— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Normen en waarden, deel 2

In het huisje aangekomen waren de anderen net plannen aan het maken voor de avond. Eerst zouden ze gaan eten en daarna nog even wandelen. Ik zei dat ik niet mee wilde en liever thuis bleef. Theo bleef uit solidariteit achter omdat ik door zijn toedoen geblesseerd was geraakt. Jaja, tuurlijk! De anderen zouden vóór de wandeling nog even wat te eten bij het huisje afgooien. Ik strompelde naar de gastenbadkamer, kleedde me uit en ging lekker in bad liggen. Ik had bewust de deur op een kiertje laten staan omdat ik benieuwd was wat Theo zou gaan doen. Toen ik tien minuten in bad lag zag ik in de gang wat beweging en begreep dat Theo door de kier stond te gluren.

Van waar hij stond kon hij wel mijn ingezeepte borsten zien maar niet mijn onderlichaam. Via de spiegel kon ik hem indirect in de gaten houden. Ik besloot hem een showtje te geven en begon mijn borsten stevig in te zepen. Terwijl ik daarmee bezig was, begon ik zachtjes te kreunen. Hij stond er nog steeds, maar durfde niet binnen te komen. Inmiddels was ik zelf al aardig opgewonden. Hier lag ik, naakt in bad, en werd begluurd door mijn zwager. De situatie wond me bijzonder op. Ik liet een hand onder water richting mijn kruis zakken en begon mezelf te strelen. De hitte nam steeds meer toe en weldra schoven er twee vingers heerlijk in en uit mijn kutje. Goh wat had ik dit nodig.

Via de spiegel zag ik hem turen waardoor mijn geilheid nog meer toenam. Mijn vingers bewerkten mijn gevoelige kleine knopje en ik voelde een orgasme naderen. Mijn ademhaling schoot omhoog en op het moment dat ik bijna klaar kwam, drukte ik mijn onderlichaam uit het water. Waarschijnlijk kon hij nog net niets zien, maar wel voldoende om te weten waar ik net buiten zijn gezichtveld mee bezig was. Hijgende en kreunend kwam ik klaar en liet me uitgeput terug in het water zakken. Via de spiegel zag ik hoe hij verdween; hij durfde blijkbaar niet naar binnen te komen. Had ie dat wel gedaan dan had ie me terplekke mogen neuken, zo geil was ik op dat moment.

Even later waren de anderen teruggekomen met het eten. We aten nog even met zijn allen. De volgende ochtend wilden de kinderen weer vroeg naar het zwembad gaan. Ik gaf aan dat ze mij konden laten liggen omdat ik heerlijk wilde uitslapen. De volgende morgen hoorde ik ze met veel rumoer vertrekken. Ik had heerlijk geslapen en draaide me nog eens lekker om. Ik moest nog een plannetje bedenken hoe ik Theo vandaag te grazen zou nemen. Allerlei opwindende gedachten schoten voorbij toen ik plotseling de buitendeur weer open en dicht hoorde gaan. Zou hij soms alleen zijn teruggekomen? Dan wist ik wel met welk doel. Snel trok ik mijn slipje uit en strekte me naakt onder het laken. In de zomer droeg ik zelden meer dan een slipje in bed. Ik pakte ook nog snel de blinddoek, die ik voor de zonnebank gebruik, uit mijn tas en deed deze op. Het leek nu net alsof ik niets kon zien, maar aan de onderkant kon ik er nog net onder door gluren. Ik draaide me met mijn rug naar de deur en wachtte af.

Even later hoorde ik een zacht geklop op de deur.
“Tanja ben je wakker, wil je ontbijten?”, hoorde ik hem zachtjes roepen. Toen hij geen antwoord kreeg, draaide hij aan de deurknop en opende de deur op een kier. Ik kon hem niet zien maar voelde wel zijn blik over mijn lichaam glijden. Ik had het laken zo gedrapeerd dat hij kon zien dat ik geen hemdje aan had, maar de rest van mijn lichaam was nog netjes bedekt. Hij bleef in de deuropening staan. Ik was benieuwd wat hij zou gaan doen en voelde de spanning in mijn onderbuik toenemen. Na een paar minuten hoorde ik hem de kamer binnenkomen. Ik hield mijn adem zo rustig mogelijk toen ik voelde hoe hij over me heen boog. Blijkbaar was hij gerustgesteld dat ik nog sliep. Hij trok het laken zachtjes van me af. Een steeds groter deel van mijn lichaam werd daardoor ontbloot. Ik besloot hem te laten schrikken en het hem tegelijkertijd makkelijker te maken.

Met een zucht draaide ik me half om en ging op mijn rug liggen. Ik hoorde aan zijn ademhaling dat hij schrok en snel een paar stappen terug deed. Toen hij zag dat ik niet wakker was geworden, kwam hij weer tot rust. Hij kon nu genieten van mijn naakte borsten die pontificaal boven het laken uitstaken. Aangezien ik een paar prachtige exemplaren heb, zal hij daar ongetwijfeld van genoten hebben. Mijn handen had ik onder het laken tussen mijn benen gestopt. Van onder de blinddoek kon ik hem zien staan. Hij had niet in de gaten dat ik hem kon zien en hij kwam weer dichterbij. Aan de bobbel in zijn broek zag ik dat hij al behoorlijk opgewonden was. Opnieuw trok hij het laken weer een stukje van mijn lichaam af.

Beetje bij beetje werd mijn onderbuik zichtbaar. Met een zucht draaide ik me op mijn zij, zijn kant op. Deze keer schrok hij niet meer. Ik zag hoe hij verlekkerd naar mijn tieten zat te staren. Als ik op mijn zij lig dan worden ze tegen elkaar aan gedrukt en dat geeft een prachtig gezicht. Opnieuw trok hij zachtjes aan het laken en ook het laatste stukje schoof van mijn lichaam af. Omdat ik mijn handen in mijn kruis had gestopt, kon hij mijn kutje niet kon zien. Ik liet hem zo even staan nadenken, en besloot hem verder uit te dagen. Slaperig en zachtjes kreunend draaide ik me weer op mijn rug. Deze keer liet ik mijn handen langs mijn lichaam vallen. Nu lag ik naakt voor hem en kon hij alles zien. Ik zag hoe de bobbel in zijn broek strak gespannen stond, terwijl hij naar mijn onderlichaam staarde.

Tot mijn vreugde maakte hij zijn broek open en haalde hij zijn stijve lul te voorschijn. Het was een behoorlijk exemplaar, en aan de druppel op de eikel te zien was hij al een tijdje geil. Van een meter afstand begon hij zich voor mijn neus zachtjes af te trekken. Ik voelde me ongekend geil worden. Op nog geen halve meter afstand stond een man zich op mijn lichaam op te geilen en lekker af te rukken. Ik voelde hoe ik nat werd, en mijn ademhaling versnelde. Ik moest me beheersen om niet op te staan en hem in bed te trekken. Toch bleef ik doodstil liggen, en liet hem even zijn gang gaan. Toen rekte ik me uit en trok de blinddoek van mijn ogen.

Ik keek hem verschikt aan.
“Wat ben jij hier in godsnaam aan het doen? Vuile vieze gore viespeuk!”, schold ik hem uit. “Wat denk je wel dat je aan het doen bent? Vind je het geil om weerloze vrouwen te begluren en je als een miezerig ventje af te rukken?”
Hij stond aan de grond genageld en kon niets uitbrengen.
“Hoe lang sta je daar al smeerlap, en wat heb je allemaal gezien? Wil je soms mijn kutje zien, kick je daar soms op? Nou geef eens antwoord: vindt je het geil om naar de spleet van een vrouw te kijken? Is dit soms wat je wilt?” Ik opende mijn benen voor hem. Zijn blik, eerst perplex en verslagen, klaarde nu weer op. Zijn ogen begonnen nu weer te branden en te glinsteren.

“Is dit soms wat je wilde zien?” Ik trok mijn benen op en draaide me zijn kant op. Ik was ongekend geil geworden van de situatie, en bood hem zo een grandioos uitzicht op mijn openstaande, glinsterende kutje. Ik zag hoe zijn pik zich weer herstelde en in mum van tijd weer keihard overeind stond.
“Zo te zien is dit inderdaad wat je opgeilt, viezerik. Of wil je soms ook nog dat ik me omdraai zodat je me vanachter kan nemen en je mijn gezicht niet hoeft te zien. Zou je dat soms willen?”
Inwendig smeekte ik bijna dat hij me terplekke zou verkrachten, zo geil was ik geworden. Ik draaide me op mijn buik en bood hem schaamteloos mijn kontje en kutje aan. Dit was blijkbaar het zetje wat hij nog nodig had.

Met wild gegrom stortte hij zich op me en drong in een keer hard bij me binnen. Zijn vette lul bonkte diep tegen mijn baarmoederwand aan. Goh, wat had ik hier naar verlangd, maar dat mocht ik hem natuurlijk niet laten merken. Hij pompte zijn lul drie keer diep in mijn kut en kwam toen kreunend klaar. Ik schreeuwde onderwijl nog dat hij niet aan me mocht zitten en dat hij me verkrachtte, maar voordat ik uitgesproken was had hij zijn zaad al in me gestort.
“Vuile, gore klootzak”, schold ik hem weer uit. Dit zal ik tegen iedereen vertellen en ik zal aangifte van verkrachting gaan doen.
“Nee, alsjeblieft ik kon me niet beheersen”, smeekte Theo. “Ik zal alles doen om het goed te maken.”
Ik staarde hem aan en siste: “Nou, dat is je geraden ook.”

Ik draaide me op mijn rug en opende mijn benen opnieuw voor hem.
“Lik dan eerst die gore sperma maar eens uit mijn kutje.”
Hij aarzelde.
“Als je het niet doet, kan je je leven verder wel vergeten”, dreigde ik hem. Hij kroop op zijn knieën en boog zich tussen mijn benen. Aarzelend begon hij me te likken.
“Dieper klootzak, zuig dat gore zaad van je er uit.” Hij deed zijn best en ik voelde hoe mijn kutje begon te reageren. Sneller commandeerde ik hem terwijl ik mijn benen optrok om hem er beter bij te kunnen laten. Mijn orgasme kwam er aan rollen. Het had me ongelooflijk opgegeild en dit was precies wat ik nog had. “Ja, ga dóór kreunde ik, en even later kwam ik luid kreunend en schokkend klaar. Ik klemde zijn hoofd tussen mijn benen en hield hem zo lang mogelijk tegen mijn gevoelige kutje aan.

Toen ik weer bijgekomen was, begon ik weer tegen hem uit te varen.
“Oké vuile klootzak, jij weet het toch altijd zo goed? Vanaf nu heb je geen commentaar meer op anderen en steek je geen belerend vingertje meer op. Op jouw normen en waarden zit niemand te wachten, heb je dat goed begrepen? Als ik in de toekomst ook maar één keer merk dat je het toch doet, dan zal ik iedereen vertellen wat jij dit weekend allemaal gedaan hebt. Ik heb je wel gezien en gevoeld hoor. Al die zogenaamde goed bedoelde aanrakingen, vuile viespeuk.”
Hij knikte, en begreep dat hij hier het onderspit had gedolven.

Sindsdien is hij positief veranderd en toen ik een paar maanden later een intiem gesprek met mijn schoonzus had, vertelde ze me hoe Theo sinds het weekend was veranderd. Hij accepteerde de dingen van een ander veel gemakkelijker en liet haar ook wat vrijer in haar doen en laten. Zelfs hun seksleven was veranderd. Ik vroeg haar wat er veranderd was. Eerst wilde ze het niet vertellen maar toen ik aandrong vertelde ze dat hij sinds dat weekend haar alleen nog maar op zijn hondjes wil neuken en daarna haar kutje wil schoonlikken. Voorheen deed hij dat nooit. Sterker nog: een vrouw likken vond hij helemaal niets. Ik moest er wel om lachen; het doel was bereikt.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *