— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De masseuse I

Het was zaterdagavond, en mijn man gebood mij bij zich, en zei tegen mij: “Ik wil dat jij nu gaat douchen en je lekker inzeept met je lekkerste douchegel. Ga maar lekker ontspannen en vergeet vooral niet alles lekker glad te scheren.” Natuurlijk vroeg ik hem waarom, en zijn antwoord was, dat hij later op de avond een verrassing voor mij had. Na de douche hoefde ik mij ook niet aan te kleden op eventueel een string of slip na, en mijn ochtendjas. Ik werd nieuwsgierig maar hij liet niets los.

Ik besloot om mee te gaan in zijn verrassing en ging heerlijk op mijn gemak ontspannen douchen en scheerde mijn oksels, mijn benen en natuurlijk mijn kutje helemaal glad. Ik zeepte mij in met mijn heerlijkste douchegel en gaf tijdens het douchen extra aandacht aan mijn borsten, tepels en kutje en mijn kontje. Heerlijk en zachtjes aan begon ik al opgewonden te raken van mijn eigen aanrakingen. Ik wist niet wat de bedoeling was, maar het was zeker de bedoeling dat ik lekker geil zou worden.

Na de douche droogde ik mij af. Mijn man had gemerkt dat ik klaar was en kwam de badkamer in. Hij wist dat ik mij altijd van top tot teen insmeerde met een heerlijke bodylotion om alles lekker zacht en glad te houden. Hij was vergeten te melden dat ik dat nog even niet hoefde te doen. Ik werd nieuwsgieriger maar nog steeds liet hij niets los. Ik kleedde mij aan zoals hij had gezegd en ging lekker ontspannen op de bank liggen. Hij zei: “Doe gewoon wat je altijd doet op zaterdagavond, de verrassing komt later.” Dus ik ging lekker tv kijken.

Na een uurtje – ik was nog heerlijk rozig van mijn douche – werd er aan de deur gebeld. Mijn man deed open en ik hoorde hem praten met een andere vrouw. Een onbekende stem. Wie was dat? Ik schoot omhoog van de bank en ging zitten. Mijn man kwam binnen met die vreemde vrouw en zei tegen mij: “Blijf maar liggen schat, dit is mijn verrassing voor jou. Ik heb een masseuse voor jou besteld omdat ik weet dat jij het zo heerlijk vindt om compleet gemasseerd te worden. Ik heb daar het geduld niet voor, dus mijn verrassing is een masseuse die jou helemaal gaat masseren. Zo lang als je wilt.”
Oh, wat is het toch een schat. Wat een verrassing was dit.

Zij was een tengere Oosterse vrouw met donker haar maar ze had wel hele mooie stevige borsten. Ze zag er sexy uit maar toch ook classy, heel erg classy, ze had een speciale massagetafel bij zich die ze in de woonkamer, waar het heerlijk warm was, op ging zetten. Ze vertelde een Shi Hatsu masseuse te zijn, dat is Chinese drukpunten massage. Toen ze wilde beginnen zei ze: “Doe je ochtendjas maar uit en ook je string.” “Mijn string ook?” “Ja,” zei ze, “Dat belemmert bepaalde drukpunten dus die moet ook uit. Dat is het beste en we zijn toch vrouwen onder elkaar niet? over het gedeelte waar ik niet werk leg ik een handdoek om je warm te houden.”

Nou ok dan. Ik ging naakt op de bank liggen, op mijn buik. De masseuse begon mij te masseren op de Chinese wijze en het voelde heerlijk. Ik ontspande compleet. Ze begon bovenin, mijn nek en hals, mijn rug en zakte zo heel langzaam af naar beneden. Naar mijn stuitje en haar handen verdwenen ook naar mijn billen. Daar zaten ook drukpunten zei ze. Ze masseerde mijn kontje en dat voelde heerlijk. Ow wauw., wat een verwennerij. En mijn man genoot van het kijken naar een andere vrouw die zijn vrouw aan het masseren was. Wat erotisch kan dat zijn voor een man. Ik keek heel even op toen zij verder naar beneden ging en aan mijn dijen en liezen begon. En ik zag aan zijn ogen en de bult in zijn broek dat hij het er warm van kreeg.

De masseuse ging rustig door. De handdoek lag over mijn bovenlichaam terwijl zij de onderkant van mijn billen masseerde, mijn dijbenen en half tussen mijn benen, en verder naar mijn kuiten. Heerlijk was dat. En nog verder naar mijn voeten, en daar gebeurde het. Ze deed er een voetreflexmassage en ik voelde bij een bepaald punt iets in mijn onderbuik knappen. Hoe kon dat nou? En ze zei: “Als het goed is voel je nu iets warms vloeien tussen je schaamlipjes.” Ik was stomverbaasd en vertelde haar dat ik dat inderdaad voelde. “Dat is goed,” zei ze. “Laat je kutvocht maar gaan.” En dat deed ik. Mijn man genoot zo mogelijk nog meer dan ik ondertussen. Wat een ervaring.

Het werd weer stil en ze bleef zeker een half uur per voet doorgaan en ik begon zelfs af en toe licht te kreunen zonder dat ik het zelf in de gaten had. Ik wilde mij inhouden maar de masseuse gebood mij om vooral aan deze impulsen toe te geven. En dat deed ik. Mijn kreuntjes werden zelfs kreunen die als vanzelf mijn lippen ontsnapten. Toen ik helemaal slap was van de ontspanning en de lichte opwinding van geilheid die zij mij bezorgd had, gebood ze mij me om te draaien. Het was tijd voor de voorkant. Wat gaat ze daar dan allemaal masseren?

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *