— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De masseuse III

Haar handen gleden over mijn scheenbenen en ook dat voelde heerlijk bij mijn knieën wist zij een paar punten te vinden die heerlijk ontspanden. Ze gleed langzaam verder omhoog en kwam bij mijn dijbenen aan met daartussen een zeer nat kutje die ondertussen een zoete geur verspreidde. Ze masseerde mijn dijbenen en als vanzelf deed ik mijn benen iets verder uit elkaar. Ik wilde ze eigenlijk weer sluiten, maar ze gebood mij weer om mijn lichaam te laten gaan zoals het wilde, dus liet ik mijn benen iets uit elkaar glijden waardoor er nog meer zoete geur van mijn kutvocht de kamer binnen stroomde.

Ze zei dat ik heerlijk rook, zoals een pot honing, en ik voelde haar handen tussen mijn dijbenen verdwijnen en ze masseerde mij tot aan mijn liezen en ook die waren al vochtig aan het worden net als mijn bilspleet, mijn kutvocht moest ondertussen al in de handdoek op de massagetafel verdwenen zijn. Ik begon nog luider te kreunen toen ze in mijn liezen kwam. Heerlijk, ik hoopte dat ze door zou gaan.

Ik ging zo in mijn eigen lust gevoelens van opwinding op dat ik bijna alles behalve haar stem buitengesloten had. Mijn klitje was gegroeid, die stond strak en smeekte om een aanraking. k voelde haar vingers heel zachtjes langs mijn schaamlippen omhoog gaan onder de handdoek en haalde de handdoek van mij af. Wat een gevoel, mijn verhitte lichaam op die tafel die nu een zachte streling van koelte voelde nu de handdoek van mij afgenomen werd en ik voelde mijn tepels weer groeien.

Ik voelde even niets meer en toen wat geschuifel vlak bij mij naast de tafel. Maar ik wilde niet weten wat het was. Ze legde uit dat ze even twee extra steunen had neergezet naast de massagetafel en dat ik daar met mijn benen op kon rusten zoals ik wilde. Opgetrokken of gewoon plat liggen, ik spreidde mijn benen en liet mijn lichaam mij vertellen hoe dat zou zijn. Het werd met de benen opgetrokken en daar lag ik heerlijk ontspannen met een supernatte kut open en bloot voor haar. Ik genoot.

Toen voelde ik ineens een zachte natte kus op mijn klitje, en ik kreunde. Ze ging verder met masseren, zei ze, maar dan wel met haar mond. Ze begon aan mijn klitje te zuigen en mijn schaamlippen werden niet overgeslagen. Ze bleef zuigen. Eerst zachtjes, toen iets harder en ineens voelde ik een vinger in mijn supernatte kutspleetje verdwijnen. Ik voelde haar vingers soppen in mijn kutje en haar tong over mijn klit gaan. Ik hield het niet lang meer en plots voelde ik een paar lippen aan mijn tepel zuigen. Ik herkende meteen mijn eigen man.

Hij moest ontzettend genieten van de massage die ik kreeg. Dat kon niet anders, als toeschouwer je vrouw door een andere vrouw klaar zien komen. Dat is toch een droom van elke man? Hij sloot zijn lippen om een tepel en met zijn hand streelde hij heel zachtjes en teder mijn andere tepel. Ik hield het niet meer.

“Laat je maar gaan schat,” zei hij heel zachtjes in mijn oor en zoog aan mijn oorlelletje om weer terug te gaan naar mijn tepel. Toen gebeurde het. Ik kwam klaar, en niet zo’n klein beetje ook. Voor het eerst van mijn leven spoot ik. Ik ejaculeerde mijn kutvocht en kwam heftig klaar. Wauw wat een gevoel was dat. Ik had nog nooit gespoten. En ik hoorde mijn man kreunen bij de aanblik van mijn kutvocht dat recht in haar gezicht spoot.

Wauw wat deed deze masseuse mij aan! Maar ook zij bleef zeggen: “Ga door! Spuit het er maar uit!” En dat deed ik. Ik bleef niet meer stil liggen maar reed tegen haar tong en haar vingers op, ik bewoog mijn heupen met haar mee en drukte het nog strakker tegen haar tong en vingers aan. Mmmm, heerlijkheid. En zo kwam ik heftig spuitend klaar.

Na dit orgasme mocht ik nog niet overeind komen, ik moest nog nagenieten en bijkomen zei ze, want ik zou ontzettend vermoeid zijn. Na een minuut of vijf was ik ietsjes bijgekomen, maar ze bleef mijn complete lichaam strelen. Ze streelde mijn borsten en tepels weer. “De massage is nog niet helemaal voorbij,”zei ze. En ik liet het allemaal over mij heen komen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *