— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De masseuse IV

Eenmaal bijgekomen zei mijn man: “Kom schat, we verhuizen naar de slaapkamer. Daar hebben we heerlijk ons grote bed voor ons drietjes alleen.
Ons drietjes?
“Maar natuurlijk,” zei de masseuse. “Ik ga gezellig mee als je dat goed vindt.” Natuurlijk vond ik dat goed. Ik was al zo doorweekt van geilheid en ontspanning dat ik alles over mij heen liet komen.

We gingen op bed liggen en mijn man haalde eindelijk zijn paal uit zijn broek. Ik zag hem kloppen van genot. Wat was die stijf! Ik wilde hem, ik wilde zijn paal in mijn mondje voelen, mijn tong over zijn eikel laten glijden en dat deed ik. Mijn lippen sloten zich om zijn eikel, en hij kreunde. Een oerkreun zoals ik nog nooit van hem gehoord had. Wat geil.

De masseuse zat achter hem en ze nam het over met haar handen. Ik liet mijn mond los van zijn glibberige paal die ondertussen heerlijk nat was van mijn speeksel, en voor mijn ogen zag ik hoe zij met haar ranke slanke handen zijn lul masseerde. Ik ging op mijn rug liggen en kwam zo onder zijn ballen te liggen en kon alles van onder naar boven zien wat er gebeurde. God wat was dat een geil gezicht, vreemde vrouwenhanden die mijn mans lul masseerden. Ik genoot ervan.

Zijn ballen lagen dicht bij mijn lippen en ik likte er zachtjes aan en hoorde nog een diepere grom toen mijn tong zijn ballen raakte. Hij genoot, en ik had nooit verwacht dat ik het toe zou laten en vooral zo zou genieten om hem aan een andere vrouw over te laten. Wat een gewaarwording en vooral: wat geil.

Ik liet haar gaan, en al heel gauw vroeg ik haar of zij hem soms wilde pijpen en natuurlijk wilde ze dat. We wisselden van plaats en zij ging op haar knieën voor hem liggen en likt langzaam zijn eikel en zoog aan zijn lul. Ik zat achter hem, hij lag in mijn schoot en ik keek in zijn ogen en zag hoe zij ‘mijn’ paal afzoog en likte. Ze nam hem diep in de keel en mijn man genoot! Ik werd weer geil, en zo nat als een dweil en week, en ineens zie ik tegen hem: “Ik wil zien hoe je haar neukt. Ik wil zien hoe jouw dikke paal in haar kutje verdwijnt.” Het enige wat hij kon doen was een diepe grom ten gehoor brengen.

Ze ging op handen en knieën voor hem ging liggen met haar kontje hoog de lucht in, en ik zat naast haar en streelde haar ranke kont. Ik liet mijn vingers door haar bilnaad glijden en streelde zachtjes haar kontgaatje voor ik naar beneden ging. Ze kreunde luid toen ik haar kontgaatje streelde en ik gleed langzaamaan verder naar beneden en vond haar zeer natte grotje en liet mijn vingers er langzaam in glijden en er weer uit op zoek naar haar klitje.

Mijn man keek toe hoe ik haar klitje masseerde en ze bleef kreunen en werd wilder, reed tegen mijn vingers aan en ik duwde mijn vingers weer diep in haar grotje. Ze kwam bijna klaar. Ik stootte mijn vingers diep in haar, van hard naar zacht en weer snel dan weer langzaam en ze bleef kreunen en reed steeds sneller tegen mijn vingers aan en ik voelde haar vaginawand samentrekken tegen mijn vingers. Ze kwam klaar! Heerlijk gevoel was dat.

Ik trok mijn vingers uit haar kletsnatte grot en spreidde haar kutlippen verder uit elkaar en pakte mijn mans dikke kloppende paal en leidde hem naar haar kut. Ik stak zijn lul in haar grotje en ik zag ‘mijn paal’ in haar kut glijden en zelfs ik kreunde mee omdat ik wist hoe het voelde als hij zijn paal in mijn grot stootte. Ik werd heerlijk heet van deze aanblik. Mijn man kon het niet geloven dat ik het toeliet een andere vrouw te naaien. Ik wierp hem een goedkeurende blik toe en streelde intussen haar aars weer en ze werd nog wilder met mijn paal in haar kutje en mijn vinger op haar kontgaatje.

Het gleed gewoon. En ze werd steeds wilder en ze riep naar mij: “Steek je vinger erin!” Ik deed wat ze vroeg terwijl mijn man ernaar keek en haar neukte stak ik mijn vinger in haar aars en ze werd nog wilder. Ik voelde door de dunne wand heen hoe mijn mans paal haar kutje naaide. Wat een geweldig gezicht.
Binnen no time kwam ze nog een keer klaar, maar mijn man gek genoeg nog niet, dus was er nog over voor mij.

Terwijl de masseuse lag bij te komen naast ons, vingerde mijn lief mij heel teder en zacht. Eenmaal bijgekomen kwam de masseuse even helpen, ik voelde haar tong weer in mijn kut. Oh wat een heerlijkheid om zo verwend te worden! Daarna was het mijn beurt en ging ik op mijn handen en knieën liggen. Ik voelde haar handen over mijn kont dwalen, en ineens voelde ik een keiharde stoot in mijn zeer natte grot. Ik kreunde luid. Heerlijk.

Hij begon daarna langzaam te neuken terwijl ik haar handen bleef voelen over mijn kontje. Ze streelde mijn kontgaatje. Wat een geil gevoel gaf dat! Nu kon het losbarsten voor hem en hij neukte mij steeds heftiger en ik stootte steeds wilder terug met mijn kont hoog in de lucht. Het was nu zo gebeurd. Ons hoogtepunt kon komen, en hij neukte mij steeds dieper en harder zoals ik het graag heb als ik zo geil ben en ik begon klaar te komen.

Ik voelde het tot in mijn tenen en er sprong iets in mij. Tranen van emotie vloeiden terwijl ik het uitgilde van genot. Ik voelde mijn vaginawand samentrekken en ik kwam klaar niet één keer, maar meerdere keren tegelijk. Ik kon niet meer stoppen. Achter elkaar voelde ik mijn orgasme weer opkomen en voelde ik hoe ik zijn enorme paal samenkneep en toen hoorde ik hem sneller zuchten en kreunen ten teken dat ook zijn zaad eraan kwam. Hij spoot zijn warme zaad diep heel diep in mijn kut en viel zachtjes bovenop mij, om mijn nek te kussen en mij te zeggen: “Ik hou van je schat, dit heb je verdiend.”

Nog steeds vloeiden de tranen over mijn wangen van emotie en de masseuse was er nog steeds maar had zich iets teruggetrokken zodat wij samen naar ons hoogtepunt konden werken zonder haar erbij. Wij samen bleven ten slotte de eenheid. Dankzij haar was de liefde die geuit werd iets heftiger en wilder dan normaal.

De masseuse friste zich even op mijn man liet haar uit. Hij kwam zo snel mogelijk ook het bed in, waarna we moe maar ontzettend voldaan in elkaars armen in slaap vielen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *