— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dansers

1361Dansers
[email protected]
Als journaliste van een cultureel getint magazine spendeert ze bijna al haar avonden in theaters, voor concertpodia of in filmzalen. Ze is een grijze muis, valt niet op in een menigte, maar ze kent haar vak omdat cultuur haar passie is. Ze houdt veel meer van schrijven dan van praten. Het is anoniem. Haar pseudoniem verzekert dat. Schrijven geeft tijd. Tijd om de woorden te wegen, zorgvuldig te kiezen en pas los te laten op het lezend publiek wanneer ze alles exact zeggen zoals het in haar hoofd zit. Haar teksten zijn gepeperd, snedig, af en toe cynisch, met een grappige ondertoon als dat gepast is, maar vooral meestal recht in de culturele roos. Ze is gevreesd en geliefd, gehaat en bejubeld. Niemand beseft dat haar kleurloze verschijning zoveel expertise verbergt.

Haar echte leven stelt weinig voor. Een kleine flat in het bruisende centrum van de stad waar ze altijd alleen thuis komt, slechts opgewacht door de kat en haar beste vriend, haar pc. De voorstellingen tillen haar naar een ander niveau en doen haar wegdromen van een echt leven. Even ontsnapt ze uit de realiteit, en neemt alle klanken en beelden in zich op. Daarna stort ze zich op de verslaglegging; op de een of andere manier voelt ze dat ze een boodschap heeft. Dat ze met schrijven haar brood kan verdienen is mooi meegenomen. Vanavond staat er een bekende, buitenlandse dansgroep op het programma. Het belooft een spectaculaire avond te worden. Maar de afloop had ze nooit kunnen voorspellen.

Een geïmproviseerde pas de deux sluit de avond perfect af op de tonen van een cellosonate van Bach. De twee mannelijke dansers lijken te zweven om dan weer soepel en elegant elkaar af te wisselen op de planken van het podium. Hun krachtige, glanzende lichamen, hun gestileerde bewegingen, hun gespierde armen en lenige pezen: prachtig. Het publiek veert massaal recht voor een staande ovatie. De zwarte mannen buigen diep en stappen achter het gordijn. De zaal loopt leeg en een plotse stilte daalt neer over de roodfluwelen stoelen. Ze zit als enige nog op haar stoel. Ze hoort gedempte geluiden dichterbij komen en ze staat aarzelend op om te vertrekken. De twee dansers verschijnen terug op het toneel en kijken verrast in haar richting. Ze kijken elkaar even veelbetekenend aan en komen in haar richting gelopen met een grijs op het gezicht. Hun plan voor deze avond lijkt sneller vervuld dan gedacht…

Ze staat als versteend als ze haar bij de hand nemen en langzaam richting podium begeleiden. Eén enkele spot verlicht een cirkel op het podium en verder is alles schemerig donker. In het midden van de lichtbundel stoppen ze. Ze blijft vertwijfeld staan en kijkt hen vragend aan. De grootste van de twee zegt heel zacht dat ze zo mooi is. Haar bleke, delicate huid komt tevoorschijn als ze langzaam de vele lagen kleren uittrekken. Ze beweegt nog steeds niet, ze kan niet geloven dit het echt gebeurt. Ze zal wel dromen. Haar kastanjerode haar valt sluik naast haar gelaat. De jongste van de twee streelt haar lokken naar achter en bindt haar haren met een sjaal samen. Hij fluistert met een dik Amerikaans accent dat hij Derrik heet en zijn vriend Vincent. Ze kan alleen knikken. Dan gaat het verder zonder woorden. Ze bewegen in een taal die ze begrijpt en waarin ze verdrinkt.

Vincent trekt zijn T-shirt langzaam over zijn hoofd, en schuift met gestrekte benen zijn strakke jeans langzaam naar beneden. Derrik volgt zijn voorbeeld op het moment dat Vincent haar ten dans vraagt, haar innig omhelst, optilt en ronddraait. Ze lacht en voelt zich als één van de danseressen van de avond met de voorstelling nog vers in het geheugen. Derrik vervoegt de dans en ze improviseren een choreografie die steeds intiemer wordt. Lichamen raken elkaar overal, bewegingen worden strelingen. Aantrekken en wegduwen. Het is een spel. Steeds langzamer en bewuster beroeren de dansers haar. Ze voelt haar lichaam tintelen, haar huid brandt onder de zachte, zwarte handen. Hun lenige lijven buigen zich rond haar en als ze geknield zit, kust ze voor het eerst Vincent op zijn volle lippen. Derrik knielt achter haar neer terwijl ze geniet van de warme, zoete lippen op de hare. Wanneer hij haar laatste kledingstuk loshaakt en zijn handen op haar borsten legt, kan ze niet anders dan kreunen.

De mannen weten perfect wat ze doen en hun handelingen zijn op elkaar afgestemd als ware het ingestudeerd. Vincent neemt het strelen van haar borsten over terwijl zijn tong de hare zoekt, en hij geeft Derrik de ruimte om haar in een andere houding te manoeuvreren. Hij duwt haar benen zachtjes verder open en laat haar een beetje omhoog komen terwijl ze nog steeds knielt. De vingers van Vincent dwalen geduldig naar beneden en, zonder de tongzoen te onderbreken, glijdt hij met twee vingers langs haar vochtige lipjes. Ze kreunt opnieuw en verlangt onmiddellijk naar
méér. Ze laat haar handen de vrije loop en voelt zijn spieren spannen onder zijn strakke huid. Zijn borstkas zijn buikspieren. De geproportioneerde V-vorm van schouders naar heupen. Terwijl ze even zijn lippen los laat en zacht zijn gezicht, hals en schouder kust, ruikt ze zijn mannelijke, bedwelmende parfum dat in zijn donkere kleur verborgen zit. Ze buigt voorover en kust zijn buik en zijn lenden. Ze is niet weinig verrast door het effect op zijn indrukwekkend lid. Hier heeft ze onbewust zo naar verlangd. Ze hapt toe en sluit haar mond rond zijn heerlijk roodpaarse eikel. Ze zuigt er zacht aan, likt in elk plooitje en langs zijn gladde, ronde top.

Derrik blijft niet langer op de achtergrond en profiteert van haar nieuwe houding om haar glinsterende poesje nog natter te maken. Hij likt achterlangs aan haar klitje, en duwt zijn tong even naar binnen. Bijna bijt ze van genot in de groeiende pik van Vincent. Het wordt haar te moeilijk om te genieten en zich te concentreren tegelijkertijd. Derrik staakt zijn tongspel, richt zich op en neemt onverwacht, met één harde stoot, bezit van haar. Wat een gevoel. Ze wankelt. Vincent vangt haar op en ondersteunt haar. Na enkele stoten trekt hij zich terug om plaats te maken voor Vincent. Die trekt haar naar zich toe en ze schuift langzaam over zijn harde paal. Hij leunt daarbij iets achterover waardoor alles perfect zichtbaar is voor hem. Het gevoel van deze snelle wissel is fantastisch, en ze neemt even de controle over door het ritme te bepalen. Maar Derrik nadert en penetreert haar opnieuw als Vincent even terugtrekt.

Deze afwisselende maar ritmische penetratie doet haar duizelen. Dan de één, dan weer de andere. Ze voelt zich zo dicht bij deze mooie, sterke mannen. Het voelt heerlijk en vertrouwd. Geen gevoel van schaamte of akelig zelfbewustzijn. Vincent drukt haar borsten tegen zijn borst als het zijn beurt is, en Derrik heeft haar stevig vast bij de heupen wanneer hij stoot. Als hij opnieuw terugtrekt, streelt hij haar over haar blanke billen, rond en rond. Dat vindt ze heerlijk. Belachelijk heerlijk, hoe zo een klein gebaar haar net dat beetje geiler maakt. Het is niet alleen de seks die haar wild maakt, maar ook de intimiteit van deze onbekende, donkeren mannen. Waarom besloten ze haar te verwennnen? Hoe zagen ze dat het dát was, waar ze zo naar verlangde?

Plots verandert Derrik de compositie, en terwijl hij in haar zit laat hij zich naar achter vallen en trekt haar zo mee. Ze ligt nu languit op haar rug bovenop Derrik met haar benen wijd gespreid en zijn harde lid diep in haar begraven. Hij beweegt zijn heupen op en neer en langzaam bepaalt hij opnieuw het ritme, terwijl Vincent ondertussen haar opengesperde kutje likt en haar klitje zachtjes tussen de lippen neemt. Derrik masseert haar roze tepelhof en haar strakke tepels terwijl hij beweegt. Dit is teveel! Ze drukt haar benen nog verder uit elkaar en voelt een overweldigend orgasme opwellen en haar helemaal overspoelen. Derrik voelt hoe ze ritmische knijpt rond zijn harde, ebbenhouten lul, en kan zijn hoogtepunt niet langer uitstellen. Hij duwt zijn heupen nog een laatste keer volledig omhoog en met een diepe, warme kreun spuit hij zijn hete zaad diep in haar natte kut. Hij trekt zich onmiddellijk terug en rolt haar op haar buik op de grond, terwijl ze nog nageniet. Zonder aarzelen stoot Vincent bij haar naar binnen. Zij slaat haar benen rond zijn billen en richt zich op met haar handen. Haar lenigheid verrast hem, en hierdoor kan hij dieper dan ooit. Zodat hij, voor één keer, met zijn meer dan gezonde formaat, helemaal kan penetreren. Hij heeft maar enkele stoten nodig die zij met veel genot ontvangt. Zijn orgasme is hevig en heerlijk. Wat een dans.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *