— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Normen en waarden, deel 1

Mijn zwager Theo (de broer van mijn man Henk) heeft zijn mond vol over normen en waarden. Hij vindt dat zo’n beetje iedereen zich moet aanpassen en zelf is hij natuurlijk volmaakt. Een soort Balkenende in het kwadraat. Getrouwd en drie kinderen weet hij de hele familie op belerende toon te vertellen hoe iedereen zich moet gedragen. Qua karakter lijkt Theo helemaal niet op zijn jongere broer (mijn man). Toch ziet mijn zwager er door het vele sporten nog goed uit voor zijn leeftijd (40), maar ik heb hem nooit aantrekkelijk gevonden. Wat hij van mij vond weet ik niet, maar er mankeerde volgens hem van alles aan me. Ik had er dus echt wat voor over om hem eens een lesje te leren.

Toen er weer eens een voorval in de familie was geweest, en hij iedereen weer de oren had gewassen, had ik het helemaal met hem gehad. Mijn besluit was genomen: ik zou hem eens goed te grazen nemen. Wanneer? Dat wist ik nog niet, maar ik wachtte rustig op een goed moment. Eigenlijk zou hij eens vreemd moeten gaan, iets waarvan hij altijd met stelligheid durfde te beweren dat hij dat nooit zou doen. En dan op heterdaad betrapt worden! Anyway, ik had nog wat voor hem in petto! Wachten was nog op het juiste moment. En zoals altijd, diende zich dat vanzelf aan.

Met de gehele familie zouden we een weekend naar Center Parcs gaan. Omdat mijn ouders het zouden betalen, hadden we onderling besloten om met stellen bij elkaar in grotere huisjes te gaan zodat de kosten beperkt bleven. Ik had geregeld dat ik samen met mijn man bij het gezin van Theo zou slapen. Met mijn schoonzus kon ik het altijd wel aardig vinden, alhoewel ze weinig tegen haar man durfde in te brengen. De week voor het familieweekend zou ook nog de verjaardag van mijn man Henk gevierd worden. Kortom, er waren genoeg mogelijkheden om iets te ondernemen.

Op de verjaardag van Henk groette ik Theo bij binnenkomst extra enthousiast. Ik gaf hem volop aandacht en had belangstelling voor zijn verhalen. Je kon merken dat hij dat leuk vond. Ik begon me tegenover hem, heel subtiel, flirterig te gedragen en merkte dat hij veelvuldig oogcontact met me maakte. Tijdens het rondgaan met de drank en de hapjes zorgde ik ervoor dat ik Theo regelmatig aanraakte. Dan weer pakte ik even zijn been vast om te passeren, andere keren liet ik mijn borsten tegen zijn rug aan schuren als ik achter hem langs liep. Ik had me die avond gekleed in een leuk zomers bloesje en een bijpassende korte rok. Dat stond me erg goed volgens mijn man, die overigens niets van het hele plan wist. Als ik een kans zag dan deed ik nog snel een extra knoopje open, en boog ik bewust wat dieper voor Theo bij het neerzetten van de drank.

Al een paar keer had ik hem betrapt op het gluren in de openvallende opening van mijn bloesje. Door de push-up beha werden mijn borsten, weliswaar deels verpakt, aanlokkelijk aangeboden en vermoedelijk kon hij een behoorlijk deel zien.
Ook zag ik hem vaak naar mijn benen kijken. Ik had speciaal een paar spannende kousen onder het rokje aangetrokken. Ik weet dat ik een stel mooie slanke benen heb en ben me ervan bewust dat mannen daar oog voor hebben; bij Theo was het niet anders. Soms ging ik even tegenover hem zitten en gunde hem zodoende een betere blik op mijn prachtige onderdanen. Vermoedelijk kon hij dan zelfs de bovenkant van mijn kousen onder het rokje zien.

Dat vinden de meeste mannen bijzonder opwindend. Ook Theo kon maar moeilijk zijn hoofd van mijn benen afwenden. Het ging dus goed. Voor mijn gevoel kwam hij langzaam maar zeker in de ban en hij had nog nooit zo aardig tegen me gedaan. Toen hij met zijn vrouw aan het einde van de avond vertrok liet hij me nog weten dat hij enorm genoten had van het feestje en dat hij uitkeek naar het familieweekend. We zouden een supergezellige tijd hebben, verzekerde hij me. Ik kreeg een knipoog toe.

Ik was toch wel een beetje zenuwachtig voor het familieweekend. Moest ik wel doorgaan met het spelletje vroeg ik me telkenmale af. Als ik dan vervolgens terug dacht aan de wijze waarop mijn zwager met de rest van de familie omging, stond mijn besluit weer vast. Er moest wat gebeuren. Ik voelde me ook lichtelijk opgewonden, alsof ik naar een afspraakje met een vriendje ging. Dat vond ik toch wel vreemd want ik had hem eigenlijk nooit gemogen. Voor de zekerheid had ik allerlei kleding meegenomen die me mogelijk te pas zou kunnen komen. Henk had af en toe vreemd opgekeken dat ik zoveel meenam, maar hij had inmiddels geleerd om daar geen commentaar op te geven.

Zelf zou hij maar een dag blijven omdat hij voor zijn werk naar het buitenland moest. Die afspraak stond al langer gepland dus kon hij die moeilijk afzeggen. Men vond het niet leuk, maar ik had er niet zoveel problemen mee. Sterker nog: het paste beter in mijn plan. Na het verjaardagsfeestje bij ons thuis hadden we Theo niet meer gezien of gesproken. Bij aankomst in het park bleken hij en zijn gezin er al te zijn. Hij hielp ons met de spullen en gaf onderwijl zijn ogen weer goed te kost. Ik voelde gewoon zijn blik over mijn lichaam glijden. Nadat we alles hadden ingericht en opgeborgen gingen we met de gehele familie uit eten.

Aan tafel had ik er voor gezorgd dat ik naast Theo kwam te zitten. Veel moeite hoefde ik daar niet voor te doen want hij hield zelfs al een stoel voor me vrij. Kunnen we nog lekker even bijkletsen, merkte hij op. Waar haalde ie het vandaan, dat had hij nog nooit gedaan. Toch voelde ik me ook wel een beetje gestreeld, door de aandacht die hij me gaf. En daarbij moet ik zeggen dat hij een gezellige babbel en een brede belangstelling heeft. Over werkelijk alle onderwerpen weet hij wel iets te vertellen. Onder tafel liet ik mijn been regelmatig tegen zijn been aandrukken. Ik deed dan telkens voorkomen alsof iemand anders mij daar heen drukte.

Het jurkje wat ik aan had was heerlijk luchtig en dun van stof. Ik voelde de warmte van zijn been als ik hem aanraakte en ik moet eerlijk bekennen dat het me langzaam maar zeker ook iets begon te doen. Dan herpakte ik me snel en herinnerde mezelf er aan welk doel ik voor ogen had met die betweterige klootzak.
Na het eten liepen we met zijn allen terug naar de huisjes, namen in familieverband nog een afzakkertje en gingen toen heerlijk slapen.

De volgende dag wilden de kinderen al vroeg naar het zwembad. Normaliter heb ik daar nooit zoveel zin in maar omdat Theo met hen mee ging vergezelde ik hen ook. Ik had mijn nieuwe zwemkleding meegenomen: een soort Braziliaanse bikini. Kleine lapjes stof die strak worden aangetrokken. Toen ik het zwembad binnen liep richting het gezin van Theo, zag ik hem al uit de verte staan turen. Een voldane blik gleed over zijn gezicht. Zo te zien beviel de sexy bikini hem wel. Hij merkte zelfs op dat ik er goed uit zag. Jaja, dacht ik.

De kinderen trokken hem het water in en even later was iedereen in het water aan het dollen. Het was eigenlijk best leuk en de kinderen vonden het prachtig. Toch merkte ik dat Theo niet alleen oog had voor zijn kinderen. Regelmatig zat hij mij achterna en onder het motto ‘kip, ik heb je’ liet hij zijn handen onder water over mijn lichaam gaan. Hij pakte me vast en tilde me soms op. De ene keer voelde ik een hand op mijn billen en dan weer op mijn borst. Maar het was altijd onder een spelletje, dus hem er echt op betrappen kon ik niet.

Ik klom uit het water en zei dat ik even in de sauna ging zitten. Toen ik zo’n vijf minuten in het Turkse bad zat ging de deur open en kwam Theo binnen.
“Ha, zit je hier”, riep hij joviaal, “ik zie je nauwelijks.”
En hij ging tegenover me op de bank zitten. Het was een klein hokje en verder was er niemand binnen. We hadden het zo over de sauna en Theo vertelde dat hij het eigenlijk wel lekker vond. Ik vertelde dat ik regelmatig ging, zowel op vrouwendagen als op gemengde dagen. Toen hij me vroeg of je daarin altijd in badkleding zat begreep ik dat hij nog nooit in een echte sauna was geweest. Ik vertelde dat je meestal een handdoek kreeg en dat het daar de bedoeling was dat iedereen bloot in de sauna zat.

Terwijl ik het vertelde zag ik zijn ogen weer over mijn lichaam gaan.
“Oh, dat lijkt me wel spannend”, merkte hij schor op.
“Ach, als je vaker gaat merk je het nauwelijks meer”, op zei ik laconiek. Bij Theo had ik blijkbaar een fantasie op gang gebracht want hij zat en beetje wazig voor zich uit te kijken.
“Zullen we vanmiddag gaan sporten?”, stelde ik aan hem voor.
Hij was direct paraat.
“Prima idee”, zei hij enthousiast, “er is hier van alles te doen.”

Na het zwembadbezoek zwaaide ik Henk nog even uit. Hij nam afscheid van de familie en vertrok naar zijn werk. Zoals zo vaak moest hij weer eens naar het buitenland. Deze keer was ik bij mijn familie dus had ik er niet zoveel problemen mee, maar leuk is anders. ’s Middags ging ik met Theo en de grote kinderen sporten. Eerst gingen we naar de klimhal en daarna zouden we gaan squashen; de kinderen zouden onderwijl aan het spelprogramma deelnemen. Bij de klimwand was het niet druk en we konden mooi onze gang gaan. Ik dacht altijd dat het reuze makkelijk was maar dat viel vies tegen. Theo had het al eerder gedaan en gaf me wat tips en trucs; maar het was niet voor mij weggelegd.

Tenslotte vroeg ik hem of hij mij een kontje wilde geven zodat ik in ieder geval enigszins omhoog kwam. Dat zag hij wel zitten, en even later voelde ik zijn hand op mijn billen. Het was duidelijk geen hand om iemand een zetje te geven. Hij had zijn platte hand op mijn kontje geplaatst en schoof zelfs ook nog een beetje richting mijn kruis. Vreemd genoeg voelde ik een siddering door mijn lijf gaan. Dit had ik niet verwacht! Ik werd er gewoon geil van! Ondanks dat ik genoot van de aanraking, besloot ik het klimmen af te kappen en iets anders te gaan doen.

We liepen samen naar de squashbaan; gelukkig was het daar ook niet zo druk. De baan was niet gereserveerd dus we konden direct aan de slag. Ik kleedde me snel even om in de kleedkamer. De lange trainingsbroek ruilde ik om voor een strak stretch broekje en voor het wijde trainingspak was een strak halter T-shirt in de plaats gekomen. Een beha deed ik er niet onder aan; daardoor prikten mijn tepeltjes al aardig door de stof heen.
Ik zag aan de blik van Theo dat het hem wel beviel. Uiteraard kon hij ook goed squashen en werd ik, zodra het er om ging spannen, ingemaakt. Hij was nou eenmaal niet de man die een ander zou laten winnen.

Ik zorgde er voor dat hij zijn ogen goed de kost kon geven en probeerde zoveel mogelijk uit stand te bukken zodat mijn strak gespannen kontje in zijn vizier kwam. Na verloop van tijd vroeg ik of hij me wat aanwijzingen kon geven. Hij kwam achter me staan en deed met mijn arm voor hoe ik de bewegingen moest maken. Soms hield hij daarbij mijn rug vast en andere keren lagen zijn handen op mijn heupen. Toen ik een keer plotseling naar achter stapte en mijn kontje naar achter duwde, voelde ik een behoorlijk hard geslacht in zijn broek. Da’s mooi dacht ik, het windt hem in ieder geval op. We gingen weer spelen en na tien minuten liet ik me schreeuwend van de pijn op de grond zakken. Ik had mijn enkel zogenaamd verzwikt.

Theo onderzocht me en adviseerde om snel onder het koude water te gaan. Hij hielp me overeind en ondersteunde me naar de kleedkamer. Daarbij hield hij een arm onder mijn oksel om me te dragen; zijn hand lag daarbij gevaarlijk dicht tegen de zijkant van mijn borst aan. Toen we in de kleedkamer arriveerden, en hij me bij de kraan omlaag hielp, voelde ik zijn hand zelfs even stiekem over mijn borst glijden. Ook dit gaf me een erg aangenaam gevoel. Het ging onopvallend en dus liet ik het niet merken. Wel had ik het gevoel dat hij steeds verder ging; mijn plan begon te werken.

Bij het natmaken van mijn voet spatte het water alle kanten op. Het halter T-shirtje dat ik aan had werd behoorlijk nat, waardoor mijn borsten duidelijk door de stof te zien waren. Ik zag hoe Theo continue naar mijn tieten zat te gluren. Hij werd steeds schaamtelozer. Ongelofelijk, deze man die altijd hoog van de toren blies over monogamie en loyaliteit! Kijk maar goed ventje, dacht ik nog. Mijn tijd komt nog wel. Nadat we de trainingspakken hadden aangetrokken strompelde ik, uiteraard ondersteund door Theo, naar huis.

Wordt vervolgd

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *