— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Anne

Ik sta in een lingeriewinkel een nieuw setje te passen als ineens een stukje van het gordijn wegschuift. Snel grijp ik naar openschuivende kleed om het weer dicht te trekken, maar een nieuwsgierige blik loert al naar binnen. “Oh sorry”, stamelt ze. ”Ik wilde kijken of dit hokje nog vrij was”. “Geeft niet”, zeg ik een beetje beduusd. Ik kijk haar zenuwachtig aan en herken plots mijn oud-buurmeisje. “Anne!”

“Ja”, klinkt het zenuwachtig achter het teruggeschoven gordijn. Met een ruk gooi ik het gordijn helemaal open. Drie vrouwen en een wat jongere man staan mij verbaasd aan te kijken. De man vindt het blijkbaar een aangename verrassing want hij staat me ongegeneerd van top te teen te bestuderen. “Ik ben het, Sofie”, en trek haar vlug het hokje in. Meteen trek ik het gordijn achter haar weer dicht en fatsoeneer me even. Na een paar seconden herkent ze me en begint meteen te giechelen. “Dat ik jou zo hier na al die jaren tegenkom!” Ik knik en begin ook te giechelen “Wat wilde jij passen?” Ik pak het setje uit haar handen en houd het eens voor. Het is een uitdagend wit setje waarvan de slip nagenoeg doorschijnend is en de beha helemaal niets te verbergen over laat. “Toe maar!”, wie is de gelukkige die mag zien en vervolgens je er van ontdoen. Ze loopt een beetje rood aan en fluistert “Aline…”

Anne blijkt lesbisch te zijn. Althans ze is een beetje op zoek naar haar ware ik. Tijdens haar ontdekkingstocht heeft ze verschillende vriendjes gehad, die haar stuk voor stuk zijn tegengevallen. Nu zoekt ze het in de vrouwenliefde en heeft sinds een maand of drie een relatie met Aline. “Ga je het nog passen?”, vraag ik haar. “Hierzo?”, stamelt ze en ik knik. “Wat maakt het toch uit, we zijn toch oude vriendinnen!” Anne kijkt me nog eens goed aan en begint langzaam haar bovenstukje uit te trekken.

“Kom maar”, zeg ik terwijl ik het van haar aanneem en aan een haakje hang. Een rood met veel kant bezet behaatje komt tevoorschijn. Terwijl Anne bukt om haar spijkerbroek uit te trekken maak ik de sluiting van haar behaatje los en aanschouw haar kale rug. Ze heeft werkelijk een prachtig figuur. “Wat doe je nou?”, roept ze ineens en draait zich met een ruk om. Ze heeft een beetje een rood hoofd en haar ogen spugen vuur. “Gaat alles goed daarbinnen?” roept een vrouwenstem. “Ja!” roepen we in koor en kijken elkaar doordringend aan. Dan beginnen we hard te giechelen. Het ijs is gebroken. Zonder enige gêne kleedt ze zich helemaal uit. Ze heeft alleen haar slipje nog aan. Ik reik haar het doorzichtige slipje aan en vraag “trek je je slip niet uit?” Haar ogen knijpen geniepig samen en ze wijst op het bordje in het kleedhokje waarop staat: Gelieve uw slipje aan te houden bij het passen van ondergoed. Ik grinnik en maak een wegwerpgebaar. “Daar let je toch niet op?”

Ik rol de zijkanten van haar slipje naar beneden en trek het voorzichtig uit. Anne hijgt opgewonden in mijn oor. Terwijl ik door mijn knieën ga om het slipje uit te trekken ruik ik het geil van haar poesje. De heerlijke geur van haar natte sappen maakt me opgewonden en ik moet me inhouden om haar niet aan te raken. Ik voel de slip van mijn nieuwe setje natter worden en streel zachtjes met m’n hand over het kruis. Van binnen brand ik helemaal en kijk vragend omhoog. “Doe het”, fluistert ze zachtjes. Ik ga voorzichtig op beide knieën zitten en spreid met mijn vingers haar gezwollen schaamlippen.

Ze heeft nergens schaamhaar maar wel een verrassende piercing in haar klitje. Ik lik voorzichtig aan haar natte kutje en maak lieve draaiende bewegingen met m’n tong. Opgewonden als ik ben breng ik ruw bij mezelf twee vingers naar binnen en sidder van alle emoties die door mijn lichaam gieren. Ik heb vaak op de harde pik van mijn vriend gezogen, eenmaal zijn sperma doorgeslikt en zelfs aan z’n kontgaatje gelikt. Die ervaringen waren fantastisch, maar voor dit gevoel moet er een compleet nieuw hoofdstuk worden geschreven.

Anne pakt zachtjes m’n gezicht en likt al het geil van m’n lippen en van m’n kin af. Ruw steekt ze haar tong in m’n mond en worstelt met de mijne. Dan laat ze zich prompt zakken en begint zachtjes maar lief te bijten op mijn gezwollen schaamlippen. Zelf pak ik met beide handen m’n borsten en kneed ze eerst zachtjes en dan hard. Ik wissel dit af door af en toe heel hard in m’n tepels te knijpen. De pijnscheuten versterken het gevoel en ik hap zachtjes naar adem. Ik hurk wat dieper en spreid mijn benen wat verder. Zuigend op mijn klitje, masseert ze met haar handen m’n billen en soms plaagt ze door met haar pink langs m’n anus te strelen.

Ik pak Anne bij haar korte wilde haar en duw haar hard tegen mijn drijfnatte kutje aan. “Ik ben er bijna”, fluister ik. Ze komt langzaam omhoog en begint me lief te zoenen. Het gevoel van de naderende climax blijft even hangen en ebt dan langzaam weg. Ze bijt speels in mijn tepels en schuift dan pardoes twee vingers in m’n kutje. “Jij ook”, gromt ze. Ik maak met m’n tong twee vingers nat en breng ze voorzichtig naar binnen. Anne draait met haar duim snel rondjes op mijn klit terwijl ze me tongt. Met haar andere hand geleidt ze mijn hand naar haar tepels en knijpt er vervolgens hard in. Ze kreunt. Hard en ruw draai ik rondjes op haar klit. Anne knijpt regelmatig in mijn harde tepels en zegt dan in m’n oor: “Als we klaarkomen moeten we elkaar loslaten” Ik knik instemmend.

Dan ineens word ik helemaal warm van binnen; mijn kutje gloeit en mijn tepels branden. Dit heb ik nog nooit ervaren. Mijn adem stokt even als Anne me van zich afdrukt. Ik schok helemaal van genot en kan niet blijven staan. Ik zak half in elkaar en zie dat Anne hetzelfde ervaart. In elkaar gehurkt kijken we elkaar geil aan. Ik heb zojuist een nieuwe planeet ontdekt en ik noem haar Anne.

Onhandig kleden we ons aan. Als we het pashokje uitkomen, kijkt de winkeljuffrouw ons met een rood hoofd aan. Giechelend reken ik de lingerie af. Anne krijgt het hare van mij cadeau. Buiten wandelen we arm in arm tot ik bij de bus aankom. Daar wisselen we telefoonnummers uit en geeft ze me een lange intense kus. “Kom eens bij mij en Aline eten”, zegt ze en knipoogt. “Je doet niet voor haar onder.”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *