— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op het terras

Overdag was het meer dan 35 graden geweest. Pff echt heet. Inmiddels was het middernacht en de temperatuur was nog ruim rond de 25 graden en geen zuchtje wind.
Mijn man en ik liepen nog wat door het stadje op zoek naar een gezellig terras.
“We lopen niet te ver,” zei hij, “Want het is te heet en ik heb dorst”. In een smal straatje bleven we staan bij een trap die omlaag ging en uitkwam op een terras. Jammer, er zat helemaal niemand. “Kom, eentje maar,” zei mijn man. “Dan gaan we straks meer richting centrum.”

We namen een willekeurig tafeltje en gingen zitten. Meteen kwam er een ober naar buiten en vroeg onze bestelling: een pilsje en een witte wijn met ijs. Onder het bestellen keek ik hem recht aan en: Bingo, de vonk sloeg over. Prachtige diepbruine ogen keken me vol belangstelling aan en ik verdronk erin. Helemaal mijn type: lekker jong en ontzettend mooi.

Hij kwam even later terug met de bestelling en ging op een stoel zitten vlak bij de deur van de bar. Oeps, hij zat recht tegenover me. Hij bleef me recht aankijken met een flauwe glimlach op z’n mond en ik voelde me wat opgelaten.
“Helemaal jouw type, hè schat?” Mijn man had het ook in de gaten. “Maak er maar werk vän.” Ik moest glimlachen, want als hij dit zegt wil dat betekenen dat ik op jacht kan gaan. Op jacht naar seks.

Ik ging een beetje onderuit zitten en deed nonchalant mijn benen wat uit elkaar zodat hij mijn witte string kon zien. Ik zag dat zijn ogen afdwaalden naar mijn kruis. Hij keek niet, maar bleef staren naar mijn benen en kruis waardoor ik behoorlijk opgewonden werd. Oei, even naar het toilet hoor.
Terwijl ik opstond hoorde ik me man fluisteren: “Doe je slipje uit.”
Even later kwam ik terug en deed lekker onderuitgezakt in m’n stoel mijn benen wat uit elkaar. Met de wetenschap dat mijn slipje nu in mijn handtas zat, raakte ik zo opgewonden dat ik hem ook beter ging bekijken.

Ai! Hij bleef gefascineerd tussen mijn benen kijken en ik zag dat hij een lichte zwelling in zijn kruis kreeg. Ik spreidde mijn benen nog wat verder uit elkaar en raakte door zijn blik zo opgewonden dat ik mezelf niet meer geheel onder controle had. We zaten tenslotte helemaal alleen op het terras.

Ik begon met mijn hand m’n binnenkant van mijn dijen te strelen, terwijl ik hem recht aan bleef kijken. Heel stiekem raakte ik ondertussen met mijn vingers mijn schaamlippen aan.
Links van ons kwamen twee oudere dames aangelopen en gingen aan een tafeltje schuin achter ons zitten. Phoe, ik moest wat rustiger aan doen nu.

Hij stond op en liep naar de dames toe. Ondertussen keek hij me geil aan. Terwijl hij de bestelling opnam keek ik m’n man aan en zei: “Ik houd ’t niet meer! Kan ik me nu helemaal laten gaan?” Hij gaf me een geile glimlach en zei: “Bewaar wel het meeste met verhaal voor mij.”
Nadat hij de bestelling gebracht had en weer in zijn stoel zat deed ik mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar en liet mijn vinger tussen mijn schaamlippen gaan op zoek naar het knopje. Wat was ik supernat zeg!

Ik zag dat zijn bobbel in zijn broek steeds groter werd en terwijl ik dat bekeek stond ik op om weer naar het toilet te gaan. Toen ik langs kwam keek ik hem veelbetekenend aan en knikte naar hem. Hij begreep het en stond ook op.
Ik liep naar het toilet maar hij duwde een deur erlangs open waarop stond: ‘Privé’.
War hij de eigenaar wellicht en niet alleen de ober

Hij trok me mee naar binnen en begon me hartstochtelijk te kussen, ondertussen zijn gulp openmakend. Hij gleed met zijn hand naar m’n kutje en begon me heerlijk te vingeren.
Ik greep naar zijn ontzettend harde lid en ging op en neer, op en neer, steeds sneller. Hij begon onder ’t vrijen steeds meer te kreunen en tegen me aan te rijden, totdat ik plotseling warme zaad over m’n hand voelde lopen.
Dit wond me zo op dat ik zelf meteen klaarkwam.

Nadat we ons wat schoon gemaakt hadden ben ik met een stralende glimlach weer bij mijn man gaan zitten.
Even later kwam hij bij ons met een pilsje en een witte wijn met ijs.
“Van het huis,” zei hij knipogend naar mij. “Proost!”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *