— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Aint no sunshine

‘Ain’t no sunshine when she’s gone’, neuriede ik bijna onhoorbaar terwijl de zon een lange slagschaduw op de muur tekende. Het was halverwege de ochtend, en ik gaf me over aan een heerlijke roes die veroorzaakt werd door het hete en heerlijk geurende badwater.
Buiten hoorde ik vogels luidruchtig afscheid nemen van ons kille kikkerlandje. Zoals elk jaar kozen ze ook nu weer het hazenpad voordat de eerste sneeuwbuien de wereld wit zouden kleuren. Op de rand van het bad zat Loekie, mijn steun en toeverlaat, al knipogend naar me te kijken.

Terwijl ik met een scheermesje mijn benen verloste van z’n laatste haartjes probeerde hij zich uit te rekken, wat hem bijna een nat pak bezorgde. Maar net op tijd wist hij z’n evenwicht te herstellen. Het badwater reikte tot halverwege mijn borsten, en ik zag hoe mijn tepels zo nu en dan kleine rondjes tekenden in het doorzichtige water waarin ik alleen een paar druppels olie had gedaan. Op deze manier kon ik me scheren zonder het koud te krijgen. Tevreden bekeek ik mijn lichaam. Het zag er allemaal weer acceptabel uit constateerde ik trots, en ik was blij dat ik had doorgezet met lijnen. In een paar weken was ik al meer dan vier kilo
kwijtgeraakt. Ik zat al bijna weer op mijn ideale gewicht.

Behoedzaam trok ik het scheermesje over mijn bovenbeen, stuurde hem voorzichtig langs het donkere, smalle streepje en herhaalde dit net zolang tot ik geen overtollig haartje meer zag en voelde. Ik keek door het water naar beneden, mijn ogen bleven hangen bij het kleine donkere streepje schaamhaar onder mijn navel. Ik twijfelde of ik het wel durfde. Het leek me ontzettend spannend, maar wat moest ik zeggen als iemand het zou opvallen. Ik zou vast en zeker dichtklappen, rood aanlopen of van schaamte me wekenlang niet laten zien in de doucheruimte van de hockeyclub.

Ik merkte dat mijn hart sneller begon te kloppen en herinnerde me dat ik in mijn pubertijd ook al eens op het punt had gestaan de onzichtbaarheid van mijn grootste en zachtste geheim op te heffen. Maar ook toen durfde ik niet. Ik legde mijn hand op mijn knie en liet hem langzaam naar beneden glijden. Mijn wangen gloeiden toen ik voor het eerst in maanden mijn wijsvinger weer tegen mijn klitje aan liet botsen. Ik sloot mijn ogen en plaagde mezelf door het scheermesje met z’n stompe kant over mijn schaamhaar heen en weer te bewegen.

Ik herinnerde me onze laatste wedstrijd. Na afloop stormden we onder de douche. We hadden gewonnen en konden er geen genoeg van krijgen. En na een aantal minuten gebeurde het. Mijn ogen viel er per toeval op. Misschien was het wel geen toeval?
Gebiologeerd staarde ik het kruis van Joce. Onder haar navel zag ik alleen maar naakte huid. En haar lippen oogden zo kwetsbaar en vrouwelijk.Beschaamd trok ik me terug en droogde me snel af. Toen Joce even later langs me liep, tikte ze me even op het schouder.
‘Moet je ook doen, puur genot’, fluisterde ze op een plagerige toon. Ik verslikte me bijna en wist even geen woorden te vinden.

In een vlaag van overmoed draaide ik ineens het mesje om, en zonder te kijken voelde ik hoe het stugge schaamhaar werd gescheiden van mijn huid. Ik trilde van opwinding en voelde me weer het pubermeisje dat op zondagochtend stiekem lag te vingeren op bed. Ik voelde hoe mijn klitje langzaam opbolde en schreeuwde om aandacht. Behoedzaam liet ik het mesje tussen mijn benen zakken en drukte de scherpe kant tegen het zachte behaarde vlees.
Na een paar minuten opende ik langzaam mijn ogen en keek voorzichtig in het water. Ik hield mijn adem in en bekeek mijn gladde onderbuik. Ik spreidde mijn benen en met een onrustig kloppend hart trok ik het mesje langs mijn lippen. Nog steeds durfde ik niet naar mijn kutje te kijken. Ik herhaalde de scheerbeweging tientallen keren tot ik zeker wist dat het meeste haar verdwenen was.

Met een diepe zucht richtte ik me een beetje op. Ik was inmiddels zo opgewonden dat ik het aandurfde mijn gladde lippen te bekijken. Ik moest om mezelf lachen.
‘Dertig jaar en nog steeds bang voor haar eigen geslacht’, mompelde ik melig. Ik schrok en liet het mesje in het water vallen. De deurbel klonk. Ik twijfelde, maar mijn nieuwsgierigheid trok me uit bad en duwde me naar het raam van de slaapkamer. Voorzichtig drukte ik de lamellen uit elkaar en zag dat een teamgenote van het hockeyteam voor de deur stond. Ik besloot haar te laten staan, maar op het moment dat ik me wilde omdraaien hoorde ik haar mijn naam roepen.

‘Kut’, mompelde ik, en wikkelde gehaast een badhanddoek om mijn naakte lichaam. Ik liep de trap af en opende de voordeur.
‘Hé hoi, kwam effe een bakkie doen’, zei Joce vrolijk.
‘Wat leuk’, hakkelde ik, en liet haar binnen.
‘Zat je in bad?’, vroeg ze terwijl ze me scherp aankeek. Ik knikte zwijgend, want ik kon van schaamte geen woord meer uitbrengen. In de woonkamer plofte ze op de bank neer en keek me glimlachend aan.
‘Er is iets met jou aan de hand’, zei ze, ‘maar ik weet niet wat.’
‘Oh, er is niks hoor’, gromde ik en merkte dat ik rood aanliep. ‘Ik zal even water opzetten’ en ik draaide me om.

Ik wilde langs de bank lopen maar struikelde over een schoen. Om niet te vallen, greep ik me vast aan een leuning, maar omdat mijn voeten nog nat waren, gleed ik door en belandde half op de salontafel die voor de bank stond. De badhanddoek bleef haken achter de punt van de tafel en viel op de vloer. In een vlaag van paniek graaide ik wild om me heen, waardoor ik op de vloer dreigde te vallen. Met kunst en vliegwerk wist ik me staande te houden en richtte me op. Opgelucht haalde ik adem dat ik me geen pijn had gedaan.

‘Oh, dat was madam aan het doen, ik zie het al’, riep Joce triomfantelijk uit.Ik zag haar naar mijn onderlichaam kijken. Het zweet brak me uit, en ik pakte snel de badhanddoek. Ik liep in een sukkeldrafje naar de keuken en hoorde Joce lachen.
‘Geeft niet hoor lieverd’, riep ze me nog na. Ik reageerde niet en probeerde mijn adem onder controle te krijgen. Het koffiezetapparaat kwam al pruttelend op gang, maar ik bleef staan wachten, want ik durfde niet terug te keren naar de woonkamer. Razendsnel knoopte ik de handdoek om mijn middel, maar deed dat zo onhandig dat het uit mijn handen schoot en op de vloer belandde.

Ik bukte me om het ding op te rapen en voelde ineens twee warme handen om mijn middel glijden. Toen ik rechtop stond, drukten mijn billen tegen de spijkerstof van de broek van Joce. ‘Het is gewoon een kwestie van doen’, fluisterde ze in mijn oor. Ik voelde hoe haar hand over mijn geschoren huid gleed en tussen mijn benen verdween. Met haar vinger voelde ze voorzichtig aan mijn geschoren lippen.
‘Prutswerk’, fluisterde ze. ‘Draai je maar eens om dame. Waar heb je je spullen?’
‘Boven’, antwoordde ik timide.
‘Ga alvast maar zitten’, zei ze, en drukte me op het aanrecht. Toen ze terugkeerde had ze het scheermesje in haar hand.

Brutaal en zonder me aan te kijken, duwde ze mijn benen uit elkaar en draaide de kraan open. Telkens als ze het mesje onder het gloeiend hete water had gehouden, kreunde ze zachtjes en haalde het mesje over mijn kutje. Na een paar minuten gekreun hield ze ineens op. Met haar handen gebaarde ze me mijn ogen te sluiten. Mijn hart sloeg over van paniek maar ik liet haar begaan. Ik voelde haar tong als eerste mijn klitje likken. Zachtjes en sensueel draaide ze een paar rondjes om mijn opgezwollen genotsknopje, die ze liefkozend haar zoete, roze tempeltje noemde. Nadat ik de punt van haar tong een paar keer mijn kutje had voelen binnendringen won de overmoed het van de schaamte, en ik trok brutaal mijn lippen voor haar uit elkaar.

Ik toonde haar mijn grootste geheim door mijn vinger diep in mijn kutje te duwen en hem er nat weer uit te halen. Ze likte gulzig aan de natte vinger en dook toen weer tussen mijn benen, haar tong gleed als een slang over mijn lippen, verdween glibberend in mijn kutje. Toen liet ze hem langs mijn billen glijden. Terwijl ik mijn klitje masseerde, zoog zij zich vast aan mijn kutje en tongde er lustig op los. Steeds harder en dieper leek ze te gaan, het voelde alsof mijn hele kutje gevuld was met haar sensuele tong. Mijn tepels deden pijn van genot, mijn borsten zwiepten in het ritme van haar zuigen heen en weer en mijn billen verkrampten.

Ik slaakte een harde gil en voelde hoe mijn longen hapten naar verse lucht. Vanuit mijn nek trok er een breed spoor kippenvel over mijn lichaam. Ik werd koud en warm tegelijk en gaf mijn onderlichaam over aan een intens en hartverscheurend orgasme. Zonder daadwerkelijk te kijken, zag ik voor me hoe Joce haar mond vol liet lopen met mijn gloeiende sap dat als lava uit mijn kutje stroomde. Voor het eerst ervoer ik hoe lekker het moest zijn een pik te hebben die vuur kon spuwen. Maar mijn gedachten stokten. Joce had er blijkbaar nog niet genoeg van en likte hunkerend naar meer aan mijn natte poes.

Voor mijn gevoel hield het niet op. Telkens weer golfden de zware trillingen door mijn onderlijf om diep in het binnenste van mijn kutje te exploderen, waarna het sap rijkelijk vloeide. Toen ik eindelijk bij was gekomen en met slaperige oogjes om me heen keek, zag ik Joce breed lachend voor me staan. Ze was naakt en keek me uitdagend aan.
‘Schik even op’, zei ze, en ging naast me op het aanrecht zitten. Ze pakte het scheermesje en drukte het in mijn handen. ‘Zou jij dit prutsmeisje ook even willen helpen’, zei ze melig. ‘Mijn handen trillen als een vibrator, en ik wil graag net zo’n kaal poesje als jij hebt’, fluisterde ze en spreidde haar benen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *