— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Huisgenoot

Op mijn studentenkamer lig ik lekker in bed, mezelf te verwennen. Geheel naakt lig ik op het dekbed, streel zachtjes mijn borsten en daal langzaam af via de binnenkant van mijn dijen naar mijn poesje, dat al een beetje nat begint te worden. Het windt mij op dat mijn deur niet op slot zit en mijn huisgenoten, die ik over de gang hoor lopen, mijn kamer binnen kunnen komen lopen en mij dan zo aantreffen op mijn bed: mijn benen wijd geopend naar de deuropening en mijn hand op mijn klitje.
Terwijl mijn gedachten afdwalen naar die knappe huisgenoot van mij, met zijn prachtige lichaam stimuleer ik mezelf en ik merk dat ik steeds natter word. Ik kreun zachtjes en sluit mijn ogen. Met mijn andere hand streel ik mijn borsten en knijp lichtjes in mijn tepels.

Plots twee zachte lippen op mijn mond. Ik schrik en wil overeind komen, maar twee stevige handen duwen mij vastberaden terug op bed. “Ga gerust door waar je mee bezig was,” zegt de knappe huisgenoot, waar ik zojuist nog over aan het fantaseren was. “Ik kijk alleen maar”.
Ik twijfel even, kijk naar de harde bobbel in zijn broek en de geile glans in zijn ogen en besluit dat ik nu net zo goed door kan gaan. Mijn hand daalt weer af naar mijn natte poes en ik begin mezelf te vingeren. Hij raakt hier zichtbaar opgewonden van en haalt zijn stijve pik uit zijn beklemmende positie en begint zichzelf af te trekken.

“Vind je dit geil om te zien, Jill?” vraagt hij aan mij en ik kan alleen maar zachtjes knikken, terwijl mijn blik gefixeerd blijft op zijn prachtige, grote penis. “Zou je hem niet eens lekker willen proeven?” vraagt hij terwijl hij zijn broek uittrekt en bovenop mij komt zitten, met zijn pik boven mijn gezicht. Ik krijg geen tijd om te antwoorden want hij duwt zijn stijve al in mijn mond en ik proef het voorvocht aan het puntje van zijn eikel. “Blijf jezelf vingeren schatje,” zegt hij en gehoorzaam ga ik door met mezelf te strelen. Hij kreunt en sluit zijn ogen terwijl hij in mijn mond stoot, elke keer net iets dieper. Ik leg mijn tong tegen zijn lul en zuig zachtjes. Ik proef zijn lekkere pik in mijn kleine mond en vind het opwindend dat ik geen kant op kan.

Ineens trekt hij zijn pik terug en pakt een sjaal op die naast mijn bed lag. Hij bindt mijn handen aan de spijlen van het bed en mijn benen worden eveneens in lichte spreidstand aan de randen van het bed gebonden. Ik wil protesteren, omdat ik de macht liever zelf in handen heb, maar hij legt een hand op mijn mond en gebaart me stil te zijn. Hij drukt zijn pik in één keer in mijn natte en strakke kutje (ik heb al veel te lang geen sex gehad) naar binnen. Hij begint me hard te nemen en het enige wat ik kan doen is toekijken hoe hij van mijn lichaam geniet en steeds dichter bij het hoogtepunt komt. Vlak voordat hij klaarkomt haalt hij zijn pik echter uit mijn poesje en steekt hem ruw in mijn mond. “Zuigen” kreunt hij en terwijl ik doe wat hij vraagt spuit hij het warme sperma in mijn mond. Ik slik het vocht in en ga nog even met mijn tong langs zijn eikel, waardoor er een siddering door zijn lichaam trekt.

Hijgend rolt hij van me af en loopt de kamer uit. Omdat ik nog steeds vastgebonden lig en zelf niet los kan komen roep ik hem na. Maar als hij niet reageert en gewoon doorloopt durf ik niet harder te roepen. Stel je voor dat één van de andere huisgenoten mijn kamer binnen komt lopen en me zo aantreft?
Na enkele minuten komt hij gelukkig terug en begint me los te maken. “Zo, nu heb jij ook wel wat lekkers verdient” zegt hij en hij spreidt mijn benen en daalt af naar mijn rauwgeneukte poesje.

Hij lacht naar me, geeft me een knipoog en begint zachtjes en teder te likken. Ik word snel opnieuw nat, waar hij meteen op reageert door twee vingers in en uit me te laten glijden. Ik kreun en merk dat ik heel snel dicht bij een hoogtepunt kom. En terwijl hij zachtjes zuigt aan mijn klitje trekken mijn spieren zich samen om zijn vingers. Een golf van genot gaat door me heen. Zo lekker had ik mezelf nooit klaar kunnen laten komen.

Als ik weer bij zinnen ben, kijk ik verwachtingsvol naar hem op. Hij drukt een kusje op mijn voorhoofd, raapt zijn kleren bij elkaar en loopt de kamer uit. Daar lig ik dan, weer helemaal alleen en naakt op mijn eigen bed, in mijn eigen kamer. Maar wel volledig bevredigd en heel nieuwsgierig of er nog meer van deze spannende uurtjes gaan komen…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *