— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De reportage (deel 2)

Zijn hemd is donker van de zweetplekken. Ik probeer regelmatig te ademen, maar dat lukt niet. Ik buig voorover en weer naar boven. Hij komt achter me staan. Ik ben hulpeloos, ik kan en wil niet meer denken en laat me tegen hem aan vallen. Hij vangt me op, zijn linkerarm grijpt onder mijn borsten. Met zijn rechterhand trekt hij de schouderband van mijn beha over mijn arm naar beneden en de cup glijdt van mijn borst. De stof schuurt langs mijn tepel die nog nooit zo hard is geweest. Ik kreun. Ik voel zijn hand onder mijn jurk grijpen, een tel later duwen twee vingers tegen mijn kut en glijden naar binnen. Hij kneedt mijn tepel hard tussen zijn duim en wijsvinger. Mijn geil druipt langs zijn vingers naar buiten. Hij drukt me naar beneden, mijn bekken kantelt, zijn vingers glijden helemaal naar binnen. Ik probeer het glas dat in mijn hiel prikt van me af te schuiven maar snij me alleen maar dieper. Ik kom niet weg, ik ben misselijk en verdoofd van de kou, van de stank van mijn eigen lichaam, maar ik kan niet weg, ik wil niet weg.

Ik hang machteloos over zijn arm terwijl zijn vingers me hard neuken. Nog nooit ben ik zo gevoelig geweest, mijn klit klopt en barst van de spanning, mijn kut scheurt, schreeuwt om meer. Hij trekt me overeind en haalt zijn vingers uit me. Dan veegt hij met zijn handen de resten van mijn jurk naar boven. Ik schuif de beha helemaal naar boven en grijp naar mijn borsten en tepels. Hij duwt me voorover zodat ik over de balustrade kom te hangen. In één beweging perst hij zijn lul helemaal tot aan zijn zak naar binnen. Ik ben vol. Hij hijgt verschrikkelijk terwijl hij me stampt en stoot, mijn borsten schudden van voor naar achter.
“Geile teef, ik neuk je verrot”, vloekt hij. Een paar tellen later kom ik steunend klaar.

Ik kijk opzij en zie de dode man als een bloedzak op de grond liggen. Met zijn handen in mijn linker- en rechterzij schuift de rechercheur me over zijn lid heen en weer, ik hou me vast aan de balustrade. Zijn zak slaat tegen mijn spleet als hij tegen me aan rijdt. Ik ruik mijn kutsap dat op de vloer spettert. Zijn duim verdwijnt helemaal in mijn schrijnende kontgat en duwt tegen zijn pompende lul. Ik ben helemaal vol, mijn hoofd raakt leeg. Hij hijgt steeds zwaarder. Ik laat mijn tepels over het hout van de balustrade heen en weer schuren, mijn kut trekt samen om zijn glijdende pik.
“Neuk m’n natte pruim, stamp ‘m diep, neuk m’n geile sopkut, vuile hond dat je bent”, kreun ik hijgend op het ritme van zijn stoten. Hij haalt zijn duim uit mijn anus en stopt er voor ik mijn gat kan dichtknijpen twee vingers voor terug. De pijn maakt me wild. Ik buig zover als ik kan naar voren en duw mijn kont omhoog om hem helemaal in me te voelen. Zijn vingers gaan razendsnel op en neer, ik voel door het schot de toppen over de rand van zijn eikel wrijven. Mijn onderlichaam explodeert, scheuten van genot zoals ik ze nog nooit heb gevoeld flitsen vanuit mijn kut door mijn hele schokkende lijf.

Hij trekt zijn lul helemaal naar buiten, ik lig druipend open en wacht tot hij opnieuw binnendringt.
“Kom, kom met die paal, neuk me neuk, me spuit me vol”, hijg ik. Ik wil niets anders meer dan helemaal genomen worden, ik wil dat hij weet dat ik me helemaal overgeef. Hij draait me om en duwt me twee, drie treden naar beneden. Zijn handen liggen geklemd om mijn hoofd en grijpen in mijn haar. Ik neem meteen zijn eikel in mijn mond en begin hem als een bezetene te pijpen. Mijn hand wrijft hard tussen mijn schaamlippen. Ik voel het leven in zijn eikel bonzen, ik wil het leven van zijn eikel proeven en drinken. De tranen lopen over mijn wangen. Ik zuig en ik trek, kreunend slok ik zijn hele lid naar binnen. Zijn eikel zwelt zó op dat ik hem bijna niet binnen kan houden. Dan spuit een enorme lading sperma tegen mijn gehemelte en achter in mijn keel, ik kan het niet allemaal binnenhouden of wegslikken, druipend loopt het tussen mijn lippen naar buiten. Hij schokt na terwijl ik hem helemaal leegzuig en aflik.

Met twee handen achter zich op de balustrade komt hij weer bij. Ik lik het laatste zaad van mijn lippen en wrijf mijn mond droog met mijn arm. De binnenkant van mijn mond voelt opgezwollen en beurs, mijn kont staat in brand. Hij stopt zijn nog glanzende pik weer in zijn broek en knoopt die dicht.
“Alle doelen uitgeschakeld”, spreekt hij zwaar hijgend in zijn microfoon. “De situatie is veilig, jullie kunnen binnenkomen”. Ik trek mijn beha weer over mijn borsten en fatsoeneer voor zover als mogelijk mijn jurk .
“Je kunt je niets meer herinneren, van de shock, van de spanning”, beveelt hij. Hij is jonger dan ik had verwacht.
Hangend op een zij wacht ik op de trap, beneden wordt een deur open geschopt. Mannen met geweren springen naar boven, twee lopen er door, twee nemen me op en dragen me naar beneden. Daar slaat een vrouw een deken om me heen en leidt me naar buiten. Ik hinkel op één voet, de ander doet verschrikkelijk pijn. Het zonlicht is fel en brandt, ik zie auto’s door elkaar op de weg staan met open portieren, rode en blauwe zwaailichten flitsen heen en weer, rechts ligt een jonge man bloedend op straat. Een collega van een andere zender wijst naar mij en schreeuwt naar haar cameraman terwijl ze naar me toe holt. Een portier van een politieauto zwaait open en een seconde later rijden we weg.

Beneden op de straat rijdt een politieauto met gillende sirene voorbij. Mijn ogen gaan open en ik kijk op de wekker, het is half zes. Mijn gezicht gloeit, mijn lichaam voelt gespannen van opwinding. Mijn tepels zijn hard, mijn slipje is nat. Mijn poesje gloeit en vloeit. Ik knijp mijn benen bij elkaar en wrijf ruw over mijn borsten. Buiten is het al licht, ik sta op en loop in mijn slip en los geknoopte pyjamajasje naar het balkon. De frisse ochtendlucht glijdt aangenaam koel over mijn borsten en tussen mijn dijen. Ik druk stevig met mijn handpalm op mijn heuveltje, strijk voorzichtig genietend met het topje van een vinger in het kloofje tussen mijn lippen, streel het knopje bovenaan.
Vanaf het balkon kijk ik over de stad, mijn stad. Een nieuwe dag, een nieuw verhaal.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *