— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Jade

Het optreden loopt als een trein. We zitten er allemaal vol overgave in en genieten van het enthousiaste publiek dat heerlijk aan het dansen is.
Ergens in het publiek word ik bekeken, ik voel het gewoon. Onopvallend zoek ik met mijn ogen door de menigte als ik op een gegeven moment recht in haar ogen kijk. Even ben ik afgeleid en glimlach ik vaag om vervolgens van haar weg te kijken. Mijn nieuwsgierigheid wint het toch weer van mijn concentratie en als ik weer naar haar kijk, zie ik haar glimlachen. Ik word er bijna verlegen van. Ik weet me toch weer te focussen op de muziek en denk, nog even en dan hebben we pauze. Onder luid gejuich beëindigen we onze een na laatste set en tevreden kijk ik de andere bandleden aan. Ik zet mijn gitaar in de standaard en loop het podium af naar de bar.

Quasi nonchalant bestel ik een drankje en kijk voorzichtig haar kant op. Weer kijk in haar prachtige ogen. Ze dagen me uit. Dan word ik afgeleid door een enthousiaste bezoeker die mij complimenteert met mijn gitaarspel. Beleefd bedank ik hem hiervoor, ik vind mezelf niet echt bijzonder en ben erg gevleid door zijn opmerking. Ik excuseer me en draai me om, zoekend naar haar ogen. Tot mijn teleurstelling zie ik haar niet meer aan de bar staan. Een diepe zucht ontsnapt aan mijn lippen. Dan voel ik een hand op mijn schouder en ik draai me om. Hier staat ze, op nog geen halve meter afstand, tegenover me en zie ik dat haar ogen ongewoon helder blauw zijn. Ik schrik van het effect dat ze op me heeft, deze onbekende vrouw.

“Hee”, zeg ik een beetje onhandig. Ze glimlacht naar me.
“Hai”, klinkt goed!”
Ik glimlach terug, zelfs haar stem lijkt betoverend op me te werken. Opeens merk ik dat ik naar haar sta te staren en ik kijk verschrikt van haar weg.
“Eh, sorry”, mompel ik beschaamd. “Ik werd een beetje afgeleid.”
Mijn god, wat sta ik hier te stuntelen! Ik loop enorm op mezelf te schelden in mijn gedachten en voel dat ik rood word. Ze lacht hardop en raakt mijn arm aan waarop ik reageer alsof ik een elektrische schok krijg. Ze trekt haar hand echter niet terug en streelt zachtjes mijn arm.
“Ik weet niet wat het is”, begint ze, “maar ik kan mijn ogen gewoon niet van je af houden, je intrigeert me.”
Ik kijk in haar ogen en zie dat ze dit serieus bedoelt.

Door de drukte in de kroeg is ze nog dichter bij me komen staan en ik voel haar warme adem als ze spreekt. Het voelt als een streling van mijn huid en bezorgt me kippenvel. Ik leg voorzichtig een hand op haar heup en merk verheugd dat het haar nog dichter naar me toe doet komen. Dan pak ik haar hand en neem haar mee naar de kleedkamer, nou ja, iets wat daarvoor door moet gaan. Gelukkig is er niemand en ik doe de deur snel achter ons dicht. Ik hoor haar zwaar ademen, of is het mijn eigen ademhaling?

Als ik me naar haar omdraai, zie ik in een flits haar smachtende blik en het volgende moment voel ik haar lippen op de mijne. Ik beantwoord haar kus vol verlangen, hunkerend naar een vrouw die ik niet ken en toch voelt het zo vertrouwd. Ze opent haar lippen en onze tongen raken verwikkeld in een heftige tongzoen. Ik voel hoe ze haar heupen tegen de mijne drukt, terwijl mijn handen haar rug en billen strelen. Ik hoor haar zachtjes kreunen en het maakt me gek van verlangen. Dan wordt er op de deur geklopt en abrupt is de zoen beëindigd.
“We gaan zo weer beginnen!”, hoor ik de drummer roepen. Met trillende stem antwoord ik hem dat ik er zo aan kom. Dan kijk ik haar aan en haal teder mijn hand door haar lange haren en geef haar zacht een zoen op haar lippen.

“Ben je er straks nog?”, vraag ik haar, bijna smekend. Ze kijkt me uitdagend aan en zegt: “Natuurlijk ben ik er straks nog.”

Het laatste nummer breekt aan; Fire. En vuur is wat ik voel, voor haar, de vrouw die nu vooraan staat en waarvoor ik vol overgave zing en speel. Ik weet haar naam niet eens, ik weet helemaal niets van haar. Ik kan het niet laten even naar haar te knipogen en te zien dat ze me een kusje toe blaast. De laatste akkoorden klinken door de kroeg en ik geniet van het daverende applaus en het verzoek om meer. We spelen nog een paar nummers als toegift en maken er dan echt een einde aan, een einde dat maar niet leek te komen.

De vrouw staat klaar met een drankje voor mij in haar hand. Ik neem het dankbaar van haar aan en neem een paar grote slokken waardoor er wat van het vocht langs mijn lippen loopt. Ze bedenkt zich niet en likt het zachtjes op. Ik huiver en vergeet even dat we midden in de kroeg staan en mensen ons bekijken als ik haar zachtjes op haar mond zoen en zij deze beantwoordt. Het gejuich om ons heen doet me opschrikken en verlegen kijk ik naar de grond terwijl er een glimlach rond mijn lippen speelt.
“Ik ben Jade”, fluistert ze zachtjes in mijn oor.
“Hallo Jade, ik ben Sarah.”
Even staan we in een innige omhelzing om elkaar vervolgens los te laten. Ik verontschuldig me even om de andere bandleden te helpen met afbreken.
Nu alles ingepakt is en klaar voor vertrek, sta ik in dubio wat te doen. Vannacht slapen we in een hotel omdat we morgen in de zelfde stad spelen en ver weg van huis zijn. Jade kijkt naar me met een onzekere blik, alsof ze doorheeft dat het hier of ophoudt of een vervolg krijgt waar we allebei naar verlangen. Ik loop naar haar toe en pak haar hand.
“Jade, geweldige vrouw”, begin ik aarzelend. “Ga je met me mee?”
Ze knikt. “Graag.”

Mijn kamer in het hotel is klein, meer dan een tweepersoonsbed, een stoel en een tafel staan er niet. De kleine badkamer herbergt het toilet en een douchecabine. Het licht in de kamer is schemerig. De situatie is onwennig voor mij, dit heb ik nog nooit gedaan. We staan tegenover elkaar, spelend met onze blikken. Mijn lichaam is bezweet en ik verlang naar een douche, een warme douche samen met haar. Langzaam kom ik dichterbij haar, leg mijn hand achter in haar nek en trek haar naar me toe om me wederom te verliezen in een innige zoen. Ik voel haar handen onder mijn shirt en steek mijn armen gewillig omhoog om het kledingstuk te laten verwijderen. Dan maak ik tergend langzaam de knoopjes van haar blouse los en schuif het van haar schouders. Verlangend kijk ik naar de welving van haar borsten. Zachtjes raak ik ze aan en ik hoor haar adem stokken.

Ik trek haar mee de douche in en laat het water alvast lopen terwijl we ons ondertussen van de overige kleding ontdoen. Ze is mooi, heel mooi. Haar borsten zijn stevig, maar niet te groot. Haar zachte billen voelen goed onder mijn strelende handen. Het water loopt over ons heen als een waterval en ik voel mijn tepels hard worden onder haar masserende handen en vervolgens door de strelingen van haar tong. Hijgend zoek ik haar lippen op om haar te zoenen terwijl mijn hand plagend langs haar gevoeligste plekje gaat en ze zich tegen mijn hand aandrukt. Langzaam draai ik de kraan van de douche dicht en droog haar af met een grote handdoek. Zij doet hetzelfde bij mij. Al zoenend duwt ze me richting het bed en voor ik het weet ligt ze boven op me, haar been tussen de mijne. Zachtjes drukt ze haar been tegen mijn kruis en kijkt me opgewonden aan als ik haar tepel in mijn mond neem en met mijn tong traag cirkeltjes draai. Dan manoeuvreert ze zich met beide benen tussen de mijne en begint zachtjes te bewegen. Ik ga mee in haar bewegingen en voel dat ik steeds vochtiger word en naar meer verlang.

Alsof ze mijn gedachten kan lezen, gaat ze verliggen en begint met haar hand de binnenkant van mijn dijen te strelen. Langzaam gaat ze met een vinger bij me naar binnen en ik houd even mijn adem in. Ze kijkt me even aan en als ze de blik in mijn ogen ziet, glimlacht ze even en begint haar vinger te bewegen. Ik hef mijn heupen verlangend op en haar bewegingen worden steeds harder en sneller. Ik hijg en kreun het uit terwijl ook mijn hand nu tussen haar benen verdwijnt en haar vochtigheid voelt. Gewillig spreidt ze haar benen waardoor ik meer speelruimte krijg. Ik kus haar borsten, bijt speels in haar tepels om vervolgens langzaam naar beneden af te dalen. Ik steek mijn tong diep in haar en hoor haar zwaar adem halen. Haar handen gaan als een wilde door mijn haren als ik aan haar gevoeligste plekje zuig. Haar schokkende bewegingen maken me duidelijk dat haar hoogtepunt nabij is en haar vocht loopt rijkelijk langs mijn mond. Ik hoor een zacht gilletje maar laat haar nog niet los, nog niet. Ik hoor haar kreunen van genot en het klinkt als muziek in mijn oren. Dan trekt ze me boven op haar om me innig te zoenen. Vervolgens draait ze zich boven op me en kijkt me diep in de ogen als ze met haar vingers mijn gevoeligste plekje streelt.

“Ik wil het in je ogen zien”, fluistert ze hijgend. Ze geeft me een licht kusje op mijn lippen, geen moment het oogcontact verliezend. Mijn spieren beginnen samen te trekken en ik weet dat ze het voelt. Ik kan met moeite mijn ogen openhouden van genot. Maar ik wil het haar tonen en aan haar voldane blik te zien, is het haar niet ontgaan.


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *