— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De eerste voorstelling

Daar staan we dan. In de ruimte. De nieuwe sleutel in de hand. Niets om ons heen dan wij tweeën. En een hele wereld buiten, maar daar merken we even niets van. Het is warm, dus ik zet de deuren naar het dakterras open. Je bent druk bezig met het opnemen van de maten. Ik loop naar buiten, laat de zon op mijn lichaam inwerken. Je komt bij me staan en je begint druk te rekenen en tekenen. Ik kijk naar je en geniet. Je straalt. Ik zie hoe de zon op je schijnt en ik zie langzaam zweetdruppeltjes op je gezicht verschijnen. Ik ruik je lekkere luchtje als ik dichterbij kom en je een heerlijke zoen geef. Je zoent me terug en je aandacht verplaatst zich van je tekeningen naar mij. Ik schuif dichter naar je toe, stop mijn handen onder je shirt en streel je tepels. Ik voel hoe mijn borsten harder worden en vragen om jouw aandacht.

We weten allebei dat er nog genoeg te doen is vandaag dus na wat heerlijk zoenen en strelen gaan we aan de slag. We sjouwen met spullen, materialen en gereedschap. De hele dag ben je vol enthousiasme bezig. Tussendoor heb ik stiekem naar je gekeken. Hoe je lijf beweegt, en de blik in je ogen. Het nieuwe theater is jouw baby! Het lijkt wel alsof alles om je heen begint te glimmen. Het water loopt me in de mond als ik naar je kijk. Ik krijg zo langzamerhand zin in je. Ik zie dat het buiten al bijna donker is, tijd om naar huis te gaan. Ik loop nog even het dakterras op en snuif de buitenlucht op. Binnen ben je nog steeds bezig. Hoe krijg ik je van je werk af? Tijd voor een voorstelling.

Ik begin voor je te zingen en beweeg mee op de maat. Het voelt lekker, dus als ik je aandacht gevangen heb ga ik verder. Je komt naar me toe om mee te dansen. Dat is dus niet de bedoeling. Ik pak je hand en draai je om me heen en weer van me af, alsof het bij de dans hoort. Ik zet je voor me neer, geef je net geen kus en ga verder. Mijn schoenen gaan uit en ik voel met mijn blote voeten hoe de grond nog warm is van de hele dag zon. Ik trek langzaam mijn shirt uit. Ik krijg een rilling en mijn tepels worden hard. Mijn handen gaan langs mijn borsten en knijpen er voorzichtig in. Ik merk dat ik opgehouden ben met zingen en dat ik helemaal opga in het bewegen. Ik maak mijn broek los en kom dichterbij je dansen. Het maanlicht schijnt op mijn bovenlichaam.

Ik ben heet en jij bent hard. Mijn heupen wiegen, en ik voel met mijn hand hoe nat en opgewonden ik ben. Ik doe mijn broek nu verder uit en sta voor je in mijn string en bh. Je wil je broek ook uit doen en kijkt me vragend aan. Maar je moet nog even wachten. Ik pak je handen die al bij je riem waren en kniel voor je. Mijn bh heb ik eindelijk uitgedaan en ik laat mijn borsten door mijn handen rollen. Ik maak mijn vingers nat en streel mijn tepels. Dan begin ik mezelf te strelen en te vingeren. Wat een opwinding, ik ga sneller en sneller. Ik heb mijn string nog steeds aan. Ik kom dichterbij, en jij zakt door je knieën. Je trekt mijn broekje iets opzij, en begint te likken.

Je grijpt mijn billen en streelt de overgang van bil naar been. Dan mijn buik. Je vingers begeleiden je tong terwijl ze mij gek maken. Ik voel mijn heupen steeds sneller heen er weer gaan en ik pak je hoofd vast terwijl ik schokkend klaarkom. Ik kan niet meer op mijn benen staan en ga voor je liggen. Pas als ik bijgekomen ben voel ik dat ik buiten ben en gewoon op de grond lig. Ik pak mijn kleren bij elkaar en leg ze neer in de opening van de deur. Dan begin ik ook jouw kleren uit te doen en leg ze naast de mijne. We verplaatsen ons naar onze kleren. Het maanlicht schijnt nu op ons en ik zie je penis glanzen van het vocht. Ik kan niet wachten met proeven en neem hem in mijn mond.

Eerst zuig ik het vocht van je eikel en lik je penis van boven tot onder tot hij helemaal nat is. Met mijn vingers voel ik dat ik zelf ook weer opgewonden word. Ik zuig je zover mogelijk mijn mond in. Dan ga ik met mijn vingers naar je ballen en knijp er zachtjes in. Je begint te kreunen je wordt harder. Met mijn lippen en mijn tong speel ik met je totdat je met een diepe zucht in mijn mond klaarkomt.Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *