— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn droomvrouw

909 Mijn droomvrouw
Ze valt me wel vaker op terwijl ik op de tram sta te wachten. Altijd rond dezelfde tijd, als ik op weg ben naar de sleur van het dagelijks leven. Naar mijn werk dus. Ze is een mooie, volslanke vrouw met donkerblond haar, en groenee ogen. Sportief maar toch elegant. Qua uiterlijk mijn droomvrouw. Ik ben verlegen en onbekend met de vrouwenliefde. Ik heb haar dus nog nooit aangesproken, maar ik voel altijd een positieve spanning tussen ons. Ook vandaag.

Voor de zoveelste keer maken we oogcontact en ze glimlacht lief naar me. Ik smelt! Daar is de tram, en we stappen in. Na het ritje kan ik mezelf wel voor de kop slaan. Weer heb ik haar niet durven aanspreken. Wat ik nog niet weet is dat het vandaag aan het einde van de dag toch anders zal verlopen. Met inmiddels hele andere dingen aan mijn hoofd, zoals boodschappen en het huishouden, sluit ik uren later mijn kantoor af nadat ik weer eens als laatste het gebouw verlaat. Het begint al te schemeren, dus zet ik er flink de pas in op weg naar de tramhalte. De tram komt precies op tijd, en ik ben snel weer bij mijn eindhalte.

Diep in gedachten verzonken, let ik niet goed op waar ik loop. Ik bots keihard tegen iets op. Het blijkt een vrouw te zijn, met een beker hete meeneem-koffie in haar handen. Ik ben weer helemaal terug in de realiteit en ik voel de hete koffie op mijn lijf branden. Terwijl ik een klein sprongetje maak, en probeer mijn zwarte blouse van mijn huid af te houden, maakt de vrouw allerlei verontschuldigingen en biedt me een doekje aan. Pas dan kijk ik eindelijk op, en zie ik tot mijn vreugde maar ook schaamte dat het mijn droomvrouw is.

“Het spijt me vreselijk, ik zag je niet de hoek om komen”, zegt ze. Ik glimlach en zeg dat het allemaal wel meevalt.
“Ik woon hier vlakbij, je kunt je bij mij opfrissen, en dan doen we snel die mooie blouse in de was voordat die geruïneerd is”, zegt ze. Ik twijfel en wil het aanbod eigenlijk afslaan.
“Alsjeblieft,” zegt ze “ik wil het graag goedmaken, het was immers mijn koffie.”
Ik stem in, en we lopen naar haar woning. Ze heeft een mooi ingericht huis, ik voel me op mijn gemak.
“Ik heet trouwens Taylor”, zeg ik.
“Ik ben Holly, prettig kennis te maken”, en ze geeft me een speelse knipoog.

Ze wijst me de badkamer, waar ik me even kan opfrissen en ze geeft me een schoon shirt.
“Bijzondere naam trouwens, die hoor je niet vaak bij een meisje”, zegt ze. “Wil je iets te drinken?”
Ik roep dat ik graag een kopje thee zou lusten, en terwijl zij naar de keuken loopt op thee te zetten, trek ik mijn natte, plakkerige blouse uit. Ik fris me op, en trek het shirt aan. Als ik de woonkamer inloop is de thee al geschonken. Mijn blouse zit inmiddels in de wasmachine, en een lange tijd zitten we daar maar. Verlegen en niet wetend wat te zeggen.

Als ze voor een tweede kopje thee dichterbij komt om in te schenken zeg ik plagend: “Kijk je wel uit, één keer per dag een heet bakkie over me heen is genoeg”. Ze geeft me een plagerig duwtje.
“Ik moet je iets bekennen”, zegt ze. “De koffie was niet echt een ongelukje.”
Ik kijk haar verbaasd aan.
“Zie je, ik wil al weken een praatje met je maken en je nummer vragen, maar ik durf elke keer niet.” Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht.
“Waarom dan niet?” vraag ik, alsof ik zelf niet precies hetzelfde probleem had.
“Ik was bang dat je misschien niet hetzelfde dacht over mij als ik over jou”.

Ik zie dat ze een beetje bedroefd kijkt. Om haar gerust te stellen pak ik haar hand. Ik zeg dat ik haar ook heel erg leuk vind, en ook steeds maar niet wist hoe haar aan te spreken. Mijn hart bonst nu als een gek, en ik voel dat zij ook wel erg klamme handen heeft en nogal rood is aangelopen.
“Maar dat van die koffie is wel gemeen hoor”, zeg ik met een knipoog. Ze leunt naar voren en geeft me een vlugge kus op de lippen.
“Om het goed te maken”, zegt ze. Ineens gieren de emoties door me heen. Vreugde, angst, passie. Voor ik het goed in de gaten heb, leun ik voorover en kus haar terug op haar
lippen.

Het is een lange, zachte kus die zij zeer lustig beantwoordt met haar tong. Minutenlang houden we elkaar alleen maar vast, en kussen elkaar innig. Alsof dit het laatste moment van ons leven is. Alsof we geen zorg in de wereld hebben. Het voelt goed, nee fantastisch. Nog nooit eerder heb ik me zo vertrouwd en geliefd gevoeld. We blijven nog een tijdje zo zitten. Ik kus haar hoofd en nek. Dan staat ze op en pakt mijn hand. Ze begeleidt me naar een haar slaapkamer. Een schattig, knus kamertje met een mooi eikenhouten bed met paarse lakens en kussens. Daar pakt ze mijn handen en kijkt me aan met haar dromerige ogen.

“Bedrijf de liefde met me”, zegt ze. Ze kust me weer, en ik maak ondertussen de knopen van haar blouse los. Langzaam trek ik al haar kleren uit. Eerst haar blouse, dan haar broek. Ze staat in haar beha en slip voor me. Ze trekt mijn shirt over mijn hoofd uit, en ik verwijder haar beha en slip. Ik begeleid haar naar bed, en leg haar neer. Vóór mij ligt de prachtigste vrouw te wereld. Haar mooie, zachte lichaam dat mijn hart een paar keer doet overslaan. Ik ga naast haar liggen en kus haar innig. Mijn handen laten geen stukje huid ongerept. Ik streel haar nek, haar rug, haar billen. Dan keer ik weer terug naar haar buik en borsten.

Ik kus haar lippen, haar kin, haar hals, haar borsten. Met één hand wrijf ik haar dijen, en langzaam ga ik naar boven. Mijn vingers raken haar clitoris. Zachtjes zwevend ga ik over haar hele schaamgedeelte. Ze kreunt zachtjes, haar armen stevig om mij heen. Ik wrijf zachtjes over haar clitoris, en ga dan rustig met één vinger haar natte poesje binnen. Ik penetreer haar zachtjes en liefdevol met eerst één, dan twee vingers.
“O Taylor, hmm”, kreunt ze zachtjes. “Ga alsjeblieft door”. Langzaam zakken mijn kusjes af naar beneden. Eerst in haar hals, haar borsten, haar buik. Ik kus de binnenkant van haar dijen, en dan haar venusheuvel.

Ik lik zachtjes over haar clitoris, terwijl mijn handen op haar borsten en billen te vinden zijn. Met mijn tong ga ik dieper haar poesje binnen.
“Taylor, aah Taylor, ik kom, ik kom klaar.” Met mijn tong breng ik haar tot een orgasme. Een trilling gaat door haar heen, schokkend en kreunend komt ze klaar. Ik kus haar lippen en ze houdt me stevig in haar armen. We komen overeind en dan ben ik aan de beurt. Ze kust mijn nek, terwijl ze mijn beha losmaakt. “Nu zal ik jou eens verwennen”, zegt ze.

Ze knoopt mijn broek los en trekt mijn slip uit. We zijn nu allebei naakt en ze gaat op mij liggen.
“Je bent zo mooi”, zegt ze, terwijl haar handen over mijn hele lichaam gaan. Ze kust mijn nek, borsten en buik. Mijn handen liggen op haar rug en billen. Haar vingers gaan over de binnenkant van mijn dijen, en de rillingen gaan door mijn hele lichaam. Ze stopt haar vinger in haar mond, en strijkt dan met die vinger van mijn borsten naar mijn buik, langs mijn navel, naar mijn heuveltje en mijn clitoris. Ik kreun zacht.

Met haar mond volgt ze het spoor van haar natte vinger. Kusje op mijn borsten, mijn buik, daar neemt haar tong het over. Door naar mijn navel en mijn heuveltje. Met haar warme, natte tong naar mijn clitoris. Ze hoeft nu niet veel meer te doen. Ik sta op springen.
“Oh Holly, dat is lekker”, roep ik. Slechts een paar seconden later krijg ik het orgasme van mijn leven. Menig vrouw zou jaloers zijn geweest. Ik kus Holly met alle passie die ik in me heb. En dan houden we elkaar alleen nog maar vast. Zo blijven we een lange tijd liggen. Gelukkig, voldaan en stapelverliefd.


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *