— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Virtuele verleiding

Aan het eind van een zondagmiddag, toen de schemering fluweelzacht plaatsmaakte voor de avond en de nacht, ging ik voor de computer zitten en logde bij een chatbox in als ‘EenvoudigeV’. Mijn man zat bij me en las mee. Wij hebben geen geheimen voor elkaar.
Ik voelde mij als een schoolmeisje, dat voor het eerst kennis gaat maken met seksualiteit, met grensverleggende dingen waarover zij zelfs niet durfde te fantaseren, want te diep en te verlangend.

Mijn mond werd droog van de spanning, alleen al bewerkstelligd door het inloggen met die nickname. In werkelijkheid ben ik naast eenvoudig ook erg complex, maar dat laatste wilde ik nu even van mij afzetten, ik wilde mij laten gaan in deze nieuwe rol.

Diverse malen werd ik ‘aangeklikt’ en ontstonden er korte gesprekjes, maar ze deden mij niets. Ik was op zoek naar iemand met Ervaring en ook naar iemand met wie ik intellectueel zou kunnen matchen. Ik overwoog om uit te loggen toen ik een Meester onder de aanwezigen trof, die ik zo beleefd mogelijk aansprak om te zien of ik stoorde. Dat was niet het geval en al snel merkte ik dat deze persoon mij raakte. De slang der lusten werd wakker diep in mijn buik en kietelde mij. Mijn mond werd droog van de spanning en ik keek naar mijn man. “Hoe vind je het?” vroeg hij.
“Spannend”, zei ik zacht en boog me weer naar het beeldscherm.

We wisselen onze ervaringen en verlangens uit. We willen allebei zo lang mogelijk de spanning vasthouden, zodat het uiteindelijke klaarkomen niet ‘gewoon’ de slagroom op de cake is, maar een complete Patisserie met vreemde, opwindende en zoete ingrediënten.

De Meester vraagt me te vertellen wat ik draag. Ik draag een zwart fluwelen gewaad met drie openingen, voor mijn borsten en mijn billen. Bij deze rol hoort ook het mezelf tonen, vooral mijn gevoelige plekjes, aan de buitenwereld. Alles wat normaal verborgen blijft mag nu gezien worden.

Mijn kleding bevalt hem, maar hij is streng. Ik moet altijd eerst vragen óf ik hem iets mag vragen. Meestal geeft hij me toestemming en daar reageer ik onmiddellijk op. Niet alleen in tekst, maar ook mijn lichaam reageert. Als ik ‘alsjeblieft’ tik en hem later zelfs met ‘U’ aanspreek, maakt dat me geil. Ik zeg hem dat ik veel van hem wil leren, alles wat hij weet. Ik hou van onderdanigheid, maar niet van koele berekening. Toch gaan beide soms in elkaar over en ontstaat er een sfeer waarin veel kan gebeuren, waarin veel mogelijk is.

“Wrijf aan je tepels, maak ze ontvankelijk,” draagt hij me op. Het is warm in de kamer en ik trek mijn bovenkleding uit. Aan mijn man vraag ik of hij over mijn tepels wil wrijven. Terwijl ik met mijn meester praat, voel ik de handen van mijn man om mijn heerlijke borsten en mijn gevoelige speentjes. Wat is dit heerlijk zeg. Mijn man pakt snel iets en dat blijken twee penselen te zijn, een heel zachte en eentje met stugge haartjes. Eerst de ene, dan de andere.

Mijn meester vraagt naar mijn borsten, ik mag ze voor hem beschrijven. Gelukkig bevallen ze hem, al is het maar virtueel. Daarna presenteer ik hem mijn kut. Ik laat haar zien en geef hem een zo’n waarachtig mogelijk beeld van hoe mijn kut er uitziet.
Mijn schaamlippen zwellen op, en er schieten scheutjes door mijn kittelaar als mijn man zachtjes aan mijn tepels trekt. Heerlijk!
Het is verrukkelijk om zo te spelen!

Mijn onderkleding mag nu ook uit. Met een been opgetrokken moet ik van mijn Meester mijn schaamlippen strelen. Ik mag niet in mijn kutje gaan en ik mag ook nog zeker niet klaarkomen. Hij vraagt mij of ik hem drie redenen wil geven waarom hij knijpers op mijn tepels zou plaatsen.
Ik typ: 1. Om mijn tepels nog gevoeliger te maken voor jouw aanrakingen.
2. Om jou te tonen dat mijn overgave diep en gemeend is.
3. Om mijn grenzen te verleggen.
Hij zegt: “Blijf jezelf strelen. Rustig. Rustiger dan je nu doet.”
Het lijkt wel of hij kan zien hoe opgewonden mijn kut is en dat ik meer wil. Mijn schaamlippen zijn dik en sponzig van het bloed dat er doorheen stroomt, mijn pruim puilt naar voren.

Ik probeer mezelf heel voorzichtig en zacht te strelen, zoals Hij dat van mij vraagt. Ik word er rustig en tegelijkertijd ongelooflijk opgewonden van.
Hij draagt me op een wasknijper open te houden vlak bij mijn schaamlippen en ik moet aan hem vragen wat ik moet doen als ik dat niet langer meer kan volhouden.
Hij weet wat hij doet. De spanning stijgt als ik de knijper heel dicht tegen mijn kut houd, tegen mijn verlangende vlees.

Als ik mij onderdanig meld, denkt hij na en geeft mij opdracht om te gaan staan. Mijn man plaatst de knijper om mijn linkertepel. Djiezus, dat doet pijn. Withete pijn. Gevoelige pijn. Ik durf bijna niet te bewegen, want dan beweegt de knijper mee. Maar tegelijkertijd zak ik door mijn knieën om mezelf op te maken, ontvankelijk te zijn. Ik ben kletsnat.

Nu mag ik mezelf wild vingeren, maar hij vindt het nog niet goed dat ik klaarkom. Het windt mij op Hem te volgen, naar hem te luisteren. Ik voel het diep in mijn kut die af en toe lijkt samen te krampen in een verlangen naar ontlading.
“Geil teefje”, typt hij.
Mijn man houdt zijn geile teefje vast en penseelt haar tepels.
Mijn meester beveelt me mijn benen verder wijd te doen, zodat ik helemaal open kom te staan. Ik doe het.

Dan geef ik hem een antwoord dat hij echt te brutaal vindt, en ik moet nog een knijper plaatsen. Dit maal op mijn buitenste schaamlip. Ik doe er op allebei de lippen een. Het is niet pijnlijk, maar het vlees spant zich meer onder die druk en dat is erg lekker.
Als ik me weer meld bij Hem, zegt hij dat ik mijn kut weer moet strelen, maar heel voorzichtig en rustig. Hij vraagt hoe zijn teefje zich nu voelt.

Dat is niet in woorden uit te leggen. Ik ben heet, de kamer is donker met slechts één bureaulampje aan. Mijn man blijft mij strelen en plagen. Zijn huid tegen de mijne is een verrukkelijk gevoel.
Nadat ik ook een knijper bij mijn rechtertepel heb gezet (er direct op is niet mogelijk, want te gevoelig) geeft mijn meester mij toestemming om klaar te komen. Dankbaar voel ik mij dat dat mag.

Hij kondigt aan van negen naar nul te tellen en dat ik bij nul klaargekomen moet zijn.
Ik doop mijn vinger in mijn natte spleet en glij met al dat vocht omhoog naar mijn trotse, zich oprichtende klit. Ze is nu supergevoelig en heel behoedzaam breng ik mij tot aan de rand van een orgasme. Bij ‘8’ is het al gebeurd. Ik word opgetild door een vloedgolf die mij hoog de lucht in gooit.

Ik weet niet meer waar ik ben. Door een speciale ademhaling hou ik de energie vast in mijn lijf. Ik ga weer zitten en hou mijn benen wijd. Mijn man gaat tussen mijn benen zitten en doet niks anders als het optrekken van mijn schaamstreek richting mijn buik. Oohhhhh. Ik kom wederom klaar. Het is werkelijk ongelooflijk heerlijk allemaal.
Heel voorzichtig mag ik van mijn virtuele Meester de knijpers weghalen. Wat zorgt hij goed voor mij.

Ik vertel hem van mijn man, die dit alles heeft meebeleefd. Hij waardeert mijn eerlijkheid en zegt dat dat een extra dimensie geeft. Zijn tolerantie neemt mij bijzonder voor hem in.
Dan krijg ik van mijn Meester nog een opdracht mee. Die ik ook uitvoer.
Maar daarover een andere keer.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *