om zodat je de scherpe naad van mijn billen in het spekgladde rubber mag bewonderen. Ik doe snel de rits open die mijn kruis en kont bedekt. Hij gaat languit op zijn rug liggen en in een 69-stand laat ik mezelf bedienen. Hij hongert naar me, zijn tong flitst over mijn klit, terwijl zijn handen mijn borsten kneden. Jij duwt je zo dan zo ver mogelijk naar voren. Je smacht naar mijn lichaam… Ik steek mijn kont naar achter, zodat je mijn billen kan bereiken. Je kust het rubber.

Het is duidelijk wat ik van jullie verlang. Ik berijd de tong van de onbekende, dein met mijn heupen over zijn gezicht en terwijl hij me beft, streel jij met je tong door mijn bilspleet. Je mag mijn geheimste plek likken. Ondertussen grijp ik de andere pik stevig beet en trek hem af in een ongenadige op en neer- beweging. Jullie likken me aan beide zijden. Langzaam en geil gaat één tong over mijn klit en jij likt mijn kontgaatje. Dan begin ik te hijgen. Ik knel mijn dijen om zijn hoofd en duw me naar voren, ik grijp zijn pik en neem hem weer in de mond. Meteen begint hij hard te kreunen omdat ik hem ook hard in zijn lul bijt. Mijn scherpe tanden snijden in zijn vlees terwijl ik schokkend klaar kom. Snel achter elkaar razen golven van geile extase door mijn lijf. Maar dan is het nog niet afgelopen.

Ik krom mijn rug en kijk je aan. “Neem me” beveel ik. “Neem me terwijl hij me beft!” Je staat nu achter me en neemt mijn heupen in een sterke greep, mijn ronde billen schokken onder je harde staaf en je stoot vooruit in een hard ritme. Ik kniel nog steeds boven de ander in een geile 69- stand en zijn tong glijdt over mijn hete klit. Af en toe laat ik mijn mond weer over zijn paal zakken en zuig eraan. Ik kronkel onder onze dans en na jouw vele stoten krijg ik opnieuw een daverend orgasme.

Ik maak me los en kus je lang en hevig. De ander knielt achter me en trekt het kattenpak van mijn lijf. Je tong is als een hete, kronkelende vuurslang die mijn mond aanvalt. Dan duw ik je achterover en je voelt mijn rode haren over je borst. Ik neem je onmiddellijk in mijn mond. Je ziet hoe jouw eikel als een grote lipstick over mijn lippen heen en weer beweegt. Dan ga ik je hard en langdurig pijpen. De ander pakt ineens mijn billen en trekt mijn kont omhoog, hij duwt zijn harde paal zonder genade naar binnen. Dan is het zover. Hij stoot en neukt in een strak ritme, steeds dieper en harder terwijl ik jou dien met mijn mond. Ik geniet van die twee sterke staven die in en uit me gaan. Steeds weer nemen jullie mij met jullie pikken, onvermoeibaar stotend.

Dan begin je te trillen, je ballen trekken zich samen. Mijn vuist knijpt hard in jouw pik. Ik stop met pijpen, maar mijn vlugge tong neemt het over. Ik lik je eikel, sneller en sneller. Ineens trekt de man zich terug, hij pakt zijn pik en ik voel hoe hij zijn eikel in mijn strakke kontje drukt. Hij duwt zijn paal naar binnen. Het maakt me nog geiler. Ik kreun, ik sta op het punt om klaar te komen en hij neemt me heerlijk en brutaal in mijn kont, het voelt fantastisch en het is zo geil, zo verboden…
Mijn vrije hand danst woedend over mijn klit, ik masturbeer. Hij stoot in en uit. Dan komen we alle drie klaar. Een witte fontein vult mijn mond en de ander spuit over mijn billen terwijl ik hijgend – niet voor de laatste keer – een heet, nieuw hoogtepunt bereik.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *