— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Spiegelbeeld

Seks met een vrouw, ik fantaseerde er steeds vaker over. Met mannen heb ik genoeg ervaring, maar een vrouwenlichaam? Hoe zou het zijn? Zacht, wulps, nat… De gedachte alleen al maakte me geil. Mijn vriend zag het ook wel zitten, vooral als hij mee mocht doen. Maar ik durfde nooit. Tot ik haar ontmoette.

Op een luie zaterdagmiddag slenterde ik met mijn vriend door de stad. In de buurt was een nieuw sieradenboetiekje geopend en we besloten eens rond te kijken. Het was behoorlijk druk en samen met de andere klanten neusden we wat rond. De sieraden waren mooi, maar het juweel van de zaak was de eigenaresse. Zij was een elegante, sensuele vrouw van in de dertig, met prachtige amandelvormige, groene ogen. Ik kon mijn blik niet van haar afhouden. “Met zo’n vrouw zou ik mijn fantasie wel willen uitleven!” dacht ik stoer en zocht haar ogen op. Tegen mijn verwachtingen in beantwoordde ze mijn blik brutaal en indringend. Van mijn stuk gebracht keek ik weg. Nu was het haar beurt, ik voelde haar ogen op mijn lichaam. Ik voelde me opgelaten, maar kon haar blik niet ontwijken. Steeds weer maakten we oogcontact. Met een uitnodigende glimlach beantwoorde ze mijn blikken. Ik kreeg het er warm van.

Toen Dave en ik de winkel uitliepen hield ze de deur voor ons open. “Kom gauw terug”, zei ze. “Doen we”, riep Dave die als eerste naar buiten stapte. “Dag”, zei ik zacht, terwijl we elkaar diep in de ogen keken. Heel even en heel zacht streelde ze mijn arm. “Kom gauw terug!” fluisterde ze. Gloeiend van opwinding stapte ik de winkel uit.

Vanaf die zaterdag dacht ik aan niets anders. Ze liet me niet los. En dus verzamelde ik al mijn moed bij elkaar en stapte een paar dagen later, verleidelijk aangekleed, het boetiekje binnen. Ik was opgewonden. Door de spanning, maar vooral door mijn fantasie. In mijn dromen hadden we al van alles met elkaar gedaan en beleefd. Ik stond op springen en de zenuwen gierden door mijn lijf. Een ouderwetse winkelbel verried mijn komst. Er was niemand in de zaak. Eenzaam stond ik tussen de rekken en vitrines. Het licht was schemerachtig en aarzelend liep ik langs de talloze oorbellen en kettingen.

Het leek een eeuwigheid voor ze verscheen vanuit een deur achter de toonbank. “Hallo”, zei ze en in haar ogen zag ik herkenning. “Kan ik je helpen?” Vriendelijk glimlachend boog ze naar voren over de toonbank. “Ik wil graag dit kettinkje passen.” Ik wees een sieraad aan en voelde hoe ze mij zonder gene van top tot teen bekeek. “Leuk dat je terug bent gekomen”, zei ze. “Jij was hier zaterdag ook, met je man.” “Mijn vriend” corrigeerde ik haar. Ze leek er geen acht op te slaan en liep vanachter de toonbank, dicht langs me heen, naar de vitrine waarin het kettinkje lag. “Goed dat je vandaag komt”, zei ze, “Het is rustig en ik heb alle tijd voor je.” Ze opende de vitrine en pakte het kettinkje. Nu bekeek ik haar. Ze was zonder enige twijfel prachtig. Ze was vrouwelijk met lang golvend, bruin haar. Ze had een geweldig figuur, dat werd geaccentueerd door strakke jeans en een doorschijnende, seksy blouse. Aan haar voeten droeg ze rode pumps en ook haar sensuele mond was vuurrood. Even fantaseerde ik over haar naakte lichaam. Hoe zou het zijn om haar aan te raken, haar mond te zoenen…

“Bedoel je deze?” zei ze terwijl ze zich naar me toe draaide. Ze hield het kettinkje omhoog en keek me uitdagend aan. Ik bloosde, voelde me betrapt in mijn fantasie. Ze glimlachte. “Loop maar even mee, ik heb hier alleen maar kleine spiegels. Boven staat een grotere, dan kun je beter zien hoe hij je staat.” Ze ging me voor, de trap op naar de eerste verdieping. Op de overloop stond een tafel met een paar stoelen, een enkele vitrinekast en een grote passpiegel. Ze nam me bij mijn schouders en leidde me tot voor de manshoge spiegel. Ze ging achter me staan. “Zo, nu zullen we eens kijken!” zei ze en onze ogen ontmoetten elkaar in de spiegel. Ze legde het kettinkje om mijn hals en deed het sluitinkje dicht.

Heel zacht raakte ze met haar vingers de achterkant van mijn nek aan. Er ging een rilling door mijn lichaam. Vanachter mijn schouder keek ze me aan in de spiegel. “Hm”, mompelde ze, een beetje ontevreden en zonder mijn schouders los te laten. De hanger van het kettinkje lag over de stof van mijn jurkje. “Weet je wat het is? Een ketting hoort op je blote huid. Pas dan zie je echt hoe hij staat. Je jurk zit in de weg. Wacht, ik help je even.” In de spiegel hielden haar ogen de mijne vast. Ze liet mijn schouders los, en bracht haar handen onder mijn armen door naar mijn borst. Rustig maakten haar slanke vingers het bovenste knoopje van mijn jurk los. Mijn adem stokte, ik kreeg het warm. Ze was dicht tegen me aan komen staan en ik voelde haar adem in mijn nek. Haar borsten raakten mijn rug. In de spiegel hield ze mijn ogen vast met haar blik. Weerloos keek ik terug. Langzaam zakten haar vingers af naar het derde en vierde knoopje van mijn jurk. Onvermijdelijk raakten haar armen mijn borsten aan. Weer voelde ik me betrapt. In de spiegel zag ik haar blik naar mijn borsten afdwalen. Mijn harde tepels priemden door de stof van mijn jurk. Ik was geil, en zij zag het.

Mijn jurkje was nu zover open dat mijn hals helemaal bloot was. Alleen mijn kanten behaatje bedekte mijn borsten. Met een soepele beweging maakte ze het ritsluitinkje aan de achterkant van mijn jurk los en liet de bandjes langs mijn schouders naar beneden vallen. “Mooi”, fluisterde ze, terwijl ze me in de spiegel strak bleef aankijken. “Heel mooi.” Ik had geen oog meer voor het kettinkje. Gehypnotiseerd door haar blik, wilde ik alleen nog maar dat ze verder ging met haar aanrakingen. Ik weet niet waar ik de moed vandaan haalde, maar terwijl ik met één hand het hangertje op mijn borst iets verplaatste, legde ik mijn andere hand op haar dij. “Ja”, zei ik met zachte stem: “Dit wil ik”. Ik maakte me los van haar blik, sloot mijn ogen en liet mijn hoofd naar achter zakken tegen haar schouder. Ik kreunde zachtjes.

Hoewel zij al vanaf het begin in controle was, nam ze nu echt initiatief. Ze schoof mijn lange blonde haar weg uit mijn nek en likte mijn hals. Gretig begon ze me te zoenen, haar tong zacht op mijn huid. Haar handen schoven over mijn borsten, gewillig duwde ik ze vooruit. Zacht maar stevig begon ze te masseren. Ondertussen bewoog ik mijn hand naar haar billen en drukte haar tegen me aan. Ik vergat bijna te ademen, zo geil werd ik van haar aanraking. “Hm” fluisterde ze met haar lippen tegen mijn oor, “Dus zo zit het met jou… Jij komt helemaal niet voor dat kettinkje, wat een geil meisje ben jij!” Ik kreunde, en keek haar aan in de spiegel. Ze wilde me en ik haar ook. “Alsjeblieft”, hijgde ik, “Ga door!”.

In een flits bevrijdde ze me van mijn beha. Ze stond nog steeds achter me, pakte mijn borsten en nam mijn harde tepels tussen haar duim en wijsvinger. Ik voelde mijn slipje nat worden, ik hield het niet meer. Ik wilde me omdraaien, de kleren van dat prachtige lijf rukken en haar laten voelen wat ze bij me teweeg bracht. Maar ze hield me zachtjes tegen. “Niet zo snel”, fluisterde ze en duwde mijn schouders een beetje voorover zodat ik met mijn armen op de tafel moest leunen om niet voorover te vallen. En zo stond ik, voorovergebogen, voor de spiegel. Ik zag hoe ze naar me keek, naar mijn rug, mijn benen, mijn kont. Langzaam tilde ze mijn jurkje omhoog. Even keek ze verrast maar toen glimlachte ze veelbetekenend naar mijn spiegelbeeld. Ik droeg geen slipje en was bovendien helemaal kaal geschoren. Dat beviel haar, ik zag het in haar ogen. Ze legde haar handen op mijn billen en streelde ze. Oh, ik kon niet wachten op wat er ging komen. Ik wilde dat ze me nam, en me liet komen. Om de uitnodiging nog duidelijker te maken, spreidde ik mijn benen en duwde mijn kont verder naar achter. Nu had ze volkomen vrij spel met mijn kutje en kont. Waar ze mee begon kon me niet schelen, als ze maar begon…

Ik draaide mijn hoofd om en kreunde hijgend: “Toe, neem me! Neem me nu!”
Ze knielde achter me en duwde met haar handen mijn billen zachtjes uit elkaar. Ik voelde haar warme adem tegen mijn kutje, maar ze liet me lijden. Ik wilde gelikt, gevingerd, geneukt worden, maar zij stelde het nog even uit. “Toe dan”, smeekte ik, “Neem me, neem me alsjeblieft!” Plotseling voelde ik haar. Eerst een heel plagerig, kort likje aan mijn klit. Ik kreunde.

Toen voelde ik haar tong met heftige, harde bewegingen over mijn kletsnatte spleetje. Plots drukte ze haar hele mond tegen mijn lippen. Ik stond in vuur en vlam. Terwijl ze met een vinger snel en behoedzaam over mijn clitoris bewoog, streelde ze met haar andere hand mijn kont. Ritmisch neukte haar tong mijn kutje, het leek of ze dronk van mijn geil. Ik steunde met een hand op tafel, met de andere masseerde ik mijn borsten. Dit had ik nog nooit gevoeld. Ik wilde maar twee dingen: Klaarkomen en haar met gelijke munt terugbetalen. Het eerste liet niet lang op zich wachten. Terwijl ze doorging met strelen en likken, voelde ik hoe ze een vinger in mijn kutje stopte, me even vingerde, en hem vervolgens langzaam in mijn kontje duwde. Dat was de druppel. Luid schreeuwend en schokkend over mijn hele lichaam kwam ik klaar. Half in trance en nahijgend van deze heftige ervaring zag ik haar achter me opstaan. Ze hielp me omhoog en keek me aan in de spiegel. Ze glimlachte en kuste me in mijn nek. Haar gezicht glinsterend van mijn opwinding. Op dat moment klonk de bel van de winkeldeur. Ik schrok. “Klandizie”, zei ze zachtjes. Ze liep naar de spiegel en drukte haar lippen tegen het glas. “Een zoen voor mijn prachtige geile meisje uit het spiegelbeeld”, zei ze samenzweerderig. Ze glimlachte naar me en verdween naar beneden.

Ik haalde een paar keer diep adem, trok mijn jurkje recht en fatsoeneerde mijn haar. Zo rustig mogelijk liep ik de trap af. Ze hielp een andere klant. Toen ik naar de deur liep hield ze die voor me open en zei: “Ik snap best dat je nog even wil nadenken over dat kettinkje. Kom maar snel terug om het nog eens te passen. Enne… neem je vriend dan mee.” Ik stapte naar buiten. Het leven was mooi en opwindend. Ik wilde haar. Ik nam me voor snel terug te komen. Met Dave. Ik weet zeker dat hij ook niet kan wachten als ik hem dit verhaal vanavond vertel.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *